تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 59 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سياست هاي microsoft در مورد بازيهاي مستقل اعلام شد

مايكرو ديروز سياستهاي خودش در قبال بازيهاي مستقل يا indie رو اعلام كرد كه در زير مي خوونيد:

1. توسعه دهنده خود مي توانند بازی های خود را قیمت گذاری کنند
    2. همچنین تاریخ عرضه برای بازيهايشان تعیین کنند مثل فروشگاه itunes
    3. صدور گواهی بازی ها 14 روز طول خواهد کشید
    4. XOneهای استاندارد موجود در خرده فروشی ها به افراد این اجازه را می دهند که با اجرای کدهای قبل از عرضه به سیستم اشکال زدایی کمک کنند.
    5. این حرکت که با اجازه مایکروسافت برای کنسولهای خاصی انجام می شود باعث می شود افرادی کدهای قبل از عرضه نهایی را اجرا کرده و به نوعي يك تست بتا در مقياس بزرگ روي بازي انجام دهند

+

البته مایکرو هم کم دروغ نگفته ها !
    دوستان این رو که یادشونه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون موقع که اسمش ناتال بود .
    اصن مايكرو انصافا خداي شامورتي بازي هست و اونم زياد دروغ گفته ولي اين باعث نميشه كه دروغا و بزرگنمايي سوني يادمون بره و فكر كنيم سوني واسه خاطر رفاه كاربرا داره كنسول ميده

چه سوني و چه مايكرو و چه اپل و سامسونگ و گوگل و .....به وقتش خوب دروغ گفتن و نارو زدن و مطمين باشين هيچ كدوم به خاطر دوستي با ما محصول بيرون نميدن(ولي براي نسل هشتم انصافا سوني تا حالا درست تر عمل كرده)

+

الان میفهمم چرا محمد هی میگه من فن فلانی نیستم چون هر چی بگیم یا نگیم ترول محسوب میشه، حتا اگر حقیقت رو بگیم باز برداشت مایکرو فن ها همون ترول میشه
    این که میگیم مایکرو بازی انحصاری نداره و خریداران 360 بازی ندارن هم اصلا حقیقت نیست، باز ترول محسوب میشه، چهار کلمه صحبت دوستانه تر هم بشه باز ترول محسوب میشه٫ بیخیال اصلا
    اينكه "باز پرايد ورودي HDMI داشت" وسط تاپيك اخبار نسل بعد ترول نبود
    يكي هم اينكه طرز گفتار همه چيزو مشخص مي كنه ديگه.....بچه كه نيستيم و البته به قول يكي از دوستان تو تاپيك يكي از بازيها به ادمش بستگي داره و از اون افراد "بعيد نيس"

بهرحال موفق باشيد

.
    Last edited by halflife g; 25-07-2013 at 10:12.

2. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

نمیدونم چرا یادم میره بیام اینجا پست بدم

من با حامد مواقم ، فروش اصلا مقیاس برتری نیست ، محبوبیت هم کلمه ی گنده ای هست براش ، من همون اول گفتم احتمالش خیلی زیاد هست که X1 فروشش بیشتر بشه چون معلومه فقط برای گیمینگ نیست ! همه ی مردم جهان هم گیمر حرفه ای نیستن که مطمئنن جمعیت Casual خیلی بیشتر از Hard-core هست ، الان که این خبرای MS رو میارید اینجا یه نگا به نظرات داده شده تو همون خبر بندازید ببینید چه خبره ...
    یه نکته دیگه ، به دست آورن بازار آمریکا هم همچین کار ساده ای نیست برای Sony ، میشه تشبیه کرد به میزبا میهمان بودن تو فوتبال ،MS میزبان تو آمریکا خب معلومه فروشش هم بالاتر میشه ...
    درمورد این دروغ گفتنو اینا ....حالا گذشته ها گذشته ! الان رو بچسبید که MS به زانو دراومده و میخواد وجهه ی قبلیشو به دست بیاره ...Sony واقعا نشون داد که اهمیت میده به گیمر ،از همون اول(یعنی رونمایی از PS4) هم همینطور بود ....
    +
    حالا E32014 بیاد و ND یه شاهکار دیگه معرفی کنه .......دیگه بعید میدونم گیمر Hard-core سراغ X1 بره .....همین الانشم اونایی که 360 دارن مطئنن ازین که PS3 نخریدن پشیمونن !دی! به خاطر The Last of Us و Uncharted و Journy و .....!
    Last edited by mjorh; 25-07-2013 at 10:33.

4. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

نمیدونم چرا یادم میره بیام اینجا پست بدم
    من با حامد مواقم ، فروش اصلا مقیاس برتری نیست ، محبوبیت هم کلمه ی گنده ای هست براش ، من همون اول گفتم احتمالش خیلی زیاد هست که X1 فروشش بیشتر بشه چون معلومه فقط برای گیمینگ نیست ! همه ی مردم جهان هم گیمر حرفه ای نیستن که مطمئنن جمعیت Casual خیلی بیشتر از Hard-core هست ، الان که این خبرای MS رو میارید اینجا یه نگا به نظرات داده شده تو همون خبر بندازید ببینید چه خبره ...
    من راضيم جفت كليه هامو بفروشم ولي شرط ببندم كه فروش كلي x1 به ps4 نخواهد رسيد.....علت اصليشم بازار ژاپن هست
    مايكرو كلا قرار تا حدود يك سال اول كنسولشو واسه ژاپن منتشر نكنه اونم بخاطر فروش تقريبا صفرش تو اين كشور....يعني شما بايد ماهي حدود 30 هزار تا فروش واسه ps4 تو ژاپن كنار بذاري كه عمرا مايكرو نخواهد تونست اين فاصله رو از فروش بيشترش تو امريكا يا بعضي كشوراي اروپايي جبران كنه

همين نسل هم اگه شما نگاه كني با وجود قيمت كمتر و فروش سرتر x360 تو امريكا و انگليس بخاطر همين بازار ژاپن نتونست جلو بزنه و تقريبا تو وضعيت يكساني هستند حالا با قيمت كمتر تو اين نسل و اون اشتباهاي مايكرو تو اوايل معرفي كنسول عمرا اين اتفاق بيفته

مايكرو هم خودش اينو ميدونه كه كلا بازار ژاپنو قلم زده و به فكر بازي و سريال ساختن فقط واسه امريكا و بعضي كشوراي اروپايي هست

.

6. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اينكه "باز پرايد ورودي HDMI داشت" وسط تاپيك اخبار نسل بعد ترول نبود
    يكي هم اينكه طرز گفتار همه چيزو مشخص مي كنه ديگه.....بچه كه نيستيم و البته به قول يكي از دوستان تو تاپيك يكي از بازيها به ادمش بستگي داره و از اون افراد "بعيد نيس"

بهرحال موفق باشيد

.
    من اصلا دوست ندارم از شما نقل قولی بگیرم و یا باهاتون صحبتی داشته باشم(هر کجا و تحت هر شرایطی) متوجه باشید که این طرز صحبتهاتون رو هم تا یک محدوده ای میتونم تحمل کنم اونم به خاطر شناخت طولانی مدتی که از هم داریم چه بسا که همیشه صحبتهاتون رو نادیده میگیرم و ازشون بیخیال رد میشم و پیش خودم میگم عیبی نداره من از حق خودم میگذرم اما فکر نکنم این صبر بتونه دوام داشته باشه.
    +
    اون ورودی پراید هم همه فهمیدن که یک صحبت مزاح بود اما شما چطور نفهمیدی جای تعجب داره!
    اما خب صرفا جهت اطلاع بگم که کنسول های اولیه X360 ورودی HDMI هم نداشتند و بعد از مدتی این پورت رو بهش وصل کردن (قضیه اینه که تا خودم از نزدیک نمیدیدم هم باورم نمیشد که رفتم دیدم و متوجه شدم که واقعا بودن کنسول هایی که این ورودی رو نداشتن)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی من انتهای صحبتم با کسی بگم موفق باشید یعنی دیگه واقعا اون بحث برام خاتمه پیدا کرد.

8. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من اصلا دوست ندارم از شما نقل قولی بگیرم و یا باهاتون صحبتی داشته باشم(هر کجا و تحت هر شرایطی) متوجه باشید که این طرز صحبتهاتون رو هم تا یک محدوده ای میتونم تحمل کنم اونم به خاطر شناخت طولانی مدتی که از هم داریم چه بسا که همیشه صحبتهاتون رو نادیده میگیرم و ازشون بیخیال رد میشم و پیش خودم میگم عیبی نداره من از حق خودم میگذرم اما فکر نکنم این صبر بتونه دوام داشته باشه.
    +
    اون ورودی پراید هم همه فهمیدن که یک صحبت مزاح بود اما شما چطور نفهمیدی جای تعجب داره!
    اما خب صرفا جهت اطلاع بگم که کنسول های اولیه X360 ورودی HDMI هم نداشتند و بعد از مدتی این پورت رو بهش وصل کردن (قضیه اینه که تا خودم از نزدیک نمیدیدم هم باورم نمیشد که رفتم دیدم و متوجه شدم که واقعا بودن کنسول هایی که این ورودی رو نداشتن)
    حرف مغاير قانوني نزدم كه باعث بي نظمي يا شامل تحمل مديريت بشه.....

+

اين قسمت رو هم اتفاقا كامل متوجه شدم ولي دونستم كه هدفت چيه(خودت كه بهتر ميدوني).......
    ولي اگر هدفت صرفا شوخي بوده كار من ميشه دقيقا مثه كار كسايي كه تو تاپيك بازيها از يه انتقاد ساده اون طرف رو با خاك يكسان كردن و همه چيزشو آوردن جلو چشش(البته من مثه اونا نبودم و به جاي سه صفحه هر چي نوشتن دو كلمه ساده گفتم) كه اونجا هم مديريت چيزي نگفت......

پس جون اونجا مشكلي نبود و مديريت برخورد نكرد قاعدتا اينجا هم چيز خاصي نبوده كه مديريت برخورد كنه

+

موفق باشي(به قول خودت خاتمه بحث)

.

10. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

12. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من عاشق این رنگیش شدم ولی آیا این رنگ هم موقع عرضه اولیه میاد؟چون من تحمل ندارم وایسم تا این بیاد و روز اول X1 بیاد سریع میخرمش

14. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یه سوال

ایکس باکس وان آیا با کابل VGA میشه مثل 360 به مونیتور های قدیمی وصلش کرد؟

16. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

یه سوال

ایکس باکس وان آیا با کابل VGA میشه مثل 360 به مونیتور های قدیمی وصلش کرد؟
    يعني ديگه انقـــــدر مايكرو داغونه ؟

18. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

يعني ديگه انقـــــدر مايكرو داغونه ؟
    بله
    این قدر داغونه!

20. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •