نيمار رو انداختم بيرون جابو رو جايگزين كردم 14 امتياز آورد دو برابر) فعلا هرچه هست شانسي هست! البته چون در بين رتبه هاي تك رقمي نيستم
اين حرف رو ميزنمدقت كردين سه چهار نفر بيشتر نيستيم كه قضيه رو جدي گرفتيم؟
![]()
نيمار رو انداختم بيرون جابو رو جايگزين كردم 14 امتياز آورد دو برابر) فعلا هرچه هست شانسي هست! البته چون در بين رتبه هاي تك رقمي نيستم
اين حرف رو ميزنمدقت كردين سه چهار نفر بيشتر نيستيم كه قضيه رو جدي گرفتيم؟
![]()
خیلی خوبهیکی دیگه از شاهکارهای این سایت این هست که سازنده لیگ چند روز یکبار تغییر میکنهالان لیگ بنام vahidgame شده و وحید عزیز الان میتونه هرکسی رو از لیگ حذف کنه (امکانی که جدیدا اضافه شده)
در اقدامی تصمیم دارم تمام تیم هایی که توی جدول بالاتر از من هستن رو حذف کنم یعنی تقریبا کل لیگ میشه
البته امتیازها نزدیکه
توی دورهای بعدی بهتون می رسم![]()
وحید داداش ما خاک پاتیم نکن این کارو.
الان که به راند اول بازی ها نگاه کردم، به دو دلیل من امتیاز از دست دادم. یکی اینکه بین دو نیمۀ اسپانیا هلند متوجه این بازی شدم و خوب امتیازهای بازیکنهای اسپانیایی و هلندی رو از دست دادم و دیگری اونکه روز آخر تیمم رو 10 نفره فرستادم تو زمین چون اون تغییر سیستم باعث شد یه یارم از خط دفاعی بره بیرون و اینکه خسرو حیدری رو فوروارد حساب کرده.
از یه طرف 13 تا از اسکار، 12 تا از ون پرسی و 4 تا از حیدری از دست دادم که میشه 29 تا. و اگه فرض کنیم که اسکار کاپیتانم بود میشد 42 که منهای 8 تایی که کاپیتان فعلیم بونوس گرفته میشد 34 امتیاز که از دست دادم. 89 + 34 که امتیاز خوبی میشد برام.
از اونور هم راموس و اینیستا و نیمار بیرون موندن که اینیستا خوب کار نکرد و تعویضش میکردم پس 7+14 میشد 21 تا که با بونوس کاپیتانی نیمار میشد 35 تا منهای 8 امتیاز کاپیتان فعلی که میشد 27 تا. دو تا بازیکنی که مجبور شدم بزارم تو ترکیب جای اینا هر دوتا 0 امتیاز گرفتن. پس اینجا هم 74 + 27 که بازم خوب بود. اینجا تغییر سیستم رو درست انجام دادم و ضرر نکردم.
کلاً نیمار بازیکنی بود که تفاوت ایجاد کرد با گل های زیادی که زد و خوب دور اول بدفرم از دستم پرید (پدر سوخته).
چند تا بازیکن بودن که به شدت نا امید کننده کار کردن. اولی ویدال بود که 3 و 4 و 0 امتیاز آورد و اونیکی هم دمیکلیس که اصلاً بازی ندادش و اونم 0 امتیاز و بودجش پرید از اونور چند تا بازیکنی که همینطوری گرفتم ولی خیلی برام امتیاز آوردن یکی حقیقی بود که 18 امتیاز آورد یه هافبک کره که خوب کار کرد و یه دفاع از الجزایر.
بیشترین امتیاز ها رو دفاع ها و فوروارد ها میارن و هافبک ها خیلی کم اثر تر هستن مگر اینکه گل بزنن که این ایراد بزرگ این بازیه چون در فوتبال واقعی اون هافبک ها از همه مهمترن.
نظر ها و تجربه های شما چطوره؟
اون مشکل حذف بازیکن سمت راست همچنان وجود داره؟
برطرف شده. با خیال راحت تغییر سیستم دهید.
این بزرگمرداندر دور گروهی 285 امتیاز گرفتن (البته با کمی دقت میشد به 300 هم برسه که با توجه به تجربه کم منیجر تیم عملی نشد
)
پنچره نقل و انتقالات هم نیم ساعت دیگه باز میشه
برید کنار تیم اول زیرتون نکنه
![]()
Last edited by amirfakhrian; 27-06-2014 at 09:11.
منم 285 امتیاز دارم ولی میتونست بیشتر باشه چون تا آخرین لحظه توماس مولر و رودریگز کلمبیا رو تو تیمم داشتم ولی در آخرین لحظات، رونالدو و دی ماریا رو به جاشون ور داشتم. اگه اون دو تا رو نگه میداشتم الان اول بودم! فکر نمیکردم دی ماریا و آرژانتین انقدر افتضاح باشن.
من چه اشتباهی کردم.
تیم mammad-pi30 برای من بود اما نمیدونم چرا اکانتم پاک شد و دیگه نتونستم ویرایش کنمش بعدش تیم life.ir رو ساختم که الان مثل چی پشیمونم .
هیچ راهی نیست تیم mammad-pi30 رو بازیابی کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)