سلام
این مسیر رو برین (ممکنه یه مقدار متفاوت باشه ) :
Settings/Google/Google+/Apps with Google+ Sign-In/Clash of Clans/Disconnect
سلام
این مسیر رو برین (ممکنه یه مقدار متفاوت باشه ) :
Settings/Google/Google+/Apps with Google+ Sign-In/Clash of Clans/Disconnect
منم از همین مسیر Disconnect و Delete کردم ولی بعد از Sign in دوباره برمیگرده.
---------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه :
من نسخه جدید Blue Stacks رو نصب کردم ( BlueStacks 0.9.0 Build 4049 Beta 1 ) روش نرم افزارهای Play Store و google و چندتا نرم افزار دیگه رو نداره. خودم نصبشون میکنم ولی وقتی میخوام به اکانتم وصل بشم
نمیتونم یعنی وقتی رو اکانت Google تو تنظیمات کلیک میکنم از منو خاج میشه. قند شکن هم کانکت نمیشه. وقتی هم دوباره نسخه قبل رو نصب کردم بازم قند شکن کانکت نمیشه که بتونم به Google پلاس وصل
بشم
Last edited by kiar; 07-08-2014 at 12:21.
چیزایی که تو بخش Decations هستن، روی بازی تاثیری بجز زیبایی هم دارن؟ Torch و White Flag و اینجور چیزا..
خیر تاثیری ندارن و فقط دکور هستن
من و دوستم یه کلن زدیم
friend4ever
فقط معرفت توش مهمه دیگه هیچی مهم نیست
باهر لولی پذیرای شما دوستان هستیم
[QUOTE=SamGun;8333282]شما روی 5S دیگه نباید Apple ID قبل رو Run میکردی چون سیو قبلی الان تو گوشی دوباره دانلود شده .
برنامه iTools رو شما بگیر و گوشی رو به PC وصل کن بعد وارد پوشه بازی شو و سیو بازی رو پیدا کن و پاک کن بعدش با Apple ID جدید امتحان کن .
اخه 5s جیلبریک نشده که بتونم تو فایل بازی وارد شم
توی چه رنجی باید واسه دارک الیکسیر فارم کنم؟ تا چه حد شدنیه اصلا 10000 تا دارک الیکسیر واسه ی کینگ، توی TH7 بدون دریل جمع کنم؟ :| تا الان 360 تا از کلن وار گرفتم و حدود 90 تا هم از غارت. 10000 تا خیلیه!![]()
بستگی به خودتون داره
من با نیروی سطح چهار، تونستم توی پنج روز ده هزارتا دارک اکسیر جیم بزنم، و الان دو روز بعدش، چهار هزار دارک اکسیر دارم
جالبه بدونین من قبل اینکه محزن دارک اکسیر داشته باشم، بیش از پنجهزارتا دارک اکسیر دزدیده بودم که خوب مشخصا، سودی به حالم نداشت
تروفی رنجتون چیه؟ با چه استراتژی میزنین؟
ببخشید دوستان من میخواستم بدونم راهی برای پیداکردن افرادی که پول دارن در اتک هست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)