دو تا بنالتي به نفع سيتي نكرفت
تو صحنه اول برخورد متقاعد کننده نبود برای پنالتیدو تا بنالتي به نفع سيتي نكرفت
صحنه دوم هم روخو کاملا توپ از وسط پای توره زد و به هیچ وجه پنالتی نبود
اتفاقا داور خیلی خطاهای تاثیرگزاری برای یوناید نگرفت ... که یکیش منجر به ضد حمله سیتی شد ... کارت زرد زابالتا هم نداد ...
همه شبكه ها ميگن پنالتي...حتي اندي گري و ريچرد كيز مفسراي يين اسپورت...هر دو بنالتي
-خطا نگرفتن تکل کاملا خطای دمیکلیس و دادن یه موقعیت خوب به سیتی و البته مصدومیت روخو که شاید چندین ماه از میادین دور باشه
-چقدر یه داور میتونه ضعیف باشه
-داور رسما چیز زده به بازی ...
-گل برای سیتی ... همون طور که بازی نشون نیداد
ضعیف ترین بازیکن زمین بلاشک والنسیا
-ضعیف ترین خط دفاع 4 نفره چند سال اخیر یونایند
-چقدرداره از فیلنی خوشم میاد![]()
میتونستیم بازی مساوی کنیم هم توسط فلینی و هم دیماریا
-کریک چند ماه دور از میادین که تو پست تخصیصیش هم بازی نمیکنه از خیلی از دفاع هامون بهتره
- باز هم خاک بر سر اسمالینگ
- سیتی اون سیتی همیشگی نیست والا با این وضع خط دفاعمون قشنگ یه حالی بهمون میداد
Last edited by manchester fan; 02-11-2014 at 18:43.
این اسمالینگ تنها بازیکن تاریخ منچستر یونایتده که من همیشه ازش متنفر بودم ...
بابا این با لگد بندازید بیرون هممون راحت شیم.
یه بازی یاد ندارم که این بشر سوتی نداده باشه و تیم رو به فنا نداده باشه
اشلی یانگ رفت فکر کردیم دیگه بازیکن حرص درار نداریم ولی میبینم که اسمالینگ جانشین بر حق اشلی یانگه....
خدایی من به جای فن خال بودم از تیم پایه یه جوون 14 شاله میاوردم میزاشتم جای اسمالیگ. اگه بازی بلد نباشه حداقل سوتی نمیده اخراج شه.....
این دیماریا بنده خدا هم داره طلف میشه تو تیم هر چی پاس های خوب میده بقیه بازیکنا هدرش میدن......
چه میشد اگه رونالدو تو تیم بود.....
باید از 3بازی آینده حداکثر امتیازات بگیریم تا خودمون در جدول بالا بکشیم
منچستریونایتد - کریستال پالاس
آرسنال- منچستر یونایتد
منچستریونایتد- هال سیتی
اگه فن خال الکی وقتش صرف محک زدن بازیکنای تیم در تورنومنت امریکا نمیکرد و زودتر اقدام به جذب بازیکن میکرد الان وضعمون در خط دفاع اینجوری نبود
تا اینجای کار که عملکرد فن خال تعریفی نداشته خیلی انتظار بیشتری ازش میرفت با بازیکنایی که به تیم اضافه شدن و قرعه خوبی که در ابتدای فصل نصیبش شده بود![]()
Last edited by clau; 06-11-2014 at 20:01.
اخبار جدی ای پیرامون نانی در زمینه بازگشتش به یونایتد در ژانویه به گوش میرسه. خصوصا با بازی های خوبش برای اسپورتینگ. خوشبختانه نانی مثل چیچا جایی اعلام نکرده که ترجیح میده تو تیم قرضیش به صورت دائم حضور داشته باشه. (حداقل من جایی نخوندم)
من فکر میکنم تیم هم شدیدا بهش احتیاج داره. الان اشلی یانگ که کلا فن خال به بهش اعتقادی نداره. والنسیا هم به خاطر فاجعه ی خط دفاعی شده بک راست تیم. این بین یه یانوزای میمونه که به نظرم افت کرده نسبت به فصل قبل و یه جورایی شبیه رونالدویی شده که تازه شماره 7 بکهام رو پوشیده بود. و البته دیماریا. اگر دیماریا رو فاکتور بگیریم، برای بال دیگه تیم، زوج نانی - یانوزای به صورت چرخشی و تعویضی، خیلی خوب میتونه جواب بده. در کنار اینها والنسیا هم میتونه به این جمع اضافه بشه. باشگاه بتونه نانی رو برگردونه و کادر فنی بهش فرصت بده و در کنارش اشلی یانگ رو در ژانویه به فروش برسونه فکر کنم اتفاق خوبی باشه.
روخو هم چندین هفته نیست و کریک و بلیند احتمالا زوج مرکز خط دفاعی هستند.
جالبه این فصل، از خیلی از کسانی که توقع بازی خوب داریم، ضعیف ظاهر میشن مثل ماتا، یانوزای، اسمالینگ (صرفا به دلیل سبقش در تیم اسمش رو آوردم)، والنسیا و حتی رابین. اما از خیلی ها که توقعی نداری، میان و آدم و حیرت زده میکنن مثل بلکت، مک نیر، ویلسون، حتی همین فلینی و لوک شاو.
+
دوستان این هررا چی شد؟ هنوز مصدومه؟ این همه پول دادن سر یه هافبک میانی، بعد کلا نیست؟![]()
کلا این فصل همه چی خوبه این مصدومیت هم بدجوری یقه تیم رو گرفته ! تازه این فصل یکی از خلوت ترین فصل های یونایتد هست، نمی دونم چرا اینطوریه ! نمی دونم دور شدن از شرایط مسابقه می تونه دلیل این همه مصدومیت باشه یا صرفا بد شانسیه ؟!
بازی کردن بازیکنا در پست های غیر تخصصی نتیجش همین میشه که می بینیم. هیچوقت اون هماهنگی که باید بازی به بازی بهتر و بیشتر بشه شکل نمی گیره چون هر بازی مجبوریم تغییراتی داشته باشیم.
تویه ژانویه قطعا باید دفاع بگیریم و امیدوارم مسئولان تیم در این زمینه کوتاهی نکنن !
دوستان اگه کسی نیمه اول بازی با کریستال پالاس رو دیده یه آمار بده ببینیم تیم چطوریه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)