کی گفته ایرانسل دانلود نامحدود داره ؟ اولا که تعرفه هاش خیلی گرونن ثانیا سرعت ثابت نیست و معمولا شیرینگ اغلب اوقات اعمال میشه ثالثا جدیدا خطی مشی منصفانه راه انداخته و تا یه حدی که زیاد هم نیست میشه دانلود کرد.![]()
کی گفته ایرانسل دانلود نامحدود داره ؟ اولا که تعرفه هاش خیلی گرونن ثانیا سرعت ثابت نیست و معمولا شیرینگ اغلب اوقات اعمال میشه ثالثا جدیدا خطی مشی منصفانه راه انداخته و تا یه حدی که زیاد هم نیست میشه دانلود کرد.![]()
وایمکس ایرنسل سرویس 512 نامحدودش را تو خوزستان 12 هزارتومن گرانتر از سایر استانها می فروشه چرا؟همه جا 48 تومن تو خوزستان 60 تومن!!!!من بین وایمکس و وایرلس گیر کردم نمیدونم کدومشون را بگیرم مهمترین فاکتورم پایداری سرعت و قطعی کم است این قطعی ای دی اسال داغونم کرد.
با وایرلس هیچ وقت قطعی یا افت سرعت یا تایم اوت نخواهید داشت این چیزایی که شما تو ADSL دارید من تقریبا هیچ وقت ندیدم مگه به تعداد کمتر از انگشتهای یه دست اونم تو قطعی ها و مشکلات سراسری.
برای دانلود نامحدود هم بهترین سرویس با بهترین قیمت رو فاتک میده
Last edited by arash59b; 06-02-2014 at 13:10.
تست آسیاتک نامحدود ساعت 1:43PM سرویس 512 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط مش منصفانش چرنده هیچ کاری به کارت ندارن من همشون رو امتحان کردم
هر چقدر دوست داری با وایمکس ایرانسل میتونی دانلود کنی - خیالت راحت باشه
سرویس 1024 نامحدودش رو داشتم با ماهی 80 تومان 130 تا ثابت دانلود میکردم شبو روز و روزو شب به هیچ عنوان محدود نمیکنن
چرند نوشتن که محدود میکنن - کاری ندارن
شک نکنید این 2تا شرکت توی سرویس های نامحدود ای دی اس ال و وایمکس بهترینن ار مابقی شرکت ها (توی جمبه ناممممحدوووود)
Last edited by imanparsa; 06-02-2014 at 13:47.
توی بعضی از استان ها ارزونه توی بعضی دیگر گرونتر هستش
الان اهواز با تهران فکر میکنم یکی باشه تعرفه وایمکس
ولی مثلا اصفهان ارزون تر هستش
تنها مشکل سرویس وایمکس ایرانسل از نوع نامحدود قیمت بالاش هستش
Last edited by imanparsa; 06-02-2014 at 13:53.
میشه آدرس جایی را که ازش وایمکس گرفتی بدی.میخوام از خود نمایندگی اصلی وایمکسبگیرم یعنی جایی برم که همونجا بهم مودم را بده.نه اینکه یکی دور روز معطل بشم.
بعد از استفاده از adsl و وایمکس و وایرلس به این نتیجه رسیدم که وایرلس بهترین سرویس در خوزستان ! وایمکس که پینگ فوق العاده مزخرفی داره و پر از تایم اوت جوری که فقط 1 ماه تحملش کردم !adsl هم که خودتون وضعش رو بهتر میدونید هر روز یه وضعیتی داره ! من الان وایرلس دارم نسبت به پولی که میدم واقعا خوبه . فقط اگر میخواید وایرلس بگیرید و پینگ براتون مهم رفاتک پینگش زیاد تعریفی نداره نه خیلی خوبه نه خیلی بد . ولی رفاتک برای دانلود عالییه
وایرلس درسته تعرفه هاش هزینه بالایی داره ولی در عوض کیفیت خیلی خوبی هم میگیرید . من سرعت تک کانشکنم با 16 یا 32 هیچ فرقی نداره . امیدوارم کمک کرده باشم
![]()
واسه من باز کردن صفحات و پینگ پاین خیلی مهمه
واسه دانلود از نت ماه-واره میزنم
شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید ؟
من دو سه هفته است سرعتم کم شده، ای دی اس ال مخابراته... نمی دونم چی شده، دم در هم که میرم از اونجا به مودم وصل می کنم تغییری نمی کنه. به نظر شما چی شده یهو که از 120 سرعتم رسیده به 13-14؟ زنگ زدم گفت شما جزء اون 5 درصدی که یادم نیست گفت دکل یا یه چیز دیگه ی هواییت مشکل داره. گفت شنبه یکی رو میفرستیم اگر از سیم کشی خونه نباشه از مرکز چک می کنیم. به نظرتون مشکل چیه؟
خداییش وایرلس داشتم 512 نامحدود کل یه سالی که داشتمش همش سرعت دانلودم بین 60 و 64 بود. بعد که اومدم برا تمدید دیدم از 40 تومن شده 67 تومن. دیگه قیدش رو زدم رفتم سمت مخابرات. دو سه ماهه اول خوب بود که یهو اینجوری شد...
به نظر شما اشکال از کجاست؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)