تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 68 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

وضعیت اصلا جالب نیست
    با یک پیروزی دیگه میشد امیدوار بود اما باخت به پارما واقعا ناامید کننده هستش
    کلا میلان فقط جلوی تیمهای قوی خوب ظاهر میشه و برای بازی با تیمهای متوسط و ضعیف انگار اصلا انگیزه بازی ندارن
    با این باخت 11 امتیازی موندیم و به رده دهم رسیدیم!
    16 گل خورده که پنجمین خط دفاع ضعیف لیگ محسوب میشه
    16 گل زده که هفتمین خط حمله لیگ میشه
    سه بازی سخت هم در پیش داریم:
    چهارشنبه .... 8 آبان . .. میلان ......لاتزیو ---- --.---البته لاتزیو هم وضعیت جالبی نداره اما بالاتر از میلان هست
    شنبه ........ 11 آبان... میلان ......فیورنتینا----.---باز هم در سن سیرو،پیروزی در این دیدار بخاطر موقعیت جدول و زمانی،بسیار مهمه
    چهارشنبه.... 15 آبان.. .بارسا.......میلان----------بازی بسیار مهمی که اگه ببازیم کار سختی در ادامه خواهیم داشت،یک تساوی دیگه نتیجه خوبی خواهد بود،البته اگه فشردگی بازیها باعث مصدومیتهای جدید و خستگی بازیکنان نشه

2. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سرمربی میلان در اینترنت به حراج گذاشته شد!

یکی از هواداران خشمگین میلان، ماسیملیانو آلگری، سرمربی این تیم را در سایت خرید اینترنتی eBay با قیمت تنها یک یورو به حراج گذاشت. این هوادار که ظاهراً از نتایج ناامیدکننده روسونری در این فصل و افزایش فاصله تیم محبوبش با دیگرمدعیان سری A به ستوه آمده است، در‌ آگهی حراج آلگری نوشته است: برای فروش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک مربی بدون ایده و بی‌شخصیت!

این هوادار عصبانی همچنین توضیح مفصل‌تری از مشخصات کالای فروشی خود ارائه کرده که در آن آمده است: ما به شما یک مربی بی‌مصرف را پیشنهاد می‌کنیم که نه تنها نمی‌داند چطور باید بازیکنانش را تمرین دهد بلکه نمی‌تواند به آنها انگیزه دهد. تنها کاری که از دست او برمی‌آید انجام تعویض‌های مزخرف در دقیقه 70 بازی است. او فقط متخصص بازی برابر بارسلونا است. اگر همین حالا خرید نقدی کنید مائورو تاسوتی (مدافع بازنشسته میلان) را هم به صورت اشانتیون می‌توانید دریافت کنید. این یک آگهی دروغی نیست!!!! لازم به ذکر است که ما هیچ گونه مسئولیتی در قبال نقص‌های تولید کننده این محصول نداریم!

میلان این فصل یکی از بدترین شروع‌های تاریخ خود را در سری A داشته است و در 9 هفته سپری شده از این رقابت‌ها با کسب تنها 3 پیروزی، 2 تساوی و 4 شکست در رده یازدهم جدول و فاصله 16 امتیازی از رم صدرنشین قرار دارد. این وضعیت سبب شده که هواداران میلان دل خوشی از آلگری نداشته باشند و او را در سایت eBay به فروش بگذارند، هرچند این نخستین باری نیست که هواداران فوتبال برای ابراز نارضایتی از بازیکنان و مربیان تیم‌های خود آنها را در اینترنت به حراج می‌گذارند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک مساوی دیگه و باز هم روی اشتباه مدافعین و عدم یارگیری گل دریافت کردیم .
    کاکا خیلی خوب بود و یک سوپر گل زد ... در کنار کاکا میشه از دی یانگ به عنوان یکی دیگه از بازیکنان خوب میلان نام برد که البته میشه گفت 95% بازی ها خوب بوده .
    بازیکن خوب دیگه ای نداشتیم و بقیه معمولی یا ضعیف بودن .

کلا تیم همچنان سر در گم بازی میکنه و وقتی توپ دستشه نمیدونه باید چکار کنه یا میخواد چه کار کنه !
    یک بازی کاملا بی هدف .... توی دفاع هم جاگیری ها همچنان اشتباه و اصلا بالانسی توی تیم دیده نمیشه .

من نمیدونم توی تمرینات با این تیم چه کار میکنن ؟!

گالیانی هم که فقط بیخود و بی جهت از تیم و مربی حمایت میکنه ... به چه چیز خاصی امیدوارن , من نمیدونم !؟
    این تیم نیاز به شوک داره و با برکناری الگری میشه این شوک رو به تیم داد ... البته اگه گزینه بهتری رو بتونن برای نیمکت بیارن .... به اندازه کافی که نه , بیش از حد امتیاز از دست دادیم .

من همینجا اعلام میکنم که حمایتم از آلگری اشتباه بود ... دیگه باید اعتراف کرد و ضعف تاکتیکی و تکنیکی رو به وضوح میشه توی تمام نقاط تیم دید.

اگه مقابل فیورنتینا هم امتیاز از دست بدیم رسما باید برای کسب جایگاه بالای 10 تیم بجنگیم تا به اصطلاح شخصیت تیم از این که هست خرُدتر نشه .

6. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

الان اگه مسئولان میلان بخوان الگری برکنار کنن مربی درست حسابی دم دست هست بتونه میلان از وضعیتی که بهش دچار شده نجات بده-تو سایتا چند وقت قبل خبر از دونادونی بود که زمانی که سرمربی تیم ملی ایتالیا درجام ملت های اروپا بود اصلن عملکرد جالبی نداشت هر چند که مقابل اسپانیا در ضربات پنالتی حذف شد و از دور رقابت ها کنار رفت قبلن نکته مثبت الگری عملکرد نسبتن خوبش در لیگ ایتالیا بود که امسال رسمن گند زد به همه چی الان دقیقن حسی که چند سال قبل زمانی که کارلتو سرمربی میلان بود و بعد از قهرمانی با میلان در سال 2007 نه در چمپیونز لیگ نتیجه میگرفت نه در لیگ ایتالیا میتونست تیم در کورس قهر مانی سری آ نگه داره بی صبرانه منتظر خبر رفتنش از تیم بودم الان همین حس نسبت به الگری دارم
    Last edited by clau; 31-10-2013 at 22:01.

8. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شوچنکو: ميلان خانه من است

مهاجم پيشين روسونري‌ها ميلان را خانه خود خواند و تاکيد کرد هواداران اين تيم در قلبش جاي دارند.
    در شبي که تيم فوتبال ميلان در چارچوب هفته دهم سري A ايتاليا در ورزشگاه سن‌سيرو مقابل لاتزيو تن به تساوي يک بر يک داد، آندري شوچنکو، مهاجم پيشين اين تيم و پائولو مالديني، مدافع سرشناس روسونري‌ها از نزديک تماشاگر بازي شاگردان آلگري مقابل آبي‌پوشان رم بودند.

به شوچنکو در گفت‌و‌گو با شبکه تلويزيوني «ميلان» اظهار داشت: حضور در ميلان هميشه احساس گزارش تسنيم، فوق‌العاده‌اي به من مي‌دهد و احساس مي‌کنم اينجا همچون خانه‌ام است. ميلان دچار تغيير آنچناني نشده است و از اينکه به جمع دوستانم بازگشتم، خوشحالم.

وي افزود: طي ماه‌هاي اخير در کلاس‌هاي مربيگري شرکت کرده و در ميلان روي اين موضوع در حال مطالعه هستم. با ماسيميليانو آلگري هم صحبتي داشته‌ام که در آينده به کارم خواهد آمد. با هم‌تيمي‌هاي پيشينم همانند کاکا، اينتزاگي و گتوسو در تماسم هستم و گاهي اوقات با آنها صحبت مي‌کنم. خيلي از ما بازنشسته شده‌ايم و زندگي جديدي را شروع کرده‌ايم.

کاکا در بازي چهارشنبه شب ميلان مقابل لاتزيو موفق به گلزني شد، اين در حالي است که اينتزاگي در تيم نوجوانان ميلان مشغول به فعاليت است و گنارو گتوسو هم به تازگي از سمت سرمربيگري پالرمو در سري B ايتاليا اخراج شده است.

مهاجم پيشين تيم ملي اوکراين تصريح کرد: مي‌خواهم بابت شعارهايي که هواداران ميلان در بازي مقابل لاتزيو مي‌دادند، تشکر کنم. آنها هميشه در قلب من جاي دارند و هر موقع که به ميلان برمي‌گردم غرق در خاطراتم مي‌شوم.

شوچنکو در خصوص بازي ميلان مقابل لاتزيم هم تاکيد کرد: ما شايسته پيروزي بوديم و به خاطر گلي که کاکا در اين بازي زد، خوشحالم. ميلان مي‌تواند بهتر از اين هم عمل کند و شرايطي که ميلان در آن قرار دارد گذرا است. زمان در حال گذر است ولي کاکا هميشه آن فوتباليست سابق است و بازيکني متمرکز و مشتاق نشان مي‌دهد. او شايستگي اين را دارد که به روزهاي اوج خود بازگردد. بازي در کنار او لذتي وصف‌نشدني براي هم‌تيمي‌هايش است.

اين مهاجم اوکرايني در 303 بازي که براي روسونري‌ها به ميدان رفت 162 گل به ثمر رساند و يکي از تاثيرگذارترين بازيکنان تاريخ اين باشگاه به حساب مي‌آيد.

شوچنکو 37 ساله گفت: اينکه من را با بازيکناني همچون مارکو فن‌باستن و گونار نوردال مقايسه مي‌کنند واقعاً جاي خوشحالي دارد. تمامي اين قهرمانان، تاريخ فوتبال جهان را رقم زده‌اند و همواره الگوهايي براي فوتباليست‌هاي جوان بوده‌اند.

مهاجم پيشين روسونري‌ها در پايان خاطرنشان کرد: برجسته‌ترين خاطره‌ام در ميلان قهرماني با ميلان در فينال ليگ قهرمانان اروپا 03-2002 بود که موفق شديم با شکست يوونتوس بر قله اروپا بايستيم. آن قهرماني يکي از بهترين خاطرات دوران فوتبالي‌‌ام است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

وای که دیگه چاره ای نمونده جز برکناری آلگری!
    گالیانی ول کرد و رفت! من با خودم گفتم دیگه تمومه. واقعاً وضع تیم خرابه. دفاع خوب نداریم. هافبک و مهاجم های تیم بد نیستن. من شخصاً اصلاً از نیانگ خوشم نمیاد. دروازه بان ها هم که یا بغلی گل میخورن یا توپ رو میندازن جلوی حریف.
    واقعاً تیم سردرگمه. این اون تیمی نیست که ما دوسش داشتیم.
    یکم فکر کردم الان کیو میشه آورد که مربی تیم بشه.
    آدمایی مثل کاپلو که نمیان. دونادونی اصلاً خوب نیست.
    کلاً مربی بزرگ بیکار کم هستن و اونها هم آبروشونو از سر راه نیاوردن.
    تنها کسی که تو این لحظه به ذهنم میرسه زمن هست. هر چند اون هم دوای درد میلان نیست. یکی رو باید پیدا کنن که برنامه ریزی کنه و تیم رو بسازه. شاید یکی مثل اوتمار هیتزفیلد.
    انصافاً سر کیسه رو هم باید شل کنن.
    به نظرم باید برن دنبال بازیکن هایی مثل فابرگاس و شاید با پول یکی مثل لواندوفسکی. دفاع آخر خوب به ذهنم نمیرسه.
    یا شاید هم بتونن کاسیاس رو (حد اقل قرضی) بیارن. میتونه برای دو طرف win-win بشه.
    البته اینا شدن خیلی شاید.
    ای گندت بزنن برلوسکونی که باعث جدایی زلاتان و سیلوا خود مارمولکتی

12. 8 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ما که پوستمون کلفت شد توی این چند هفته بس که امتیاز از دست دادیم .
    خیلی ریلکس نشسته بودم و بازی رو نگاه میکردم بدون هیچ واکنش خاصی ... نه روی گل هایی که خوردیم و نه روی موقعیت های میلان !
    اولین بار بود که همچین حسی داشتم و برای خودم هم عجیب بود ... !

کوروا سود توی بازی امروز در ورزشگاه یک بنر نصب کرده بود که روی اون نوشته بود " در تاریخ 2013.28.8 درخواست ما از شما برا تقویت تیم مدافع و هافبک بود و ما گفتیم که به ماتری و مهاجم نیازی نداریم "
    جواب شما : " هواداران در مورد نقل و انتقالات باشگاه نقشی ندارن و در این مورد تصمیم گیری نمیکنن "

حالا نتایج کاملا گویا است که این وسط چه کسی اشتباه میکرده .

توی بازی هم که هواداران به طور مکرر علیه تیم و بازی که ارائه میداد سوت میزدن و اعتراض میکردن .

یک شعار دیگه هم میدادن " ما میلانیم . میلان همیشه در قلب ماست "

الان هم گالیانی توی رختکن با بازیکنان و مربی جلسه گذاشته و مشخص نیست در چه مورده !
    در کل وضعیت خراب که چه عرض کنم ... در اصل اسفناکه !

برلو که کلا تیم رو ول کرده ... فقط دنبال زنهاست یا به فکر سیاست !
    بودجه نقل و انتقالات میلان هم که مثل شوخی میمونه ... اینا هنوز فکر میکنن توی دهه 80-90 هستیم که با همچین پولهایی وارد بازار میشن !!!

حرف زیاده ... ولی دیگه حوصله ای برای گفتن نیست .

آلگری هم که افتضاح بود ... تیم هیچی نداشت که بخوام در موردش صحبت کنم . فقط میشه تاسف خورد به تیم که حال و روزش این شده .
    Last edited by B3HZ@D; 03-11-2013 at 16:54.

14. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 73_POUYA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

آلگری: در صورتی که باشگاه تصمیمی بگیرد به من می گوید
    -
    بدترین لحظات من در میلان / در صورتی که باشگاه تصمیمی بگیرد به من می گوید / بازی برابر کیه وو مهمتر از دیدارمان با بارسلوناست

میلانی ها تحت هدایت ماکس آلگری شنبه شب با باخت 2-0 برابر فیورنتینا در خانه،پنجمین شکست فصل شان در سری آ را تجربه کردند

شرایط در میلان بسیار وحشتناک به نظر می رسد جایی که آنها در حال حاضر پس از انجام 11 بازی با متحمل شدن پنجمین شکست فصل فاصله شان با رده ی سوم جدول به عدد 16 رسید و چهارشنبه شب در نوکمپ از هفته ی چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان به جدال بارسلونا خواهند رفت

باربارا برلوسکونی عضو هیئت مدیره باشگاه میلان پس از شکست 2-0 برابر فیورنتینا راهی رختکن تیم شد و با تیم ملاقاتی انجام داد در حالی که گالیانی پس از دریافت گل دوم در دقیقه 75 ورزشگاه را به دلیل عصبانیت ترک کرد و تیم از روز یکشنبه در کمپ میلانلو حاضر می شود.

آلگری در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:"این تصمیم توسط باشگاه در کنار مربی و بازیکنان گرفته شد.در طول سه سالی و نیمی که در میلان بودم این بدترین لحظاتم است"

"باید برای خروج از این وضعیت یک راه حل پیدا کنیم.با یکدیگر بمانیم و خود را آماده دو دیدار آینده برابر بارسلونا و کیه وو کنیم تا کمک کند از لحاظ روانی پیشرفت کنیم"

"نیم ساعت پایانی دیدار برابر فیورنتینا بسیار وحشتناک بود.باید سریعا به خودمان بیاییم و ببینیم که کجای کارمان اشتباه بوده.فعلا بازی پیش رو برابر کیه وو حتی برای ما مهتر از بارسلونا می باشد"

" زمانی که چیزهایی بد پیش می روند عواقبی دارند.تیم نمی تواند این چنین بد بازی کند.ما حملات بسیار کمی داشتیم"

هواداران حاضر در ورزشگاه با خود بنرهایی داشتند که بر روی آنها نوشته شده بود این تیم در تابستان نیاز به مدافع و هافبک داشت تا مهاجمان بیشتر

آلگری در این رابطه گفت:"این مشکل به عملکرد ما در نقل و انتقالات مربوط نمی شود چرا که با بحران مصدومتی روبرو شدیم.فکر می کردم که پس از بازی برابر اودینزه و بارسلونا راه حل را پیدا کرده ایم اما پس از بازی برابر پارما،لاتزیو و مهمتر از همه فیورنتینا دوباره همه چیز را از دست دادیم"

"در فوتبال تنها چیزی که حساب می شود نتایج است و در حال حاضر دیگران هم فراموش کردند ما چطور نتیجه می گرفتیم."

"در حال حاضر همه چیز بد پیش می رود و تنها 12 امتیاز داریم.من یک سرمربی هستم و باشگاه در صورتی که تصمیمی بگیرد به من خواهد گفت.تا جایی که من می دانم فعلا درخواست ملاقاتی از سوی باشگاه نبوده.باید هر چه زودتر برای این مشکل راه حلی پیدا کنم"

".ما الشعراوی را به دلیل مصدومیت از دست داده ایم،بازیکنی که در سیستم 3-3-4 یا 1-3-2-4 بسیار مهم بوده بنابراین فعلا ما گزینه های دیگری نداریم.می دانم که کاکا به عنوان یک حامی در پشت یک مهاجم بازی می کند اما من باید شرایط را در نظر بگیرم.چیزی که نیاز داریم کمی سرعت در حرکت ها است همانطور که نتوانستیم به درستی پاس کاری کنیم و برای نزدیک شدن به دروازه زمان زیادی صرف می کنیم و روی ضربات کاشته تا به حال چندین بار گل خوردیم و جریمه شدیم.این طبیعی است که ما باید چیزهایی را تغییر دهیم بنابراین یک این هفته فرصت داریم تا برای روی آن کار کنیم"

"آیا بازیکنان هنوز هم از من حمایت می کنند؟ بازیکنان نباید از من حمایت کنند بلکه آنها باید از یکدیگر در زمین مسابقه حمایت کنند و به عنوان یک تیم تلاش کنند.این کار من است که تیم را در مسیر درست هدایت کنم"

میلان چهارشنبه شب در نوکمپ از هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان به مصاف بارسلونا می رود.

منبع:ac-milan.ir

16. 3 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دیگه خودتون نمایش شرم آور دیشب رو دیدید.باور کنید یا نکنید یاد تیم های لیگ یکی ایران افتادم.حتی شوت هامون هم از دفاع های فیو رد نمی شد!!
    خب شد با دورتموندی-بایرمونیخی چیزی نیفتادیم ها.این المانها رحم و مروت ندارن.6-7 تا خوراک این تیم بی نوای میلان بود!!
    حالا باز بارسا با ما راه میاد..یه پویولی هست که بواسطه تعلق خاطرش به میلان یکم هوامون رو داشته باشه
    Last edited by H A M A S; 03-11-2013 at 15:45.

18. 4 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

به خدا هر چی سعی کردم هیچی نگم واقعا نشد
    خوب مثل اینکه به حرف بنده رسیدید که گفتم الگری به درد میلان نمیخوره دیگه واقعا دلم واسه میلان می سوزه چقدر حقارت تا کی میخوان این انسان .... رو تحمل کنن البته نا گفته نباشد این برلو و گالیانی هم بهتر این انسان شریف نباشند بدتر هم نیستند
    به خدا من حاضرم تیم بفروشند به یکی از این عرب های پولدار ولی این برلو نباشه باید تیم هایی مثل پاریس سن ژرمن و ببینید چه خرج هایی تو تیمشون داره میشه از وقتی یخورده از تیمشون فروختند واقعا دارم حسرت میخورم
    خوب مثل اینکه داره یه خبرایی از بر کناری اقای الگری میشه مثل اینکه رسانه ها و هواداران بد جوری دارند میکوبنش ولی این بنده خدا هم تقصیری نداره واسه ی اسم و تیم میلان کمه
    از این هم که بگذریم میخوان کی و بیارن به قول دوستمون powerslave کلاً مربی بزرگ بیکار کم هستن و اونها هم آبروشونو از سر راه نیاوردن
    یا باید بگیم با این گدابازی و این نتایجمون اومدن به میلان برای هر سرمربی ... محضه مگه اینکه مثلا یه هو بگن که فلان سرمربی اخراج شد اون موقع مسئولای میان که دنبال خر مرده میگردن که پالونش و بردارند فورا دست به کار میشن ( البته این یه دونه استثناست ) شاید بشه
    یه خبرایی شده مثل اینکه شایعه شده برلوسکنی پیشنهاد مدیر اجرایی میلان به مالدینی داده و جایگاه گالیانی مثل جایگاه آلگری به خطر افتاده که احتمالا خالی بندیه
    Last edited by amirari; 04-11-2013 at 09:47.

20. 3 کاربر از amirari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •