نیمار و سوارز فوق العاده هستن. مسی هنوز به صد درصد نرسیده ولی باز هم خیلی خوبه... واقعا بدشانس بودیم و دروازبان اونها هم خیلی خوب بود وگرنه بازی می تونست 7-8 تا گل داشته باشه. تغییرات بازی بوسکتس نسبت به چند سال پیش هم بسیار قابل توجه هست. قبلا صرفا یک هافبک دفاعی عالی بود ولی الان یک همه کاره است در میانه زمین. دفاع، حمله و پاس های فوق العاده اش.
همینطور ادامه بدیم هر سه جام مال خودمونه تا از دستش بدیم (Ours to lose). تمرکز مهمه + فیت نگه داشتن بازیکن ها و ژانویه مناسب.
فکر می کنم به یک دفاع چپ نیاز داریم چون آدریانو اصلا آماده نیست، متیو که مدافع چپ نیست و آلبا امسال با اینکه همیشه خوب بازی کرده ولی به نظر می رسه از نظر بدنی نمیتونه زیر فشار هر هفته بازی کنه و انریکه هم تصمیم داره بطور مرتب بهش استراحت بده تا مشکل مصدومیت نداشته باشه. برای همین خرید یک دفاع چپ واجب هست. دفاع راست هم برای دنی آلوز بکاپ نداریم ولی در صورت نیاز و ضرورت سرجی روبرتو می تونه در دفاع راست بازی کنه و ویدال هم همینطور. فعلا میشه صبر کرد تا تابستان تصمیم بگیریم.
در خط هافبک به نظرم اوکی هستیم و با اضافه شدن آردا شرایط بهتر هم میشه. از مارچ به بعد رافینیا هم برمی گرده که کم کم می تونه وارد تیم اصلی بشه و با وجود سرجی روبرتو، سرجی سمپر و رافینیا خطر هافبکمون خوب است. در خط حمله فکر می کنم یک وینگر/مهاجم نیاز داریم.
به این هم باید توجه داشته باشیم که میانگین سن 11 نفر اصلی تیم 28.5 سال است که فوق العاده بالاست و بازیکن های جدیدی که در نظر داریم حتما باید بازیکن هایی باشند که تیم رو جوون تر و با انرژی تر کنند. در 11 نفر اصلی تیم الان به جز نیمار (23) و آلبا (26)، همه بالای 27 سال هستند. آردا توران هم که به تیم اضافه میشه تقریبا 29 ساله است. ویدال هم 26. برای همین بازیکن هایی مثل لاوتزی (30) و نولیتو (29) فکر نمی کنم خریدهای مناسبی برای تیم باشتد. باید تمرکز روی بازیکن های 24 سال به پایین باشه که هم با انرژی تر باشند و هم امید به پیشرفتشون داشته باشیم.