تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 96 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 957

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی آلمان | این گروه خشن

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد بازی ایران دپرس شدم و نتونستم دیگه فوتبال دیگه ای رو ببینم. حدودا ۲۰ دقیقه ی آخر بازی رو دیدم که واقعا دوندگی غنایی ها برام عجیب بود توی اون دقایق.
    خوشحالم که کلوزه گل زد. امیدوارم گل های بعدی هم بزنه که کاملا رونالدو رو به زیر بکشه...

---------------------

خب دوستان همونطوری که خیلیاتون میدونید امروز آخرین روزی هست که من پیشتون هستم احتمالا
    از فردا عازم خدمت هستیم و خلاصه معلوم نیست کی مرخصی بدن بیایم.محل خدمتم هم پایگاه پدافند نیروی هوایی ارتش توی سمنان هستش.
    ...
    بردیا جان امیدوارم از دوران خدمتت استفاده ی کافی رو ببری . جدا از شوخی مطمئنا خاطرات خوبی برات رقم میخوره عزیز.
    ایشالا تو پادگان و بعد از تمرینات نظام جمع و صاف شدنِ دهانِ مبارک، شنیدن خبر قهرمانی آلمان روحت رو جلا بده .
    جات خالیه برادر .

2. 8 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صبح برامون سخنرانی کردن بعد یه بلیت دادن دستمون یه لگد زدن پشتمون گفتن برید فردا صبح بیاید ترمینال
    مملکته داریم؟
    +
    تبریک بابت رکورد کلوزه
    یه گل دیگه میخواد تا به تنهایی و با شایستگی کامل آقای گل بشه.
    Last edited by بردیا; 22-06-2014 at 15:30.

4. 12 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عاشق این حرکتش هستم! اصلاً به فیزیک و هیکلش نمیخوره این حرکت!

6. 12 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عاشق این حرکتش هستم! اصلاً به فیزیک و هیکلش نمیخوره این حرکت!
    دیشب که نزدیک بود با ماتحت بخوره زمین

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

بازی بسیار سخت و خسته کننده ای بود اما به هر حال یک امتیاز از این بازی سخت هم با ارزش هست و به خاطر همین امتیاز شانس صعود بسیار بالایی داریم. قبل از بازی گفتیم، تساوی به خودی خود نتیجه بدی نبود، خصوصا با شرایطی که در بازی پیش رفت و احتمال شکست هم وجود داشت. با این تساوی، در صورتی که ایالات متحده در بازی امشب خودش مقابل پرتغال به پیروزی برسه یا تساوی کنه، صعود آلمان ما با توجه به شرایط تفاضل گلی که داریم حتی در صورت شکست در بازی آخر تقریبا قطعی هست (مگه اینکه در بازی آخر نتیجه خیلی عجیبی رقم بخوره) و در صورتی که پرتغال پیروز بشه شرایط گروه کمی پیچیده میشه و همه چیز موکول میشه به هفته آخر و در اون صورت شکست نخوردن مقابل ایالات متحده هست که صعودمون رو تضمین می کنه.

یکی از مواردی که لوو توی این مدت زیاد راجع بهش صحبت کرده و تا حدی زمینه ساز بازی با احتیاط و کنترل بیشتر تیم در بازی اول مقابل پرتغال بود، شرایط آب و هوایی سخت برزیل از نظر دما و رطوبت بالا برای بازیکنان اروپایی هست که شب قبل هم در بازی آلمان و غنا و هم بازی تیم های هم گروه ایران، نیجریه و بوسنی دیدیم که تیم های افریقایی چقدر توی این شرایط آب و هوایی شرایط فیزیکی بهتری دارند و چقدر از حریف خودشون دونده تر هستند.

اما چیزی که باعث شد دیگه اون بازی با احتیاط و با حملات با حوصله و کم دامنه تر اما ناگهانی رو مثل بازی اول مقابل پرتغال نبینیم، تفاوت سبک بازی پرتغال (که تقریبا عقب نشسته بودند و فشاری روی مدافعین آلمان برای مختل شدن بازی سازی از عقب زمین آلمان ایجاد نمی کردند و به همین خاطر در بازی اول پاس های عرضی زیادی رو بین مدافعین آلمان دیدیم، پاسکاری با حوصله ای که به مرور باعث پیدا شدن یک فضا و استفاده از پاس های بلند و عمقی برای هدف قرار دادن اون فضا میشد) و سبک بازی غنا (که یک بازی پرفشار و با پرس مداوم بازیکنان آلمان همراه بود، به خصوص در خط هافبک بود و از دل همین پرس اشتباهات فردی رخ داد از حمله پاس بد لام که منجر به گل دوم غنا شد) بر می گرده و حالا شرایط آب و هوایی مزید بر علت شده بود که بتونند این نوع از بازی پرفشار و با دوندگی زیاد رو به خوبی پیاده کنند.

مورد دیگه ای که دیشب خیلی بیشتر از بازی اول به چشم می اومد، ضعف هوودس و به خصوص بواتنگ در اضافه شدن به حملات و عرض دادن به بازی بود که با توجه به اینکه هر دو به طور تخصصی در پست دفاع وسط بازی می کنند زیاد دور از انتظار نبود. حتی در بازی اول مقابل پرتغال عرض دادن به بازی عمدتا صرفا توسط وینگرها ایجاد میشد و حمایت لازم از سمت مدافعین کناری انجام نمیشد و حالا در بازی مقابل غنا موقعیت هایی که خلق شد عمدتا از روی پاسکاری های ظریف و حرکات ترکیبی بین 4 بازیکن جلویی آلمان بود و به نظر میاد این مورد کم کم داره به یه مشکل جدی در حملات تبدیل میشه.

استفاده از لام در خط هافبک در مقابل یک تیم فیزیکی مثل غنا در درگیری های میانه میدان هم به یه نقطه ضعف دیگه تبدیل شده بود، مشکلی که با ورود شوایتی (و کلوزه) به زمین به عنوان دو بازیکن فیزیکی، شرایط رو تا حدی برگردوند و آلمان برای دقایقی برتری محسوسی رو به دست آورد و موقعیت های خوبی خلق کرد. تا قبل از اون بهترین عملکرد در خط هافبک تیم رو کروس داشت که توی نبردهای وسط زمین خوب بود، توپ گیری های خوبی کرد و 99 پاس صحیح داشت.

در مجموع با بازگشت شواینی به ترکیب زمان اون رسیده باشه که لوو بازگشت لام به دفاع راست رو به طور جدی تری در نظر بگیره.

اما اشتباهات فردی زیادی داشتیم که خیلی به چشم اومد:

گوتزه تا اینجای جام موقعیت های زیادی رو از دست داده و گاهی اوقات در دادن پاس آخر بیش از حد تعلل کرده یا دقت کافی رو نداشته. حتی گلی که دیشب به ثمر رسوند با خوش اقبالی گوتزه همراه بود.

مُستافی که قبلا راجع به نحوه دعوت دقیقه نودش به تیم ملی صحبت کردیم، نشون داد که هنوز تجربه کافی برای بازی در این سطح رو نداره، روی صحنه ضربه سر آیِو که به گل غنا منجر شد اصلا یارگیری نکرد تا آیِو خیلی راحت دروازه رو باز کنه.

لام قدرت کافی رو در پاس خودش به خدیرا اعمال نکرد تا غنا بازی رو 1-2 کنه. در یک صحنه دیگه در حالی که بازی 2-2 شده بود(؟) و در شرایطی که در موقعیت خیلی خوب گلزنی قرار داشت به جای شوت به سمت دروازه یک پاس پشت پای بی موقع داد که موقعیت از دست رفت. در مجموع در کنار مُستافی از پر اشتباه ترین بازیکنان تیم بود.

باید بگیم بر خلاف مُستافی که تعویض اجباری بود اما نتیجه جالبی نداشت به میدون آوردن همزمان شواینی و کلوزه کاملا بجابود و انرژی رو میشد به وضوح احساس کرد، و خیلی زود ورق رو برگردوند. اما چی بهتر از گل تساوی بخش توسط کلوزه و اجرای یکی دیگه از اون پشتک های معروفش توی این سن و سال. آقای گل جام جهانی در کنار رونالدو واقعا برازنده این عنوان هست و بعید نیست رکورد رو جابجا کنه، البته حق مولر محفوظ هست

اما صحبت های کلوزه بعد از به ثمر رسوندن گل خیلی زیبا بود که حیف هست بهش اشاره نکنیم. کلوزه گفت: "خوشحالم که گل تساوی بخش رو زدم. بقیه ماجرا (یعنی آقای گلی در تاریخ جام جهانی در کنار رونالدو و ...) رو شما ژورنالیست ها می نویسید." خیلی شیک صحبت کرد!

رونالدوی برزیلی هم که حدود یک هفته پیش (البته به شوخی) به تماشاچیان برزیلی گفته بود انرژی خودشون رو برای تشویق علیه کلوزه و آلمان بگذارند که یک وقت به رکورد رونالدو نرسه، با توئیتر شخصی خودش به آلمانی به کلوزه تبریک گفت: Willikomen im lkub که معادل انگلیسی welcome to the club به معنی به باشگاه (آقای گل های تاریخ جام جهانی) خوش آمدی!

کلوزه که در بازی دوستانه با ارمنستان قبل از بازی های جام جهانی، رکورد تاریخی 68 گل ملی گرد مولر بمب افکن آلمان رو شکسته بود، اون موقع هم وقتی مقایسه خودش با گرد مولر رو پیش کشیدند، خیلی متواضعانه جواب داده بود، کلوزه گفته بود: "این یک جوک خیلی بزرگ هست که من رو با گرد مولر مقایسه کنید. اصولا هیچ کس با گرد مولر مقایسه نمیشه. هیچ کس!"

جالبه بدونید که کلوزه در این سن و سال (36 سالگی)، در تمرینات تیم لاتزیو، سریع ترین بازیکن این تیم هست و در بین بازیکنان تیم ملی آلمان رتبه سوم از نظر سرعت رو داره!
    خودش در این مورد میگه: "مردم نمی دونند که من چه سگ سرسختی هستم!"

من آخر نفهمیدم بوآتنگ چرا تعویض شد؟
    دلیل تعویض بواتنگ چی بود؟
    تعویض اجباری بود.

9. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

11. 13 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خبری از مصدومان تازه تیم هست؟(مولر-بوآتنگ)

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

تصاویری دیدنی از شادی طرفداران آلمانی
    سری اول

محتوای مخفی: لذت ببرید  

دنبال طرفدارهای پرتغال بگردین!

اینجا هم مثل اینکه تفکیک جنسیتی اعمال شده

14. 14 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من عمیقا منتظر اظهار نظرهای دوستان انگلیسی، و اسپانیایی و مخصوصا ایتالیایی هستم منتها برای
    همدردی باهاشون تا پایان دور گروهی صبر می کنم و به تاپیک هاشون سر نمی زنم تا درداشون التیام ببخشه

16. 10 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من عمیقا منتظر اظهار نظرهای دوستان انگلیسی، و اسپانیایی و مخصوصا ایتالیایی هستم منتها برای
    همدردی باهاشون تا پایان دور گروهی صبر می کنم و به تاپیک هاشون سر نمی زنم تا درداشون التیام ببخشه
    امسال سال قاره امریکایی هاست
    مواظب باشین خلاصه این تیمای قاره امریکا یکم بد قلق شدن
    Last edited by shakerifar; 24-06-2014 at 22:55.

18. 2 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •