اعتراف میکنم که بنده در حسرت گرفتن کنسول (پی اس فور ) موندم خیلی وقته دنبالش هستم پول هامو جمع میکنم تا بگیرم یه مشکلی پیش میاد تمام پولهامو براش خرج میکنم
یه اعتراف دیگه در حسرت نت درست حسابی هستم![]()
اعتراف میکنم که بنده در حسرت گرفتن کنسول (پی اس فور ) موندم خیلی وقته دنبالش هستم پول هامو جمع میکنم تا بگیرم یه مشکلی پیش میاد تمام پولهامو براش خرج میکنم
یه اعتراف دیگه در حسرت نت درست حسابی هستم![]()
خوب برادرحداقل اون چیرایی روکه داری روبده پایینیاتادوستان شادشوندودل شماشادگردد!!البته شرمنده یکی این"اعترافو"بگیره بزاره اولش...ببخشیدا زحمت شد![]()
اعتراف ميکنم اززندگى سير شدمو آرزوى مرگ دارم![]()
اعتراف میکنم که این چه وضعشه؟ :|
اعتراف میکنم بیا رو آرزوت بهتر فکر کن!![]()
اعتراف میکنم خدا رو صد هزار مرتبه شکر![]()
Last edited by 000000000; 30-10-2016 at 10:43.
اعتراف میکنم:
۱. دلم میخواد به سوم راهنمایی و اول دبیرستان برگردم، زمانی که بدون مرز عاشق کامپیوتر و فروم بازی بودم.
۲. یه زمانی دلم میخواست به لول @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برسم، البته اوایل فعالیت من تو انجمن همزمان شد با پایان فعالیت ایشون!
۳. من دوبار یوزرنیم عوض کردم!
۴. یه بار که شایعه کردن مردم، شایعه کار خودم بوده (درد دل یک احمق پس از دوسال)
۵. الان که میبینید کاربر فعال لینوکسم، یه زمانی تو انجمن ویندوز شدید فعال بودم! (میخواستن کاربر فعالم کنن که قسمت نشد) (در رقابت و رفاقت با @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
۶. سوزناک ترین لحظه عمرم تو پی سی ورلد، وقتی بود که تاپیک جامع ترول پاک شد@
Kom_eil
۷. تلگرامو به خاطر فروم پاک کردم D:
تا اعترافات بعدی بدرود!
Last edited by Ali_RNT; 01-11-2016 at 19:59.
اعتراف می کنم از وضع موجود زندگیم راضی نیستم و می خوام به هر نحو ممکن تموم بشه.![]()
منم اعتراف میکنم که دلم برای اون روزا تنگ شده
هرچند با اعصاب خورد کنی زیادی همراه بووووود ولی در کل روزایی خیلی خوبی بود
![]()
اعتراف می کنم این روزا دوس دارم به یه کشور خارجی سفر کنم
محتوای مخفی: .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)