کی گفته حجم الکی میده ؟ اونایی که حجم الکی میده استروئید و دارو و آمپول و این چیزاس نه مکمل !
کراتین + پروتئین + گلوتامین و آمینو لازمه ی بدنسازیه
اگه خوشت نمیاد که خوب هیچی ا! نتظاری نداشته باش اونطوری که میخوای حجم بیاری
کی گفته حجم الکی میده ؟ اونایی که حجم الکی میده استروئید و دارو و آمپول و این چیزاس نه مکمل !
کراتین + پروتئین + گلوتامین و آمینو لازمه ی بدنسازیه
اگه خوشت نمیاد که خوب هیچی ا! نتظاری نداشته باش اونطوری که میخوای حجم بیاری
1 لیوان شیر + 4 قاشق شیرخشک + 1 قاشق پودر جوانه گندم + 1 نصفه قاشق نشاسته + 3 عدد خرما + 1 موز
میریزی تو مخلوط کن و ویییییییییییییژژژژژژژژژژژ ژ !
روزای تمرین 1 لیوان بعد از تمرین و 1 لیوان قبل از خواب .
رزای غیر تمرین 1 لیوان ساعت 10 صبح 1 لیوان قبل از خواب .
روزی 1 بار هم بخوای بخوری که به صرفه تر باشه میتونی :
تمرین : بعد از تمرین
غیر تمرین : قبل از خواب
قربونت![]()
خبر جدید پام پیچید نشستم تو خونه دارم روزمو میگیرم دیگه نه بسکتبال نه بدنسازی 1.5 ماه تعطیل حالا چکار کنم کم بدنم نریزه حیف دو قولوهاست خیلی زجر کشیدم تا رشد کنن.واسه اینکه چاق نشم باید ریژیم خاصی بگیرم .
سلام/من 20 سالمه و قدم 166 و وزنم 56 هست!!!تازه از 3 روز پیش شروع کردم رفتم باشگاهو میخوام وزنم رو به 66 برسونم//شما چه برنامه غذایی به من توصیه میکنید؟؟؟؟(پول مکمل ندارم،،،)کلا یه برنامه غذایی بهم بدین که تو یه ماه اول 4 -5 کیلو اضافه کنم بقیشم خدا بزرگه
نظرتون درباره کراتین چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی چیزی به نام آمپول هورمون رشد داریم؟؟
سلام/من 20 سالمه و قدم 166 و وزنم 56 هست!!!تازه از 3 روز پیش شروع کردم رفتم باشگاه و میخوام وزنم رو به 66 برسونم//شما چه برنامه غذایی به من توصیه میکنید؟؟؟؟(پول مکمل ندارم،،،)کلا یه برنامه غذایی بهم بدین که تو یه ماه اول 4 -5 کیلو اضافه کنم بقیشم خدا بزرگه نظرتون درباره کراتین چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی چیزی به نام آمپول هورمون رشد داریم؟؟
اگه میخوای وزرنت اضافه شه، ضمن ورزش هر روز باید دو عدد سیب زمینی پخته و سفیده تخم مرغ پخته و اگه دوست داشتی سریعتر اضافه شه ماکارونی میل بفرمایید! کراتین هم تا حدی در اضافه وزن کمک میکنه، اما هورمون رو اصلاً پیشنهاد نمیکنم واسه شما!سلام/من 20 سالمه و قدم 166 و وزنم 56 هست!!!تازه از 3 روز پیش شروع کردم رفتم باشگاه و میخوام وزنم رو به 66 برسونم//شما چه برنامه غذایی به من توصیه میکنید؟؟؟؟(پول مکمل ندارم،،،)کلا یه برنامه غذایی بهم بدین که تو یه ماه اول 4 -5 کیلو اضافه کنم بقیشم خدا بزرگه نظرتون درباره کراتین چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی چیزی به نام آمپول هورمون رشد داریم؟؟
چرااااااااااااااااااااااا ااااااا؟اما هورمون رو اصلاً پیشنهاد نمیکنم واسه شما!
برای کسی که تازه بدنسازی را شروع کرده چه نوع مکملی را پیشنهاد می کنید 20 سال دارم قد هم 180 ووزن هم 70 که موجب ریزش مو نشه؟
اول اینکه شما که پول پروتئین رو نداری، چطور میخوای هورمون بخری؟چرااااااااااااااااااااااا ااااااا؟
دوم اینکه شما تازه میخوای شروع کنی، هورمون برای افراد حرفه ای تر از شماست!
و سوم اینکه شخصاً با هورمون مخالفم. شما هم یکم در موردش تحقیق کن شاید نظرت برگرده!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)