سلام
شاید بهتر باشه مشکلتونو در بخش شبکه و یا مودم مطرح کنید.
سلام
شاید بهتر باشه مشکلتونو در بخش شبکه و یا مودم مطرح کنید.
سلام
نمیشه متن خالی ارسال کرد در اینستاگرام فقط باید تصویر ارسال کنی ؟
وقتی با کامپیوتر کار میکنی اصلا نمیشه پست ارسال کرد چه تصویر چه متن؟
سلام
فقط عکس نوشته می تونید ارسال کنید. فرمت حتما باید تصویری باشه نه تکست
با کامپیوتر فقط میتونید اکانت بسازید و مشاهده کنید امکان ارسال نداره
سلام
از طریق دایرکت هم می تونید. وقتی ویدیو رو انتخاب میکنید و آپلود میشه مرحله آخر قسمت share to از قسمت بالا دایرکت رو انتخاب کنید و از قسمت To نام گیرنده رو انتخاب کنید.
عکس های دایرکت رو نمی تونید ذخیره کنید فقط میشه شات گرفت.
سلام
از طریق دایرکت هم می تونید. وقتی ویدیو رو انتخاب میکنید و آپلود میشه مرحله آخر قسمت share to از قسمت بالا دایرکت رو انتخاب کنید و از قسمت To نام گیرنده رو انتخاب کنید.
عکس های دایرکت رو نمی تونید ذخیره کنید فقط میشه شات گرفت.
سلام
شما فقط میتونید با بلاک کردن آدرس اون از طریق مودم دسترسی رو محدود کنید. پیدا کردن رنج آی پی هاش ممکن نیست
سلام
تنها راهش اینه از اینستا نسخه OGMod استفاده کنید که اتوپلی نمیشه
سلام
فقط عکس نوشته می تونید ارسال کنید. فرمت حتما باید تصویری باشه نه تکست
با کامپیوتر از طریق نرم افزار های شبیه ساز اندروید برای ویندوز مثل Gmblr میتونید ارسال کنید.
سلام
این دوستانیکه توی نت میان و فالور فیک تا چند صد K و با سرعت زیاد به پیج اضافه میکنند و میفروشند آیا از طریق سرورهای فیک و دستکاری شده اینکارو میکنند یا روش خاصی داره ؟
منظورم برنامه هایی نیست که باید فالو کنید تا سکه جمع بشه و با سکه های دریافتی فالورها رو زیاد کنیم
اگر قابل توضیح هست که بفرمایید اگر دوستی مایل به آموزش + هزینه بود میتونه به بنده پخ کنه
سلام دوستان . من خوابگاه بهشتی هستم و اینجا اینستاگرامو فیلتر کردن . از طرفی برای وصل شدن به نت بهشتی باید وی پی ان بهشتی رو رو گوشی فعال کنی . سوالم ازتون اینه که ایا با این وضعیت فیلتر شکنی هست که بتونم رو گوشیم فعال کنم تا بتونم به اینستا وصل شم ؟( سایفون و لنترن جواب نمیدن)
Sent from my S4700 using Tapatalk
سلام. ultrasurf امتحان کنید. سرعتش هم خوبه
سلام
سایز عکسی که تو استوری اینستاگرام میزارم تغییر میکنه و بعضی از قسمتها که معمولا حاشیه عکسه تو کادر قرار نمیگیره و عکس کمی زوم میشه.
تو خود اینستاگرام هم این مشکل را دارم که با نرم افزار اینستاسایز این مشکل برطرف شده ولی تو استوری نمیدونم چکار کنم که عکس کامل دیده بشه.
ضمنا" آیا میشه از عکس های داخل حافظه گوشی هم تو استوری گذاشت . عکس های قدیمی تر منظورمه
ممنون میشم راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
Last edited by soleyman53; 20-10-2016 at 14:49.
سلام به همه ، آقا من اکانت رو غیرفعال کردم حالا میخوام وارد بشم میگه یوزر یا پس اشتباهه!!!!!!!!!!!!!
سلام
اینستا بر پایه اشتراک تصویر هست یعنی شبکه ی اجتماعی که توش می تونید عکساتونو به اشتراک بزارید. متن هم برای توضیح تصاویر به کار می ره. بنابر این طبیعیه که تکست نتونی به اشتراک بزاری بدون عکس.
درباره سوال دوم. بله اگر از مرور گر کامپیوتر استفاده کنید فقط می توینر وارد حسابتون شید و توی اینستا بگردید. مطمین نیستم شاید بتونید یک سری کارهای ادیت هم انجام بدید ولی نمی تونید عکس به اشتراک بزارید
جدیدا اپ جدیدی اومده برای اینستا که برای ویندوز 10 است و به نظر می رسه که می شه با نصب اون به امکانات اینستا از طریق کامیپروتر دترسی داشت. لینک خبر و دانلود این اپ رو توی پستی بالای پست شما گذاشتم
موفق باشید
سلام
خیر سرورها فیک نیست بلکه یوزرهای فیک هستن که از سرورهای موجود اضافه میشن به پیج شما
برنامه هایی که فالو میکنید و سکه جمع میکنید روش کارشون زنجیره ای هست ، یک زنجیره ی از فالوور دارن که چرخه ی فالوشون ادامه داره و فالووراشون فیک نیستن و بیشتر با اکانت شخصی خودشون فالو میکنن تا سکه جمع کنن و فالوور پیجهای اصلیشون رو افزایش بدن
آموزش خاصی نداره ، شما میتونید از برنامه های موجود استفاده کنید اما بهترین و مطمئن ترین برنامه ، برنامه ی " فالوئر بگیر اینستا گرام " هست که از طریق اپ بازار میتونید دانلود و استفاده کنید و ضمنا میتونید در داخل برنامه سکه بخرید و بدون نیاز به فالوو کردن ، با خرید سکه اقدام به افزایش فالووراتون کنید
در مورد دوستان فروشگاهی سطح نت که فالوور فیک میزنن قابل ذکره که اغلب فالووراشون اینترنشنال هست و فالوورای فیک خارجی ، بعد از مدتی هم بیشترشون دچار ریزش میشن و دست شما به جایی بند نیست ااما خب اپ فالوئر بگیر در صورتی که کسی انفالوو کنه شما رو از فالوورای خودش ، سکه بهتون برمیگردونه در قبالش
برخی هم فالوورهای عرب رو به خاطر تشابه اسمی به عنوان فالور فیک ایرانی میندازن به ملت![]()
در کل فالوور فیک ایرانی قیمتی حداقل دو سه برابر فیک خارجی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)