من تونستم بازی رو تو سیستم متوسط با لگ بالا و گیر زیادی اجرا کنم
مشکل اصلی اینجاست که تو نسخه دمو رزولیشن پایین تر از 1280×960 وجود نداره ولی تو نسخه اصلی صد در صد رزولشن های پایین تر هم اضافه میشه که مشکل لگ و گیر کردن به طور ویژه کاهش پیدا کنه
درحالی که مانیتو من رو 1024×768 تنظیم شده فکر کنم مشکل اصلی همینجاست
-----------------------------------------
اما در مورد بازی
گیم پلی :
گیم پلی تلفیقی از زیبایی های پیس نسخه های دهه پیش + سختی و دقت و ریزکاری های خاص سری بازیای فیفا
تو این چند دست که بازی کردم کلا برخی قسمت هاش مخالف 14 هست
تو ورژن قبلی پاس کاری دقیق و عمقی و اضافه شدن نفر دوم به حمله خیلی مشکل بود و طراحی حمله رو سخت می کرد به گونه ای که اکثرا گل های زده از روی کرنر و سانتر بدست میومد ولی این ورژن میشه مثل سری های قدیمی پیس به راحتی حملات رو طراحی کرد چه سانتر چه عمقی چه دریبل و سرعت همه و همه به آسانی انجام میگره که لذت بازی رو چند برابر می کنه
اما نکته جالب کاهش سوتی و اشتباه دروازبان و مدافعان که به سختی اشتباه می کنن و به خصوص روی ضربات سر و ارسالا مطمئن نشون دادن
به نوعی میشه گفت میشه راحت به دروازه حریف رسید از راههای مختلف ولی گلزنی سخت شده
شوت از راه دور خیلی مشکل تر شده دیگه نمشه راحت جهت رو تنظیم کرد و قدرت رو میزان کرد و گل
تک به تک هم دروازبانا فوق العاده واکنش نشون میده
درگیری ها و نبرد فیزیکی که تو 14 خوب بود تو این ورژن استثنایی شده
ایراد دیگه فیفا 14 این بود که تو ضد حملات و فرار مهاجما سرعت مدافع از مهاجم بیشتر بود یعنی مثلا توپ دست روبن بیل و رونالدو هم بود می تونستی با مدافعای سرعت متوسط هم برسی و توپش رو بزنی ولی این ورژن با آگوئرو حرکت می کردم مدافع پاریس نتونست سرعتش برسه
یعنی سرعت خیلی مهم شده
استپ و کنترل توپ بازیکنا بهتر شده دگه توپ از پای بازیکنا خیلی فاصله نمی گیره این مورد تو 14 آزار دهنده بود به خصوص تو محوطه جریمه خودی که مدافعا تو دفع توپ اشتباه می کردن
نکته ضعف بزرگ بازی که امیدوارم رفع بشه سرعت حرکت بازیکناست همین که دکمه سرعت رو فشار میدی بازیکن مثل جت حرکت می کنه مدافعا روبرو هم نمی تونن خوب برن سمتش و میشه به راحتی با یک تغییر مسیر کوچک مدفع رو رد کرد خیلی مسخرست
انیمشین های بازی
خیلی خوب کار شده حس طبیعی رو میده شادی پس از گل جو استادیوم احساس بازیکنا و ... همه عالی کار شده
صحنه پرتاب اوت و کرنر هم بی نظیره من یک صفر عقب بودم بازیکن رفت سمت توپ جمع کن با دست اشاره کرد زود باش توپ رو بده تا شروع کنم حریف هم که جلو بود اصلا نمی رفتن سمت توپ تا بازی رو شروع کنن
گرافیک
فوق العاده هست رنگ پیراهنا – تکون خوردن – اندام بازیکنا – راه رفتن و دویدن – چمن هم که فراتر از تصور عالیه
همون صحنه که تکل میزنه رو زمین خط میوفته بازی شروع میشه کیفیت چمن صاف و عالی ولی آخر بازی میبینی میدان همه جاش خط افتاده کنده شده
خلاصه بگم : این بازی بهترین فوتبالی که هر کس می تونه بازی کنه
فیفا این بار گیمرهای پیس رو هم هدف قرار داده