این علیفر حالش خوش نیس...3و نیم صبح عررررررربده میزنه ..نمیدونم کی میخوان امثال اینو خیابانی رو از تی وی جارو کنن(سیانکی هم اضافه کنید)
این علیفر حالش خوش نیس...3و نیم صبح عررررررربده میزنه ..نمیدونم کی میخوان امثال اینو خیابانی رو از تی وی جارو کنن(سیانکی هم اضافه کنید)
موقع گزارش بازی صداش اینقدر کمه انگار از ته چاه در میاد !! و مجبوری صدا رو زیاد کنی ..
بعد یه موقعیت ایجاد میشه چنان مثل *** اربده میکشه آدم زهرش میترکه !!
کلا بالانس نیست !![]()
چون می دونه همه پای گزارشاش خوابشون می بره وسطش یهو یه داد میزنه تا از خواب بپرن![]()
عاقا این عمو حالیش نیست ساعت 3 نصفه شب مردم خوابیدن که اینجوری عین چیز داد میزنهاصلا همینجوری رو اعصاب من داشت قدم میزد....باز خوبه بابام که تو اتاق خوابش از یک تلویزیونی نیگاه میکرد که با آنتن خود ایران بود و من تو حال با ماهواره...با ماهواره چند ثانیه دیر تر نشون میده...هر وقت یه صدای داد از تو اتاق بابام میشنیدم صدای تلویزیون رو قطع میکردم و اینگونه از خطرات ناشی از گرفتی قلب و عضلات به دلیل صدای این عمو جلوگیری می کردم....بععععععله.
![]()
همون 10 ثانیه اول گیر داد به دفاع کاستاریکا![]()
چه حالی کرد یونان دقیقه 90 گل زد !!!!
من دیشب از رو صدای گزارشگر نفهمیدم علیفره ولی تا گفت دفاع سه نفره فهمیدم خودشه![]()
دیشب سرهنگ چی میگفت ؟
از تکنولوژی خط دروازه استفاده نمیشه !!!!
مگه چنتا تکنولوژی خط دروازه داریم ؟ اصلا خطای پشت هجده قدم چه ربطی به خط دروازه داره !!!!
من وقت گرفتم تا 12 دقیقه اول اصلا بازی رو گزارش نکرد در مورد جمعیت یونان صحیت میکرد و مربان دو تیم و بازیکنان که تو چه تیم های باشگاهی بازی میکنند
تو 10 20 ثانیه اول در مورد خط دفاعی دو تیم نظر کارشناسی خودش رو داد !!!!
اسم کمپبل رو اگر دقت میکردید سه نوع مختلف تلفظ میکرد
وی وی از این ادم اااااااااااااااخخخخخخخخخخ خخخ![]()
اظهار نظراتش در مورد زدن پنالتی جالب بود . بازیکنهای ما یادشون باشه یه کلاس اموزش پنالتی زدن پیش ایشون برن![]()
دقیقا. اولش که دید سیستم کاستاریکا سه دفاع هستش، از خود بیخود شده بود و حسابی ذوق کرده بود.
ولی کلا خیلی شوته این، اون از افتضاحش تو بازی کلمبیا ژاپن که امتیاز تیمها رو همش اشتباه میگفت، دیشب هم که خبر نداشت تکنولوژی خط دروازه استفاده داره میشه. کمپل رو هم چهارصد بار گفت تو المپیاکو بازی میکنه در حالی که پارسال قرضی اونجا بود و الان عضو آرسناله. واقعا من فکر میکنم این در طول روز تو غار زندگی میکنه که از هیچی خبر نداره و فقط موقع گزارش بازی میاد بیرون و بهش لیست بازیکن ها و تیمهای باشگاهیشونو میدن و اینم اونارو تکرار میکنه. هر جای دنیا گزارشگری اشتباهات اینو در رابطه با امتیاز یونان و ساحل عاج میکرد، حداقل چند ماه محرومش میکردن از گزارش ولی اینجا انگار نه انگار! تازه بازی حساس تر هم بهش میدن.
قضیه سرهنگ اینه که اعتماد به سقف وحشتناکی داره ...
بازیارو نمی بینه و اصلا هم پیگیر بازیها نیست، به خیال خودش انقد مسلط هست که ندیده و مطالعه نکرده
میتونه بیاد از پس گزارش یه بازی تو مرحله حذفی جام جهانی بربیاد ...
شایدم خیال میکنه چون نصفه شبه و 2تا تیم هم همچین اسم و رسمی ندارن لابد بیننده ش خیلی کمه و یا نمی فهمن
سوتی داده یا اینکه اصلا براش مهم نیست که چی داره میگه و فقط به فکر اینه بعد از گزارش پولشو بگیره و بره خونه ش ...
دیشبم اصرار عجیبی داشت سقراطیس پاپاستا توپولوس رو کامل بگه ...
فکر کنم بخاطر این کامل میگفت که بگه بله منم بلدم اسمای سخت رو بگم ...
Last edited by urumchi; 30-06-2014 at 13:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)