خیلی ممنون
ولی من هیچ بسته 3 ماهه ای ندیدم که 50 گیگ رو بده 50 تومن
همشون 1 ساله و 2 ساله هستند اونم نهایت حجمشون 25 گیگ هستش
فکر کنم شما اشتباه میکنید چنین بسته ای وجود نداره
خیلی ممنون
ولی من هیچ بسته 3 ماهه ای ندیدم که 50 گیگ رو بده 50 تومن
همشون 1 ساله و 2 ساله هستند اونم نهایت حجمشون 25 گیگ هستش
فکر کنم شما اشتباه میکنید چنین بسته ای وجود نداره
درود 50هزار نه 40 هزار همون لینک وسطی اینم عکسش...(خوب با همه این تفاسیر این سرویس بدرد میخوره؟)
![]()
این سرویس عالیه!
اما الان صبانت دارمو حدود 15 گیگ حجم رزرو و 28 گیگی که الان دارم
البته راضیم ولی شبانه محدود 1 مگ هست
و این 2 مگ
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
بله دیدم . خیلی ممنون دوست من
این سرویس ها برای مشترکین جدید هستش و برای ما که از قبل مشترک پارس بودیم وجود نداره
البته قیمت 40 هزار تومن برای 3 ماه 50 گیگ فوق العاده است
اما چون فقط 3 ماه هستش بدرد نمیخوره چون شما از ماه های بعدش باید به روال طبیعی خرید کنید که اصلا مقرون به صرفه نیست .
من الان دارم ماهیانه بابت 6 گیگ مبلغ 24 هزار تمن پرداخت میکنم که انصافا خیلی زیاده . البته پدر سوخته ها توی منوی تعرفه ها 6 گیگ رو 18 هزار تومن زدند اما هنگام تمدید ماهیانه 19 هزار نمایش داده میشه + عوارض و مالیات و کوفت و زهر ماری که روش میکشن میشه ماهیانه 24 هزار تومن
در واقع هر1 گیگ اینترنت در میاد 4 هزار تومن
یعنی 6 هزار تومن بیشتر از چیزی که در صفحه ی تعرفه ها نشون میدن
بزودی پارس آنلاین رو تخلیه میکنم
Last edited by FlashGet; 20-10-2016 at 10:44.
یا خدا...بازم سردر گم شدم چه سروریسی از چه شرکتی بگیرم از این ماهانه20تومن مخابرات خسته شدم!!!
یه سروریس معرفی کنید مقرون به صرفه و خوب باشه![]()
بهترین سرویس با دانلود شبانه رایگان بدون محدودیت سرعت چه سرویسی هست ؟
با سلام . خسته نباشید دوستان.
واقعا دیگه مسخره کردن این شرکتا با این سرویس ها!
یه زمانی مثل آدم میگفتن نامحدود قیمتش اینه کاملا هم نامحدوده بود، الان هزارتا بند و شرط و.. روی هر سرویس میزارن آخرش هم فقط پول زور میگیرن!
اولین بار اینترنت از پارس انلاین گرفتم نزدیک 11 سال پیش...بعد یه شرکت خصوصی در اهواز(لقمان،که الان وابسته شده به فن آوا)...بعد شاتل...بعد مخابرات...صبانت...و در اخر دوباره لقمان یا همون فن آوا.
ولی الان دیدم که باز تعرفه های شبانه و داغون کردن،سرویس هاش هم افت کرده همش قطعی،یه ساله قطعی خیلی داره فن آوا.
من که واقعا مصرف دانلودم بالاست ، به خاطر کارم که طراحی وب است ، وب گردیم هم بالاست، واقعا هیچ سرویس بدرد بخوری پیدا نکردم،مگه اینکه ماهی حداقل 300تومن بیام پول نت بدم!
جدا از اینا، کسی از دوستان هست که سرویس خوبی معرفی کنه؟ سرویس دهنده های دیگه کسی میدونه خوب هستن یا خیر؟ شاتل یا گارس آنلاین جدیدا چطور شدن؟
با تشکر
یه مودم 4G بگیرید، بعد از سیمکـارت ایـرانـسل استفاده کنید، پیشنهـادمن مودم E8372هستش. اینجوری حتی بسته به منطقه تون میتونید سـرعتایی تا حد 40 تا 50 مـگابیـت رو هم تجربه کنید، شایدهم بیشتر.
برای کاهش هزینه از چنـدین بسته ایرانـسل به صورت همزمان استفاده کنید.
1-بسته اصلی: بسته2ماهه30گیگ60تومـن خوبه، بسته 6ماهه100گیگ175تومـن هم خوبه.
2-بسته 6تا12صبح: 5گیگ هفته ای 2تومـن و یا 5گیگ ماهانه3تومـن.
3-بسته شبانه: هرشبی که زیادخواستین دانـلودکنید یک بستـه شبـانه بگیرید، مثلا بسته 60گیگ3ساعته2تومـن
شـارژموردنیاز برای خـریـد این بسته ها رو هم میتونید 10 تا 20درصـدزیرقیمـت پیداکنید که اگه خودتون سـرچ کنیدحتماپیدا میکنید. موفق باشید![]()
سلام
مودم 3372 چطوره؟ فرضا وای فای نخوام و فقط سرعت زیاد دانلود واسم مهم باشه![]()
تشکر خالی کم بود دوست عزیز.عالی بود ترفندتون.ممنون دوست عزیز.
- اینترنت نسل 4 ثابت ،TD-LTE، چطوره؟ سرعتش تفاوتی داره؟ چون این بسته های ساعتی و متنوع نداره،یه نوع مودم هم فقط داره توی سایت ایرانسل.
- و اینکه در قسمت بسته های اینترنت همراه ایرانسل ، بسته های ساعتی ، 3ساعته داره نوشته نامحدود! یعنی واقعا 3ساعت حجم نامحدود میده 2هزار تومن؟! سرعت هم بالااااااااا؟!
بعد میشه این بسته ها را در کنار همدیگه فعال کرد؟! مثلا یه بسته یک ماهه ، بعد وقتی یه بسته ساعتی میزنم، یهو از بسته یه ماهه کم نکنه!؟
Last edited by milad.design; 29-10-2016 at 23:12.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)