این مدلf6450 مگه نمیتونه از روی فلش، فرمت mkv پخش کنه؟ پس چرا من دو تا فیلم mkv رو گذاشتم، میگه در حال حاضر این فرمت پشتیبانی نمیشود؟
این مدلf6450 مگه نمیتونه از روی فلش، فرمت mkv پخش کنه؟ پس چرا من دو تا فیلم mkv رو گذاشتم، میگه در حال حاضر این فرمت پشتیبانی نمیشود؟
دوست عزیز
ممکن است قالب آن متفاوت باشد آن را با یک نرم افزار دوباره به MKV تبدیل کنید . و آیا تلویزیون تان را آبدیت کردید؟ ممکن است که لایسنس سیستمتان فعال نشده باشد آن را آبدیت کنید. ولی اول از روشی که گفتم بروید.
باید فایلهای mkv دیگری نیز تست کنم. ولی آپدیت نکرده ام (خود سریهای جدید، آپدیت شده نیستند؟). برای راهنمایی در مورد فعال کردن لایسنس و آپدیت کردن، لینک توضیحاتتون رو میدید؟
نرم افزار خوب تبدیل فرمت چی هست؟
ممنون
دوست عزیز
اگر از این قسمت سیستم---> ویدوی درخواستی Divx را دست زده باشید باید لایسنس آن را دوباره فعال کنید که می توانید از این تایپیک روش فعال سازی را انجام دهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر دست نزدید معمولا با آبدیت مشگل حل می شود و اگر نشد حتما باید از همان تایپیک کمک بگیرید
برای آبدیت هم شما از این سایت استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام گذاری ایران ua40f6450 و نام گذاری اصلی ua40f6400 است و شما می توانید از این سایت فریمورتان را دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید
و نرم افزار مبدل برای mkv این را می توانید استفاده کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزار MakeMKV 1.8.9 تنها با یک کلیک راه حلی برای تبدیل فرمت های ویدیویی به فرمت های دلخواه و رایگان، فراهم می کند تا شما قادر به پخش این فایل ها در هر مکان و با هر نرم افزاری باشید. در واقع MakeMKV به عنوان یک مبدل فرمت و یا 'transcoder' نامیده می شود. این نرم افزار ویدیو کلیپ ها را با حفظ اغلب اطلاعات، از دیسک های انحصاری (و معمولاً رمزگذاری شده)، به مجموعه ای از فایل های MKV تبدیل می کند. فرمت MKV می تواند آهنگ های صوتی تصویری متعدد را با تمامی اطلاعات متا و حفظ فصل های آن ها، ذخیره کند. بسیاری از پخش کننده ها می توانند فایل های MKV را تقریباً روی تمامی پلتفرم ها، پخش کنند و همچنین ابزارهایی برای تبدیل فایل های MKV به فرمت های مختلف از جمله DVD و دیسک های Blu-ray، موجود است.
قابلیت های نرم افزار MakeMKV :
- خواندن دیسک های DVD و Blu-ray
- خواندن دیسک های Blu-ray رمز گذاری شده به وسیله جدیدترین ورژن های AACS و BD+
- حفاظت از تمام آهنگ های ویدیویی و صوتی، از جمله HD صوتی
- حفاظت از اطلاعات فصول
- حفاظت از تمامی متا اطلاعات (زبان آهنگ، نوع صوت)
- تبدیل سریع
- بدون نیاز به نرم افزار های دیگر برای تبدیل یا رمزگشایی
- پشتیبانی شده برای سیستم عامل های Windows, Mac OS X و Linux
- امکان باز کردن دیسک های DVD
که با جستجو در گوگل از سایت سافت 98 آن را دانلود و نصب کنید
Last edited by matinpour; 30-03-2014 at 22:58.
مدل تلوزیون 32 مدل 5560
بعضی کانالها EPG نداره فقط ای فیلم و بعضی دیگر کامل
چکارکنم؟
PVR هم ندارد؟منو مخفی میشه فعال کرد؟
دوست عزیز
تلویزیون شما قابلیت ضبط را ندارد و نمی شود آن را فعال کرد و در مورد epg این ربطی به تلویزیون شما ندارد بلکه مربوط به ار سال اطلاعات شبکه های مورد نظر در رابطه با لیست برنامه هایشان می شود که اگر اطلاعات را روی سیکنال شان بگذارند آن وقت برای شما هم مشهود خواهد شد
و برای فعال کردن pvr اگر داشته باشد می توانید با کنترول دست ساز وارد منوی مخفی شده و از قسمت
control--->suboption---> pvr support آن را روی on بگذارید
و روش دیگر
آموزش فعال سازی pvr
باید هتل مد را در منوی مخفی دستکاری کرد که به طور کامل براتون توضیح میدم
ابتدا وقتی که فلش به تلویزیون وصل است و تلویزیون روشن است کد زیر را بزنید:
mute-1-1-9 را به ترتیب از سمت چپ وارد کنید بعد از باز شدن منویی شبیه منوی مخفی از اولین حالت که هتل مد نام دارد. hotel mode را روی on قرار داده و تلویزیون را خاموش کنید
سپس تلویزیون را روشن کرده و از همان کد بالا وقتی وارد منوی هتل مد شدید گزینه clone tv to usb را انتخاب کنید
سپس تلویزیون را خاموش کنید
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید
حالا تلویزیون شما دارای منو های مخفی بیشتری شده که میتوانید asia option و سپس pvr خود را فعال کنید
خیلی ممنون از راهنماییتون
در قسمت سیستم ----> ویدئوی درخواستی divx ، تلویزیون پیغام می دهد که باید کد دستگاه را در سایت vod.divx.com ثبت کنید. حالا نمیشه مستقیم توی سایت ثبت کرد؟ باید حتما از روشی که شما گفتید، انجام بشه؟
آپدیت کردن firmware، مشکلی ایجاد نمیکنه؟ ریسکی نداره؟
خیلی ممنون
دوست عزیز
روش کار همان است که توضیح داده شده و آبدیت کردن مشگلی بوجود نمی آورد
ممنون،
یک سوال دیگه هم برام پیش اومده، قبل از خرید تلویزیون واید، میدیدم که بعضی لوگوهای شبکه ها (اونور آبی) یا زیرنویس ها یا infoهای روی تصویر از لبه های تصویر بیرون می روند و قابل خوندن نیستند. فکر میکردم دلیلش اینکه اون شبکه ها بصورت واید پخش میشوند و با تلویزیون واید این مشکل باید حل بشه. اما همچنان این مشکل پابرجاست و با اینکه تصویر روی حالت 16:9 هست، من نمیدونم دیگه به چی ربط داره.
برای epg اخه من میبینم تو شهرمون دستگاههای دیجتال برای همه کانالها میاره اما این نه
تنظیم ساعت اتوماتیک باسشه؟
در منو مخفی مدل 32r6af0d اما هتل مود هم فعال میکنم نمیدونم کجا برم pvr فعال کنم
Last edited by Hamed_forum; 31-03-2014 at 23:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)