تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 37 اولاول ... 243031323334353637 آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 367

نام تاپيک: آموزش ضبط فیلم از تلویزیون روی فلش مموری

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بابا این ماله سامسونگه من هر کاری می کنم نمی تونم فیلم رو از روی ال جی ضبط کنم! جان من یه راه حل بدید.
    دوست عزیز
    شما از این سایت استفاده کنید. و تمامی موارد time machine را مطالعه کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این نوشته نشون نمیده که تلویزیون ما امکان ضبط داره؟ lg43lx310c

You can play images and videos from and record TV programs to external storage devices. Immediate recording and reserved recording options are available.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

این نوشته نشون نمیده که تلویزیون ما امکان ضبط داره؟ lg43lx310c

You can play images and videos from and record TV programs to external storage devices. Immediate recording and reserved recording options are available.

دوست عزیز
    بله این نوشته به شما می گویید که شما می توانید تصاویر و فیلم ها را از برنامه های تلویزیونی ضبط و در دستگاه های ذخیره سازی خارجی ذخیره کند. ضبط فوری و گزینه های ضبط محفوظ و در دسترس هستند.

4. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    بله این نوشته به شما می گویید که شما می توانید تصاویر و فیلم ها را از برنامه های تلویزیونی ضبط و در دستگاه های ذخیره سازی خارجی ذخیره کند. ضبط فوری و گزینه های ضبط محفوظ و در دسترس هستند.
    پس چرا هرکاری میکنم ضبط نمیکنه حتی هارد بهش وصل کردم ولی بازم ضبط نکرد

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

گزینه rec رو نداره پس امکان ضبطش بعیده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام تلویزیون من سامسونگ بانه مدل ua46c6200 هست این مدل قابلیت فعال کردن ضبط روی فلش رو داره یا نه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام تلویزیون من سامسونگ بانه مدل ua46c6200 هست این مدل قابلیت فعال کردن ضبط روی فلش رو داره یا نه؟
    دوست عزیز
    اگر تلویزیونتان قابلیت ضبط را دارا باشد از پست اول می توانید برای این منظور استفاده کنید. و اگر ندارد در منوی مخفی ببینید می تواند آن را فعال کنید.

آموزش فعال سازی pvr
    باید هتل مد را در منوی مخفی دستکاری کرد که به طور کامل براتون توضیح میدم
    ابتدا وقتی که فلش به تلویزیون وصل است و تلویزیون روشن است کد زیر را بزنید:
    mute-1-1-9 را به ترتیب از سمت چپ وارد کنید بعد از باز شدن منویی شبیه منوی مخفی از اولین حالت که هتل مد نام دارد. hotel mode را روی on قرار داده و تلویزیون را خاموش کنید
    سپس تلویزیون را روشن کرده و از همان کد بالا وقتی وارد منوی هتل مد شدید گزینه clone tv to usb را انتخاب کنید
    سپس تلویزیون را خاموش کنید
    در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید
    حالا تلویزیون شما دارای منو های مخفی بیشتری شده که میتوانید asia option و سپس pvr خود را فعال کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

تلویزیون من در حالت عادی که دکمه ضبط رو میزنم عکس العملی ندارد.از طریق mute 1 1 9 هم منویی باز نمیشود.
    ازطریق منو مخفی و با کنترل سرویس دست ساز به شکل زیر وارد شدم:
    control hotel option hotel mode on روشن کردم و گزینه clon tv to usb رو زدم که تا 100 درصد رفت
    بعد در گزینه asia option گزینه هایی مثل ttx china hd nt conversion mono last memory unbalance و چند تا دیگه بود ولی گزینه pvr رو پیدا نکردم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تلویزیون من در حالت عادی که دکمه ضبط رو میزنم عکس العملی ندارد.از طریق mute 1 1 9 هم منویی باز نمیشود.
    ازطریق منو مخفی و با کنترل سرویس دست ساز به شکل زیر وارد شدم:
    control hotel option hotel mode on روشن کردم و گزینه clon tv to usb رو زدم که تا 100 درصد رفت
    بعد در گزینه asia option گزینه هایی مثل ttx china hd nt conversion mono last memory unbalance و چند تا دیگه بود ولی گزینه pvr رو پیدا نکردم
    دوست عزیز
    در منو مخفی و در قسمت option--->suboption ببینید این گزینه pvr support است؟ آن را on کنید.

اگر این موارد نبود به این معنی است که تلویزیون شما این قابلیت را ندارد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

بله control_sub option_pvr support هست و on کردم ولی باز هم از ضبط کردن خبری نیست ؟امکان داره با وجود این گزینه ها باز هم قابلیت ضبط نداشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •