تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 83 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 825

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |فصل 16-2015

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نیمار و سوارز فوق العاده هستن. مسی هنوز به صد درصد نرسیده ولی باز هم خیلی خوبه... واقعا بدشانس بودیم و دروازبان اونها هم خیلی خوب بود وگرنه بازی می تونست 7-8 تا گل داشته باشه. تغییرات بازی بوسکتس نسبت به چند سال پیش هم بسیار قابل توجه هست. قبلا صرفا یک هافبک دفاعی عالی بود ولی الان یک همه کاره است در میانه زمین. دفاع، حمله و پاس های فوق العاده اش.

همینطور ادامه بدیم هر سه جام مال خودمونه تا از دستش بدیم (Ours to lose). تمرکز مهمه + فیت نگه داشتن بازیکن ها و ژانویه مناسب.

فکر می کنم به یک دفاع چپ نیاز داریم چون آدریانو اصلا آماده نیست، متیو که مدافع چپ نیست و آلبا امسال با اینکه همیشه خوب بازی کرده ولی به نظر می رسه از نظر بدنی نمیتونه زیر فشار هر هفته بازی کنه و انریکه هم تصمیم داره بطور مرتب بهش استراحت بده تا مشکل مصدومیت نداشته باشه. برای همین خرید یک دفاع چپ واجب هست. دفاع راست هم برای دنی آلوز بکاپ نداریم ولی در صورت نیاز و ضرورت سرجی روبرتو می تونه در دفاع راست بازی کنه و ویدال هم همینطور. فعلا میشه صبر کرد تا تابستان تصمیم بگیریم.

در خط هافبک به نظرم اوکی هستیم و با اضافه شدن آردا شرایط بهتر هم میشه. از مارچ به بعد رافینیا هم برمی گرده که کم کم می تونه وارد تیم اصلی بشه و با وجود سرجی روبرتو، سرجی سمپر و رافینیا خطر هافبکمون خوب است. در خط حمله فکر می کنم یک وینگر/مهاجم نیاز داریم.

به این هم باید توجه داشته باشیم که میانگین سن 11 نفر اصلی تیم 28.5 سال است که فوق العاده بالاست و بازیکن های جدیدی که در نظر داریم حتما باید بازیکن هایی باشند که تیم رو جوون تر و با انرژی تر کنند. در 11 نفر اصلی تیم الان به جز نیمار (23) و آلبا (26)، همه بالای 27 سال هستند. آردا توران هم که به تیم اضافه میشه تقریبا 29 ساله است. ویدال هم 26. برای همین بازیکن هایی مثل لاوتزی (30) و نولیتو (29) فکر نمی کنم خریدهای مناسبی برای تیم باشتد. باید تمرکز روی بازیکن های 24 سال به پایین باشه که هم با انرژی تر باشند و هم امید به پیشرفتشون داشته باشیم.

2. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

5 جام و 180 گل - آیا بارسلونا در سال 2016 متوقف میشود؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارتومئو: مسی یکی از سه بازیکن مهم در تاریخ چند وقت اخیر بارسلونا است.

نفر اول از این لیست کرایوف بود که چه به عنوان بازیکن و چه به عنوان مربی تاثیر زیادی بر روی تیم گذاشت.

پس از او نوبت رونالدینیو بود که لبخند و شادی را بار دیگر به چهره ما باز گرداند.

و پس از وی نیز لیونل مسی قرار دارد. برای من لئو نه تنها بهترین بازیکن جهان بلکه بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال است و باید اعتراف کنم بدون او تنها چند هفته می‎توانیم دوام آورده و به موفقیت برسیم.

انریکه: سال خوبی بود و به خودمان نمره 9 می دهم چون هر چیزی می تواند بهتر شود.

هر چی میگذره انریکه بیشتر و بیشتر مربی ایده آل به نظر میاد

4. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

12 سال 2015 برای براسا

انریکه: سال 2015 را به بهترین شکل به پایان رساندیم

بارسلونا شب گذشته موفق شد با نتیجه ی 4-0 رئال بتیس را در هم بکوبد و بار دیگر صدر نشینی را از رقبای خود برباید.

لوئیس انریکه در کنفرانس خبری خود پس از کسب این پیروزی اظهار داشت:
    {شاید داور به اشتباه آن پنالتی را برای ما گرفت، البته این اتفاق در دنیای داوری چیز جدیدی نیست! اما اینکه داور آن را به ما هدیه داد واقعیت ندارد! گاهی این تصمیمات به ضرر ما نیز بوده است، در ابتدای بازی کمی اشتباه داشتیم، اما رفته رفته بازی را در دست گرفتیم و توانستیم حریف را زمین گیر کنیم.

به هواداران قول می دهم که در سال 2016 مجموعه بارسلونا تمام تلاش خود را خواهد کرد تا نمایش خیره کننده ای را ارائه دهد، ما سال 2015 را بسیار خوب پشت سر گذاشتیم و در سال 2016 بهتر نیز خواهیم بود.

لیونل مسی مانند همیشه فوق العاده و بی نظیر بود، او هرگز بد نخواهد بود! همیشه در آمادگی کامل است؛ اگر بخواهم به عملکرد خود نمره بدهم از 10، به خودم 9 خواهم داد تا جای پیشرفت داشته باشم!}

مسی: 2015 سال منحصر به فردی بود

تیم فوتبال بارسلونا در آخرین دیدار خود در سال 2015 میلادی با درخشش لیونل مسی موفق شد تیم فوتبال رئال بتیس را با چهار گل شکست دهد.

لیونل مسی، ستاره آرژانتینی آبی اناری ها پس از این دیدار به خبرنگاران گفت:
    {سال 2015 سال منحصر به فردی بود و دوست داشتیم به همین شکل آنرا به پایان برسانیم، بازی درگیرانه و عجیبی بود، موقعیت های خیلی زیادی را از دست دادیم، اما مهم این است که 3 امتیاز بازی را کسب کردیم.

در مورد خطلای پنالتی که روی من اتفاق افتاد باید بگویم که نمی دانم آن لحظه چه اتفاقی افتاد، اما من قصد کنترل توپ با سینه ام را داشتم.

طبیعی است که ما بعد از چند روز تعطیلی ریتم خوب خودمان را دیر پیدا کنیم، در اوایل بازی مشکلاتی وجود داشت، اما رفته رفته به فرم و ریتم خودمان بازگشتیم.

ترکیب فوق العادی داریم و امیدواریم که سال 2016 هم به این موفقیت ها برسیم، اما رسیدن به جایگاهی بهتر از الان خیلی سخت است.}
      محتوای مخفی: عکس 

روبرتو: به عملکرد بارسا در سال 2015 افتخار می کنم

سرخی روبرتو در این فصل، به خصوص زمانی که لیونل مسی با مشکل مصدومیت زانو دست و پنجه نرم می کرد، یکی از بهترین های بارسلونا بود. وی علیرغم سن و سال پایینش توانست اعتماد انریکه را جلب کند.

حضور وی در لا لیگا، لیگ قهرمانان اروپا و همچنین کوپا دل ری با ارائه بازی های خوب همراه بود تا بسیاری از هواداران بلوگرانا اعتقاد داشته باشند، روبرتو آینده روشنی را در پیش رو خواهد داشت.

این بازیکن جوان از اینکه توانسته در سال 2015 همراه با بارسا به عناوین مختلف دست پیدا کند، به خود می بالد و عملکرد تیمش را رویایی خوانده است:
    {به عنوان یک عضو از خانواده بارسلونا، سال 2015 برایم خیلی عالی بود، بدست آوردن 5 عنوان قهرمانی این سال را برای من خیلی خاطره انگیز کرد.

امیدوارم در سال 2016 هم بتوانیم همین روند را ادامه دهیم اما در درجه اول آرزو می کنم همه بازیکنانمان را در صحت کامل در اختیار داشته باشیم.

ژانویه با بازی های سختش در راه است و باید خودمان را برای رویارویی با حریفان آماده تر مهیا کنیم، این هدفی است که باید به آن برسیم.}

6. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

اینیستا: مسی شایسته دریافت توپ طلاست!

لیونل مسی در پیروزی 4-0 بارسلونا برابر رئال بتیس توانست نقش مهمی را ایفا کند و به عنوان ستاره تیم اش در نیوکمپ بدرخشد.

آندرس اینیستا در این باره گفت:
    {مسی شایسته حقیقی دریافت توپ طلا است، او لیاقت بالایی دارد، طبق کار های خارق العاده ای که در سال 2015 انجام داد او باید صاحب این عنوان باشد.
    ما در سال 2015 بسیار موفق بودیم و شایسته عنوان های کسب شده بودیم، سال بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم، همانطور که شب گذشته دیدید توانستیم رکورد رئال مادرید در گلزنی را نیز بشکنیم.}

فدراسیون اسپانیا: پنالتی بارسلونا اشتباه بود

شب گذشته تیم فوتبال بارسلونا موفق شد در ورزشگاه نیوکمپ با 4 گل رئال بتیس را شکست دهد.

در دقیقه 28 بازی آنتونیو آدان دروازه بان رئال بتیس برای دفع توپ در محوطه جریمه اقدام کردم و برخورد شدید با سر لیونل مسی داشت و ایناکی بیکاندی داور این دیدار نقطه پنالتی را نشان داد، اماکمیته انظباطی پس از اتمام این دیدار و برررسی این صحنه اعلام کرد که تصمیم داور منصفانه نبوده است.
    البته این ضربه پنالتی توسط نیمار به تیرک دروازه اثابت کرد و در توپ برگشتی وسترمن مدافع بتیس به اشتباه دروازه تیمش را باز کرد.
    امروز کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا تشکیل جلسه داد و تایید کرد که تصمیم ایناکی بیکاندی، ‏داور بازی در مورد این صحنه اشتباه بوده است.‏

ایناکی بیکاندی داور این دیدار در میان خبرنگاران گفت:
    {آدان فقط برای زدن توپ به هوا بلند شد و این مسی بود که با او برخورد داشت.}

همچنین کارت زردی که آدان به خاطر این خطا دریافت کرد، بخشیده شد اما اخراج په په مل، سرمربی ‏بتیس که به این پنالتی اعتراض کرده بود، پا برجا است.‏

کان: فکر نمی کنم به غیر از مسی، بازیکن دیگری شایسته توپ طلا باشد

اولیور کان که در سال 2002 یکی از سه نامزد نهایی توپ طلا بود، بر این باور است که به غیر از لیونل مسی بازیکن دیگر شانس تصاحب توپ طلا را ندارد.

لیونل مسی، نیمار، کریستیانو رونالدو، 11 روز دیگر باید در زوریخ برای تصاحب توپ طلای سال 2015 تلاش کنند. مسی که چهار توپ طلا در سال های 2009، 2010، 2011 و 2012 را کسب کرده است به دنبال پنجمین جایزه خود است و اگر به این جایزه برسد رکوردی دست نیافتی را خواهد داشت.

الیور کان دروازه بان افسانه ای باشگاه بایرن مونیخ در گفتگو با شبکه ZDF آلمان در مراسمی ویژه کریسمس پیرامون مسائلی مختفلی صحبت کرد.
    وی اظهار داشت:
    {در ابتدا باید به خانوداده و مردم کشور سال جدید را تبریک بگویم و امیدوارم تیم ملی آلمان در سال 2016 بتواند قهرمانی را در فرانسه کسب کند.
    سال 2015 برای فوتبال آلمان بسیار خوب بود، چرا که آنها در زمینه بازیکن سازی و پرورش استعداد ها خوب عمل کردند.}

کان در ادامه به تمجید از لیونل مسی پرداخت و گفت:
    {اینکه توپ طلا را به شخص دیگری به غیر از مسی داده شود، کمی بی انصافی است. او در این سال به هر چیزی که می خواست دست پیدا کرد و به نظر من او از هر کس دیگری شایسته تر است. بدون شک مسی هم مانند پله و مارادونا یک فوتبالیست نابغه و با استعداد است و در حال حاضر در بهترین باشگاه جهان بازی می کند. او در باشگاه بارسلونا موفق شده است و به عناوین مختلفی دست یابد. پس به نظر من عاقلانه است که او را بهترین بازیکن جهان بدانند.}

وی همچنین در خصوص مهاجم لهستانی بایرن گفت:
    {به مسئولان بایرن توصیه می کنم که به لواندوفسکی اجازه خروج ندهند. او بهترین مهاجم حال حاضر بوندسلیگا است و باید به او ارزش زیادی داد. این طبیعی است که باشگاه های زیادی از جمله رئال مادرید به دنبال او باشند، اما به نظر من او باید در بایرن بماند و اگر او این تیم را ترک کند، آنها به مشکل خواهند خورد.}

باتیستوتا: توپ طلای 2015 مخصوص مسی ساخته شده است

گابریل باتیستوتا معروف به "باتی گل" روز گذشته در برنامه تلویزیونی در ایتالیا حاضر شد و در مورد گذشته فوتبال خود و مراسم انتخاب بهترین بازیکن جهان به صحبت پرداخت.

باتیستوتا در مورد گذشته فوتبال خود اظهار داشت:
    {هرآنچه که در فوتبال دوست داشتم را تجربه کردم، هیچ وقت هم تاسفی نخورده ام، فیورنتیا برای من یادآور بهترین لحظه های زندگی من است، در دوران جوانی دوست داشتم به بهتری از این شرایطی که الان دارم برسم، اما امروز که در این شرایط هستم کاملا راضی و خوشحالم.}

وی در مورد مراسم توپ طلای 2015 نیز گفت:
    {نمی خواهم بگویم این مراسم بی ارزش است، اما دلیل اصلی برگزاری این مراسم مخصوصا از زمانی که خود فیفا مستقیما وارد عمل شد، اسپانسرها هستند. مطمئن باشید برای سال 2015 اگر تنها یک شخص حق برنده شدن داشته باشد آن یکی، لیونل مسی است و توپ طلای 2015 مخصوص مسی ساخته شده است. او عملکرد خیره کننده ای داشته، بسیار هم دوست داشتنی است و بعضی اوقات فکر می کنم که اگر من و مسی در کنار هم بازی می کردیم چه اتفاقی برای تیم حریف می افتاد.

همیشه گفته ام که مسی از سیاره دیگری آمده است و بازیکنانی که فرصت بازی در کنار او را دارند بسیار لذت می برند که من از این لذت بی بهره بودم.}

8. 6 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

ویدئو: گل های لیونل مسی در سال 2015

فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا در سال 2015 موفق شد در تمامی رقابت ها 52 گل به ثمر برساند.

10. 7 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

اینم از یه دربی بی حاصل .../
    بازی رو با اسپانیول مساوی کردیم و احتمال دوم شدن در جدول خیلی بالاست به خصوص با توجه به اینکه امشب اتلتیکو با تیم نچندان قوی لوانته بازی داره و احنمال اینکه بازی رو ببره و به صدر برسه خیلی زیاد هست /...
    واقعا چرا بازی برابر اسپانیول انقدر واسه بارسا سخت شده(با توجه به فصل قبل!)./

12. 5 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

عجب تیم سفت و سختی ... انگار میدون جنگ بود!
    موقعیت های خوبی خلق کردیم ... ولی هم بی دقت بودیم هم اینکه این روز های اخیر با تیرک دروازه رابطه خوبی برقرار کردیم :دی
    دقیقه آخر که سوارز تو محوطه میخواست توپو به زور تصاحب کنه مزدک میگفت سوارز میخواد از بدن بازیکن اسپانیول عبور کنه!
    تا نیم ساعت داشتم میخندیدم

14. 7 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هر چی ما این روزا بدشانسیم اتلتیکو شانس میاره. جلوی تیم آخر جدول تو زمین خودشون دقیقه 80 با پاس مدافع و لغزیدن توپ از دست دروازه بان به گل رسیدن! ولی دو بازی سخت با سلتا و سویا دارن قبل از اینکه به نیوکمپ بیان. رئال تیم سوم یک ماه بازیهای آسونی داره و دیگه فرصت اشتباه نیست.

بالاخره انتظار تموم شد: آردا و ویدال دیدار آینده که کوپا دل ری با همین اسپانیول هست میتونن بازی کنن. شماره ها 7 و 22

نیمار بهترین مهاجم چپ جهان در نظرسنجی بزرگ گل انگلیسی

16. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اندرسون لوییس د سوزا ( دکو ) ستاره و بازیکن سال های 2004 - 2008 باشگاه تیم منتخبش در سال 2015 رو اینطور معرفی کرده:

محتوای مخفی: تصویر 

آبی اناری ها 6 نفر از 11 نفر رو تشکیل میدن:

دروازه بان: مانوئل نویر ( بایرن )

مدافعین: دنی آوز، جرارد پیکه ( بارسونا ) - گودین ( اتلتیکو مادرید ) - آلابا ( بایرن )

هافبک ها: راکیتیچ و اینیستا ( بارسلونا ) - پوگبا ( یوونتوس )

مهاجمین: مسی و نیمار ( بارسلونا ) - رونالدو ( رئال مادرید)

جای سوارز خالی!

MSN در 2015 بی نظیر بودند و عین سه نفرشون و حتی سایر بازیکنای بارسا لایقه بودن در این تیم هستند.

18. 5 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فهرست سالیانه با ارزش ترین بازیکنان جهان

1 - لیونل مسی - بارسلونا - 250.7 میلیون یورو
    2 - نیمار - بارسلونا - 152.7 میلیون یورو
    3 - ادن هازارد - چلسی - 130.5 میلیون یورو
    4 - -----------
    5 - هری کین - تاتنهام - 91.3 میلیون یورو
    6 - رحیم استرلینگ - منچستر سیتی - 89.8 میلیون یورو
    7 - آنتونی گریزمان - اتلتیکو مادرید - 88.3 میلیون یورو
    8 - لوییس سوارز - بارسلونا - 86.3 میلیون یورو
    9 - سرخیو آگوئرو - منچستر سیتی - 82.1 میلیون یورو
    10 - الکسیس سانچز - آرسنال - 81.9 میلیون یورو

بوسکتس با 50 میلیون یورو در رتبه 28 و راکیتیچ به ارزش 40.2 میلیون یورو در رتبه 49 هست

The CIES Football Observatory

20. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •