لامصب پینگشم گند شده؛ الان یه ماهه پینگه 8.8.8.8 م رو 350 ایناس( باید مودمو خاموش روشن کنی آی پی عوض شه،که 2 روز پینگ رو 180عه،بعد دوباره میشه 350 تا 400!!!!!!!!!!!!!!!!!)
لامصب پینگشم گند شده؛ الان یه ماهه پینگه 8.8.8.8 م رو 350 ایناس( باید مودمو خاموش روشن کنی آی پی عوض شه،که 2 روز پینگ رو 180عه،بعد دوباره میشه 350 تا 400!!!!!!!!!!!!!!!!!)
بعضی استانا مثل اصفهان و تبریز دارن و بقیه انگار ندارن شما یه پرسو جویی کنید
من چند ماهی مشغول و مسافرت بودم و خیلی فرصت استفاده از شاتل رو نداشتم. از شانس من تا دوباره مصرفم برگشته این قضیه محدود کردن جاهایی مثل وایبر و واتسآپ پیش اومده.
به حساب خودم دقیقاً از اون روزی که قوه قضایه برای بستن اونجور جاها درخواست داد، کلاً شاتل مشکلدار شده. این قطع شدن دورهای کریو هم یکی از اون مشکلات هست. بماند الان توی شاتل دیدم تانگو خیلی کند و عملاً بسته هست اما هنوز توی جاهای دیگه که اسمشون بماند اینطور نیست. یعنی باز شاتل توی محدود کردن از دستگاههای مجاز اینکار هم جلوتر افتاده.
یه خبر در مورد این مشکل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ninipc; 29-09-2014 at 02:49.
سلام.دوستان Eco1024 سرعت دانلودش چنده؟
اکثر شهر ها روی 2 مگ بسته میشه پس 250
بچه ها مثل اینکه شاتل مشهد از همه جا بهتره مثلا سرویس 1 رو روی 6 میبندن درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
منم سرویس شاتلم روی ۲مگ بسته شده ولی وقتی از اسمشو نبر استفاده میکنم سرعتم میاد روی ۳۰۰-۴۰۰(سرعت حدودا ۱/۵میشه)
این در حالی هست که وایمکس ایرانسلم وقتی اسمشو نبر رو روشن میکنم نهایت ۲۰-۳۰درصد افت سرعت داره.(کی.ر.و-اپن و.ی.پ.ی ان)
شورشو در آورده شاتل
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
هههه باهات شوخی کردن
من که مشهدی هستم یک مگ رو بعد از شب اول که دانلود کردم و محدود شدم گذاشتن روی 1.1 مگ!!!!!!!!!
بقیه رو نمیدونم!
اینم یک تست داغ همین الان:
بقیه ی شاتلی ها هم اینطوری هستن؟؟!!مشهدی ها چی؟
داداش اگه فقط روز دان کنی چی؟
والا من تا حالا اینطوری نبود که دانلود شبانه نداشته باشم!!
خب اگه فرض کنیم این پینگ بالا و قعطی من به جزو مجازات(!) محدود بودم باشه نباید مشکلی دیگه ای داشته باشه و باید سرعت خوب بمونه.
از دوستانی که توی کار دانلود شبانه نیستن بپرسین چطوره!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)