تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 138 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1372

نام تاپيک: تاپیک مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان 2014 - لهستان

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یکی از تحلیل گرهای همین کانال 3 میگفت که لهستان به بازیهای لیگ جهانی به عنوان تدارکات واسه تیمش نگاه کرده و نتیجه گیری براش مهم نبوده و الان داره نتیجش رو میبینه
    دقیقا درسته. از همون موقع هم خودشون می گفتن ما از الان واسه بازی های قهرمانی جهان برنامه ریزی داریم و می بینیم تا اینجا هم موفق بودن.
    از بین بازی های مرحله اولش سخترینش همون بازی با صربستان بود که به هر حال طبق برنامه بازی ها اولین بازی اونم در اون ورزشگاه فوتبال بود (!) که قطعا تویه بهتر بازی کردن لهستان و بار روانی رویه تیم صربستان خیلی تاثیر داشت.

عیار این تیم رو در بازی های مرحله دوم بسنجید که به نظر من درسته تیم خیلی خوبیه ولی هنوز به دیوار سختی (آمریکا - ایتالیا - ایران - برزیل - روسیه) نخورده !

2. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر من اظهار نظر در مورد لهستان تا وقتی بازیشو با ایتالیا و آمریکا را ندیدیم زوده.درسته میزبانه ولی در برابر تیم های گروهD فکر نکنم بتونه کاری از پیش ببره هر چند با قرعه اسانی که در دور اول داشته حسابی بارشو بسته ولی دیگه این گروه D به یکه تازیش پایان میدن..ولی صربستاان حقیقتا" تیم خوبی داره و فکر کنم بیشتر با این تیم مشککل داریم تا لهستان.

4. 2 کاربر از farhangian-1355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تحليل آماري تيم ملي واليبال

ناصر شهنازی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: قبل از هر چیز باید به جامعه ورزشی کشور تبریک بگویم. در تاریخ والیبال ایران برای نخستین بار تیم ملی به دور دوم رفت. باید آمار دور مقدماتی را بگویم. در دور مقدماتی 5 بازی داشتیم. 13 ست برده و 7 ست باخته داشتیم. در نهایت 462 امتیاز گرفتیم و 420 امتیاز هم واگذار کردیم. از این 462 امتیاز 252 امتیاز در اسپک، یعنی 161 اسپک اول و 91 حملات برگشتی داشتیم. در دفاع 64 امتیاز داشتیم. در سرویس 23 امتیاز و از اشتباه حریف 123 امتیاز گرفتیم.

وی افزود: با توجه به طریقه امتیازگیری در والیبال، می توانیم بگوییم که در اکثر زمینه ها به استانداردهای جهانی نزدیک هستیم. فقط در حملات برگشتی 1.5 امتیاز در هر ست از استاندارد جهانی فاصله داریم. در دفاع هم از استانداردهای جهانی بهتر هستیم. اگر آمار ایران را در کل بخواهیم در نظر بگیریم، ما 55.6 درصد دریافت موفقیت داشتیم که این میزان از استاندارد جهانی بالاتر است.

کارشناس والیبال تاکید کرد: این آمار نشان می دهد که نسبت به سال های قبل رشد قابل توجهی در همه زمینه ها داشتیم. باید فکر خود را بیشتر به حملات برگشتی معطوف کنیم. اکثر تیم ها در این زمینه ضعف دارند. اما تیم هایی مثل روسیه و برزیل و آمریکا در این زمینه موفق‌تر هستند.

مربی سابق تیم ملی تاکید کرد: من امیدوارم با توجه به عملکرد مثبت ما در دور مقدماتی که با شکست تیم های بزرگ همراه بود، در دور دوم هم خوب کار کنیم. در نظر داشته باشید که در این سطح برد و باخت ها طبیعی است و ما قدرت مطلق نداریم که همیشه پیروز باشیم. ایتالیا و برزیل و روسیه در دوره های مختلف قهرمان شدند. از حالا می گویم که باخت در این سطح از مسابقات را نباید به گردن کسی بیندازیم. این حرف ها و دنبال مقصر باخت گشتن در این سطح از والیبال برای برد و باخت ها قابل توجیه نیست. مهم میزان شرایط پایداری تیم و استفاده از علم آنالیز است که می تواند یک تیم را در شرایط خوب قرار دهد.

شهنازی ادامه داد: با توجه به نتایجی که در دور مقدماتی کسب کردیم، در گروه دور دوم در رده چهارم هستیم. با توجه به اینکه بازی های اول و دوم با استرالیا و آرژانتین است، نتایج می‌تواند شرایط ما را برای رویارویی با تیم های قوی بهتر کند. با توجه به اینکه لهستان با توجه به میزبانی شرایط بهتری دارد، از شانس بالایی برای برخوردار است. همچنین تیم های ایران و آرژانتین و صربستان و فرانسه می توانند به مرحله بعدی صعود کنند که این موضوع به شناخت از حریفان وبرنامه ریزی برای مسابقات برمی گردد. انگیزه برای هر امتیاز در این مرحله مهم است.

در پایان کارشناس والیبال با اشاره به آمار استخراجی خود از بازی های تیم ملی آمار زیر را ارائه داد.

اسپک 55.5 درصد (14 امتیاز در هر ست) که شامل 8 امتیاز اسپک اول و 6 حملات برگشتی

دفاع روی تور 11 الی 12 درصد (سه دفاع در هر ست)

سرویس 5 الی 6 درصد ( 1.25 امتیاز در هر ست)

خطای حریف 27.5 درصد( 6.75 امتیاز در هر ست)

8.05 امتیاز از اسپک اول و 4.55 در حملات برگشتی

3.2 امتیاز از دفاع روی تور

1.15 امتیاز از سرویس

6.15 امتیاز اشتباه حریف

6. 14 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

کواچ: ولاسکو ايران را به خوبي مي‌شناسد

به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، اسلوبودان کواچ افزود: دوست ندارم تیم ایران اشتباه انتخابی المپیک 2012 توکیو را تکرار کند. ایران قبلا یک بار این اشتباه را مرتکب شده و المپیک لندن را از دست داد. پس باید آمادۀ یک بازی خیلی خوب بود.

سرمربی تیم ملی والیبال با ابراز نگرانی از ریکاوری شاگردانش در مدت دو روز گذشته، گفت: یک نکته بگویم که به هر دو تا بازی مربوط می شود. برای ما مشکل بزرگ این دو بازی این است که در کمترین زمان ممکن باید خودمان را برای آنها آماده کنیم. چون بازی چهارشنبه و شنبه ما ساعت 20.25 دقیقه (به وقت لهستان) شروع می شود. این یعنی ما تا آخر شب درگیر مسابقه و شرایط پس از مسابقه هستیم. در حقیقت، استراحت شب پس از بازی مهم را از دست می دهیم. چون بازیکنان مان حداقل نیمه شب به خواب و استراحت می رسند. بازی روز بعد ما هم 16.40 دقیقه است که به خاطرش باید ساعت 15 توی زمین باشیم. پس حدود 15 ساعت پیش از بازی با آرژانتین و صربستان وقت داریم تا هم خستگی بازی قبل را فراموش کنیم و هم به لحاظ بدنی و فکری آماده بازی های مهم مان مقابل این دو تیم بشویم. این فرصت ریکاوری نداشتن اولین نکته ای است که کار تیم ایران را در برابر آرژانتین و صربستان سخت می کند.

وی در باره دیدار با تیم ملی والیبال آرژانتین تصریح کرد: آرژانتین یکی از بهترین پاسورهای جهان را دارد و تیم بسیار قوی است. از طرفی ولاسکو هم تیم ما را خوب می شناسد و من مطمئنم که کاملا آماده شده تا ایران را ببرد. اما بازیکنان ما هم این انگیزه را دارند تا با پیروزی برابر آرژانتین به ولاسکو بگویند که بعد از رفتنش همچنان پیشرفت کرده اند.

کواچ درباره بازی با صربستان و لهستان خاطر نشان کرد: حدود سیصد بار با پیراهن صربستان بازی کرده ام و حالا برای اولین بار در زندگی ام مقابل کشورم ایستاده ام. طوری که می خواهم شکستش بدهم. می خواهم ایران برنده این بازی باشد. لهستان که در خانه سوپرمن است! تیم خوبی است و بازیکنان خوبی دارد ولی حضور و حمایت پرشور هوادارانش باعث می شود تا عملکرد مثبت بازیکنانش افزایش پیدا کرده و این تیم خوب، به یک تیم قدرتمند تبدیل بشود. لهستان یکی از بهترین پاسورهای دنیا که هم به لحاظ تجربی و هم از نظر تکنیکی خیلی خوب است، در اختیار دارد.

وی درباره تقدیم پیروزهای تیم ایران به حسین معدنی گفت: در این مدت سه ماهی که با حسین معدنی کار کردم، فهمیدم که انسان بزرگی است. روزی 20 ساعت با هم کار کردیم، درباره تیم ملی و بازیکنان و حریفان حرف زدیم. او بدون سئوال، اطلاعات بازیکنان و روحیاتشان را به من می گفت. حسین قبل از من هم برای تیم ملی کار کرده بود. به هر حال، من فقط به بازیکنان یادآوری کردم که یادتان باشد یکی از ما الان اینجا نیست و شما قول دادید که برایش کاری بکنید. بعد هم که صعود کردیم طبیعی بود که این پیروزی را به او تقدیم کنم. چون این نتیجه، نتیجه حسین معدنی هم هست. به همین دلیل هم خودم خوشحال تر خواهم شد اگر به نتایج بهتری برسیم. انگار معدنی به این نتایج رسیده.

تیم ملی والیبال ایران از ساعت 22 و 55 دقیقه فردا چهارشبنه در نخستین دیدار مرحله دوم رقابت های قهرمانی جهان به مصاف استرالیا می رود.

8. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من فک می کنم ما بتونیم استرالیا و آرژانتین و ببریم اما به لهستان بازی رو می بازیم...

از اون ور هم آمریکا هم تازه قدرتش و نشون میده و همه رو میبره... اما چون امتیاز کم داره بعد از لهستان دوم بشه احتمالا

اون وقت ما می مونیم و یک بازی فینال گونه با صربستان (که فک کنم 5 گیمه هم بشه) ...که اگه ما ببریم ایشالا به عنوان تیم سوم صعود می کنیم
    Last edited by hes25; 11-09-2014 at 05:59.

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

بازی ایران امروزساعت چندازشبکه 3نشون میده؟

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

بازی ایران امروزساعت چندازشبکه 3نشون میده؟
    ساعت 22.55 دقیقه

12. این کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آرژانتین 1 فرانسه 1

بازی به ست سوم کشیده شده .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صربستان 2 ایتالیا 0

احتمالا ست سوم هم صربستان بزنه و 3 بر صفر ایتالیا رو بزنه . چون امتیازات ست بالاست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by befermatooo; 10-09-2014 at 19:14.

14. 2 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظرم بهترین نتیجه برد ارژانتین به فرانسه.صربستان هم ایتالیا را ببره.امشب لهستان هم امریکا را شکست بده.
    ما با 2 بردی که با ارژانتین و استرالیا.بزرگترین رقیبمون میشه صربستان .
    که شاید بتونی با 1 امتیاز گرفتن ازشون هم صعود کنیم

16. این کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

به نظر نمی رسه آرژانتین قدرت شکست فرانسه رو داشته باشه. تیم خوبی داره ولی الان که بازی رو می بینم اون روحیه جنگندگی رو ندارن. ولاسکو برای بهبود این تیم به زمان بیشتری نیاز داره.
    ایتالیا هم اصلا اون روحیه همیشگی رو نداره، این رو راحت میشه از نحوه بازیشون متوجه شد. مصدومیت زایتسف هم ضربه بزرگی بهشون زد !
    همونطور که کواچ هم اشاره کرده بود امیدوارم امشب بدون اشتباه در تفکرمون نسبت به این بازی و همچنین در نحوه بازیمون بتونیم 3 امتیاز کامل این بازی رو بگیریم.

ترجیح میدم اصلا درگیر اما و اگر سایر بازی ها نشم (حداقل تا دو بازی آخر) و تمام تمرکزمون رو بذاریم رویه کسب 6 امتیاز دو بازی اول. بعد تازه باید بیایم و در مورد شرایط صعود صحبت کنیم.

18. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •