سلام
دوستان یکی کمکم کنه
چرا این نرم افزار با لپ تاپ من مشکل داره
صفحه آبی می یاد و هنگ می کنه؟
دلیلش چیه؟
سلام
دوستان یکی کمکم کنه
چرا این نرم افزار با لپ تاپ من مشکل داره
صفحه آبی می یاد و هنگ می کنه؟
دلیلش چیه؟
سلام خسته نبتشید دوستان من یه مشکل دارم با همین برنامه باز میشه کلش رو هم باز میکنه ولی یه حالت هنگ مانند داره مثلا صفحه برنامه چشمک میزنه بعد یه ارور میاد نوشته بستن دوباره بازش میکنم بازم همین اتفاق میافته کارت گرافیک اپدیت هست
موندم چه کنم یکی کنم کنه دوستان مرسی
![]()
آقا این برنامه چرا اینجوریه؟
چرا اینقدر مشکل داره؟؟؟؟؟؟![]()
من نمیدونم داداش ولی اعصابم بهم ریخته دارم با کلش یه اتک میزنم یه هو میپره بیرون برنامه قطع میشه اعصابم بهم ریخته هست کممممممممممممممک
سلام برنامه های گوگلو اپدیت کنین شاید مشکلتون حل بشه google play و google service و ....
سلام. چرا وقتی من این برنامه رو نصب می کنم و اجرای اول رو که انجام میشه برنامه رو می بندم اما وقتی برنامه رو برای بار دوم اجرا می کنم منوی پایین اون حذف میشه ؟ هر چقدر هم برنامه رو با نرم افزار Your Uninstaller حذف کامل کردم و مجددا چندبار نصب و حذف کردم اما مشکلش حل نشد. هم توی ویندوز 8 هم Xp . چکار کنم ؟
سلام خسته نباشید.یک مدته که این برنامه رو دارم بعضی وقتا خوب کار میکرد ولی بعضی وقتا خودش قطع میشد پاکش کردم و از سایت شما دانلودش کردم میخوام از حالت فشرده درش بیارم این پیغامو میدهBLUSTACK IS ALREADY ON THIS MACHINE
سلام دوستان من یه مشکل خیلی مهم تو این برنامه دارم . مشکلم اینه که برای نوشتن کیبورد مجازی ندارم و دومی اینه که من نمی تونم برنامه هایی که باز هستند رو ببندم منظورم اینه وقتی موبایل داریم بالای صفحه رو به شمت پایین می کشم هیچی نیست. همش از اول نصبش می کنم میاد ولی دوباره بعدش می ره. ترخدا کمکم کنید
سلام
مشکل ----- شکن چجوری حا میشه ؟
hotspot shield و بیشتر فیلتر شکن ها رو نصب کردم ولی کار نمیکنن |:
خیلی ممنون میشم کمک کنید![]()
سلام مال من این ارور رو میده لطفا جواب بدید عجله دارم
نسخه بلو استکم 0.9.17.4138 است
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)