تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 39 اولاول ... 24303132333435363738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب کسرا جان سلام داداش

درود بر شما، شرمنده اگر ترتیب بهم خوردا! اصلاً حواسم نبود. نمیدونم چی شد

زیاد وقتتو نمیگیرم اما ما نفهمیدیم تیم مورد علاقتو زدن بارسلونا مسخره میکنن؟

اینا همش زیر سر استکبار جهانی هست

1 : یکی از دوستان گفت چطور شد رئالی شدی حالا من میگم چطور میتونه بین ستاره های بی چون و چرای بارسلونا طرفدار رئال باشی ؟ ستاره ی تثبیت شده ی فوتبال دنیا مسی . ژاوی . اینیستا ... اینا هر کدوم یه تیم رو پایه گذاری میکنن در حالتی که توی رئال فقط یه رونالدوئه که اسمشو شاید بشه در کنار اینا آورد بقیه آنچنان استعدادی نیستن . چطور میتونی با این قضیه کنار بیای ؟

شرمنده ولی من بیشتر از 4-5 سال هست که طرفدار رئال هستم. اون موقع مسی هنوز نیمکت نشین دکو و رونالدینیو بود. علاقه به یک تیم، چیزی بیشتر از چند بازیکن و نتیجه های دوره ای هست. ما با ترکیبی از یکی دو بازیکن فوق ستاره، تعداد زیادی ستاره و جوون های جویای نام هم تونستیم دو فصل پیاپی به فینال CL برسیم، یه کوپا د ری، یه لالیگا و سوپرکاپ رو کسب کنیم. جالب اینجاست که برای کسب تک تک این کاپ ها، باید مستقیماً جلوی همین بازیکنانی که نام بردی بازی میکردیم.

2 : به نظرت اگه گواردیولا بیاد توی رئال چه اتفاقی در روند بازیه این تیم میفته ؟

موفق نخواهد شد. چون دیگه کسی مثل کرایوف پشتش نخواهد بود که هم بهش مشاوره بده و هم بازیکن های خوب از آکادمی. البته نه اینکه آکادمی رئال ضعیف باشه، اما اونقدر که تو بارسلونا رو آکادمی تبلیغ میشه و بها میدن، تو رئال نمیدن. موفق نمیشه چون دیگه خبری از سوپرستاره های بارسلونا نیست؛ دیگه خبری از بازیکنانی که روزی همبازیش بودن نیست تا باهاشون خاطره و رابطه ای نزدیک داشته باشه. به نظرم پپ هرگز نمیتونه موفقیت های گذشتش رو تکرار کنه و شاید چندین فصل بگذره تا بتونه دوباره یه CL دیگه رو بالای سر ببره. باید دید در بایرن مونیخ چی کار میکنه... تیمی کامل و با گذشته و تاریخی درخشان رو گرفته و نمیتونه بهونه ای داشته باشه.

3 : نظرت راجع به این عکس چیه ؟

بسیار هم خــ..ـــوب
    چقدر خندیدیم. ولی خب، ایشون هم یه سری حرف داشت که شاید بلد نبودن خوب بیان کنن. اما بخشی از حرف هاشون به نظر من کاملاً درست بود، مخصوصاً درباره تاثیرش در بازی با استرالیا.

4 : خودت بدون تعصب بگو . سطح فوتبال کدوم بالاتره؟ مسی که برای چهارمین باره پیاپی توپ طلا رو میگیره یا رونالدو؟

پشت سر مسی یکی مثل ژاوی و بوسکتس هست، اینیستا هم که جای خود داره. اما رونالدو چی؟ درسته که اوزیل، ژابی آلنسو، خدیرا و دی ماریا بازیکنان خوبی هستن، اما پایین تر از هم پست های خودشون تو بارسلونا هستن. در نیتجه گاهی مسی تو ترکیب بارسلونا فوق العاده کار میکنه.

از نظر انفرادی، چشم بسته میگم رونالدو کامل تر هست! وقتی تو یه بازی با تک تک اعضای بدنش که یک بازیکن میتونه گل بزنه، گل زنی (هتریک) میکنه، چی میشه گفت؟ این به این معنی نیست که مسی استحقاق توپ طلا رو نداشت، به نظرم مسی 2 بار مستحق بود و 2 بار هم نه. یکیش همین آخری که باید به رونالدو میرسید، و دیگری هم به اسنایدر.

5 : بازیهای ایران رو مثل اینکه دنبال نمیکنی اما خط دفاعی و دروازه بان استقلال رو چطور میبینی ؟ 26 بازی و فقط 12 گل خورده !

با این اطلاعاتی که دادی نمیشه قضاوت کرد. مثل این هست که بگیم کاسیاس بهتر هست یا ویکتور والدز، با توجه به اینکه چند فصلی هست که والدز در لیگ کمتر گل میخوره؟ باید دید عکس العمل هاش چطور هست، چند شوت به سمت دروازش شده و چندتا رو گل خورده و چندتا رو واقعاً خودش مقصر بوده. اما ظاهراً در حال حاضر، اینطور که اطرافیانم هم میگن، دروازبان فوق العاده ای هست.

6 : نظرت راجع به عادل فردوسی پور چیه ؟

کاش یکی مثل اون تو سیاست و یکی هم تو اقتصاد داشتیم! مرد تنهای فوتبال ایران. گاهی هم زیادی شورش میکنه و هیزم میریزه تو آتیش . دیوانه ی فوتبال که فکر کنم حتی تو WC هم یه TV نصب کرده و فوتبال نگاه میکنه! از 10 بهش 9.5 میدم.

7 : به نظرت توپ طلای بعدی رو به کی میدن؟

مسی.

بازم میام داداش سراغت . غصه نخور

این سری قول میدم خارج از نوبت به سوالت جواب بدم که جبران مافات بشه

2. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سلام کسری جان
    قبل از سوالات یه تشکر کوچیک بکنم از بردیا عزیز بابت جوابهای مزخرفشون
    شوخی کردم.

سری اول/
    اما در کل بگم که این نسل سوخته که میگن، مزخرف هست! این نسل،اگر حقی ازش ضایع شده، اگر به اون چیزی که لایقش بود نرسیده، فقط و فقط تقصیر خودش هست.
    آهان
    یعنی تقصر ما بود که توی دوره دبستان هرکلاس55نفر مینشستیم در حالی که گنجایش واقعی کلاس20نفر بود؟
    یعنی تقصر ما بود که اون زمان تنها تفریح سالم موجود بازی یه قل 2قل بود؟
    یعنی تقصر ما بود که اون زمان فقط 30دقیقه برنامه برای کودکان و نوجوانان وجود داشت؟
    یعنی تقصر ما بود که همه چیز صفی بود و اوضاع اقتصادی خانواده ها با وجود جمعیت زیادش ناجور بود؟
    یعنی تقصیر ما بود که کنکور غولی بود شکست ناپذیر در حالی که الان تبدیل به یه موجود دوست داشتنی شده و البته یواش یواش داره میره تو قصه ها؟
    یعنی تقصیر ما بود که خدمت سربازی تحت هر شرایطی باید بری و 2سال کامل بود؟
    یعنی تقصر ما بود که وقتی به مرحله اشتغال رسیدیم استخدام رسمی رو حذف کردن؟کلا یه مدت استخدامی وجود نداشت؟
    یعنی تقصیر ما بود که شده بودیم جوجه آزمایشگاه مسئولین تا ما رو نابود کنن و بفهمن که یه نسل سالم و کامل رو نمیشه با این شرایط تربیت کرد؟
    الی آخر....
    شرایط برای دهه60ی ها مثل کسیه که وسط اقیانوس گیر کرده و یه کوسه داره با سرعت میاد که تیکه پاره ش کنه بعد هم یه ندایی از بالا میگه چرا ایستادی برو بالای نخل!؟!؟

این سری تموم شد...
    میبینمت.

4. 9 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام کسری جان

درود بر شما

قبل از سوالات یه تشکر کوچیک بکنم از بردیا عزیز بابت جوابهای مزخرفشون

بردیاجان با شماست

شوخی کردم.

کاملاً هم جدی گفت

سری اول/

آهان
    یعنی تقصر ما بود که توی دوره دبستان هرکلاس55نفر مینشستیم در حالی که گنجایش واقعی کلاس20نفر بود؟
    یعنی تقصر ما بود که اون زمان تنها تفریح سالم موجود بازی یه قل 2قل بود؟
    یعنی تقصر ما بود که اون زمان فقط 30دقیقه برنامه برای کودکان و نوجوانان وجود داشت؟

دهه 60ای ها، یک چیزایی داشتن که بقیه نداشتن. چیزهایی که دهه 70 شاید هرگز طعمش رو نچشیده باشه و نچشه. برای مثال، الان طرف به بچش که تو کالسکه هست، یه iPad داده که بازی کنه! اما زمان خودم، یادم هست که آخر هر هفته با پسرخاله، پسر عمو و دایی میرفتیم تو دل جنگل، خونه درختی میساختیم. چه حالی هم میداد! میوه های وحشی می چیدیم، رو درخت اونقدر تمشک میخوردیم که دل درد می گرفتیم! واسه خودمون از تو جنگل اسب پیدا میکردیم و بدون زین عین این سرخ پوست ها سوار میشدیم، یه سری هم یه اسب چموش من و پسر داییم رو چنان زد زمین که هنوز جاش مونده الان کدوم یکی از این ها رو، یه دهه 70ای داره؟ میره یه جایی، یه اسب پیر و درب و داغون هست، باباش پول میده تا این 5 دقیقه سوار شه، اسبه اونقدر جون نداره که اگه گرگ دنبالش کنه هم تکون نمیخوره، بعد یکی هم افسارش رو گرفته، تورو تو یه دایره میچرخونه و میگه 10 هزار تومن! خب این برای من هیچ جذابیتی نداره... من خودم استیل بدنیم طوری هست که همیشه لاغرم و اگر باشگاه نرم و رژیم خوب نداشته باشم، نی قلیون میشم! اما برادر خودم که یه دهه 70 ای هست، شکمش از قد من تجاوز میکنه از بس پشت Xbox ، PC و Laptop هست!

یعنی تقصر ما بود که همه چیز صفی بود و اوضاع اقتصادی خانواده ها با وجود جمعیت زیادش ناجور بود؟

تا یه سنی، که کودک هستیم، مشکلات دور و بر خودمون رو به سختی متوجه میشیم. البته تاثیر میگیریم، اما تو دنیای خودمون هستیم. همونجوری که بچه های آفریقا با نارگیل فوتبال بازی میکنن چون پول خرید یه توپ پلاستیکی رو هم ندارن!

یعنی تقصیر ما بود که کنکور غولی بود شکست ناپذیر در حالی که الان تبدیل به یه موجود دوست داشتنی شده و البته یواش یواش داره میره تو قصه ها؟

کنکور یه امتحان خیلی سخت بود، با استانداردهای اشتباه. الان هم هست، فقط ظرفیت دانشگاه ها رو بیخودی بردن بالا، الان تو دانشگاه باید رو سر و کول هم بشینین چون جا نیست! کیفیت تدریس استاد هم میاد پایین... اما یه سوال، همه چیز به دانشگاه ختم میشه؟ من اگر برگردم به گذشته، هرگز دانشگاه نمیرم. الان هم 30 درصد دلیل ادامه تحصیلم، انتظار پدر و مادرم عزیزم هست. شاید نجار میشدم

یعنی تقصیر ما بود که خدمت سربازی تحت هر شرایطی باید بری و 2سال کامل بود؟

سربازی تقریباً تو 80% کشورها هست. اما تو کشور ما، دوره ی سربازی یکم طولانی تر و غیرمعقول تر از بقیه جاها هست. هرچند اونم فقط چندماه اولش سخت هست. بعدش دیگه اونقدر دست زیاد شده که با چندتا بند پ میتونی بری هتل بابلسر خدمت کنی! در کل، قبول دارم که طول دوره سربازی زیاد هست، هرچند برای دهه ی 70 هم همین هست. کمی بالا پایین شده، اما در کل، همه جای دنیا مردم میرن سربازی. خلاضه بهت بگم هرجای دنیا بری، همین هست

یعنی تقصر ما بود که وقتی به مرحله اشتغال رسیدیم استخدام رسمی رو حذف کردن؟کلا یه مدت استخدامی وجود نداشت؟

دقیقاً از این قسمت ها به بعد دیگه تقصیر ما هست. به سنی رسیدیم که باید خودمون عامل تغییری باشیم که میخوایم تو دنیا ببینیم. عامل بهبود، رشد و پیشرفت. اما فقط یاد گرفتیم تو تاکسی، خونه یا پای قلیون، غر بزنیم! پس کی وقت عمل میرسه؟ چه کسی باید دست به کار بشه؟ چقدر وقت میذاریم تا تاریخ کشور خودمون و جهان رو مطالعه کنیم، تا یاد بگیریم چه تغییری برای مملکت ما مفید هست؟ انتقاد خوب هست، اما پشتش هم باید نظریه باشه، و پشت اون نظریه هم عمل. ما نظریه نداریم، عمل هم که... یا حتی بدتر، عمل میکنیم، اما نظریه نداریم. هرکی یه طرف میره، یه چی میگه، و دشمن هم نهایت استفاده رو میکنه و همه ی ما رو درو میکنه...

یعنی تقصیر ما بود که شده بودیم جوجه آزمایشگاه مسئولین تا ما رو نابود کنن و بفهمن که یه نسل سالم و کامل رو نمیشه با این شرایط تربیت کرد؟
    الی آخر....

خودت میگی نمیشه! خواستن و دیدن که نشد! پس ما هنوز سرپا هستیم. خودت میگی مسئولین، پس عامل این اتفاقات اونا هستن و اونا هم بخدا از خودمون هستن. پدر و مادر من و تو هستن! درصد زیادی از جمعیت مردم ایران رو جوون ها تشکیل میدن و چند روز دیگه، ما جانشین اونا میشیم. من تصورم این هست که ما جوون ها، دهه 60ای ها، پتانسیل بسیار بالایی داریم. فقط امیدوارم اگر به جایی میرسیم، آرمان ها و هدف هامون رو فراموش نکنیم. نگیم با یه گل که بهار نمیشه، نگیم بقلی داره میخوره ما هم بخوریم...

شرایط برای دهه60ی ها مثل کسیه که وسط اقیانوس گیر کرده و یه کوسه داره با سرعت میاد که تیکه پاره ش کنه بعد هم یه ندایی از بالا میگه چرا ایستادی برو بالای نخل!؟!؟

مثال جالبی بود خب فکر کنم دو راه بیشتر نداری، یا بذاری تورو بخوره، یا تو اونو بخوری. پس بخور تا خورده نشی لعنتی (به سبک هیچکس)

این سری تموم شد...
    میبینمت.

خیلی آتیشت تند هست برادر منتظریم

6. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چون بحث دهه 60 شد و چوب زدی به بچه های این دهه ، منم وارد بحث میشم از این لحظه

سربازی تقریباً تو 80% کشورها هست. اما تو کشور ما، دوره ی سربازی یکم طولانی تر و غیرمعقول تر از بقیه جاها هست. هرچند اونم فقط چندماه اولش سخت هست. بعدش دیگه اونقدر دست زیاد شده که با چندتا بند پ میتونی بری هتل بابلسر خدمت کنی! در کل، قبول دارم که طول دوره سربازی زیاد هست، هرچند برای دهه ی 70 هم همین هست. کمی بالا پایین شده، اما در کل، همه جای دنیا مردم میرن سربازی. خلاضه بهت بگم هرجای دنیا بری، همین هست
    دقیقا میشه بگی کدوم کشور های دنیا خدمت سربازی اجباری دوساله هست ؟ یعنی اون 80% که میگی رو نشونمون بده پدرجان

اسم کشورهارو بگی فکر کنم همه شاد بشیم که با چه اعجوبه هایی هم طراز هستیم !

دقیقاً از این قسمت ها به بعد دیگه تقصیر ما هست. به سنی رسیدیم که باید خودمون عامل تغییری باشیم که میخوایم تو دنیا ببینیم. عامل بهبود، رشد و پیشرفت. اما فقط یاد گرفتیم تو تاکسی، خونه یا پای قلیون، غر بزنیم! پس کی وقت عمل میرسه؟ چه کسی باید دست به کار بشه؟ چقدر وقت میذاریم تا تاریخ کشور خودمون و جهان رو مطالعه کنیم، تا یاد بگیریم چه تغییری برای مملکت ما مفید هست؟ انتقاد خوب هست، اما پشتش هم باید نظریه باشه، و پشت اون نظریه هم عمل. ما نظریه نداریم، عمل هم که... یا حتی بدتر، عمل میکنیم، اما نظریه نداریم. هرکی یه طرف میره، یه چی میگه، و دشمن هم نهایت استفاده رو میکنه و همه ی ما رو درو میکنه...
    لطفا بگو ابزار ما ( بدنه ی مردم ) برای ایجاد تغییرات و عمل کردن در جهت رسیدن به آرمانها چیه ( آرمانهای امام رو نمیگم البته ) ؟ و یا چی بود ؟

تازه ما همین 3 سال پیش اقدام کردیم برای برگردوندن آب رفته به جوی ( آبی که دهه 30 و 40 ای ها ریخته بودن ! ) ؛ ولی نتونستیم و نشد و به قول آیت الله هاشمی " من نمیخوام بگم که تقصیر کی بود که نشد ولی نشد ... "

- الان ارتباط اسب سواری و کلبه جنگلی با مشکلات دهه 60 ی ها چیه دقیقا ؟

دوباره بریم سراغ فیتبال ! :

- چقدر به وجود باند منحوس کاسیاس - راموس و شرکا در تیم اعتقاد داری؟ اگه آره چه باید کرد با این اجامر و اوباش ؟ به نظرت اینا رئالی واقعی هستن ؟ راه حلش اینه که مورینیویی که جلوی اینا دراومده از تیم بره عایا ؟!

- کدوم یکی رو ترجیح میدی ؟ و چرا ؟ => هیدینک - کاپلو - دل بوسکه

8. 12 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

توضیحات:

ببین کسری جان این مقایسه شما بین دهه60 ودهه70خودش گویا و واظهرمن الشمسه! که با مشکلات دهه 60 آشنایی نداری!

در مورد سربازی و اون80%هم باید بگم سخت در اشتباهی فکر میکنم فقط18تا کشور باشن که سربازی توی اونجا اجباری باشه اون هم نه باشرایط این جا!!

بهرحال بحث در مورد دهه ای که خود مسئولین به نابود کردنش اعتراف کردن آب در هاون کوبیدن هستش.
    آتیشم تند نبود!نمیدونم چرا هی برداشت غلط میشه از لحن حرفهام

سری دوم/

1-با یه بنده خدایی داشتم بحث میکردم نظریه جالبی در مورد توپ طلا از خودش در کرد!میخوام بدونم نظرت چیه؟
    میگفت تیپ اخلاقی مسی باعث شده که میزان محبوبیتش بیشتر باشه و ....الی آخر.
    چقدر معتقدی که اخلاقیات بین دوبازیکن باعث بشه که برتری خاصی بین اون دو ایجاد بشه؟

2-یکی از بچه ها سوال کرده بود بهترین ترکیب تاریخ رئال رو بچین برامون.تو فرت رفتی ترکیب الان رئال رو گذاشتی!یعنی به نظرت رئال امروز بهترین رئال تاریخه؟

3-طول عمر موفقیت های اسپانیا ادامه داره یا در2014قطع میشه؟

4-یه جانشین برای اینیستا توی ترکیب تیم ملی اسپانیا پیدا کن؟

5-اولین فینالcl که به یاد داری بین کدوم تیم ها بود؟

6-یه جا سروش قبل از ناظر شدنت بهت گفت که چرا فعالیتت کم شده توی انجمن!شما هم جواب دادی حال و حوصله بحث با بعضی کاربرها رو ندارم(مدارک و مستندات موجود است)
    منظورت کدوم کابرها بود؟مال کدوم تاپیک بودن؟چرا؟

7-
    هر چه از دوست رسد نیکوست!: دی
    تبریک میگم...
    راستی...یعنی خالی میبستی که ماشین داری؟!؟!؟: دی
    بشین بذار باد بیاد!
    برو بگو داداشت بیاد!
    تو بیخود میکنی که با کسیکه اسمش رو نمیدونی دوست میشی!!
    یادت رفته اون روزای اول میخواستی مارو بلند کنی؟!؟!؟!فکر کرده بودی ما دختریم و آره!: دی
    تحقیق کن تا ببینی اسمم چیه کسراااااااااااااااااااااا ااا!
    خودت توضیح بده؟!

8-یه سری مشکلات زیادی توی گروه رئال پیش اومد که باعث شد احمد از اونجا به اصطلاح قهر کنه و شما هی پادرمیونی میکردی که برگرده.میشه توضیح بدی مشکل چی بود؟

9-
    انقلاب کردند تا شاه و شاهزاده نداشته باشيم... آقا و آقازاده داريم! انقلاب کردند تا سياستمان ديني شود... دينمان سياسي شد! انقلاب کردند تا اقتصادمان انساني شود... انسانيتمان اقتصادي شد! انقلاب کردند تا خيابان هايمان شريف شوند... شرافتمان خياباني شد! انقلاب کردند تا رنگ آزادي را ببينيم... اسارت رنگ شده را ديديم
    به به به...چشم و دلم روشنتوضیح بده جانم توضیح!

10-
    گند بزنم به این زندگی که واسه ما فقط امید و آرزو پوچ توش هست.
    جمله فوق از کیست؟چرا چنین گفت آن حکیم؟

این سری تمون شد....
    میبینمت.

10. 10 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دقیقاً از این قسمت ها به بعد دیگه تقصیر ما هست.
    در تایید صحبت کسری:
    تویه مترو یکی از شما 60یها به یه حاجی-ه برگشت گفت "هرچی میکشیم از دست شماست با اون ا.ن.ق.ل.ا.بی که کردید.."...طرف برگشت بهش گفت "ما ناراحت بودیم، رفتیم ا.ن.ق.ل.ا.ب کردیم...شما ناراحتید، برید ا.ن.ق.ل.ا.ب کنید...!"

اما سری دوم سوال های من...که بازم کاملا رئالی هستن...
    1-من میگم بهترین تیم تاریخ رئال، بعد تیم امسال رو میگی؟! بهترین تیم تاریخ رئال رو بچین...
    2-نظرت رو درباره تک تک بازیکن هایی تویه ترکیبی که تویه سوال قبل گذاشتی، بگو...
    3-به نظرت چقدر داوری تویه این چند سال حضور مورینیو، برای تیم مشکل درست کرده؟ میشه چند درصد از مثلا عدم قهرمانی تیم در cl رو به داوری ربط داد؟
    4-سه بازیکن محبوبت از رئال فعلی رو بگو...
    5-نظرت درباره این کاکا چیه؟ به نظرت امیدی بهش هست؟ دیشب یکی از بهترین بازیهاش رو تویه رئال داشت اما طی این چند وقته 2-3 تا بازی اینطوری دیگه داشته و بعد دوباره خراب شده..الانم همون داستانه یا ...؟

چون 2 سوال اول کلی هست، همین ها فعلا...

12. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب میبینم که مورد حمله مدیران و فعالان انجمن قرار گرفتم کم کم داره دسته هاش داغ میشه!
    چون بحث دهه 60 شد و چوب زدی به بچه های این دهه ، منم وارد بحث میشم از این لحظه

من خودم متولد 66 هستم، فقط خواستم بدونی

دقیقا میشه بگی کدوم کشور های دنیا خدمت سربازی اجباری دوساله هست ؟ یعنی اون 80% که میگی رو نشونمون بده پدرجان

طبق گفته ویکی پدیا، رنگ قرمز کشورهایی هستن که خدمت سربازی در اونها اجباری هست! جالب هست که بدونی تو اسرائـیل که علاقه خاصی هم بهش داری خدمت سربازی برای آقایان 36 ماه و برای خانم ها 24 ماه هست و 100% اجباری! مثال دیگه کره هست که بسته به اینکه بری نیروی زمینی، دریایی یا هوایی، بین 21 تا 24 ماه هست. حتی تو سوئیس هم خدمت سربازی برای آقایان اجباری هست! مدتش هم عین خودمون هست، فقط اونا 21 هفته هستن، ما 21 ماه اما در کل، منم تایید کردم که 2 سال واقعاً زیاد و غیر معقول هست، مخصوصاً به این دلیل که درصد زیادی از این دوره زمانی، بیهوده میگذره...

اسم کشورهارو بگی فکر کنم همه شاد بشیم که با چه اعجوبه هایی هم طراز هستیم !

عزیز من خیلی ناراحتی اینجا به دنیا اومدی، برو U.S.A اونجا اجباری نیست، اما شنیدم حقوق و مزایای خوبی داره!

لطفا بگو ابزار ما ( بدنه ی مردم ) برای ایجاد تغییرات و عمل کردن در جهت رسیدن به آرمانها چیه ( آرمانهای امام رو نمیگم البته ) ؟ و یا چی بود ؟

در طول تاریخ، برای تغییر،

راه های زیادی هست. یک سری Theory میدن و یک سری عمل میکنن. برای مثلا، وقتی میگم به آرمان های خودمون پایبند باشیم، وقتی میگم اهداف شخصی رو به ملی ترجیه ندیم ( که متاسفانه اکثر ما ایرانی ها ترجیه میدم )، دور و بر خودم دیدم که میگم. دوستی که تا میره سر کار، ریش میذاره و تمام حرف های گذشته اش رو فراموش میکنه، میره تو کار پاچه خواری و متاسفانه تو سیستم الان جواب هم میده... باید اتحاد داشته باشیم و فقط اعتراضاتمون ختم به فیس بـوک و پای قلیان ختم نشه! حرف میزنیم، پای عملش هم باشیم. همیشه هم لازم نیست تو خیابون بریزیم یا از دیوار سفارت بالا بریم

تازه ما همین 3 سال پیش اقدام کردیم برای برگردوندن آب رفته به جوی ( آبی که دهه 30 و 40 ای ها ریخته بودن ! ) ؛ ولی نتونستیم و نشد و به قول آیت الله هاشمی " من نمیخوام بگم که تقصیر کی بود که نشد ولی نشد ... "

اگه بیشتر از این من و تو وارد جزئیات بشیم، با توجه به اینکه شما رئیس و من شاگرد، از بقیه کاربرا نمیشه انتظاری داشت اما بذارم بگم یکی از مشکلات اعتراضی دوره قبل، نبود هدف بود! هر روز مردم یک چیزی میگفتن، روز به روز شعارها شدید تر میشد و در نهایت حرف ها با روز اول زمین تا آسمان فرق میکرد. از همه مهمتر، سوال من همیشه این بود که، به فرض شخص X و Y میرفتن کنار، بعدش چی؟ چه سیستمی رو میخواین پیاده کنین که فکر میکنین جواب میده؟ تا حالا بهش فکر کردین؟ برگدیم به سیستم شاهنشاهی، نخست وزیری انگلستان و اسپانیا در حالی که شاه فقط یک نماد هست؟ ایالتی آمریکا و ...

- الان ارتباط اسب سواری و کلبه جنگلی با مشکلات دهه 60 ی ها چیه دقیقا ؟

میخواستم بگم هر دوره ای، تفریحات خودش رو داره. حالا امکانات بالا پایین... اما همه ی ما، از لحظه لذت میبردیم...

دوباره بریم سراغ فیتبال ! :

- چقدر به وجود باند منحوس کاسیاس - راموس و شرکا در تیم اعتقاد داری؟ اگه آره چه باید کرد با این اجامر و اوباش ؟ به نظرت اینا رئالی واقعی هستن ؟ راه حلش اینه که مورینیویی که جلوی اینا دراومده از تیم بره عایا ؟!

خوب همیشه تو تیم، حتی تیم ملی! باند بازی هست. یاد حرف علی دایی تو برنامه 90 افتادم، اومد گفت تو جام جهانی، طرف با من چشم تو چشم میشد اما پاس نمیداد! هیچکس بالاتر از پیراهن تیمش نیست و مربی هم تا زمانی که بصورت رسمی مربی هست، حرف اول و آخر رو میزنه. حتی اگه قرار باشه کاسیاس باشه.

مگه وقتی رونالدو بد بازی میکرد و تماشاگرا براش سوت زدن، اومدیم بگیم رونالدو هست کسی حق نداره سوت بزنه؟ یا حتی زیدان در گذشته. کسی که برای تیم مضر هست، یا باید اصلاح بشه، یا حذف.

اگه امروز بیایم بخاطر کاسیاس مورینیو رو بندازیم بیرون، دقیقاً همون شایعه و حتی شاید واقعیت تو رئال پیش میاد که درباره بارسلونا میزنن: مسی هست که مشخص میکنه کیو بخرن و کیو بفرستن به زمین!

- کدوم یکی رو ترجیح میدی ؟ و چرا ؟ => هیدینک - کاپلو - دل بوسکه

من نمیدونم چرا همه از این آقای Hiddink خوششون میاد! چون من اصلاً مربی سطح بالایی نمیبینمش تو رئال که نتیجه نگرفت و اخراج شد (کلاً ما دست به اخراجمون عالیه!). تو کرده، اوایل با مشکلات و انتقادهای شدیدی همراه بود اما خلاصه با داوری به یه جایی رسید. هرچند اگه خیلی مرد بود، ترکیه رو میبرد تا بجای چهارمی، سوم میشدن. تو روسیه نتیجه نگرفت. تو استرالیا یک سال بیشتر نموند... خلاصه من که زیاد باهاش حال نمیکنم

کاپلو مربی فوق العاده ای هست. چه حیف که اون کالدرون احمق بیرونش کرد، وگرنه مطمئن هستم تا الان مربی رئال میموند و کم کم یه CL دیگه هم برای ما میاورد.

حالا اگر قرار باشه کسی رو انتخاب کنم، دل بوسکه هست. سیبیلوی پیر با نتایجی که تو تیم ملی اسپانیا گرفته، جواب "چرا"ی سوال شما رو میده.

14. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

توضیحات:

ببین کسری جان این مقایسه شما بین دهه60 ودهه70خودش گویا و واظهرمن الشمسه! که با مشکلات دهه 60 آشنایی نداری!

در مورد سربازی و اون80%هم باید بگم سخت در اشتباهی فکر میکنم فقط18تا کشور باشن که سربازی توی اونجا اجباری باشه اون هم نه باشرایط این جا!!

اسنادش موجود هست بخدا! ببین، در کل، سربازی تو ایران خیلی مسخره هست. من که منکر این مساله نشدم، خودم هم سرباز هستم و اگر بعد از تحصیل برنگردم ایران، سرباز فراری محسوب میشم... اما چه میشه کرد؟

بهرحال بحث در مورد دهه ای که خود مسئولین به نابود کردنش اعتراف کردن آب در هاون کوبیدن هستش.

کدوم مسئولی تایید کرده؟

آتیشم تند نبود!نمیدونم چرا هی برداشت غلط میشه از لحن حرفهام

خب تنوری بود، حله؟

سری دوم/

1-با یه بنده خدایی داشتم بحث میکردم نظریه جالبی در مورد توپ طلا از خودش در کرد!میخوام بدونم نظرت چیه؟
    میگفت تیپ اخلاقی مسی باعث شده که میزان محبوبیتش بیشتر باشه و ....الی آخر.
    چقدر معتقدی که اخلاقیات بین دوبازیکن باعث بشه که برتری خاصی بین اون دو ایجاد بشه؟

بدون شک اخلاق و شخصیت هم مهم هست. وقتی روزنامه نگارها قرار هست رای بدن و خیلی از بازیکنان و مربیان سراسر دنیا اخبار همین جراید رو دنبال میکنن، بدون شک مهم هست. کلاً کیه که این روزها، نقش Media رو انکار کنه؟ Media ای که میتونه بیگناه رو گناه کار نشون بده و گناه کار رو بی گناه... اما همش این نیست. نمیشه گفت مسی فقط به این دلیل برنده شد... اختلاف مسی و رونالدو تو فصل قبل خیلی کم بود، تو این فصل بیشتر شد و انصافاً مسی جلو زد. هرچند به نظر خودم تو بازی های رو در رو، رونالدو اگر بهتر نبوده باشه، بدتر هم نبود، ولی کل فصل رو بذاریم کنار و بچسبیم به یه رکوردی که مسی شکست؟! ...

2-یکی از بچه ها سوال کرده بود بهترین ترکیب تاریخ رئال رو بچین برامون.تو فرت رفتی ترکیب الان رئال رو گذاشتی!یعنی به نظرت رئال امروز بهترین رئال تاریخه؟

نه خب سوال باید حسابی Specified باشه وگرنه کیه که دی استفانو رو بذاره بیرون! یا حتی کمی جلوتر بیایم، خدیرا رو به ماکلله ترجیه بده؟

3-طول عمر موفقیت های اسپانیا ادامه داره یا در2014قطع میشه؟

اگر شروع اوج گیری اسپانیا رو، Euro 2008 در نظر بگیریم، به شخصه معتقدم که به مرور تیم افت کرده و از طرفی تیم های دیگه یاد گرفتن چطور جلوش بازی کنن. مثلاً بازی اسپانیا - پرتغال، پرتغال واقعاً عالی کار کرد و پا به پای اسپانیا اومد، در آخر تو پنالتی باختن و رونالدو هنوز منتظر پنالتی زدن هست مشکل اینجاست که کدوم تیم میخواد جلوی اسپانیا وایسته؟ برزیل رو، با اینکه میزبان هست، بدون شانس میبینم. آرژانتین هم، درسته که مسی داره بهتر ظاهر میشه، ولی بعید میدونم جلو اسپانیا اصلاً بذارن توپ به پاش بخوره. از تیم های اروپایی هم، پرتغال و آلمان شانس های اول برای توقف اسپانیا هستن و بعد هم شاید ایتالیا.

4-یه جانشین برای اینیستا توی ترکیب تیم ملی اسپانیا پیدا کن؟

اگر مسی و رونالدو نبودن، این اینیستا میشد زیدان دوم! از من نخواه برای زیدان جانشین انتخاب کنم که نمیشه...!

5-اولین فینالcl که به یاد داری بین کدوم تیم ها بود؟

فینال رئال مادرید و بایرن لورکوزن رو به خوبی یادم هست. نقطه به نقطه رو قبل اون، مثلاً پدرم نگاه میکرد و من هم پای بازی خوابم میبرد!

6-یه جا سروش قبل از ناظر شدنت بهت گفت که چرا فعالیتت کم شده توی انجمن!شما هم جواب دادی حال و حوصله بحث با بعضی کاربرها رو ندارم(مدارک و مستندات موجود است)
    منظورت کدوم کابرها بود؟مال کدوم تاپیک بودن؟چرا؟

میبینم که تو کار زیرخاکی هم هستی خب یک سری کاربراها هستن که من رو یاد جوونیام میندازن، البته خداییش من هرگز مثل بعضی از این دهه ی 70ای ها نبودم!!! (به کسی بر نخوره لطفاً). یه زمانی، با کسی تو تاپیک بارسلونا بحث میکردیم، بعداً با هم رفیق میشدیم! نمونش مجتبی... اما الان دیگه اصلاً حسش نیست. ضمن اینکه خیلی از اون قدیمی ها، دیگه نیستن یا فعالیتشون کم شده...

یه مورد دیگه اینه که خسته شدم! تو ال کلاسیکوی رفت کوپا د ری، که همین چند وقت پیش بود، از دانشگاه اومده بودم، خیــــلی خسته بودم، باورت نیمشه چقدر خسته! بعد یهو یاد بازی افتادم، داشتم پس میفتادم! برای یک لحظه آرزو کردم کاش اصلاً رئال رو دوست نداشتم، کاش اصلاً فوتبالی نبودم، بیخیال همه چی میشدم و میخوابیدم... اتفاقاً گرفتم خوابیدم، صبح ساعت 7 پا شدم از گوشیم نتیجه رو چک کردم. گل ها رو از YouTybe نگاه کردم. شبش هم دانلودش کردم... ولی خوشبختانه فرصتی شد و بازی با منچستر رو بعد از مدت ها مستقیم دیدم.

7-
    هر چه از دوست رسد نیکوست!: دی
    تبریک میگم...
    راستی...یعنی خالی میبستی که ماشین داری؟!؟!؟: دی
    بشین بذار باد بیاد!
    برو بگو داداشت بیاد!
    تو بیخود میکنی که با کسیکه اسمش رو نمیدونی دوست میشی!!
    یادت رفته اون روزای اول میخواستی مارو بلند کنی؟!؟!؟!فکر کرده بودی ما دختریم و آره!: دی
    تحقیق کن تا ببینی اسمم چیه کسراااااااااااااااااااااا ااا!
    خودت توضیح بده؟!

یه چی در آوردی که واسه خودم تو دود و مه هست! این جمله رو احمد خطاب به من نگفته؟ دروغ چرا، یادم نمیاد! فقط بخش دوم رو که نقل و قول کردی، کاملاً انکار میکنم! به من این وصله ها نمیچسبه

8-یه سری مشکلات زیادی توی گروه رئال پیش اومد که باعث شد احمد از اونجا به اصطلاح قهر کنه و شما هی پادرمیونی میکردی که برگرده.میشه توضیح بدی مشکل چی بود؟

کدوم احمد رو میگی؟ فکر کنم اونی که ازدواج کرد و رفت از پیش ما... حقیقتش انگار حافظه شما خیلی خیلی قوی تر هست چون من فقط یه چیزایی از اون جریان یادم هست اما اگر اشتباه نکنم، کل بحث سر آزادی عمل در انجمن و دعوا با شخص مسئول وقت (مدیر) بود.

9-
    انقلاب کردند تا شاه و شاهزاده نداشته باشيم... آقا و آقازاده داريم! انقلاب کردند تا سياستمان ديني شود... دينمان سياسي شد! انقلاب کردند تا اقتصادمان انساني شود... انسانيتمان اقتصادي شد! انقلاب کردند تا خيابان هايمان شريف شوند... شرافتمان خياباني شد! انقلاب کردند تا رنگ آزادي را ببينيم... اسارت رنگ شده را ديديم
    به به به...چشم و دلم روشنتوضیح بده جانم توضیح!

خب این جمله ای که شما باز معلوم نیست از کجا در آوردی (مال من که نیست) یکم کلی هست! به قول بچه ها شعار! اما اگر همونطور کلی نگاه کنیم، بیراه نیست. اگر بخوام بیشتر توضیح بدم، بد میشه... اما بواقع باید سوال کرد چرا از تمام یاران امام، کسی باقی نمونده؟ اصلاً علت انقلاب چی بود. تو دانشگاه ما شخصی هست، متولد 42. حرف ها و خاطرات خیلی قشنگی از اون دوران داره. مخصوصاً به خاطرات ایشون که گوش بدی، خیلی از اتفاقات و دعوا های سیاسی امروز براتون روشن میشه. در یه جمله بگم، خیلی از این دعوا ها، کینه ها و عقده های گذشته هست.

10-
    گند بزنم به این زندگی که واسه ما فقط امید و آرزو پوچ توش هست.
    جمله فوق از کیست؟چرا چنین گفت آن حکیم؟

یوسف جان دوست داری رو صندلی داغ بشینی؟ یه کارایی دارم باهات

احتمالاً این شخصی که اینو نشوته (من که نبودم ) در اون لحظه احساس میکرده دلش میخواد یه جایی حرفش رو بزنه اما کسی نخونه، پس نمیشه مثلاً تو فیس بـوکش بگه، اومده تو انجمن نوشته...

این سری تمون شد....

چقدر دیر تموم شد! سخت گذشت

میبینمت.

نـــــــــــ...ـــــــه!!!

16. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در تایید صحبت کسری:
    تویه مترو یکی از شما 60یها به یه حاجی-ه برگشت گفت "هرچی میکشیم از دست شماست با اون ا.ن.ق.ل.ا.بی که کردید.."...طرف برگشت بهش گفت "ما ناراحت بودیم، رفتیم ا.ن.ق.ل.ا.ب کردیم...شما ناراحتید، برید ا.ن.ق.ل.ا.ب کنید...!"

اما سری دوم سوال های من...که بازم کاملا رئالی هستن...
    1-من میگم بهترین تیم تاریخ رئال، بعد تیم امسال رو میگی؟! بهترین تیم تاریخ رئال رو بچین...

چشم عزیزم، الان بهت میگم، دعوا نداریم که
    Puskas...Raul
    C.Ronaldo....Zidan...Del Bosque....Di Stefano
    Makelele...Redondo
    Carlos...Hierro...Helguera...Salgado
    Casillas

فکر نمیکردم انقدر کار سختی باشه! خیلی فکر کردم روش اما حس میکنم بازم ایراد داره...

2-نظرت رو درباره تک تک بازیکن هایی تویه ترکیبی که تویه سوال قبل گذاشتی، بگو...

کاسیاس: با کاپیتان شروع میکنیم. وقتی اسمش میاد، باز هم طبق عادت ایرانی ها، خاطرات بدش میاد تو ذهنم. لحظه ای که لیورپول با ناداوری تمام ما رو حذف کرد و ایکر سعی میکرد اشکاش رو پنهان کنه. واقعاً سخت هست با کلمات ساده وصفش کنی. یکی مثل علیرضا با ادبیاتش باید درباره ایکر صحبت کنه.
    بنزما و دی ماریا: دو بازیکن برعکس هم از نظر جنگندگی. بنزما همیشه من رو یاد خرگوش چاغ مادرید میندازه فقط با این تفاوت که اگر به اون توپی رو میدادی، حتماً گلش میکرد، اما بنزما...! هرچند کمی بهتر شده.
    خدیرا: روز به روز داره بهتر میشه، فقط باید رو پا به توپ بودنش هم کار کنه. البته تو بعضی صحنه ها فوق العاده کار میکنه! اما در اکثر مواقع نمیتونه زیاد پا به توپ کار کنه.
    ژابی آلنسو: خدیرا فقط لازم هست توپ رو بگیره و بده به ژابی. پاس های بلندش واقعاً عالی هست. اگه شب ژابی و اوزیل باشه، هیچ تیمی جلو دار رئال نیست.
    مارسلو: انگشت کوچیکه روبرتو نمیشه اما خب، داره پیشرفت میکنه، امسال هم که جزء تیم منتخب بود.
    راموس: توجه کردی بارسایی ها جدیدن
    چه ازش تعریف میکنن؟ راموس رکورد دار کارت زرد و قرمز هست! مخصوصاً وقتی میذارنش گوش، دیگه خیالش راحت هست، جفت پا میره تو شکم طرف! اما تو دل ما جا داره.
    په په: مرد بی اخلاق رئال، که قلبش برای رئال میتپه. امان از اون روزی که به بارسلونا گل بزنه، فکر کنم لخت شه!!! آبرو همه رو میبره
    واران: چه خریدی کرد زیدان! واقعاً این بشر عالی هست. نمیدونم این اعتماد به نفس رو از کجا آورده، تکل های دیوانه واری میزنه... خط دفاع از الان یه مدافع عالی واسه آینده داره.
    رونالدو: و آخر از همه کریس، تنها سوپراستار تیم. بقیه بازیکنا، همه ستاره هستن، البته بجز ایکر. اما کریس یه سر و گردن از اونا بالاتر هست. واقعاً بدون اون، رئال 50% پتانسیل الانش رو نداره.

3-به نظرت چقدر داوری تویه این چند سال حضور مورینیو، برای تیم مشکل درست کرده؟ میشه چند درصد از مثلا عدم قهرمانی تیم در cl رو به داوری ربط داد؟

ما معمولاً صحنه هایی که به ضررمون بوده رو یادمون میمونه. این صحنه ها رو اگه بیارم جلوم، خب میگم خیلی! اما اگه دو طرفه نگاه کنیم، شاید در حد 20%. بیشترش هم برای اخراج په په سر خطا رو دنی آلوز بود...

4-سه بازیکن محبوبت از رئال فعلی رو بگو...

کاسیاس - راموس - رونالدو

5-نظرت درباره این کاکا چیه؟ به نظرت امیدی بهش هست؟ دیشب یکی از بهترین بازیهاش رو تویه رئال داشت اما طی این چند وقته 2-3 تا بازی اینطوری دیگه داشته و بعد دوباره خراب شده..الانم همون داستانه یا ...؟

کاکا واقعاً بد شانس بوده! باید یکی دوتا ازین جن گیرهای خودمون رو بفرستیم به کمکش! شاید اگر تو بازی جلوی بایرن مونیخ، یکم بیشتر تاثیر مثبت میذاشت، الان اوزیل نیمکت نشینش بود. اما من هنوز به کاکا ایمان دارم. البته هرگز اون کاکای میلان نمیشه. اما برای رئال مفید خواهد بود.

چون 2 سوال اول کلی هست، همین ها فعلا...

جزئی ها باشه سری بعد

18. 11 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب
    صندلی منو داغ میکنی

سری اول

1- چرا توی خیلی از نظراتت وقتی داری در مورد رئالیا حرف میزنی برای مقایسه سراغ بارساییها میری
    مثل این

مورینیو مرد فرار کردن نیست، تا زمانی که مافوقش چوب تو چرخش نکنه، اونقدر ادامه میده تا به هدفش برسه. پس، در صورتی که آخر فصل پرز اجازه بده، مورینیو میمونه.
    مثل پپ قرارداد 1 ساله نبسته تا اگر نتیجه نگرفت بره،
    به گفته
    خودش اومد اینجا تا به سلطه بارسلونا پایان بده که فصل پیش داد
    . اگر مورینیو این فصل یه CL دیگه به کارنامش اضافه کنه، احتمال زیادی هست که بره چون پروژش تکمیل میشه. 3 جام اصلی رو با رئال برده + یه سوپرکاپ فرمالیته.
    یعنی پپ ترسو و اهل فراره؟
    چجوری متوجه شدی که پپ با این نیت قرارداد یک ساله میبسته اما چهار سال مونده؟
    خودش بهت گفت که من یک ساله میبندم که اگر باختم فرار کنم؟
    فکر نمیکنی این مسئله به خاطر منش اخلاقی پپ بود که سعی نمیکرد بر خلاف برخی مربیها با قراردادهای بلند مدت خودشو به تیم تحمیل کنه حتی در صورت شکست؟
    پس چرا پپ زمانی که همه نوکمپ تشویقش کرد و همه بازیکنا ازش حمایت کردن رفت؟

در مورد جمله سبز
    این چجور پایانی بر سلطه بارسا بود که در این فصل به بدترین شکل به سلطنت دوباره بارسا منجر شده؟
    آیا با یک قهرمانی میشه به سلطه یک تیم پایان دادمورینیو با اینتر هم یک سال بارسا رو از قهرمانی دور کرد اما نتیجه چی شد اینتر حالا کجاست و بارسا در سال بعد چیکار کرد؟
    فکر نمیکنی فلسفه و ساختار بارسا به جایی رسیده که نمیشه با تعاریف معمولی که برای سایر تیمها هست در موردش حرف زد؟
    زمانی میشه گفت دوران بارسا تموم شده که لاماسیا تموم شده باشه و در چنین ساختاری این اتفاق فعلا بعیده بیفته به همین خاطره که سایر تیمها یک سال قهرمان میشن و کنار میرن اما بارسا....

برای سری اول کافیه
    از این داغتر بشه زود میسوزی به سوالات آخر نمیرسی

20. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •