باطریشو میشه در بیاریم؟حالت لمسیش مثل گوشی های لمسیه؟
باطریشو میشه در بیاریم؟حالت لمسیش مثل گوشی های لمسیه؟
نه عزیزم باطریش از نوع لیتیوم هست..
و تاج حرارتی مثل گوشیهای هوشمند//
سلام دوستان
1-وقتی که لپ تاپ به شارژ نیست مثلا تو بازی crysis خیلی لگ داره ولی وقتی به شارژ میزنم خوب میشه در صورتی که در هر دو زمان شارژ دستگاه در hight performance هستش...
2- برای تمیز کردن صفحه کیبورد دستگاه و کنارش با چی انجام بدم ؟؟ و برای صفحه تاچش چی ؟؟
برو تو تنظیمات high performance یا هر profile که استفاده میکنی و مینیمم سرعت پردازنده رو از 5 درصد به 100 درصد تغییر بدین اون موقع مثل حالتی که به برق وصله کار میکنه .
برای تمیز کردن هم از دستمال مانیتور استفاده کنید اگر ندارید از دستمال عینک ... از محلول عینک یا محلول های مخصوص استفاده کنید بقیه موارد ممکنه باعث اسیب زدن بشه .
قيمت !
اگه خدا بخواد انشاالله تا يه هفته ديگه ميگيرمش،
تقريبا 10 روز پيش تو يكي از بازرگاني ها مشهد رفتم ، داشت اون هم با قيمت 3690 ولي گفت يك محموله از لپ تاب رو قراره وارد كنند اون هم با ارز ارزون ، از اون جايي هم كه قراره زياد وارد بازار بشه ، به احتمال زياد شايد حتي ارزونتر از 3500 هم باشه!!
فعلا كه تا يه هفته ديگه صبر ميكنم ، طرف شمارم رو گرفت ، گفت يكيش رو واسه تو كنار ميگذارم ، اگه خبري شد بهت زنگ ميزنم !
تا يه هفته ديگه خداحافظ
سلام شماره شون رو بدین ما هم رزرو کنیم
تا چه حد امکانش هست ؟ اگه 3500 هست که صبر کنیم
من هم نسبت اومدنش و هم نسبت به قیمتش شک داشتم واسه همین تصمیم به خرید یه مدل دیگه گرفتم
مدل n56vb که قیمت گرفتم 3350 هست ، ولی بعید میدونم n550 قیمتش 3500 بشه ها !!! البته شایدم شد . چون وقتی اومد 3700 بود
پس علی الحساب یکی هم واسه ما رزرو کنید![]()
مبارکت باشه داداش
ولی شمارشو بده ماهم بریم بگیریمش دیگه
ماهم دل داریما ...![]()
تا چند روز آينده منم يه سر به پاساژ pc center ميزنم ببينم اوضاع از چه قراره. اگه رفتم حتما خبرتون ميدم. منم يه n550 ميخوام. اميدوارم كه زير 3500 باشه تا همه بتونن بخرن.
من امروز زنگ زدم دو سه جا گفتن احتمالا دو شنبه میارن.
رفتید خبرشو بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)