خیر فقط حالت شبکه روی wcdma/gsm باشه شما سرچ دستی انجام بدی میاره بالا
خیر فقط حالت شبکه روی wcdma/gsm باشه شما سرچ دستی انجام بدی میاره بالا
آقا گوشی من گلکسی هست وقتی سرچ میزنم کنار اپراتورهایی که پیدا میکنه نمی نویسه 2g یا 3g باید چکار کنم؟
ببین اگر گزینه WCDMA داره فقط همینو انتخاب کن
یا اگر دراپراتوهای شبکه حالت شبکه 2G داره تیکشو ور دار
کلا سامسونگ هم دست کمی از اپل که فقط پول اسم میگیره نداره...
گوشی بنده سامسونگ و آندرویدش 4.0.4 هست و کنار اپراتورهایی که پیدا میکنه 2G و 3G نمیزنه.
همه ورژن های آندروید این قابلیت رو دارن یا باید نسخه 4.4 باشه؟
Last edited by امین1356; 08-08-2014 at 11:25.
تو نسخه های اندروئید فرق میکنه این قسمت
برای 4.1 من به جای 3g میزنه UTMS و در ضمن شبکه های 3G و 2G رو باهم یه جا سرچ نمیزنه و باید بذارم روی GSM Only یا WCDMA تا هر کدوم رو پیدا کنه
=====================
فعلا با این وضعیت تنها از کلانشهر ها از تبریز و شیراز و اصفهان گزارش ندادن که به نسل 3 ایرانسل وصلن
من دیشب داشتم تا شعاع 1 کیلومتری خودم رو گشت میزدم که فقط و فقط نسل 3 همراه اول بود با آنتن تا خرخره پر !!!
این هم همراه اول :
آغاز ارائهی خدمات نسل سوم به مشترکان همراه اول در تبریز از ابتدای شهریورماه جاری!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 08-08-2014 at 11:44.
ربطی به اون نداره که من گذاشتم رو اتومات میگم وقنی سرچ میزنم کنارشون نمی نویسه 2g یا 3g اینو باید چکار کنم ولی گوشیهای سونی مینویسه
گفتم که دوست عزیز!!
تو ورژنهای مختلف اندروئید فرق میکنه
اون عکس هایی که اکثر دوستان گذاشتن مال اندروئید های ورژن 2 هستش که همه رو کنار هم میاره !! برای اندروئید های بالاتر از 4 اینجوری نیس !! چون به کل سیستم اندروئید تو این ورژن ها فرق میکنه و همونظور که من گفتم شما سرچ کن
رفقا این بستگی به گوشیتون داره مثلا گوشی خودم که lg g2 با اندروید 4.4 پیدا نمی کنه ولی گوشی خواهرم که اکسپریا مینی با اندروید 4 پیدا میکنه.
رو سامسونگ هم نمینویسه ظاهرا"!
فکر کنم به کاستومی که شرکت تولید کننده موبایل ساخته ربط داره.
اینکه جلوی شبکه ها مینویسه 2g یا 3g مربوط به ورژن اندروید نیست مال رابط کاربری گوشی ! که گوشی های سونی مینویسه بقیه رو نمیدونم ! ولی سامسونگ فقط اسم اپراتور میزنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)