تو
این 2 تا پلن که عکس گذاشتی خوب کسی 12 تا 1 ماه 100 گیگ بگیره که هم 1200 گیگ حجم داره سالانه هم 840 تومن درمیاد ارزون تر از 900 تومن
درسته قیمت گذاری بعضی از سرویس هاش مشکل داره . همین دوتا سرویس حجم شبانه سرویس یه ساله 2000 گیگه سرویس ماهانه 200 گیگ که حجم شبانه 12 تا یه ماهه هم 400 گیگ بیشتر از سالانه میشه . ولی فعلا برای اون یه سالانه 20 درصد تخفیف زده که شده 720 تومن .
یعنی واقعا شرکت به این بزرگی حتی نمیاد ۴ تا آدم بزاره یه جمع و تفریق ساده انجام بدن بعد پلن هارو مشخص گنند!؟
الانم تنها رقیبش در td lte ایرانسل هست که تعرفه هاش چند برابر تعرفه های فعلی مبین نته و شرکت دیگه ای این سرویس رو ارائه نمیده
منم میخوام بگیرم ولی می ترسم یوزراش که زیاد شد بابمول در بیاره مثلا اون طرح 70 تومن 100 گیگ روزانه 200 گیگ شبانه رو حذف کنه یا قیمتا رو خیلی ببره بالا
بچه ها قیمت هر گیگ اضافه 1000تومان هستش؟ چون برا من اینجوری زده یا نه؟
فعلا بگیر حالشو ببر تا هست. من adsl رو هم نگه داشتم با یه تعرفه پایین که اگه مبین نت پررو بازی دراورد برگردم رو همون.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
هرگیگ اضافه 3ت در سایت درج شده.
عزبز من ده گيگ رو زده 24 تومن با ماليات زده 26 تومن
دوست عزیز ایشون در مورد ترافیک اضافه سوال پرسیدن که من طبق اطلاعات خود مبین نت که در سایتش گذاشته پاسخشونو دادم. حالا من مشترک TD LTE مبین نت نیستم که ببینم تو پنل کاربری هم قیمت هر گیگ اضافه اینطوریه یا خیر!
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)