ببينم حميد جان اگه بخوام از جناحين حمله كنم، بايد چكار كنم و از چه تاكتيكي استفاده كنم؟
بعد هم اينكه موقع سانتر كردن، تو چه حالتي باشم بهتره؟ (رو به محوطه جريمه/رو به اوت/رو به عقب)
ضمنا از چه دكمه اي براي سانتر استفاده كنم؟ (qw/a)
با تشكر.
ببينم حميد جان اگه بخوام از جناحين حمله كنم، بايد چكار كنم و از چه تاكتيكي استفاده كنم؟
بعد هم اينكه موقع سانتر كردن، تو چه حالتي باشم بهتره؟ (رو به محوطه جريمه/رو به اوت/رو به عقب)
ضمنا از چه دكمه اي براي سانتر استفاده كنم؟ (qw/a)
با تشكر.
برايه سانتر كردن روبه محوطه جريمه پشت مدافعان و با كيليد Aرويه كيبورد و كيلد4 رويه گيم پد خيلي سريع دوبار فشار بده پاس هايه سالمتري ارسال ميشه اگه دوبار پشت سر هم بزني پاسهاي سالم تري ميتوني بدي
برای سانتر کردن از تاکتیک 6 استفاده کن تا بازیکنات جایگیری بهتری داشته باشن...
برای سانتر کردن زیاد فرقی نداره که تو چه حالتی باشی , فقط هر وقت دیدی یه بازیکنت تو محوطه جریمه موقعیت خوبی داره توپو سانتر کن , برای فهمیدن موقعیت بازیکنانت از رادار هم میتونی استفاده کنی...ولی اگه رو به محوطه جریمه باشی بهتره...
برای سانتر کردن هم اگه دوبار A رو بزنی سانتر های کوتاه تر و دقیق تری میتونی تو محوطه ی جریمه داشته باشی و یه بار هم اگه A رو بزنی هم که همون سانتر های معمولی و بلند تره ...از q+w هم بیشتر واسه پاسها و سانتر های عمقی استفاده کن...راستی تو کرنر زدن برای سانتر از کلید D استفاده کن و بعد از زدن D یه خورده با کلید های جهتی به توپ کات بده...اینجوری خیلی بهتر جواب میده...راحت تر به گل میرسی...من که خیلی ار رو کرنر گل می زنم...
مرسي حميد جان.
jak_1300 عزيز از شما هم سپاسگزارم.
تکنیک های Fifa 07 رو به می گید
![]()
تکنیک های فیفا 07 رو به من بگین
کسی ترینر داره که تو manager mode پول بده؟
سلام هر کی مشکل در زدن ضربات آزاد داره بنویسه من اموزش میدم بهش
کاری نداره. مهمترین مسئله که باید بهش دقت و توجه کامل کنید. بسیار کم پر کنید. هر چی کمتر دقیقتر.
سلام.کسی می دونه که وقتی حریف ضربه ازاد می زنه چه طوری می تونی دروازه بانتو را جابه جا کنی؟
سلام.
من یک مشکل بزرگ با فیفا دارم:
دکمه های چپ و راست کیبورد از کار میافتن. البته من در ویندوز این مشکل رو ندارم و فقط در فیفا 07 هست؛ درحالیکه توی این و بازی فقط در منوها، میشه با NUMPAD چپ و راست کرد.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)