تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 114 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1139

نام تاپيک: Wimax Mobinnet / وایمکس شرکت مبین نت

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان سلام. یه مشکله خنده دار برام پیش اومده.اشترکه یه ساله مبینو با سرعت 512 داشتم.بعد که تموم شد اومدم اشتراکه یه ماهه 128 محض امتحان گرفتم الان که تموم شده خاستم برم طرحه یه ماهه 512 بگیرم میزنه توجه باید مدرک ارتقا سرعت بفرستید.مگه مدرکو یه بار نفرستادیم نیازی نداره دوباره بفرستیم که.بعدشم یه سئوال کسانی که طرحه 128 دارنو مدرک اصلا نفرستادن. تو صفحه مشترکین گرفتنه طرح هایه بالایه 128 براشون فعاله یا نه؟ ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

سلام

1- دوستان من دنبال اینم که بدونم سرعت اینترنت مبین نت در بهترین حالت چنده؟ کسی میتونه تست سرعت بگیره؟؟
    من استفادم از اینترنت فقط اسکایپ تصویری هست میخوام ببینم میکشه یا نه؟ اگه کسی تجربه داره که بگه

آها، راستی یه بار یه مودم 3 آنتنه مبین نت آوردن خونمون که همه چراغ های آنتنش روشن بود(ما خونمون تو بلندی هست). اون سرویسش 1 مگ بود و سرعت دانلود هم 128 بود،یعنی شاید یه 3و4 تا این ور و اوون ور میشد از این 128.
    حالا میخوام ببینم الان چه جوری هست وضعیت؟؟
    اینجا همه از میزان دانلود شابنشون میگن ولی من دنبال سرعت هستم. چون کابل کشی خونه ضعیفه adsl برام نهایت تا 2 مگ میره.

2- بهترین و قوی ترین مودمش کدومه؟

ممنون
    Last edited by Alli13; 28-02-2015 at 08:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان سلام. یه مشکله خنده دار برام پیش اومده.اشترکه یه ساله مبینو با سرعت 512 داشتم.بعد که تموم شد اومدم اشتراکه یه ماهه 128 محض امتحان گرفتم الان که تموم شده خاستم برم طرحه یه ماهه 512 بگیرم میزنه توجه باید مدرک ارتقا سرعت بفرستید.مگه مدرکو یه بار نفرستادیم نیازی نداره دوباره بفرستیم که.بعدشم یه سئوال کسانی که طرحه 128 دارنو مدرک اصلا نفرستادن. تو صفحه مشترکین گرفتنه طرح هایه بالایه 128 براشون فعاله یا نه؟ ممنون.
    اگه یه بار فرستادی زنگ بزن پشتیبانی بگو سرعت های بالاتر رو واست فعال کنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه یه بار فرستادی زنگ بزن پشتیبانی بگو سرعت های بالاتر رو واست فعال کنن
    ممنون اره یه بار فرستادم منتهی اینبار اشتباه کردم رفتم محض تست 128 گرفتم. البته الانم فعاله ها. فقط با قرمز زده توجه برایه سرعته بالاتر باید مدرک اپلود کنی.....با صدایه مشتارکین هم مکاتبه کردذم جواب داده خللی در صفحه مشترکینه شما وجود نداره همین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه سئوال از دوستانی که از روزه اول سرعته 128 گرفتنو اصلا مدرک ارتقایه سرعت نفرستادن.میرید تویه صفحه مشترکین ایا طرح هایه بالایه 128 براتون فعاله یا غیر فعاله؟
    Last edited by AMNA; 28-02-2015 at 12:01. دليل: اشتباه

اگه نباشه جاش خالی می مونه RealFlow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    3ds Max

پيش فرض

سلام

1- دوستان من دنبال اینم که بدونم سرعت اینترنت مبین نت در بهترین حالت چنده؟ کسی میتونه تست سرعت بگیره؟؟
    من استفادم از اینترنت فقط اسکایپ تصویری هست میخوام ببینم میکشه یا نه؟ اگه کسی تجربه داره که بگه

آها، راستی یه بار یه مودم 3 آنتنه مبین نت آوردن خونمون که همه چراغ های آنتنش روشن بود(ما خونمون تو بلندی هست). اون سرویسش 1 مگ بود و سرعت دانلود هم 128 بود،یعنی شاید یه 3و4 تا این ور و اوون ور میشد از این 128.
    حالا میخوام ببینم الان چه جوری هست وضعیت؟؟
    اینجا همه از میزان دانلود شابنشون میگن ولی من دنبال سرعت هستم. چون کابل کشی خونه ضعیفه adsl برام نهایت تا 2 مگ میره.

2- بهترین و قوی ترین مودمش کدومه؟

ممنون
    بدترین شکرت اینترنت مبینت وایمکس هست!!
    من 4 ماه داشتم سرعت بالاترین سرعت 128 کیلو بیت .
    سرعت دانلود 35 تا 0 کیلو بیت! و متوسط سرعت که اکثرا رو متوسط بود 15 تا 20 کیلو بیت!!!!
    بد ترین اینترنتها مبین نت و دایل آپ!!! نگیر که پشیمون میشی . و الا خود دانی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

ببینید اگه جایی باشید که خوب انتن بده واقا عالیه
    512 مبین نت 110 تا سرعتشه اصلا هم نوسان نداره نه کم میشه نه زیاد
    قطعی هم خیلی خیلی به ندرت داره
    کلا از همه نظر خوبه فقط قیمتش نسبتا بیشتره

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

128 مبین نت من دارم

Signal Strengt 36%

سرعت زیر 120 نمیاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و روز بخیر
    درصورتی که کماکان مشکل پابرجاست شناسه اشتراک خود را اعلام نمائید تا مشکل ایجاد شده رفع گردد
    باتشکر

10. این کاربر از مبین نت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

14 mobin net

با سلام و روز بخیر
    درصورتی که کماکان مشکل پابرجاست شناسه اشتراک خود را اعلام نمائید تا مشکل ایجاد شده رفع گردد
    باتشکر
    ممنون پیگیری کردم حل شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •