از چه نظر win 8 pro از enterprise بهتره؟
میخام روی لپ تاپ نصب کنم
ممنون
از چه نظر win 8 pro از enterprise بهتره؟
میخام روی لپ تاپ نصب کنم
ممنون
بهتر نیست ، Enterprise یه سری ویژگی ها اضافه تر داره که به کار شما نمیاد ، بنابراین همون pro رو نصب کنید.
سلام ویندوز83نوع طراحی شده با xpو7 خیلی فرق میکنه من یه نسخه رودیدم که خیلی خوبه امروز براتون میزارم توسایت،شایدشماهم خوشتون بیاد.واینوهم عرض کنم که این ویدوز برای استفاده درتبلتها وآیپادهاوسری جدیدنوت بوکهاکه کلا لمسی هستندطراحی شده حال انتخاب باشماست.
سلام آیا این مورد که من می گم درسته به نظرم میاد که صدای لپتاپم در مقایسه با ویندوز 7 کمتر شده حتی وقتی تا آخرین درجه بلد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
سلام
من ویندوز 8 release Preview را که خودم دانلود کرده بودم استفاده میکردم.
امروز میگه که زمان آزمایشی تموم شده و از این به بعد هر ساعت ویندورز ریستارت میشه.
و پیام میده که برم لایسنس بخرم.
راهی داره که همین ورژن را کرک کنم؟
من الان برای اولین بار این ویندوزو نصب و استفاده کردم (بیلد 9200)
مایکروسافت شوخیش گرفته واقعاً؟ این یعنی چی ؟
مثلاً میری تو استارت روی گیمز کلیک می کنی
یه صفحه باز میشه که میگه به شبکه وصل نشدم و تمام! صفحه همونطوری می مونه ، نه ضربدری نه چیزی برای بستنش
فقط باید alt+f4 بزنی تا بره؟
بعد یه موسیقی میزاری پخش شه ، تو استارت باز رو موزیک که کلیک میکنی ، میگه نتونستم وصل شم و تمام!
پس این صدایی که پخش میشه موزیک نیست؟
مسخره ست خدایی ... این سیم کشای مایکروسافت چی فکر کردن واقعاً؟
بعد از 4-5 سال کارو صد تا ورژن بتا و اینجور اراجیف ، همین؟ این فقط یه پوسته ست دیگه!
دوست عزیز ویندوز 8 بازی نداره بصورت آفلاین که بحث اون خیلی در تاپیک های مختلف اومده و برای استفاده از برنا مه هایمترو راههای خاصی هست . دیگه گزینه ضربدر وجود نداره البته در مترو. شما می تونید از محیط دسکتاپ استفاده کنید مثل 7 ولی پایه ساخت ویندوز 8 برای تاچ و با سرعت بسیار بالای و سنگینی کمتر استفاده می شه
سیم کش؟؟؟؟![]()
درود
دو تا مشکل با ویندوز 8 دارم گفتم اینجا مطرح کنم دوستان لطف کنن راهنمایی کنن.
یکی اینکه سیستم خیلی دیر ریستارت میشه. در حدود 3 دقیقه یا بیشتر روی Restarting میمونه!!
دوم اینکه گاهی خطا میده که رم کم داری و برنامه ها رو ببند! رم 4 گیگ هست اما خب چون 32 بیت هست فقط 3 گیگش رو استفاده میکنه.
شما همچی مشکلاتی داشتید؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)