تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 103 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب ادامه چارت ها
    سال 2004 و 2005

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چارت تابستان یک اپدیت خورده ولی تغییر تو لیست نداشته ( تو مطالب یکم اشکال بوده اصلاح کردن ) اگر طی چند روز اینده نسخه 3 اش نیامد همین رو اپلود می کنم

و در ادامه کسی این زنگوله رو یادش میاد؟

زدم تو خط کلاسیک
    حال می ده نسخه کامل ادم ببینه

و در اخر بالاخره Gundam SEED Remaster ارزش این تیتراژش رو داشت که ادم ببینه:

Last edited by zed2; 12-06-2013 at 08:44. دليل: -

2. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dxcess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اینقدر این انیمیشن های ژاپنی دوست دارمـــــــــــفقط حیف بعضی سکانس ها مورد دارنـ (یعنی نمیشه تو جمع ببینی)

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دقیفا انیمیشن زیبای هست...
    اینقدر این انیمیشن های ژاپنی دوست دارمـــــــــــفقط حیف بعضی سکانس ها مورد دارنـ (یعنی نمیشه تو جمع ببینی)
    راستش من نمی دونم شما به چه چیزی می گین مورد .... ( ترجیه هم می دم سرش بحث نکنم)

ولی باسه حل مشکل پیشنهاد می کنم تگ های انیمه هارو از سایت های مختلف بررسی کنید و تگ های مناسب خودتون رو پیدا و انیمه های دارای ان تگ رو ببینید که مسئله پیدا نکنید ( در مورد تگ ها یک تاپیک راهنما اینجا هست )
    همچنین اگر وقت و دسترسی سرچ کردن دارید یک تعداد از اینمه ها تحت لیسانس و قوانین امریکا دوبله و ترجمه میشه و توسط بعضی گروه ها هم عرضه میشه... معمولا نسخه های امریکایی یکم ویرایش داره و ممکنه مورد نظر شما باشه .... از انها هم می تونید استفاده کنید ( پیدا کردن انها راحت نیست چون خود امریکایی ها هم سعی می کنن نسخه اصلی رو ببیند یا فایل صدا رو به تصویر نسخه اصلی وصل کنند ولی من چند مورد دیدم که هست.)
    بعضی انیمه ها هم معمولا تو چند کانال پخش می شن و معمولا بخاطر متفاوت بودن رده سنی کانال ها یک سری اصلاحات هم روی ان شبکه بخوره ... اگر اصلاحات رو خراب نزده باشن معمولا گروه ها هر دو نسخه رو منتشر می کنن رو نت که شما می توانی نسخه ای که دارای اصلاحات هست رو برداری.
    امیدوارم این موارد بتواند به شما کمک کند.
    Last edited by zed2; 15-06-2013 at 22:22. دليل: -

5. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

7. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    اون قدیما صدا و سیما یک انیمه ای سریالی پخش میکرد که توی ایران بهش میگفتن "دژ فضایی" !!!
    از دوستان کسی یادش هست و میدونه اسم اون مجموعه چی بود ؟!

تصویری از اون انیمه ندارم .
    فقط میدونم یک دژ بود که توی فضا سرگردان بودن و فضاپیماهای یا هواپیماهای جنگنده اون در مواقع نیاز مثل سری ترانسفورمرز به روبات تبدیل میشدن .

کلا یک مدته فاز انیمه های قدیم گرفتم ... نمیدونم چرا ؟!
    Last edited by B3HZ@D; 19-06-2013 at 02:32.

9. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

درود
    اون قدیما صدا و سیما یک انیمه ای سریالی پخش میکرد که توی ایران بهش میگفتن "دژ فضایی" !!!
    از دوستان کسی یاشد هست و میدونه اسم اون مجموعه چی بود ؟!

فقط میدونم یک دژ بود که توی فضا سرگردان بودن و فضاپیماهای یا هواپیماهای جنگنده اون در مواقع نیاز مثل سری ترانسفورمرز به روبات تبدیل میشدن .

اسمش Robotech هست، اگه اشتباه نکنم 85 قسمته. البته با اسم Macross هم از این انیمه یاد میشه، هر دو اسم بکار میرن.

11. 4 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

درود
    از دوستان کسی یادش هست و میدونه اسم اون مجموعه چی بود ؟!

اسمش Robotech هست، اگه اشتباه نکنم 85 قسمته. البته با اسم Macross هم از این انیمه یاد میشه، هر دو اسم بکار میرن.

من یکم اصلاحش می کنم

برنامه ای که پخش شد تو تلویزیون ما ( و منظورت همین باشه ) Robotech است که یک مجموعه 85 قسمتی هست که توسط Harmony Gold USA با ترکیب سه انیمه مختلف و نوشتن مجدد داستان و صدا گذاری ساخته شده ( ان زمان هنوز ژاپن در حال توسعه بوده و بخاطر پایین بودن ارزش پولی این کارها صرف می کرد - )

انیمه ها تو دژ فضایی ( اسم ترجمه ای نسخه ما ) به عنوان یک دوره زمانی محسوب می شه و با نوشتن مجدد داستان بهم وصل شدن

تطبیق زمانی
    1

با انیمه

2

با انیمه

3

با انیمه

این سه تا انیمه هیچ کدوم به هم ربط ندارن تو نسخه ژاپنی و در استدیوی امریکایی با نوشتن مجدد داستان و صدا گذاری مجدد ( هم موسیقی و هم کارکتر ها و هم صدای پس زمینه ) بهم وصل شدن
    همچنین

مورد دیگر از این سری دو نسخه منتشر شده نسخه قدیم ( که تلویزیون ما هم پخش کرده ) و نسخه remaster که از لحاظ گرافیکی و صدا گذاری تغییراتی داشته ( باید ویکی رو بخونی ) - از لحاظ گرافیکی کیفیتش بهتر شده و اگر دو اتیشه تصویر کلاسیک نباشی دومی بهتره ولی از لحاظ صدا من نظر نمی دم ( چون ان موقع صدا اصلی ندیدم ) ولی چیزی که خوندم فکر کنم اگر صدا ورژن قدیم باشه به چیزی که ما دیدم نزدیکتر است.
    اگر دیدی دو تا لینک با یکی تگ remaster داره بخاطر اینه.

چند نمونه از تصاویر نسخه کلاسیک و remaster
      محتوای مخفی: تصاویر 

در اخر دنبال انیمه هاش نرو اگر با دید نسخه ای که تو ایران هستی دنبالش می گردی ... وقتی انیمه هارو ببین که می خوای یک داستان دیگر رو ببینی ( و البته انها هم قشنگ هستن - ولی دیگر تو پس زمینه ذهنی ات نیستن - احتمالا کسایی که بازیهای این سری رو انجام دادن با نسخه ژاپنی اشنا هستند.)

مورد اخر نسخه امریکا مثل پست قبلی که گفتم یکم تغییرات از لحاظ تصاویر هم داره که اگر نسخه تلویزیونی رو ببینی و با نسخه ژاپنی ببینی متوجه می شی.

have fun

Last edited by zed2; 19-06-2013 at 13:45. دليل: -

13. 6 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در اخر دنبال انیمه هاش نرو اگر با دید نسخه ای که تو ایران هستی دنبالش می گردی ... وقتی انیمه هارو ببین که می خوای یک داستان دیگر رو ببینی ( و البته انها هم قشنگ هستن - ولی دیگر تو پس زمینه ذهنی ات نیستن - احتمالا کسایی که بازیهای این سری رو انجام دادن با نسخه ژاپنی اشنا هستند.)

مورد اخر نسخه امریکا مثل پست قبلی که گفتم یکم تغییرات از لحاظ تصاویر هم داره که اگر نسخه تلویزیونی رو ببینی و با نسخه ژاپنی ببینی متوجه می شی.
    ممنون از هر دو استاد گرامی بابت توضیحات .
    فقط این قسمت آخر صحبتتون رو متوجه نشدم ؟!
    من قبلا و در زمان بچگی این انیمه رو پس و پیش دیده بودم و کلا آخرش رو ندیدم که بفهمم چی شد ولی یکی از انیمه های مورد علاقه ام بوده ... مثل City Hunter
    برای همین میخواستم اونو دوباره ببینم تا هم تجدید خاطره ای بشه برام و هم این که بفهمم آخر انیمه چی شد !
    چیز زیادی از اون به یاد ندارم ... در اصل میشه گفت 90% اون فراموش شده

ولی فکر کنم نسخه قدیمی رو ترجیح بدم ... هیچی صداگذاری اصلی انیمه نمیشه .

15. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون از هر دو استاد گرامی بابت توضیحات .
    فقط این قسمت آخر صحبتتون رو متوجه نشدم ؟!
    من قبلا و در زمان بچگی این انیمه رو پس و پیش دیده بودم و کلا آخرش رو ندیدم که بفهمم چی شد ولی یکی از انیمه های مورد علاقه ام بوده ... مثل City Hunter
    برای همین میخواستم اونو دوباره ببینم تا هم تجدید خاطره ای بشه برام و هم این که بفهمم آخر انیمه چی شد !
    چیز زیادی از اون به یاد ندارم ... در اصل میشه گفت 90% اون فراموش شده

ولی فکر کنم نسخه قدیمی رو ترجیح بدم ... هیچی صداگذاری اصلی انیمه نمیشه .

تو ایران هیچ انیمه ای رو کامل نشون نمی دن ( یا اگر بدن انقدر می زنن که ادم نمی فهمه کی تموم می شه یا خط داستان چی هست - نمونه اش capeta که سال پیش پخش می کردن و من همان موقع نسخه اصلی رو می دیدم می فهمیدم چیارو حذف کردن - تو یک تاپیک دیگر حتی تصویر گذاشتم کسی نمی فهمید این همانی است که تلویزیون پخش می کنه چون ان بخش هارو تو تلویزیون ما نشون ندادن - البته به لطف مسدودیت و با سرور های وطنی که با اجبار مجبوریم استفاده کنیم هیچکدوم قابل دیدن نیست)

ان موقع من هم تماشا می کردم ( یاد خاطرات گذشته ) مثل شما همین چیز ها یادم هست ولی الان که برنامه هارو می بینم می دونم ان موقع هم هیچوقت کامل پخش نشد ... تقریبا یک منتخبی ( حدود 25 تا 40 قسمت - بعضی قسمت ها هم ترکیب و یک قسمت شدن ) برای ما پخش شده ... ( و کلی هم از خط داستان رو هم ما نمی دونیم - احتمالا خاطره شما هم مثل من بیشتر حول درگیری ها و بحث های فرماندهی اش باشه تو زندگی کارکتر ها که عملا هم همان را نشان دادن - زندگی عادی رو نشون ندادن .....)

در مورد تماشای کلاسیک وقتی اولین قسمت macross رو با اولین قسمت robotech ببینی متوجه می شی اونی که ایران دیدیم robotech است

از همان تیتراژ اول که موسیقی فرق می کنه تا بحث کارکترها و حتی موسیقی داخلش و صداهای پس زمینه فرق می کنه ( حتی صدای آژیر وضعیت جنگی macross با robotech هم فرق می کنه )
    هر دو سری هم نسخه اینگلیسی جدا دارن .... نباید با هم قاطی شون کنی

در کل اگر دنبال چیزی که ایران دیدی هستی با robotech بگرد و به عنوان یک دو رگه کارتون/انیمه ببین ...وقتی تموم شد و همچنان علاقه مند بودی با اسم انیمه هایی که ساخته شده بگرد و به عنوان یک انیمه متفاوت ( با خط داستانی کاملا متفاوت )ببین .

17. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dxcess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان عزیز به خصوص جناب zed2
    من انیمیشن پاپریکا رو از تورنت دانلود کردم با حجم 6گیگ .می خواستم زیر نویس فارسی به اون اضافه کنم و روی دی وی دی 9 گیگ رایت کنم می شه کمکم کنید وارد نیستم :( چون فقط ارشیو منو دار اورجینال جمع اوری می کنم ... واینکه فایل زیر نویس فارسی رو سرچ کردم یکی پیدا کردم ولی مثل اینکه ایراد داره لطفا اونهم راهنمایی کنید... پیشاپیش مرسی/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •