mahdy جان از تذکرتون ممنون سعی میکنم بنچمارک کلی سیستمها رو هم بگذارم قربانت
mahdy جان از تذکرتون ممنون سعی میکنم بنچمارک کلی سیستمها رو هم بگذارم قربانت
چه طوره شما بايد بگيد نه مانوشته شده توسط internet
![]()
مثلا بازيها و كارهاي گرافيك كه خودتون با اين كارت انجام داديد نتايجش اينجا بنويسيد تا ديگران هم استفاده كنند.
مثلا بگيد doom3 با فلان رزولوشن و فلان رفرش ريت بدون مشكل اجرا شد
با سلام
باشه چشم
ولي شما بگين روي چي بزارمش يعني رزولوشن و همين رفرش ريت روي چند باشه خوبه
با تشکر
ادمين شيراز آي تي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعي كنيد بالاترين رزولوشن و رفرش ريت را كه بدون هيچ گونه مشكل و روان اجرا ميشود بنويسيدنوشته شده توسط internet
با سلام
دوست عزيز من چند تا گزينه پيش رو داشتم توي بازي doom در قسمت تنظيمات و گرافيک
روي بالاترين سطح که فکر کنم ultra بود گذاشتم رزلوشن شد768 *1024
و همچنين بقيه تنظيمات رو هم روي on گذاشتم و بالاترين سطح هيچ مشکلي نداشت و به راحتي و رواني خيلي خوب بازي اجرا مي شد يعني هيچ مکثي در بازي ديده نمي شد همه چيز هم به خوبي اجرا مي شد
با تشکر
ادمين شيراز آي تي
دوست عزیز . شما لطف کن و یه زحمتی بکش .نوشته شده توسط internet
رزولوشن رو روی 768 * 1024 بزار و تمام جزییات بالاترین حد . یعنی Ultra Quality .
بعد تو منوی اصلی بازی سه کلید CTRL + ALT + ~ رو با هم همزمان فشار بده . یه صفحه کنسول باز میشه که میتونی توش تایپ کنی . بعد عبارت زیر رو تایپ کن و Enter رو بزن . با این کار خود بازی یه سری تست از سرعت فریم انجام میده و در آخر میانگین سرعت فریم رو به شما میگه . شما ببینین چه سرعت فرمی بدست میارین .
اون عبارت هست :
timedemo demo1.demo
فقط دقت کن که بین timedemo و demo1.demo یک فاصله داره !
لطفا نتیجه رو اعلام کن .
ممنون .
Last edited by Necromancer; 30-12-2005 at 03:48.
با سلام
و تشکر از دوستان عزيز
همونطوري که دوستمون گفتن عمل کردم دقيقاً و سه بار تست کردم و تصاويري از نتايج رو گذاشتم شما بفرماييد حالا اين کارت گرافيک خوب هست يا خير Gainward Geforce 6200/256mb tv/dvi
اين هم تصاوير تست بازي dome روي بالاترين رزلوشن و حالت ممکن:
تست اول:
تست دوم:
تست سوم:
با تشکر و سپاس فراوان
ادمين شيراز آي تي
دوست عزيز با اين كارت براي بازيي مثل دوم 3 نمیتونه نتیجه بدی باشه.این نکته رو در نظر بگیر کارت شما در رده پایین قیمتهاست و زیاد نباید ازش انتظار داشته باشی.به غیر از دوم که دوستمون معرفی کرد یه بازی دیگه که بسیارم جذابه و البته قدیمی به نام فارکرای رو امتحان کن.گرچه خیلی قدیمی شده ولی انصافا خوب از کارت گرافیک زحمت میکشه.تو این بازی اکثرا جنگل زیاد واسشون طبیعی نشون داده نمیشه یعنی معمولا ناهماهنگی زیادی در سرعت هسته و حافظه دیده میشه که اگه دقت کنی سطح زمین در بعضی از قسمتها به صورت لایه به لایه با راه رفتن شخصیت بازی جلو میره.
اگه کارتت این مشکل نداره یعنی دیگه داره عالی کار میکنه البته این مشکل رو که گفتم در 2 کارت 9550 از رادون و 5200 از انویدیا من دیدم .
با سلام
دوستان همه چيز خوب هست
ولي احساس مي کنم فن اون يه کم حالت زوزه کشيدن داره
بايد چيکارش کنم
لطفا راهنمايي کنيد
سايت اين کارت گرافيک اينجاست:
سلام .نوشته شده توسط internet
دوست عزیز چرا نتایج تست اول با دوم و سوم اینقدر متفاوته ؟؟؟؟
اون نتیجه 20 فریم خوبه اما اون یکی ها نه !
در ضمن برای تست بازی فارکرای احتیاج به یه برنامه جانبی داری که مثل همین دوم3 خودش تست میکنه و نتیجه رو اعلام میکنه . این برنامه جانبی هست . دانلود کن و نصب کن . بعد خود بازی فارکرای رو نصب کن و بعد برنامه رو اجرا کن . تو پنجره باز شده رزولوشن رو روی 768*1024 بزار و تمام جزییات بالاترین حد بعد بزن تا تست اجرا بشه و در آخر لطف کن و نتیجه رو اعلام کن .
ممنون .
لینک دانلود ( حجم 1.5 مگابایت ) :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)