تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 858 اولاول ... 243031323334353637384484134534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

اون تست سرعتشون که کلاهبرداری محضه! اصلا باور نکنید! توی همین نمایشگاه تلکام هم توی چند نقطه مودم های TD شون رو گذاشته بودن و کامپیوترهاشون رو هم به مانیتورهای بزرگ وصل کرده بودن و دائم روشون اسپید تست میگرفتن که مردم رو ترغیب کنن که این سرعتش بالاست. معمولا بالای ۷۵ مگ بود. آنتن مودم ها هم پر بود! البته بقل سالن یک دونه BTS سیار روی یک ماشین نصب بود! خوب این معنیش چیه؟! چیزی جز دروغ و کلاهبرداری!
    منم الان وضعیت سیگنالم تقریبا مثل شماست و اصلا راضی نیستم. پینگ منم یک چیزی حدود ۱۲۰ هست!
    ضمنا یادم شد در پست قبلی بگم، اینا توی کاتالوگهاشون تبلیغ کردن که این از تونل لایه ۲ و ۳ و GRE پشتیبانی می کنه ولی من به L2TP سرور ایران هم نتونستم باهاش وصل بشم و خودشون هم قبول دارن!
    کلا برام اثبات شده ایرانسل دروغگویی بیش نیست!
    بله دوست گرامی من حرف شما را کاملا قبول دارم !

این مودم dt350 هواوی که چین ساخته برای اینا قیمت ساختش برای چین دو قرونم تموم نمیشه ! شبیه اسباب بازی های دهه ی 70 میلادی هست که دو تا چراغم داره .. ولی من خوب به سرعت و پینگ پایین احتیاج داشتم نقشه پوشش ایرانسل هم نگاه کردم دیدم خونه ی ما تحت پوشش هست گفتم حتما یه چیزی مثل وایمکس هست با سرعت بهتر .. خلاصه من دوباره خر شدم و یکی دیگه از پروژه های رونمایی شده ایرانسل رو پول دادم خریدم البته الحق و النصاف اگه فول آنتن بده سرعتش خوبه تو یکی از همین سایت ها عکس مدیر عامل ایرانسل رو امداخته بود که سرعت تو اتوکلا به ته چسبیده بود ! اگه این طور باشه بد نیست چون ما 6 ماه دیگه اسباب کشی میکنیم میریم زیر پوشش 4 جی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

آقا این پورت usb رو این مودم td lte ایرانسل مال چیه ؟ من دیروز سعی کردم با یو اس بی وصل کنم به کامپیوتر نشد , تو منوی اصلی شم چیزی درباره یو اس بی نبود , تزیینی ه ؟!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

كلا از پشت تلفن ثبت نام نكنيد بهتره
    هميشه حضوري باشه پول ميدين مودم رو بگيرين
    اينا هر دفعه كارشون همينه
    كلا مشتري درجه آخر اهميت هست
    آقا من جای شما بودم سفارشم رو تغییر نمیدادم. عملا کلاهبرداریه این، غیر از این مشتری هم گلابی فرض کردن.
    سفارش رو کنسل میکردی شما (با چند فحش ملایم!) و بعد با سفارش دیگه اون مودم dt350 رو تهیه میکردی در صورت نیاز.
    خیلی زشته اگر واقعا ماجرا همینه که تعریف کردید
    بله دوست گرامی من حرف شما را کاملا قبول دارم !

این مودم dt350 هواوی که چین ساخته برای اینا قیمت ساختش برای چین دو قرونم تموم نمیشه ! شبیه اسباب بازی های دهه ی 70 میلادی هست که دو تا چراغم داره .. ولی من خوب به سرعت و پینگ پایین احتیاج داشتم نقشه پوشش ایرانسل هم نگاه کردم دیدم خونه ی ما تحت پوشش هست گفتم حتما یه چیزی مثل وایمکس هست با سرعت بهتر .. خلاصه من دوباره خر شدم و یکی دیگه از پروژه های رونمایی شده ایرانسل رو پول دادم خریدم البته الحق و النصاف اگه فول آنتن بده سرعتش خوبه تو یکی از همین سایت ها عکس مدیر عامل ایرانسل رو امداخته بود که سرعت تو اتوکلا به ته چسبیده بود ! اگه این طور باشه بد نیست چون ما 6 ماه دیگه اسباب کشی میکنیم میریم زیر پوشش 4 جی
    مودم رو که هواوی نساخته! ساخت یک شرکت مجهول الهویه به اسم گرین پکت هست! البته جالبه توی نمایشگاه همین سفیدها رو هم میگفتن هواوی ساخته دروغگوها!
    قضیه تست مدیرعامل ایرانسل هم که گفتم دروغی بیش نیست! چه با نزدیک کردن یک BTS سیار و تست داخل شبکه و چه با دستکاری DNS و انجام تست به صورت لوکال میشه سرعت گیگابیتی هم تست کرد!
    کافیه یکم شبکه بلد باشی، با تغییر DNS سرور ایرانسل به لوکال هاست کامپیوتر خودت میتونی به راحتی اسپید تست رو دور بزنی، بعد اونوقت تست شبکه نسل ۵ هم بگیری! (همین کاری که ایرانسل میکنه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من ساکن غرب تهرانم و 29 شهریور مودم رو گرفتم و 1 مهر سیمکارتم فعال شد و خلاصه از اون موقع تا امروز نتونستم ازش سیگنالی بگیرم تا اینکه سا ام اس ایرانسل رو امروز دیدم و دوباره سریع مودم رو که بسته بندی کرده بودم برای مرجوع کردن به ایرانسل باز کردم و به برق زدم و دیدم که بعله سیگنال اومد و سریع زدم به کامپیوتر و ....
    بسیار خوشحال بودم.زیرا تا حالا تجربه ی سرعت بالا رو نداشتم و چون تا حالا با ADSL کار میکردم سرعتم بیشتر از 300 نرفته بود.ولی جالب بود من با یک خط آنتن مودم با سرعت 3 مگابایت (دقت کنید بایت نه بیت) دانلود میکردم.مودم رو کمی جا به جا کردم و دیدم دوتا خط آنتن داره و ایندفعه سرعتم رفت روی 4 مگابایت.توی تنظیمات که رفتم دیدم که Link Quality من روی 5 درصد هستش و در واقع آنتن من خیلی کمه.(روی 10 دسی بل که قرمز بود) با کمی جا به جا کردن تونستم به عدد 17 دسی بل برسم و جالب اینه که پس از رد شدن 15 دسی بل Link Quality سبز میشه و ایندفعه یک تست گرفتم و دیدم که بعللللللللله سرعتم رفت روی 8 مگابایت (بازهم دقت کنید بایت نه بیت).
    ولی چه فایده من مودم رو روی هوا نگه داشته بودم دستم داشت میشکست.دیگه یه جایی روی میزم پیدا کردم و تا 14 دسی بل کیفیت سیگنال گرفتم و الانم سرعتم روی 4 مگ هست.این هم تجربه ی من.ولی به نظر من چیز خوبیه این طرح ایرانسل.

5. 4 کاربر از alopio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    امروز که این sms ایرانسل به دستم رسید من اول دوباره نقشه رو چک کردم و دیدم مطابق نقشه در وضعیت خوبی از پوشش دهی هستیم اما زنگ زدم به 600 میگه هنوز تهران قابل ارائه نیست!
    الان برای تهران میشه گرفت یا نه؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلودم حدود 14-15 مگ هست بالا ترم میره تا بیست و خوردی ولی من میخواستم بخرم نمایندگی ایرانسل میگفت این پینگ زیر 100 داره ما خودمون تست کردیم. من تست کردم پینگ من بالای 100 هست.

بعد هم به 707 گفتم اقا تو این تبلیغ ایرانسل یه عکس از این اقای دزفولی انداخته با پروژکتور اسپید تست چسبونده بود به ته .. یعنی بالای 100 مگ بود سرعت میگفت استاندارد سرعت تی دی ال تی ای 4-5 مگ هست شما که 14 مگ داری باید کلا تم بندازی هوا !
    خوب مودم که وای فای داره، بگرد یه جای بهتر پیدا کنه، البته اگر خانواده نمیگن دیوانه شده رفته زیر هود!
    چه مصیبتی داریم با این سیگنال پیدا کردن

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چطوری طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنم؟ با برنامه ایرانسل من که ارور میده. تو حساب کاربری سایت ایرانسل هم میرم قسمت تغییر تعرفه همچین چیزی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

چطوری طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنم؟ با برنامه ایرانسل من که ارور میده. تو حساب کاربری سایت ایرانسل هم میرم قسمت تغییر تعرفه همچین چیزی نداره
    همین الان تست کردم اروری نداد
    ویرایش:خدا خیرت نده:|
    میخوام برگردم رو طرح قبلی failed میاد:|

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    Last edited by kraiof3; 05-10-2016 at 21:55.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

از قسمت تغيير طرح تعرفه برين

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

همین الان تست کردم اروری نداد
    ویرایش:خدا خیرت نده:|
    میخوام برگردم رو طرح قبلی failed میاد:|

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    td رو میگما. سیم کارت معمولی میشه برای منم.
    اگر روی td فعال کردی چرا میخوای غیرفعال کنی دیگه؟ مگه آزاد حساب می کنی؟!
    از قسمت تغيير طرح تعرفه برين

Sent from my iPhone using Tapatalk
    نداره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •