گوشیتون چی هست؟
گوشیتون چی هست؟
سلام.. من می خوام 3g داشته باشم روی خط دائمی.. چیکار باید کرد؟
و چجوری می شه مناطق تحت پوشش رو متوجه شد که کجا هستند؟
من تهرانم..منطقه 10.. محل کارمم زیرزمینه.. مترو.. راه اندازی شده اونجا؟
Last edited by jabi7joon; 26-09-2014 at 21:36.
بسته یک ماهه بخر خودش هرجا 3G باشه H+ میاد بالای گوشیت یکماه بگیر بعد مناطق دستت میاد . اکثره مناطق داره . تو اصفهان همه جا وصله
توی تهران، خیلی از مناطق 3g نشده هنوز، من توی همت طرف های حقانی_ ملا صدرا - میرداماد، 3جی رو دیدم وصل هم شد.
در مورد کیفیت هم باید بگم افتضاح سرعت روی 256 محدود شده بود.
سرعت تو ارومیه تقریبا پایدار هست و تقریبا در 2~3 روز گذشته تقریبا قسمت های مرکزی شهر زیر پوشش 3G رفته!
البته خونه ما فعلا H و H+ نیست و 3G آنتن میده و اونم ضعیفه(معمولا 2 یا 3 خط آنتن داره)
ولی سرعتش تقریبا همیشه روی 30~32 KB هست!
و خیلی راحت میشه وبگردی کرد، یعنی زمان پاسخ گوییش پایینه و تو وبگردی هیچ مشکلی احساس نمیشه!
ولی برای کسایی که میخوان دانلود کنن، بصرفه نیست!(همین حالا با سرعت 4Mbps هر گیگ بدون محدودت زیامی رو میگیرن 3500 و با محدودیت زمانی رو 700 تومن! یعنی به هیچ عنوان 3G برای دانلود بصرفه نیست!)
نظر حداقل 90% کاربر ها با نظر شما ، یکی هست، ولی:
در شرایط فعلی بیشتر از این به هیچ عنوان منطقی نیست!
تا زمانی که مجلس به وزارت ارتباطات اجازه افزایش حداقل 10 برابری پهنای باند اینترنت کشور رو نداده، نمیشه سرعت رو بالا برد!
اگه پهنای باند کشور 10 برابر بشه، میشه روی سرعت های 3~4 مگ صحبت کرد!
چطور ايرانسل ميتونه بده ولي همراه اول نميتونه
1: تعداد کاربر های همراه اول حداقا 7-8 برابر بیشتر از ایرانسل هست.
2:ایرانسل هم در اول کار سرعت رو باز گذاشته و بدلیل کاربر کم و سطح پوشش محدود سرعتش افت چندانی نداره!
ولی بعد چند ماه اگه اینطوری ادامه بده ، کاربرانی که اولویت دارن(سیگنتل قویتری دریافت میکنن) با 7-8 مگ دانلود میکنه ولی کاربری که سیگنال ضعیفتری داره نمیتونه یه صفحه وب رو باز کنه.
خلاصه ماجرا اینه عامل محدود کننده پهنای باند اینترنت کشور هست، و حداقل باید 4-5 برابر بیشتر بشه...
Sent from my "Samsung Galaxy Note III" using Tapatalk
سلام.. من بسته گرفتم تهران منطقه 10 خ جیحون فقط 2G
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)