تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 42 اولاول ... 24303132333435363738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 415

نام تاپيک: پرسش و پاسخ روانپزشکی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام من 18 سالمه تازه کنکور دادم اما از وقتی که برای کنکور شروع کردم حدود 6 ماه از خونه بیرون نیوومدم یه استرسی عجیب داشتم همش فکر میکنم اگه آروم بگیرم زمان برام زود میگذره همیشه کف دستم خیس میشه از اینکه در بین مردم قرار بگیرم میترسم واسترس دارم نمیدونم چیکار کنم دیگه خسته شدم در ضمن ضربان قلبم هم خیلی نامرتب میزنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به یکی از نزدیکان دکتر برای مشکل زود انزالیش اینو گفته به نظر شما مشکلی پیش نمیاد قرص فلوکستین ۲۰ بعد از صبحانه و کلومیپرامین ۱۰ شبها ساعت ۹ شبه

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

به یکی از نزدیکان دکتر برای مشکل زود انزالیش اینو گفته به نظر شما مشکلی پیش نمیاد قرص فلوکستین ۲۰ بعد از صبحانه و کلومیپرامین ۱۰ شبها ساعت ۹ شبه
    هردو اثر سروتونرژیک قوی دارند و اثرات جانبی رو ممکن خیلی تشدید کنه ، فلوکستین به تنهایی اثر بسیار مطلوبی داره و نیازی به کلومی‍‍‍‍پرامین نیست. ( البته اگر فقط برای زود انزالی تجویز شده باشه)

یادتون نره نظر پزشک معالج مقدم است.

4. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

چرا اکثر داروهای افسردگی روی سرتونین اثر میذارن در صورتی که دوپامین و اپی نفرین هم تاصیر بالای روی افسردگی دارن ولی اکثر داروهای ضد افسردگی روی سرتونین اثر میکن؟

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

چرا اکثر داروهای افسردگی روی سرتونین اثر میذارن در صورتی که دوپامین و اپی نفرین هم تاصیر بالای روی افسردگی دارن ولی اکثر داروهای ضد افسردگی روی سرتونین اثر میکن؟
    دارو های جدید روی دو عامل عصبی نور اپی نفرین و سروتونین اثر دارند و اثر بخشی بهتری دارند.
    دارو های موثر بر سیستم دوپامینرژیک ایجاد وابستگی میکنند و ارزش درمانیشون به همین دلیل پایینه. ( همچنین ایجاد سایکوز و توهم و ...)

خود سروتونین بر سیستم دوپامینرژیک تاثیر داره و بهبود عملکرد سروتونین بر عملکرد دوپامین هم اثر داره.

7. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دارو های جدید روی دو عامل عصبی نور اپی نفرین و سروتونین اثر دارند و اثر بخشی بهتری دارند.
    چندتا مثال میزنین

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

رده دارو های SNRI : ونلافاکسین و ...
    رده دارو های TCA: ایمیپرامین و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir hamzeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام ! من یه خواهر زاده 17 ساله دارم که خیلی زور رنج و حساس و باهوش هست و این زود رنج بودنش براش مشکل ایجاد کرده با همکلاسیش قهر میکنه از معلمش خوشش نمیاد به پدر و مادرش میگه مدرسه رو عوض کنین میگن چشم وقتی قهر میکنه دیگه اشتی نمیکنه گوشه و گیر و منزویه با کسی نمی جوشه حرف نمیزنه ولی درس خون و باهوش و سریع یاد میگیره من به خواهرم خیلی اروم و جوری ناراحت نشه گفتم این رو ببر مشاور نارحت شد و اصلا خوشش نیامد به پدرشم نمیشه گفت کسی راهنمایی چیزی داره بگه من خیلی دلم براش میسوزه

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

سلام ! من یه خواهر زاده 17 ساله دارم که خیلی زور رنج و حساس و باهوش هست و این زود رنج بودنش براش مشکل ایجاد کرده با همکلاسیش قهر میکنه از معلمش خوشش نمیاد به پدر و مادرش میگه مدرسه رو عوض کنین میگن چشم وقتی قهر میکنه دیگه اشتی نمیکنه گوشه و گیر و منزویه با کسی نمی جوشه حرف نمیزنه ولی درس خون و باهوش و سریع یاد میگیره من به خواهرم خیلی اروم و جوری ناراحت نشه گفتم این رو ببر مشاور نارحت شد و اصلا خوشش نیامد به پدرشم نمیشه گفت کسی راهنمایی چیزی داره بگه من خیلی دلم براش میسوزه
    خشونت
    افسردگی
    اضطراب
    دلایلی هستند که افراد رو به سمت روان‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍پزشک یا روانشناس سوق میدن.

مشکلات رفتاری مانند زود رنجی جز شخصیت فرد حساب میشن ... هر فردی یک نقطه قوت و یک نقطه ضعف در شخصیتش داره.
    زمانی میشه فرد رو وادار به تغییر کرد که مشکل رفتاری نه از بچگی بلکه به صورت یک دفعه و سریع ظاهر شده باشه و دلیل هم داشته باشه مثلا فرد هنگام افسردگی ممکنه زود رنج بشه و با درمان افسردگیش این زود رنجی از بین میره.
    ولی زود رنجی که از زمان کودکی شکل گرفته باشه جز شخصیت همون فرد حساب میشه و بر میگرده به تربیت و ژنتیک! و در عصر حاظر امکاناتی نداریم که به زمان عقب بر گردیم و تربیت فرد رو عوض کنیم یا دستگاهی در اختیار نداریم که ژن های عصبی یک فرد زنده رو تغییر بدیم.

بهترین کاری که شما میتونید براش بکنید اینکه با خودش حرف بزنید ، ببینید آیا مشکل خاصی دارد؟ افسردست یا مضطرب، آیا از وضعیت زندگیش راضی هست یا خیر ، از راه حرف زندنم نباشه میشه از روی شیوه رفتار فرد این موارد رو فهمید ، با استناد بر همین موارد "فقط" با مادرشون حرف بزنید و روی حرفتون پا فشاری کنید و براش مثال بیارید.

بیشتر از این کاری از دستتون بر نمیاد و اگر موافقت خواهرتون رو بدست نیاوردید روی موضوع پا فشاری نکنید.

موفق باشید.....

12. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ALEMIX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

یه سوالی دارم بین وسواس فکری و پارانویا چه فرقی هستش ؟ کسی که دائم فکر میکنه کسی دیگه اون رو میبینه یا صداهاش رو میشنوه بیماریش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •