خوب کسرا جان سلام داداش
درود بر شما، شرمنده اگر ترتیب بهم خوردا! اصلاً حواسم نبود. نمیدونم چی شد
زیاد وقتتو نمیگیرم اما ما نفهمیدیم تیم مورد علاقتو زدن بارسلونا مسخره میکنن؟
اینا همش زیر سر استکبار جهانی هست
1 : یکی از دوستان گفت چطور شد رئالی شدی حالا من میگم چطور میتونه بین ستاره های بی چون و چرای بارسلونا طرفدار رئال باشی ؟ ستاره ی تثبیت شده ی فوتبال دنیا مسی . ژاوی . اینیستا ... اینا هر کدوم یه تیم رو پایه گذاری میکنن در حالتی که توی رئال فقط یه رونالدوئه که اسمشو شاید بشه در کنار اینا آورد بقیه آنچنان استعدادی نیستن . چطور میتونی با این قضیه کنار بیای ؟
شرمنده ولی من بیشتر از 4-5 سال هست که طرفدار رئال هستم. اون موقع مسی هنوز نیمکت نشین دکو و رونالدینیو بود. علاقه به یک تیم، چیزی بیشتر از چند بازیکن و نتیجه های دوره ای هست. ما با ترکیبی از یکی دو بازیکن فوق ستاره، تعداد زیادی ستاره و جوون های جویای نام هم تونستیم دو فصل پیاپی به فینال CL برسیم، یه کوپا د ری، یه لالیگا و سوپرکاپ رو کسب کنیم. جالب اینجاست که برای کسب تک تک این کاپ ها، باید مستقیماً جلوی همین بازیکنانی که نام بردی بازی میکردیم.
2 : به نظرت اگه گواردیولا بیاد توی رئال چه اتفاقی در روند بازیه این تیم میفته ؟
موفق نخواهد شد. چون دیگه کسی مثل کرایوف پشتش نخواهد بود که هم بهش مشاوره بده و هم بازیکن های خوب از آکادمی. البته نه اینکه آکادمی رئال ضعیف باشه، اما اونقدر که تو بارسلونا رو آکادمی تبلیغ میشه و بها میدن، تو رئال نمیدن. موفق نمیشه چون دیگه خبری از سوپرستاره های بارسلونا نیست؛ دیگه خبری از بازیکنانی که روزی همبازیش بودن نیست تا باهاشون خاطره و رابطه ای نزدیک داشته باشه. به نظرم پپ هرگز نمیتونه موفقیت های گذشتش رو تکرار کنه و شاید چندین فصل بگذره تا بتونه دوباره یه CL دیگه رو بالای سر ببره. باید دید در بایرن مونیخ چی کار میکنه... تیمی کامل و با گذشته و تاریخی درخشان رو گرفته و نمیتونه بهونه ای داشته باشه.
3 : نظرت راجع به این عکس چیه ؟
بسیار هم خــ..ـــوبچقدر خندیدیم. ولی خب، ایشون هم یه سری حرف داشت که شاید بلد نبودن خوب بیان کنن. اما بخشی از حرف هاشون به نظر من کاملاً درست بود، مخصوصاً درباره تاثیرش در بازی با استرالیا.
4 : خودت بدون تعصب بگو . سطح فوتبال کدوم بالاتره؟ مسی که برای چهارمین باره پیاپی توپ طلا رو میگیره یا رونالدو؟
پشت سر مسی یکی مثل ژاوی و بوسکتس هست، اینیستا هم که جای خود داره. اما رونالدو چی؟ درسته که اوزیل، ژابی آلنسو، خدیرا و دی ماریا بازیکنان خوبی هستن، اما پایین تر از هم پست های خودشون تو بارسلونا هستن. در نیتجه گاهی مسی تو ترکیب بارسلونا فوق العاده کار میکنه.
از نظر انفرادی، چشم بسته میگم رونالدو کامل تر هست! وقتی تو یه بازی با تک تک اعضای بدنش که یک بازیکن میتونه گل بزنه، گل زنی (هتریک) میکنه، چی میشه گفت؟ این به این معنی نیست که مسی استحقاق توپ طلا رو نداشت، به نظرم مسی 2 بار مستحق بود و 2 بار هم نه. یکیش همین آخری که باید به رونالدو میرسید، و دیگری هم به اسنایدر.
5 : بازیهای ایران رو مثل اینکه دنبال نمیکنی اما خط دفاعی و دروازه بان استقلال رو چطور میبینی ؟ 26 بازی و فقط 12 گل خورده !
با این اطلاعاتی که دادی نمیشه قضاوت کرد. مثل این هست که بگیم کاسیاس بهتر هست یا ویکتور والدز، با توجه به اینکه چند فصلی هست که والدز در لیگ کمتر گل میخوره؟ باید دید عکس العمل هاش چطور هست، چند شوت به سمت دروازش شده و چندتا رو گل خورده و چندتا رو واقعاً خودش مقصر بوده. اما ظاهراً در حال حاضر، اینطور که اطرافیانم هم میگن، دروازبان فوق العاده ای هست.
6 : نظرت راجع به عادل فردوسی پور چیه ؟
کاش یکی مثل اون تو سیاست و یکی هم تو اقتصاد داشتیم! مرد تنهای فوتبال ایران. گاهی هم زیادی شورش میکنه و هیزم میریزه تو آتیش. دیوانه ی فوتبال که فکر کنم حتی تو WC هم یه TV نصب کرده و فوتبال نگاه میکنه! از 10 بهش 9.5 میدم.
7 : به نظرت توپ طلای بعدی رو به کی میدن؟
مسی.
بازم میام داداش سراغت . غصه نخور
این سری قول میدم خارج از نوبت به سوالت جواب بدم که جبران مافات بشه![]()