تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 146 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

13

بابک جان راهنماییات عالیه ممنون

بابک جان اگه اینا رو بطور کامل برام توضیح بدی ممنون می شم / دیگه تموم شه بره پی کارش

من با یه فروشنده صحبت کردم گفت ست کامل قیلترا برای "10 57000 تومن . اینو بگیرم خوبه؟
    بعد این هم خط کننده و چشمی برای حداقل و حداکثر بزرگنمایی چه مارکیش عالیه بگیرم (مگه رو خود تلسکوپ چشمی نیست) ؟

قیلتر کاهش دهنده رنگ بنفش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو بخرم ؟

قطبی کردن -دوربین قطبی کننده - کیت تلسکوپ - کیت تراش آینه تلسکوپ - کوتینگ آینه تلسکوپ - لوله -
    كمربند لوله - اینه اصلی و ثانویه - هلدر منشور - هلدر آینه -
    فوكوسر چشمي چیه ؟

آپارتمان ما 5 طبقه بعد خونه خودومن طبقه اول و آسانسور نداره . اگه من این تلسکوپ رو هی پشت بوم ببرم و بیارم پایین طبیعتا هی تکون می خوره . این تلسمکوپ تو این حمل و نقل خراب نمی شه (آینه و ... تکون نمی خوره) ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

راستی کتاب و نقشه Cd و Dvd و مرم افزار چی خوبه ؟

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ست كامل قيلتر فكر ميكنم ماله سياراته . نظري ندارم . بسته به كاربرد خودته . سه با چهارتاست در رنگ هاي مختلف

رو خود تلسكوپ ها دو تا چشمي هست 10 و 25
    اينا ميانه رو بهت ميدن و البته پر كاربرد ترين ها هستن . اما نهايت رو بهت نميدن .
    هم خط كننده ( كاليميتور ) براي زماني كه آيينه ها از هم خطي در ميان ( پيش مياد در تلسكوپ هاي ايينه اي ) البته كار راحتي نيست اگر به فروشنده دسترسي محلي داريد بهتره نخريد و كار رو بخودش واگزار كنيد .

كاهش دهنده بنفش ماله تلسكوپ هاي شكستيه كه خطاي رنگ دارن . اصلا به كار بازتابي ها نمياد.

تلسكوپ هاي با پايه ( استقرار ) استوايي براي اينكه حركت آسمان رو ( در واقع حركت زمين ) خنثي كنن بايد قطبي بشن . دابسوني اينجوري نيست . دوربينش هم دقت كار رو بالا ميبره .
    كيت تشكيل شده از دو تا شيشه و پودر هاي تراش . پيشه ها رو ميتراشيد ميشن ايينه باهاش تلسكوپ ميسازين .
    كوتينگ : روي شيشه نقره يا المينيوم اندود ميشه تا ايينه بشه .
    لوله همون بدنه تلسكوپه . كمربند لوله دو تا حلقه است كه لوله رو وري پايه نگه ميداره .
    آيينه اصلي ايينه مقعر و بزرگ ته لوله است. دربافت كننده اول نور . نور رو كانوني ميكنه و ميفرسته جلوي تلسكوپ به يه ايينه كوچك تخت كه با زاويه 45 درجه قرار گرفته وسط لوله . اين ايينه هم نور رو به چشمي ميرسونه .
    ايينه ها بايد قابل تنظيم باشن . اون سيستم تنظيم رو بهش ميكن هولدر . ( نگهدارنده )
    چشمي براي دادن تصوير مناسب بايد جلو عقب بره . ابزاري كه جلو عقب ميبره ميشه فوكوسر .

ممكنه از هم خطي در بياد تو حمل و نقل . با كالي ميتور ميتوني تنظيم كني .
    ( دلايل خارج شدن از همخطي ايينه ها : ضربه + حمل و نقل + تغيير اب و هوا و انبساط و انقباض + همينجوري الكي الكي )
    نميتوئني هميشه تو پشت بون نگهش داري ؟ يه چادر بگيري بزاري توش ؟ سنگينه 10 اينچ .

كتاب : اسكاي اطلس 2000 كه فارسي هم شده .
    نقشه استاري نايت + اسكاي مپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بابک جان ممنون عالی بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به جز خارج شدن از همخطي ايينه ها دلیل دیگه هست که تلسکوپ خراب شه ؟
    اگه از هم خطی در بیان تلسکوپ تصاویر رو خراب نشون می ده ؟؟

این هم خط كننده ( كاليميتور ) و قیلتر سحابی و خوشه ها و ... رو کدوم فروشگاه داره ؟ من از ایران اپتیک پرسیدم گفتن تو مشهد نمایندگی ندارن این آسمان شب هم که گرون میده .

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خرابي ها :
    آب بخوره به ايينه ها . بشكنه تلسكوپ . كوتينگ ايينه پاك بشه . كوتينگ چشمي ها پاك بشه .
    در واقع بغير از بحث همخطي باقي مسائل مشكلات صدمه زدن به سيستمه

فقط آسمان شب داره . از كجا فهميدين كه گرون ميده ؟ با كجا مقايسه كردين ؟ من تاييد نميكنم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آخه ایران اپتیک 660000 تومن با پک نرم افزاری شامل نرم افزارهای SkyMap10.0 به همراه نقشه راهنمای آسمان شب ولی آسمان شب 726000 تومن بدون اینا !!!!!
    این مدیر ایران اپتیک ID شو داده به من با من مشورت می کنه

تلسکوپ تو آفتاب چیکار می شه ؟ این کوتینگ چجوری پاک می شه ؟

اگه من یک کیف حمل بگیرم این تلسکوپ رو بالا پشتبوم و پایین بیارم خراب می شه ؟ آخه می ترسم اگه تلسکوپ رو بالا پشت بوم بزارم این بچه مستاجرمون خرابش کنه .

توان تفکیک نظری و حداکثر قدر قابل مشاهده چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

تو آفتاب یعنی چی ؟ رنگ بدنه شاید عوش بشه . اینا تلسکوپ های محکمی هستن .
    کوتینگ : روی لنز ها و ایینه دستمال کشیده نشه و شسته نشه مشکلی پیش نمیاد . البته باید بعد از 10 تا 20 سال تجدید بشه .
    نه خراب نمیشه اصلا . من تلسکوپ خودمو که ظریف تر هم هست گذاشتم پشت نیسان 80 کیلومتر جاده خاکی و سنگ لاخ بردمش چیزیش نشد .

تفکیک : حدی که تلسکوپ میتونه دو جرم نزدیک به هم رو از هم جدا کنه . دو تا ستاره نزدیک به هم فرضا . عملا شما به حد نظری نمیرسید . محدودیت سینک جو مانع میشه .
    حد قدر : قدر واحد درخشش ستارگانه . کم نورترین جرمی که شما میتونید ببینید میشه حداکثر قدر قابل مشاهده . این هم نظریه و بستگی داره به آلودگی نوری منطقه رصد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام ؛ من یه تلسکوپ میخوام با قیمت حداکثر 500 هزار تومن که وضوح تصویر خوبی داشته باشه ، ممنون میشم اگر راهنماییم کنید .

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    وضوح تصویر منظورتون چیه . و چه چیزی رو میخواین ببینین باهاش که احتیاج به وضوح بالا داره .
    تلسکوپ های شکستی آپو کروماتیک کیفیت تصویر بالایی دارن . اما قیمتشون بالاست .
    سوال منو جواب بدین تا من راهنمایی دقیق کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •