برنامه pico drive رو گوشی n70 نصب کردم گوشی هنگ میکنه آیا امولاتور دیگه ای برای بازی سگا روی موبایل هست؟![]()
برنامه pico drive رو گوشی n70 نصب کردم گوشی هنگ میکنه آیا امولاتور دیگه ای برای بازی سگا روی موبایل هست؟![]()
این برنامه به راحتی رو n72 من اجرا شد ولی موقع در اومدن هنگ میکنه که مهم نیست برنامه ی دیگه ای وجود نداره
سلام من مشکل دارم وقتی بازی رو میریزم رو حافظه وقتی موبایل رو روشن میکنم چیزی نمیبینم
گیم هم جاوا هست
گوشیت چیه؟ اسم بازی ؟
بازی تنیس رو دانلود کردم ولی قفل میکنه جریانش چی؟؟؟؟
از دوستان کسی می دونه بازیهای بلوتوثی چطور کار میکنه؟ اصلاً کسی عملاً بازی کرده ؟
حدود 30 تا بازی بلوتوثی از همین سایت گرفته ام . هم سیمبیان و هم جاوا ، ولی هیچ کدوم کار نکردند.
من با گوشی های نوکیا N70 رو با 5700
و همینطور N70 رو با سونی اریکسون Z530 بلوتوث کردم ولی موفق نشدم .
وقتی که روی multi player میریم معمولاً بازیها 2 تا گزینه دارند.
گزینه اول host a game و گزینه دوم join a game
مثل بازی 4x4.Extreme.Rally.3D و یا بازی Burning.Tires.3D که مسابقه ای هستند.
هر دو تا بازی را و نیز تمام بازیهای جاوا رو بابلوتوث روشن امتحان کردم بارها و بارها و حتی 5 دقیقه هم منتظر موندم ولی هیچ اتفاقی نمی افته و پیغام میده که بلوتوثی را پیدا نکرده.
من خودم این عقیده رو پیدا کردم که شاید باید گوشی ها از یک مدل باشند. و ورژن و رزولیشن بازیها نیز مسلماً یکی باشه!
اگه دوستانی که امتحان کردند لطفاً راهنماییم کنند. چون این دو تا بازی که گفتم و یا اسنوکر سیمبیان ، باید با بلوتوث جالب باشند.
دلبندم ربطی به یکی بودن گوشی و رزولوشن نداره!
شما قبل از اینکه وارد بازی بشی باید بلوتوث رو روشن کنی.
بعد تو هردو گوشی بعد از اجرای بازی میری تو بخش مولتی پلیر بعد یکی میشه host و اون یکی join.
حالا باید یکم صبر کنی تا دوتا گوشی بهم وصل بشن.
فکر نکنم کار اونقدر پیچیده ای باشه.
از گلف و تنیس بگیر تا رالی و کرم و ... همه رو هم خودم هم بقیه کسایی که اینجا هستن امتحان کردن.
موفق باشی.
این تاپیک فقط درمورد بازی های موبایله؟
جواد جان.
همیشه join رو با join و host رو با host بلوتوث میکردم.
اصلاً فکرشو نمیکردم که این راه رو هم امتحان کنم.
ممنونم ازت.
واقعاً که؟![]()
![]()
Last edited by majid_msn; 31-12-2007 at 13:12.
سلام
بازی bounce رو روی 6630 نمیتونم نصب کنم همش پیغام security error میده .
به نظر شما چکار کنم ؟البته هر راهی رو که خودم میدونستم رفتم نشد .
ممنون از راهنماییتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)