اقا همه كد هاي امضا رو به اين تغيير بديدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا همه كد هاي امضا رو به اين تغيير بديدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من با برنامه موافقم فقط نظر من اینکه روز جمعه ناهار هم اونجا واستادیم بیشتر حال میده
راستی بهنام این چه حرکتی بودتو که منو لو دادی
![]()
من که با این برنامه خیلی حال کردم ! احتمالا برنامه فوق العاده ای میشه .
اما باز منم و همون مشکل کوچولو !
سلام.
من ميتونم بيام اما شب موندن اينا نميشه .
ميتونم 2 ساعتي در خدمتتون باشم .
اگه كسي هم ورق و تخته نرد هم داره بياره :d
پیشی جان .
از این بچه مثبت بازیها در نیار ! تا صبح قراره مثل بچه دانشجو ها باشیم !!!
تازه یک شب که هزار شب نمیشه . یک جوری ردیف کن که بتونی باشی .
سلام احسان جان.
بچه مثبت بازی در آوردم دیگه :d
در مورد شب موندنم نمیتونم دلایلم رو توضیح بدم.
تا 10 اینا میتونم باهاتون باشم اما به بعد من معذورم.
مخصوصا این هفته !
من تا حالا نشده شب بیروز از خونه باشم حالا هم نمیشه.
اما مگم که اگه مثلا قرار ساعت 4 باشه تا 9 10 هستم دیگه. وای یادم رفت تا 6 کلاس دارم پس از 7 در خدمتم.
یا منم میشم جزور اون افرادی که صبح میپیوندم بهتون.
آره اینجوری برای من بهتره.
خب تا حدودي افراد و محل ها مشخصه به نظر من اينطورب براي رفتن برنامه ريزي بكنيم بهتره :
افرادي كه از ازادشهر به پايين هستند (فرامرز - بلوار فردوسي - شهدا - پنجراه - قله ساختمون- قله مهراباد - خاژ ربه و ... ) با يه ماشين بين چون تعداد به 5 نفر هم نميرسه
بچه هاي بلوار وكيل اباد هم با يه ماشين چون تقريبا عداد بالايي هستيم حالا باز هم تا 4 شنبه وقته كه ببينيم دقيق چند نفر ميشيم كسايي كه 100% هستند اعلام كنن و شماره تماسهم بدن
ممنون
راستي يادم رفت بگم اغا امين عزيز(پيشي ) اين حرفا چيه (ورق - تخته ) ما براي كارهاي تحقيقاتي ميريم اونجا (واي به حال كسي كه ورق با خودش نياره) پس از اين كارا نميكنين ها(حكم شرطي ميبندم )
دوستان من تو قرار این هفته به دلایل متفاوت نمیتونم بیام.خوش بگذره جای من رو هم خالی کنید
نكنه باز ميخواي نياي هاهاها ؟؟؟نوشته شده توسط EhsanHF
بابا تو رو خدا يكي پيدا شه چرخ اينو بخره از ِِشرش راحت شيم به قول خودت يه شب كه هزار شب نميشه ذي نكن و هر جوري هست برنامه هات رو كنسل كن و بيا
بابا اشپز و ظرف شور نداريم بيا خلاصه يه كارايي بكن
راستي امير نگفتي باغ تون يا باغ هاي اطراف مرغي خروسي كفتري چيزي نداره ديگه واسه شام يا ناهرا تو زحمت و خرج نيوفتيم
اگه هم كسي تفنگ داره بياره اخر صفاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)