فرکانسش چیه !؟
فرکانسش چیه !؟
...
11045 H
فرکانس شبکه های Mondiale از پکیج اسکای ایتالیا مشخص شد
Sky Mondiale 1 SD
HOTBIRD 13E
11958
V
27500
Sky Mondiale 2 SD
Sky Mondiale 3 SD
Sky Mondiale 4 SD
HOTBIRD 13E
12073
V
29900
در حال اضافه کردن هستم اما مشکلی که هست کمتر شبکه ای به صورت رسمی اعلام کرده ... ولی خوب سعی میکنم تا امشب تکمیلش کنم
من نمیدونم دوستان چرا انقدر در مورد افتتاحیه حساس هستند در هر صورت در زمان شروع مراسم شبکه های پخش کننده مشخص میشه و چیز خیلی مهمی نیست . .
همون شبکه های اسکای کالچو و اسکای اسپورت هستند
Last edited by SNOW PATROL; 09-06-2014 at 13:15.
دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین:
1. آیا ESPN و ESPN2 در Tel star12 هنوزم با کد بیس باز میشه و فکر میکنید موقع بازی ها عوض کنن سیستمو؟ (بقیه ESPN ها منظورم نیست.) و اینکه امکانش هست این دو تا از Tel star اصلن پخش نکنن؟ چون ظاهرا توجه اصلی شون روی پخش توی آمریکا است؟
2. از اونجایی که 43 تا بازی رو ESPN پخش میکنه و 11 تا رو ESPN2 و 10 تا بازی از جمله فینال رو ABC ، آیا ABC رو به هیچ روشی میشه اینجا دریافت کرد؟
3. آیا برای دیدن بازی ها توی Tur ksat نیاز به ریس یور HD و با قابلیت اتصال به اینترنت و یا سی سی و این جور چیزا هست؟
4. سی سی چیز اگه لازمه برای دیدن بازی ها داشته باشم پولش چند در میاد؟
4. سی سی چیز تا اونجایی که من فهمیدم از اینترنت استفاده میکنه. وقتی داری تی وی میبینی چقدر از حجمت مصرف میکنه حدوداََ؟
خلاصه داستان اینه که من یه ریس یور SD دارم ... و میخوام بازی ها رو به زبون انگلیسی ببینم کیفیتشم خیلی برام فرقی نداره. اگه مشکل با اضافه کردن یک یا چند جهت یا حتی یه ریس ور جدید حل بشه مشکلی ندارم. یه کم راهنماییم کنید ... پیشاپیش دستتون درد نکنه که![]()
ESPN باز میشن ولی هیچی معلوم نیس یهو میبینی قبل بازیا قطع بشم ،. فعلا باید صبر کنی .. برای ترکست نیازی به سیسی کم نداری .. راستی شبکه یک گرجستان هم بازی ها رو پخش میکنه اونم رو ترکست و آذراسپیس
1-فعلا که باز هستند و بعیده سیستم کدگذاریشون عوض بشه
2-خیر
3-خیر با ریسیورهای معمولی هم دریافت میشوند!(فرکانس 11919)البته محدودیت پوشش دارد این ماهواره
شهرهای قابل دریافت بیم غربی:تهران-اردبیل-تبریز-ارومیه-زنجان-قزوین-رشت-ساری-همدان-قم-کرمانشاه-ایلام-اهواز-اصفهان-سمنان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-بیست هزار تومن
5-خیلی کم ، به چشم نمیاد
شما جهت ترکست رو بگیرید رایگان پخش می کند اما فعلا معلوم نیست ورژن SD شبکه ها گزارش انگلسی داشته باشد
این شبکه اریانا افغانستانم بازی هارو پخش میکنه؟
کلا رو هاتبرد کدوم شبکه ها پخش میکنن؟ زبانش اصلا واسم مهم نیست
ESPN باز میشن ولی هیچی معلوم نیس یهو میبینی قبل بازیا قطع بشم ،. فعلا باید صبر کنی .. برای ترکست نیازی به سیسی کم نداری .. راستی شبکه یک گرجستان هم بازی ها رو پخش میکنه اونم رو ترکست و آذراسپیسواقعا ممنونم از راهنمایی دقیقتون. متاسفانه بلد نبودم چطوری تشکر کنم اینجوری نوشتم. فقط 1 سوال دیگه، پس حتما کانال های HD در Turk Sat گزارش انگلیسی داره دیگه و بدون دردسر میشه بازشون کرد؟شما جهت ترکست رو بگیرید رایگان پخش می کند اما فعلا معلوم نیست ورژن SD شبکه ها گزارش انگلسی داشته باشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)