تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 624 اولاول ... 243031323334353637384484134534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

4

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
    Last edited by best; 03-09-2010 at 09:08.

2. این کاربر از best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها بجای set top box برین رسیورهای جدید با قایلیت HD بگیرید که امکان ----T هم دارند..مثل نمونه فوق:

Strong SRT-4910
    HighDefinition Combined Digital
    SATELLITE(----S2)+TERRESTRIAL(----T)
    Television Reciver & Recorder
    Strong website:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه provision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

10

آقا سوال من هم همینه ، آقای کریمی لطفا جواب بدید ، آیا فایلهای HD با پسوند MKV در این دستگاه بصورت روان قابل پخش است یا نه ؟

اگر یک روزی صحبت مادیران و سایر دوستان درست در بیاد در مورد اینکه میگویند : عرضه و پشتیبانی این دستگاهها با همکاری صداوسیما و مادیران انحصاری و مبتنی بر تغییر Encoding (جهت جلوگیری از قاچاق یا هر چیزی که بشه اسمشو گذاشت ) خواهد بود ! و ما مجبور بشیم از این دستگاه فقط بعنوان یک مدیا پلیر استفاده کنیم و نتونیم از گیرنده دیجیتالش استفاده کنیم ؛ این امکانپذیره ؟ یا اینکه این دستگاه T7 توانایی پخش فایلهای HD با فرمت MKV رو بصورت روان و قدرتمند نداره ؟

اینها سوالاتی هستند که برای خیلی از دوستان پیش اومده و من به نمایندگی از اونها اینجا مطرح کردم .
    سلام و شب همگی بخیر
    من شخصا این بررسی رو انجام خواهم داد و نتیجه رو اعلام میکنم در مورد MKV
    اما بحث دوم
    ما در ایران هیچ چیزی انحصاری نداریم و نه مردم و نه مجلس و نه دولت اجازه این چنین کاری رو نمیدن.
    مگر شرکت محترم مادایران قابلیت اینو داره که انحصارا در ایران ال سی دی بده ؟؟ پلیر بده پرینتر بده و 1000 چیز دیگه ؟؟؟
    با این کار فقط و فقط راه قاچاق برای خیلی ها باز خواهد شد.
    بستر این کاراونقدر بزرگ و گسترده هست که نه تنها ما بلکه جا برای 100 شرکت دیگه هم هست
    مثال میزنم
    چند نوع دی وی دی پلیر خونگی تو بازاره ایا کسی میتونه جلوی انتخاب رو بگیره ؟؟
    مردم حق انتخاب دارند و حق استفاده از بهترین ها رو دارند چون ایرانی لایق بهترین هاست.
    روزی میرسه که 10 برند دیگه توی بازار فعالیت خواهد کرد از پروویژن تا ....
    سازمان صدا وسیما هم ماله مردمه و مطمئن باشید هیچ وقت به خودش اجازه نمیده مردم رو مکلف به خرید یک نوع دستگاه کنه والا مادایران که به نظر من یکی از بهترین شرکتها هست باید کاری میکرد که صداو سیما برنامه ها رو جوری کد منه که فقط رو برند ال جی کار کنه !!!!!! مگه میشه ؟؟
    این حرفهای کوچه بازاریه و مطمئنا از مدیران محترم مادایران شنیده نشده .
    این حرف مثل اینه که چون ایران خودرو قویه پس همه موظف هستند فقط محصولات ایران خودرو بخرند !!!!
    بهر حال بستر برای چندین میلیون خانوار در کل کشور فراهمه . ما خودمون با همه توانایی داریم روی این پروژه بزرگ کار میکنیم و سعی میکنیم محصول خوب و قابل اطمینانی رو ارائه کنیم .

موفق باشید و پیروز

5. این کاربر از provision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه provision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

باسلام
    امكان اضافه كردن هارد ديسك با ظرفيت حدود 300 تا 500 گيگ نيز به اين دستگاه امكان پذير است يا در نمونه هاي ديگر دستگاه قرار داده خواهد شد؟
    توی نظر سنجی های مختلف درصد کمی از مردم تقاضای هارد کردند و ما در حال بررسی شرایط موجود هستیم تا بتونیم تعدادی دستگاه با هارد ظرفیت بالا تقدیم کنیم انشاالله
    اما هارد تا 500 رو دوستان مصرف کننده رو این دستگاه تست گرفتند و جواب + بوده.

داره خودمونی میشه alireza1974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

توی نظر سنجی های مختلف درصد کمی از مردم تقاضای هارد کردند و ما در حال بررسی شرایط موجود هستیم تا بتونیم تعدادی دستگاه با هارد ظرفیت بالا تقدیم کنیم انشاالله
    اما هارد تا 500 رو دوستان مصرف کننده رو این دستگاه تست گرفتند و جواب + بوده.
    ضمن تشکر از شما. آیا برنامه ای برای کاهش قیمت دستگاه هم دارید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این مدل از سونی که ال ای دی است 6900000 تومان ( این مدل کنترلش هم RF است )
    KDL-40ZX1

این مدل از ال ای دی سامسونگ
    UA-40 B6000VR با قیمت 2400000 تومان

در مدلهای ارزان قیمت ال سی دی ایکس ویژن با گارانتی مادیران 570000 تومان
    یا تی وی مانیتور 2794 ال جی 450000 تومان
    منظورتان کدام مدلهای x-vision است ؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با اجازه آقای کریمی پور
    دستگاه پرویژن فایلهای MKV را می خونه من حتی یک فیلم FULLHD با بیت ریت 8 هم تست کردم به راحتی خوند فیلم را از روی USB خیلی سریع تر از پلیر های دیگه LOAD میکنه هارد اگسترنال با ظرفیت 500 گیگ هم تست شده و جواب داده . زیرنویس SUB هم تست شده ولی SRT را جواب نمیده که قرار روش کار بشه .
    Last edited by hrezaei; 21-01-2010 at 18:32.

10. این کاربر از hrezaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این دستگاه خیلی پیغام No Signal میده ، دلیلش چیه ؟ وسط برنامه های تلویزیونی این پیغام مدام میاد و تصویر و صدا کامل قطع میشه !

12. این کاربر از Nikonian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و شب همگی بخیر
    من شخصا این بررسی رو انجام خواهم داد و نتیجه رو اعلام میکنم در مورد MKV
    اما بحث دوم
    ما در ایران هیچ چیزی انحصاری نداریم و نه مردم و نه مجلس و نه دولت اجازه این چنین کاری رو نمیدن.
    مگر شرکت محترم مادایران قابلیت اینو داره که انحصارا در ایران ال سی دی بده ؟؟ پلیر بده پرینتر بده و 1000 چیز دیگه ؟؟؟
    با این کار فقط و فقط راه قاچاق برای خیلی ها باز خواهد شد.
    بستر این کاراونقدر بزرگ و گسترده هست که نه تنها ما بلکه جا برای 100 شرکت دیگه هم هست
    مثال میزنم
    چند نوع دی وی دی پلیر خونگی تو بازاره ایا کسی میتونه جلوی انتخاب رو بگیره ؟؟
    مردم حق انتخاب دارند و حق استفاده از بهترین ها رو دارند چون ایرانی لایق بهترین هاست.
    روزی میرسه که 10 برند دیگه توی بازار فعالیت خواهد کرد از پروویژن تا ....
    سازمان صدا وسیما هم ماله مردمه و مطمئن باشید هیچ وقت به خودش اجازه نمیده مردم رو مکلف به خرید یک نوع دستگاه کنه والا مادایران که به نظر من یکی از بهترین شرکتها هست باید کاری میکرد که صداو سیما برنامه ها رو جوری کد منه که فقط رو برند ال جی کار کنه !!!!!! مگه میشه ؟؟
    این حرفهای کوچه بازاریه و مطمئنا از مدیران محترم مادایران شنیده نشده .
    این حرف مثل اینه که چون ایران خودرو قویه پس همه موظف هستند فقط محصولات ایران خودرو بخرند !!!!
    بهر حال بستر برای چندین میلیون خانوار در کل کشور فراهمه . ما خودمون با همه توانایی داریم روی این پروژه بزرگ کار میکنیم و سعی میکنیم محصول خوب و قابل اطمینانی رو ارائه کنیم .

موفق باشید و پیروز

ممنون از پاسخ جنابعالی

این دستگاه رو به مشتری دادیم ولی متاسفانه زنگ زده و میگه که پیغام No Signal میده ؛ وتصویر برای چند لحظه بطور کامل قطع میشه ،البته در پست دیگه ای هم اینو مطرح کردم و بعداز دیدن پاسخ جنابعالی ، گفتم که از شما سوال کنم و تشکری هم کرده باشم.

باز هم متشکرم

14. این کاربر از Nikonian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا این دستگاه خیلی پیغام No Signal میده ، دلیلش چیه ؟ وسط برنامه های تلویزیونی این پیغام مدام میاد و تصویر و صدا کامل قطع میشه !
    در کدام شهرید؟ ما در تهران چنین پیغامی را تا بحال نگرفته ایم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •