تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 47 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

تا حالا عاشق شدی ؟ اگه شدی تعریف کن‌ از خاطره ش ؟
    اینکه عاشق یه دختر بشم، خیر....

آدم عاشق باشه خوبه یا بده ?
    به موقع و به جا عاشق باشه، خوبه، در غیر اینصورت ضرر میبینه.

در مورد عشق چه نظرهایی داری ؟
    یکی از پاک ترین و زیباترین مفاهیم این دنیا که مثل خیلی چیزای دیگه داره توسط بشریت(نه همه) به گند کشیده میشه !

آدما ‌چجوری عاشق میشن معمولا" ؟
    یه هورمونی تو بدنشون ترشح میشه، عاشق میشن

چرا آدما عاشق میشن ؟
    نبود عشق، تباهی میاره.
    یکی از دلایل علاقه من به سریال Fringe، همین نکته هست، آخر سریالش به زیباترین صورت ممکن این مفهوم رو به نمایش میذاره.

عشق فرزند به مادر ، عشق مادر به فرزندش ، عشق پدر ، عشق به خواهر یا برادر .... اینها چه فرقی دارند با عشق بین زن و مرد یا پسر و دختر (عاشق و معشوق ) ؟
    وجه اشتراک همشون اینه که اون پاکی و سادگی عشق رو دارن، اما در حالت عاشق و معشوق، علاوه بر عشق، مقداری شهوت هم قاطی میشه که این جنبه منفی نیست، بلکه غریزه انسانه.

عشق به وطن چیه ؟
    عشق به جایی که آدم حس غربت نکنه، جایی که وقتی توش باشی، حس آرامش بهت دست میده، حتی اگه در اونجا آشوب و جنگ باشه ولی بازم آرامش داری. همون مفهوم Home رو بنظرم تعمیم میدی، میشه وطن.

به عشقِ غیر زمینی‌ (عرفانی) هم ایتقاد داری ؟
    آره، ولی همچنان جای تامل داره....

چه چیزِ معشوق بیشتر تاثیر داره در عاشق شدنِ عاشق ؟ (چهره ، اخلاق و .... ؟)
    برای هر عاشق و معشوقی فرق داره، ولی وجه مشترک همه اینه که همیشه عاشق از یک یا چند خصلت و ویژگی معشوق به شدت خوشش میاد.

اگه عاشق بشی به طرف نرسی چجوری کنار میای با این قضیه ؟
    به آرشیو موسیقیم پناه میبرم

یک آهنگ بیکلامِ عاشقانه همین الان معرفی کن‌ ... یا اگه دوست داشتی چندتا معرفی کن‌ .
    In Tune - I Will Always Love You
    تو سایت muzon.ws سرچش کن، لیکنش میاد. یکی از زیباترین آهنگای عاشقانه ایه که تا حالا شنیدم.

این بود سوالات عشقی‌ من... !
    پس میسپرمت به عشق...

2. 10 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

سلام مجتبی جان

خوبی ؟

1-چرا mestry ?

2-چرا تو انجمن موسیقی 90 درصد طرفدار موسیقی ارام و تم غمگین هستن؟ ترنس کسی زیاد گوش نمیده

3-اهل بازی کردن هستی? تا حالا چه بازیهایی انجام دادی ?

4-کنسرت هایی که دانلود کردی؟

5-armin یا Tiesto ?

6-بیشتر چه سبک موسیقی گوش میدی؟

فعلا.........

4. 7 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام برادر معظم وعالی مقام مجتبی عزیز
    سلام خدمت شما دوست گرامی و عالی مقام تر

راستش خیلی از انجمن موسیقی بازدیدنمیکنم. ولی بچه های این انجمن رو دوست دارم
    اتفاقاً، بچه های موسیقی هم نمیشناسنت ولی دوستت دارن

فکرمیکنم یکم کمرنگ میزنین نظر شماچیه؟
    خدا وقتی منو آفریده، تو فتوشاپ یادش رفته Opacity ام رو زیاد کنه

متولد چه ماهی هستی؟
    مرداد

شجریان یا افتخاری؟
    شجریان

فرهاد مجیدی یا علی کریمی؟
    هیچکدوم

به موسیقی مملکتت از 20 نمره چند و میدی؟
    15

دلت میخواد چکاره باشی؟(شغل)
    1- ریاضیدان (ترجیحاً تو مجموعه Wolfram کار کنم)
    2- یه کارمند تو شرکت Adobe
    (قسمت گرافیکیش)
    3- متخصص رمزنگاری و کریپتوگرافی
    4- متخصص شبکه

ارادتمند شما و دوستداران هنروهنرمندان
    Mali.sh
    ما هم خدمت دوستدارانِ هنر و هنرمندان ارادت داریم !

6. 10 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام مجتبی جان
    سلام به دو اخوی ترنس باز

خوبی ؟
    البته که خوبم !

1-چرا mestry ?
    مطمئن بودم بالاخره قراره این سوال ازم پرسیده بشه.
    دلیلش برمیگرده به دوران جاهلیتم. تو بچگیم یه کارتونی رو دوست داشتم بنام Martin Mystere که کلی باهاش حال میکردم. اونموقع ها انگلیسی بلد نبودم، کار با اینترنت رو هم تازه شروع کرده بودم، واسه همین موقع ساخت ایمیل، آی دیم رو اسم این کارتونه گذاشتم اما اسپل درستش رو بلد نبودم و به اشتباه نوشتم mestry . بعدنا که انگلیسی یاد گرفتم و فهمیدم معنی کلمه Mystery چی هست، دیدم چقد به این کلمه علاقه زیادی دارم و با شخصیتم سازگاره، اینه شد که تصمیم گرفتم تو نت همه جا اسمم رو Mystery بذارم. الان تو ثبت نام فروم ها و سایت ها، اولویت نام کاربریم Mystery هست ولی از اونجایی که این اسم تو بعضی فروم ها قبلاً انتخاب شده، از اسم نوستالژیک دومیم يعنی mestry استفاده میکنم. تو پی سی ورد هم سعی کردم اسمم رو به Mystery تغییر بدم اما قبلاً یه نفر این اسم رو انتخاب کرده. بدبختی اینه که این یوزر چندین ساله به پی سی ورد سر نزده و هیچ پستی نداره، کاش میشد یوزرش رو پاک کرد تا من بتونم اسم Mystery رو انتخاب کنم

2-چرا تو انجمن موسیقی 90 درصد طرفدار موسیقی ارام و تم غمگین هستن؟ ترنس کسی زیاد گوش نمیده
    ترنس بازا خودشونو نشون میدن. قبل از بسته شدن انجمن فعالیتشون خوب بود اما الان دیگه کسی طرفش نمیاد، خودشون بی رغبت شدن چون میدونی که، اون فروم مجاور تخصصی ترنس هست و اوجا بیشتر به بچه ها حال میده. من خودم گاهی اوقات تو پی سی ورد آهنگای ترنس میذارم، دوست ندارم ترنس و الکترونیک اینجا بمیره، حتی دارم برنامه ریزی میکنم یه سری از متالهد ها رو بکشونم سمت الکترونیک

3-اهل بازی کردن هستی? تا حالا چه بازیهایی انجام دادی ?
    تا 3-4 سال پیش خفناک بازی میکردم، اما وقتی رفتم واسه کنکور بخونم دیگه بعدش برنگشتم سمت بازی ها، هرچند اخبارشون رو تا حدودی دنبال میکنم.
    ما چون خانوادمون پرجمعیته و من بچه ششم هستم، خواهر و برادرای بزرگترم کنسولای قدیمی رو داشتن، منم از با اون کنسولا بازی میکردم. میکرو، آتاری، کنسول دستی سگا که کمتر کسی اونو میشناسه، انواع گیم بوی، پی اس 1، پی اس 2 (کنسول مورد علاقه من)، پی اس پی. ولی چون دیگه از دنیای بازی کشیدم کنار، نرفتم سراغ ایکس باکس و پی اس 3 و وی. البته الان با کمک چنت از دوستام یه پروژه ساخت بازی ایرانی رو کلید زدیم که شاید 1.5 الی 2 سال طول بکشه، سعی داریم یه بازی خوبی رو بازار ایران عرضه کنیم، ایشالا که بتونیم تمومش کنیم، تازه اول کارمونه.

4-کنسرت هایی که دانلود کردی؟
    خیلی کنسرت باز نیستم، ولی کنسرتای اینا رو دارم
    Sigur Ros
    Mono
    Queensrych
    Manowar
    (رکورد دار طولانی ترین کنسرت جهان، کنسرت 2008 ـشون در بلغارستان 5 ساعت 1 دقیقه طول کشید و تو کتاب رکوردهای گینس ثبت شد)
    Maroon 5
    Paramore

Armin Van Burren (واسه شادی دلت بگم که حدود 20 گیگ ازش کنسرت و موزیک ویدیو دارم، البته میدونم خودت همه چیز میزاشو داری و از 20 گیگ هم بیشتره)
    Vangelis
    و یه سری کنسرتای دیگه !

5-armin یا Tiesto ?
    فقط M.I.K.E. عاشق این بشرم تو ترنس. البته تیستو تو ترنس کارش خدا بود اما الان رفته قاطی هاوس بازا. آرمینم که با سینگل چنتا سینگل آخریش نشون داد که کاراش دارن تکراری و سطحی میشن، امیدوارم بتونه خودشو جمع کنه و آلبومی که چندین ماهه منتظرشیم رو یه آلبوم خوب از آب در بیاره.

6-بیشتر چه سبک موسیقی گوش میدی؟
    مثل اینکه همه میخوان این سوالو ازم بپرسن. همینجا یه لیست از سبکا و زیر سبکا مینویسم و کار رو یه سره بکنم:

از سبک Ambient و Downtempo :
    Space Ambient
    Dark Ambient
    Noise
    lo-fi
    Chillout
    Chillwave
    Chillstep
    Psybient
    Psychill
    idm
    uk garage/ambient
    electronica
    New Age
    Ethereal
    Enigmatic
    Celtic
    Darkwave

از سبک متال:
    Power Metal
    Atmospheric Black Metal
    Ambient Black Metal
    Depressive Suicidal Black Metal
    Djent (که به Math Metal هم معروفه و خیلی شبیه Technical Metal ـه)
    Post-Black Metal
    Industrial Metal
    Progressive Metal
    Melodic Death Metal
    Doom Metal
    Funeral Doom Metal
    Post-Metal
    Post-Grunge
    Post-Hard*core
    Metalcore

از سبک راک:
    Post-Rock
    Math Rock

Progressive Rock
    Alternative Rock
    Indie Rock
    Hard Rock
    Instrumental Rock
    Glam Rock

از سبکای EDM یا همون Electronic Dance Music :
    Dance (ایتالودنس، یورودنس و ...)
    Trance ( از جمله Progressive Trance, Uplifting Trance, Vocal Trance, Melodic Trance, Balearic Trance )
    Psychedelic Trance (از جمله Full on morning, Goa, Nitzhonot و .... )
    Hardstyle (که کلی اصرار کردی اون کلایمکس رو بگیرم. از سبکش خوشم اومد اما مثل بقیه edm ها حال نداد بهم)
    Dubstep (از جمله chillstep, drumstep و چنتای دیگه)

و سبکای دیگه ای مثل:
    Industrial ( از جمله EBM یا همون Electronic Body Music ـ ، Dark Electro, Harsh EBM, Terror EBM)

Pop (از جمله synthpop, powerpop, futurepop, electropop, new wave )
    Classical (از جمله Post-Classical, Modern Classical, neo-Classical, Minimal, Contemporary Classical )
    Soundtrack و Trailer Music و Epic
    مقداری Jazz, Dark Jazz, Trip-hop

Drum n Bass
    Glitch

این لیست تا حدود 80-90 درصد کامله، یه سری سبکا رو حضور ذهن ندارم الان و اسماشون تو ذهنم نیست. همونطور که قبلاً گفتم، سبکای زیادی رو گوش میدم و تو تک تک این سبکایی که اسم بردم یه سری آهنگای خیلی قشنگ دارم که همیشه گوش میدم)

فعلا.........
    بودی حالا......

8. 13 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب گفته بودم میام و خیلی زود اومدم

این نکته رو تو پست قبلیم هم اشاره کردم، ایندفعه با یه بیان دیگه اشاره میکنم: در ریاضیات وقتی شما بیای یه عدد خیلی خیلی بزرگی مثل n رو از بینهایت کم کنی، حاصل چی میشه ؟ جواب اینه که حاصل این تفریق همچنان بینهایت هست. موسیقی هم یک دنیای بینهایتی از زیبایی ها ـست، با حذف خوانندگان زن و لس آنجلسی از این دنیا، همچنان بینهایت زیبایی درون این دنیا وجود خواهد داشت.
    در این مورد لازم دونستم توضیحاتی رو بدم من نظرم مخالف شماست
    به نظر من موسیقی مثل یک مجموعه اعداد هست ( اصلا منظورم محدود بودن موسیقی نیست )مثلا بین 1 تا بینهایت که با حذف خواننده های زن شما یک تعدادی از این اعداد رو حذف می کنید هرچند کم اما با حذف این اعداد
    موجودیت بقیه اعداد رو هم زیر سوال میبرید ودیگه بینهایتی وجود نخواهد داشت البته اصلا نظرم زیر سوال بردن قوانین انجمن موسیقی نیست و فقط نظر شخصی خودم رو گفتم

10. 7 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب گفته بودم میام و خیلی زود اومدم
    اوه اوه، میوه ندارم اینجا ازت پذیرایی کنم

در این مورد لازم دونستم توضیحاتی رو بدم من نظرم مخالف شماست
    به نظر من موسیقی مثل یک مجموعه اعداد هست ( اصلا منظورم محدود بودن موسیقی نیست )مثلا بین 1 تا بینهایت که با حذف خواننده های زن شما یک تعدادی از این اعداد رو حذف می کنید هرچند کم اما با حذف این اعداد
    موجودیت بقیه اعداد رو هم زیر سوال میبرید ودیگه بینهایتی وجود نخواهد داشت البته اصلا نظرم زیر سوال بردن قوانین انجمن موسیقی نیست و فقط نظر شخصی خودم رو گفتم
    با همین تشبیه خودت هم اثبات میکنم که باز بینهایت وجود خواهد داشت:
    تو ریاضیات گسسته، تو مبحث مجموعه ها یه اصطلاحی داریم بنام "مجموعه ی شمارا" که مجموعه ای میگن که یا اعضاش متناهی باشن، و یا اگه متناهی نبودن، بشه یک تناظر یک به یک بین اعضای این مجموعه و اعضای مجموعه اعداد صحیح برقرار کرد. مثلاً مجموعه اعداد فرد، یک مجموعه شمارا هست، شما عدد 1 رو به عدد 1، عدد 3 رو به عدد 2، عدد 5 رو به عدد 3 و الی آخر به همین شکل نسبت میدی. حالا یه تناظر بین دو مجموعه داری پس مجموعه اعداد فرد شمارا هست.
    حالا موسیقی رو هم اگه بخوایم یه مجموعه اعداد در نظر بگیریم، با حذف چند عضو از بینهایت عضو، باز هم میشه بین این مجموعه و مجموعه اعداد صحیح تناظر برقرار کرد پس یعنی این مجموعه شمارا ـست که همچنان بینهایت براش تعریف میشه.

این اثبات رو محض تنوع گفتم، وگرنه هیچکس نمیاد مثال رو اثبات کنه.

12. 10 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام مجتبی جان

خوشحالم از اینکه به عنوان دومین عضو تیم موسیقی، صندلی نشین هستی

یه یکیج 5 تایی

1- یه سری از کسایی که موسیقی بی کلام گوش میدن و بی کلام باز هستن، به موسیقی اصیل هم علاقه مندن (بیشتر از بقیه) تو جزء این تیپ آدم ها هستی یا نه؟ اگه آره، بیشتر از چه کسی آهنگ گوش میدی؟
    2- به نظرت از یه موسیقی بی کلام میشه برداشت های بیشتری داشت یا موسیقی با کلام؟ و تفاوت موسیقی بی کلام عادی و موسیقی بی کلام یک فیلم یا سریال و بازی رو در چی میبینی؟
    3- به نظرت اگه حسی رو بشه با آهنگ باکلام و بی کلام القا کرد، کدوم ارزشمندتره؟ اگه بخوای یه مقایسه بین یه بی کلام و با کلام (که القای یک حس دارن) داشته باشی چی خواهد بود؟
    4- میدونم به موسیقی فروم های دیگه هم سر میزنی. سطح آهنگ ها، سطح کاربران و به طور کلی فرم انجمنمون رو در مقایسه با بقیه چطور میبینی؟
    5- هرکدوم رو با یه آهنگ و یک عکس وصف کن لطفا : سکوت / باران / مادر / نی / تنهایی / آزادی / شب / زمان / mestry / انرژی / انجمن موسیقی !

با تشکر مهران...

14. 8 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام مجتبی جان
    سلام خدمت مهران جان عزیز !

خوشحالم از اینکه به عنوان دومین عضو تیم موسیقی، صندلی نشین هستی
    منم به همین اندازه خوشحالم، خودتو آماده کن، بعدیش تویی، من و کوروش خودمونو فذا کردیم، بعدش نوبت خودت میشه : ))

یه یکیج 5 تایی

1- یه سری از کسایی که موسیقی بی کلام گوش میدن و بی کلام باز هستن، به موسیقی اصیل هم علاقه مندن (بیشتر از بقیه) تو جزء این تیپ آدم ها هستی یا نه؟ اگه آره، بیشتر از چه کسی آهنگ گوش میدی؟
    نمیدونم دقیقاً منظورت از موسیقی اصیل چیه، ولی فکر کنم موسیقی سنتی مد نظرته. خوب، آره، موسیقی سنتی هم گوش میدم، ولی نسبتش به بقیه سبکا کمتره، نه اینکه کمتر دوستش دارم، بلکه به اندازه کافی واسش وقت نذاشتم که حسابی تو بهرش برم، اغلب به همون قطعاتی که دوستان تو جاهای مختلف معرفی میکنن اکتفا میکنم و به ندرت پیش میاد خودم برم بگردم کار جدید پیدا کنم.

2- به نظرت از یه موسیقی بی کلام میشه برداشت های بیشتری داشت یا موسیقی با کلام؟ و تفاوت موسیقی بی کلام عادی و موسیقی بی کلام یک فیلم یا سریال و بازی رو در چی میبینی؟
    در حالت کلی، جواب من موسیقی بیکلام هست، اما خوب گاهی وقتا برعکس میشه، آهنگ بیکلام میتونه تک بعدی باشه ولی یه آهنگ با کلام چه متنش و چه موسیقیش طوری طراحی بشن که بشه ازشون برداشتای مختلفی کرد.
    بنظر من موسیقی فیلم رو میسازن، این موسیقی باید بتونه هم در جو خود فیلم و هم در جو خارج از فیلم تاثیرش رو بذاره، مثل اکثر کارای هنس زیمر که بصورت جدا هم که اونا رو گوش میدید، حسابی روتون اثر میذاره.
    اما موسیقی بیکلام عادی، این فاکتور خیلی براش مهم نیست و البته اگه برقرار باشه خوب طبیعتاً ارزشش زیاده و قابل تحسینه.

3- به نظرت اگه حسی رو بشه با آهنگ باکلام و بی کلام القا کرد، کدوم ارزشمندتره؟ اگه بخوای یه مقایسه بین یه بی کلام و با کلام (که القای یک حس دارن) داشته باشی چی خواهد بود؟
    گاهی وقتا دوست داری از شدت غم و خستگی ضجه بزنی، فریاد بزنی، تو همچین موقعیتی یه آهنگ باکلام خشن یا حداقل تاثیرگذار میتونه خیلی مفید باشه، همراه با اوج خواننده، خودتم اوج میگیری و اون حس فریاد زدنت تا حدودی ارضا میشه.
    گاهی وقتا میخوای بشینی زیر بارون، وقایع مختلف زندگیت رو مرور کنی، اینجا یه آهنگ بیکلام میتونه مفید باشه، چون فقط بصورت پس زمینه عمل میکنه و در واقع تو غرق افکارت میشی و تاثیر اون افکار و خاطرات رو تشدید میکنه.
    این دو مثال رو زدم که بگم یه قاعده قطعی واسه ابراز احساسات نداریم، بستگی به موقعیت و مهم تر از اون سلیقه خود فرد باید تصمیم گرفته بشه موسیقی بیکلام بهتره یا باکلام.

4- میدونم به موسیقی فروم های دیگه هم سر میزنی. سطح آهنگ ها، سطح کاربران و به طور کلی فرم انجمنمون رو در مقایسه با بقیه چطور میبینی؟
    هرکدوم یه سری مزیت ها و معایب دارن، اما بازم یه عیب مشترک هم اینجا و هم فرومای دیگه ای که توشون هستم وجود داره: 90% کاربرا تمرکزشون رو یه سبک و سیاق آهنگه. یه سری از بچه های ترنس باز اینجا بخاطر اینکه دیدن جو پی سی ورد همش رفته سمت راک و متال، دیگه خیلی رغبت به فعالیت در اینجا نکردن. هدف من از فعالیت تو جاهای مختلف اینه که بچه ها رو با جنبه های دیگه موسیقی هم آشنا کنم، بهشون بگم که باباجون، درسته فلان سبک خوبه اما این سبک رو هم از دست ندید، تعصب رو بذارید کنار و یکم بیشتر دقت کنید. همونطور دوست دارم بچه های پی سی ورد بیشتر با موسیقی الکترونیک آشنا باشن، از اونطرف دوست دارم بچه های اون فروما هم با موسیقی راک و متال قشنگ آشنا بشن. متالهدا میگن الکترونیک همش دوبس دوبسه، الکترونیک بازا هم میگن راک و متال خیلی خشن و گوشخراشه.
    نه اینکه بخوام از خودم تعریف کنم، اما خوب من خودمو با این سبکا وفق دادم و الان راحت میتونم یکی در میون آهنگ متال و آهنگ الکترونیک گوش بدم بدون اینکه ازشون خسته بشم یا بدم بیاد. میخوام بگم که سعی کنید گوشتون رو به انواع موسیقی عادت بدید تا زیبایی های بقیه سبکا رو هم درک کنید.

5- هرکدوم رو با یه آهنگ و یک عکس وصف کن لطفا : سکوت / باران / مادر / نی / تنهایی / آزادی / شب / زمان / mestry / انرژی / انجمن موسیقی !

فعلاً اسم آهنگا رو میذارم، عکسا رو فردا شب اضافه میکنم، الان نت درست و حسابی ندارم:

سکوت:

Slow Dancing Society - The Delicate Sound Of Silence

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باران:

Winterlight - A Sky Full of Cloud

به اینجور عکسا میگن Cinemagraph که نوعی تکنیک در عکسای متحرک بحساب میاد. در واقع با دیدن این مدل عسکا، هم حس میکنید عکس ثابته و هم اینکه عکس متحرکه، یعنی هردو حس رو بطور همزمان به شما منتقل میکنه. میتونید شیوه درست کردن این مدل عکسا رو تو اینترنت سرچ کنید !

مادر:

Maher Zain - Number One For Me

نی:

Mohamed Naim - Hams

تنهایی:

Hammock - Sinking Inside Yourself

آزادی:

There's a Light - 1.) Unity

شب:

Moonshine Blues - The Night Lullaby

زمان:
    Craig Armstrong - in Time Main Theme

mestry:

Carbon Based Lifeforms - M

انرژی:
    Masters & Nickson feat. Justine Suissa - 5th Dimension (Out There) (Daniel Kandi Bangin Remix)

انجمن موسیقی:

Hecq - I Am You

با تشکر مهران...
    با تشکر مجتبی...
    Last edited by mestry; 25-01-2013 at 01:26. دليل: اضافه کردن عکس ها !

16. 9 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز امیداوارم تا الان خسته نشده باشی

حالا یکم من سوال بپرسم محل سوال و جواب هم مشخص میکنم که راحت باشی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دعوایی هستی ؟ اگه دعوا شه یه جا فرار میکنی یا ترجیح میدی وایسی و دلیرانه بجنگی ؟ اگه دعوایی هستی برنده ای یا بازنده ؟ (گفته بودی عصبانیتت خطرناکه )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خدایی نکرده خدایی نکرده تا حالا با خانوما دعوات شده ؟ ممکنه دست رو یه خانوم بلند کنی ؟ممکنه خدایی نکرده یه خانوم دست روی شما بلند کرده باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : کی تو دنیات میتونه آرومت کنه ؟(جواب این سوال رو اگه نخواستی نده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : وقتی بچه بودی دوست داشتی بزرگ شدی چیکاره شی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دور از جونت از مرگ می ترسی ؟ مرگ چیه ؟ چرا همه میترسن ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : موسیقی یک زبان هست ؟ چقدر زبان موسیقی رو میفهمی و درک میکنی؟(میتوننی حرف دلت رو با موسیقی بیان کنی) و خودت به سازی مسلط هستی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : برای چی p30world میای ؟اینجا چه فرقی داره با بقیه جاها ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : کدوم انجمن دوست داشتی فعالتر باشی (از اول که وارد پی سی شدی)

p30world :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قدیم بهتر بود یا الان ؟ بنظرت اصلا p30 فرقی کرده ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : کیو اینجا از همه بیشتر دوست داری؟ و بهترین دوستات کیا هستن ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از بین ادمین ها سرپرست ناطرین سوپر مدیر ها دستیار ادمین مدیرها ناظرین، هم گذشته و هم الان چه کسی یا کسانی بیشتر برات محبوب هستن ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : قسمت دوم این ضرب المثل رو فی البداهه جواب بده بدون سرچ :

آنچه دلم خواست نه آن شد ---

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : معنی این 2تا ضرب المثل چیه ؟

آنقدر مار خورده تا افعي شده !

از بي كفني زنده ايم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : پایتخت سنگال و بنگلادش کجاست ؟(بدون سرچ بگو )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از ملیّتت راضی هستی ؟ اگر نه دوست داری چه ملیتی داشته باشی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : معنی پرچم ایران چیه ؟ معنی اسم کشور ایران چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : برای سفر به کشور های دیگه کدوم کشور و شهر رو برای زندگی و کدوم کشور و شهر رو برای تفریح انتخاب میکنی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از چه شهری هستی و کدوم شهر ایران رو برای زندگی دوست داری؟ کدوم شهر ایران رو برای تفریح دوست داری ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دوست داری به آینده سفر کنی یا بری به گذشته ؟ آگه آینده دنبال چی هستی ؟ اگه گذشته چی رو جا گذاشتی یا میخوای تکرارش کنی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : قابل احترام ترین و محبوب ترین دانشمند برات کیه ؟ و چرا ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : زندگیت قانون مند هست ؟ و چقدر به قانون احترام میذاری؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بزرگترین هدفت توی زندگی چی بوده( در گذشته) و بهش رسیدی؟ (این سوال رو اگه دوست داری جواب بده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نمیپرسم علم بهتر است یا ثروت بگو ثروت بدون علم به چه دردی میخوره ؟ یا سودِ یه نادون ثروتمند رو بگو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چقدر موافق این هستی : خیر وشری نیست جز اینکه ساخته و پرداخته ذهن باشد (مربوط به سوال بعدی هم میشه)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از نظرت انسان اختیار داره یا مسلوب الاراده هست ؟چه دلیلی برای مختار بودن انسان وجود داره ؟ چه دلیلی برای جبر وجود داره ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نظرت تو کل جهان موجوداتی غیر از ما وجود دارن ؟ حیات غیر از حیاتی که تو درک ما هست میتونه دلیلی باشه برای وجود موجوداتی غیر از ما؟ (منظورم اینه که حیاتی فراتر از

چیزی که تو تصور و درک ماست وجود داشته باشه)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : موافق نظریه تکامل داروین هستی ؟ ("وقوع تکامل بدان معناست که تمام موجودات زنده با همهٔ تنوعی که دارند، از نیاکانی مشترک پدیدار گشته‌اند.") یعنی نیای مشترک یه

باکتری هم میتونه باشه

مرسی و خسته نباشی خیلی سوال کردم ببخشین ولی شاید بعدا بازم پرسیدم بستگی داره چه جوابایی بدی

موفق باشی

(الان صندلی داغ انجمن ورزش رو میخوندم یه سوالم مثل سوال آقای Stream تو صندلی داغ انجمن ورزش شد دیگه گفتم بگم حق کپی رایت رعایت شه )
    Last edited by V E S T A; 23-01-2013 at 19:51.

18. 8 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز امیداوارم تا الان خسته نشده باشی

سلام بر تو دوست عزیز !
    نه بابا، خستگی سراغ همه میره اما سراغ من نمیاد

حالا یکم من سوال بپرسم محل سوال و جواب هم مشخص میکنم که راحت باشی
    کم مونده بود بارم بندی هم بکنی سوالا رو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دعوایی هستی ؟ اگه دعوا شه یه جا فرار میکنی یا ترجیح میدی وایسی و دلیرانه بجنگی ؟ اگه دعوایی هستی برنده ای یا بازنده ؟ (گفته بودی عصبانیتت خطرناکه )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تا جایی که میتونم از دعوا و درگیری اجتناب میکنم. بعضی وقتا پیش میاد که دوست دارم دعوا کنم اما موقعیتم اجازه نمیده، مثلاً یبار میخواستم با یه راننده تاکسی دعوا کنم و بزنمش اما وسایل دستم بود و نمیشد دعوا کرد، شاید کار خدا ـست که منو از اینجوری از دعوا دور نگه میداره. اگه دعوا بکنم اغلب اوقات برندم، چون بارها و بارها به انواع دعواها پیش خودم فکر کردم و اینکه اگه یه وقت با کسی دعوام شد مثلاً چیکار کنم که کم بیاره، چه دعوای لفظی و چه دعوای فیزیکی
    از اونجایی که طرفدار انیمه و بطور کلی فرهنگ ژاپنی هستم، تو قوانین سامورایی ها و نینجا ها داریم که از هنر رزمیتون فقط برای مواقع ضروری استفاده کنید و تا جایی که میتونید از درگیری خودداری کنید، حتی گاهی تو فیلماشون هم میبینید که ساموراییه میبینه یکی داره کتک میخوره اما ترجیح میده کاری نکنه، چون موقعیتش رو میسنجه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خدایی نکرده خدایی نکرده تا حالا با خانوما دعوات شده ؟ ممکنه دست رو یه خانوم بلند کنی ؟ممکنه خدایی نکرده یه خانوم دست روی شما بلند کرده باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بجز خواهرا و مادرم با دختر دیگه ای دعوام نشده، حتی لفظی. اون دعواها هم مال خیلی سال پیشه، وقتی بچه بودم
    فکر نمیکنم روزی برسه که رو خانوما دست بلند کنم، چون خدا رو شکر اونقدر زبون دراز میشم تو اینجور دعواها که لزومی به دست بلند کردن نیست دیگه
    نمیدونم والا، فکر نمیکنم کتک بخورم، اما اگر هم کتک بخورم احتمالاً بخاطر حس ترحم من نسبت به اون خانوم خواهد بود : ))
    (سوالایی میپرسی ها، من بزور با خانوما حرف میزنم، اونوقت میخوای بزنمشون )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : کی تو دنیات میتونه آرومت کنه ؟(جواب این سوال رو اگه نخواستی نده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شخص خاصی مد نظرم نیست، چون بیشتر دوست دارم تنها باشم، نه اینکه آدم گوشه گیری باشم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : وقتی بچه بودی دوست داشتی بزرگ شدی چیکاره شی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مهندس کامپیوتر. دلیلشم اینه که همیشه تو اتاق داداش بزرگم پلاس بودم و راحتش نمیذاشتم، بعضی وقتا هم مادرم با داداشم دعوا میکرد که چرا منو تو اتاقش راه نمیده

V E S T A
    : دور از جونت از مرگ می ترسی ؟ مرگ چیه ؟ چرا همه میترسن ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آره، تاحدودی میترسم.
    مرگ، نقطه انعطاف روح انسانه، حالا این نقطه انعطاف میتونه اونطرف یه دنیای دیگه باشه و میتونه پوچ باشه.
    چون بنا بر اعتقاداتی که دارن، حس میکن یه سری کارا رو درست انجام ندادن و حس گناه دارن. اما وقتی یکی رو ببینید که به گناه اعتقادی نداشته باشه، آنچنان از مرگ نمیترسه، چون حس گناهی نداره، فقط شاید بترسه که قراره از دلبستگی هاش جدا بشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : موسیقی یک زبان هست ؟ چقدر زبان موسیقی رو میفهمی و درک میکنی؟(میتوننی حرف دلت رو با موسیقی بیان کنی) و خودت به سازی مسلط هستی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : میتونه یک زبان باشه.
    بعنوان یه شنونده اونو تا حد خوبی درک میکنم، اما از بحث تخصصی موسیقی (منظورم آهنگسازی و تئوری موسیقی و این چیزا) چیزی سرم نمیشه. من همیشه سعیم اینه که یه شنونده خوب باشم تو موسیقی، وقت و حوصله دنبال کردن مباحث ساختش رو ندارم.
    نه متاسفانه، هیچ سازی بلد نیستم بزنم، اما دوست دارم ویولن یاد بگیرم.

V E S T A
    :
    برای چی p30world میای ؟اینجا چه فرقی داره با بقیه جاها ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : برای اینکه یه سری افراد هستن که در کنارشون حس خوبی بهم دست میده و میتونیم بصورت متقابل همدیگه رو در زمینه های مختلف کمک کنیم.
    فرق خیلی خاصی نداره، فقط اینکه بدلیل جمعیت زیادش، ایجاد یک جو صمیمی و مطمئن در اون یه مقدار سخت تر از جاهای دیگه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : کدوم انجمن دوست داشتی فعالتر باشی (از اول که وارد پی سی شدی)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یکیش فتوشاپ هست. نمیدونم چرا حس پست دادن و فعالیت مستمر در اونجا رو ندارم. دلیلشم این علاقم هم برمیگرده به علاقه من به گرافیک هست. یادمه اولین آموزشایی که از فتوشاپ خوندم رو از همین پی سی ورد گرفتم، اونموقع دوران راهنمایی بود و هنوز که هنوزه اسم خیلی از دوستانی که واسه این آموزشا زحمت کشیدن رو یادمه.

p30world :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قدیم بهتر بود یا الان ؟ بنظرت اصلا p30 فرقی کرده ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : جفتشون خوبن.
    فرق که کرده، ولی خوب هم تغییرات خوب داشته و هم بد.
    اینکه کاربرا اکثرن میگن جو پی سی ورد فرق کرده، دلیلش اینه که خیلی از کاربرا دیگه بینمون نیستن که این باعث میشه کاربرای قدیمی که هنوزم اینجا هستن یجورایی حس غریبی بهشون دست بده، همش حس میکنن که پی سی ورد پر شده از افراد غریبه و جدید، و اینکه دوستاشون دیگه در بینشون نیستن.
    یکی از عوامل اصلی فعالیت کاربرا تو اغلب فروم ها، صمیمیت بین کاربرا هست. شما کافیه چنتا از دوستان خوبتون تو فروم برن، اونوقت انگیزه فعالیتتون هم از بین میره، چون داشتید برای دوستاتون زحمت میکشیدید و میدونستید که حتی اگه ازتون تشکر نکنن، بازم تو دلشون قدر زحماتتون رو میدونن.

V E S T A
    :
    کیو اینجا از همه بیشتر دوست داری؟ و بهترین دوستات کیا هستن ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شخص خاصی مدنظرم نیست، با خیلی از کاربرا حال میکنم و بعنوان دوست قبولشون دارم.
    بهترین دوستم، خودم هستم : دی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از بین ادمین ها سرپرست ناطرین سوپر مدیر ها دستیار ادمین مدیرها ناظرین، هم گذشته و هم الان چه کسی یا کسانی بیشتر برات محبوب هستن ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خیلی دور و بر دوستان بالایی نپلکیدم، نظری ندارم، فقط اینکه میدونم آدمای باحالین !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : قسمت دوم این ضرب المثل رو فی البداهه جواب بده بدون سرچ :

آنچه دلم خواست نه آن شد ---

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نمیدونم چی میشه، تو ضرب المثل خیلی سررشته ندارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : معنی این 2تا ضرب المثل چیه ؟

آنقدر مار خورده تا افعي شده !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اینم همینطور

از بي كفني زنده ايم !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :اینم همچنین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : پایتخت سنگال و بنگلادش کجاست ؟(بدون سرچ بگو )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بدون سرچ میگم که: نمیدونم

V E S T A
    : از ملیّتت راضی هستی ؟ اگر نه دوست داری چه ملیتی داشته باشی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ملیت برای من مهم نیست، انسانیت مهمه ! (برگرفته شده از کتاب مکارم المیستری فی باب الحکم، جلد دوم، صفحشم خودتون پیدا کنید )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : معنی پرچم ایران چیه ؟ معنی اسم کشور ایران چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اون الله و الله اکبر ـش که معلومه، اشاره به اسلام و در واقع اصل توحید داره، اما رنگاش رو دقیق نمیدونم چی معنی دارن.
    قبلاً معنی اسم ایران رو خونده بودم، اما الان دقیق یادم نیست، فکر کنم میشد "سرزمین آریایی ها" !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : برای سفر به کشور های دیگه کدوم کشور و شهر رو برای زندگی و کدوم کشور و شهر رو برای تفریح انتخاب میکنی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : برای زندگی احتمالاً ملبورن (استرالیا) رو انتخاب کنم، ازش خوشم میاد. هم اینکه مسلمونا اونجا زیادن، هم اینکه از نظر مراکز علمی غنی هست و هم اینکه طبیعت نسبتاً خوبی داره.
    برای تفریح
    دوست دارم برم ژاپن !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از چه شهری هستی و کدوم شهر ایران رو برای زندگی دوست داری؟ کدوم شهر ایران رو برای تفریح دوست داری ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :با خانواده تو قم زندگی میکنم اما بخاطر دانشگاه ، تو تهران خوابگاه گرفتم. شهر بخصوصی مدنظرم نیست اما شاید شیراز خوب باشه، امتحان نکردم، باید یه مدت برم اونجا ببینم بدرد زندگی میخوره یا نه !
    اصفهان تا حدودی برای من میتونه شهر تفریحی خوبی باشه، چون چنتا از دوستای صمیمیم اونجا هستن و هربار رفتم اونجا، کلی بهم خوش گذشت.

V E S T A
    :
    دوست داری به آینده سفر کنی یا بری به گذشته ؟ آگه آینده دنبال چی هستی ؟ اگه گذشته چی رو جا گذاشتی یا میخوای تکرارش کنی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دوست دارم از قید زمان بیام بیرون، میخوام تجربه کنم که دنیا بدون زمان چه شکلی میشه. تصورش تقریباً برای انسانا محاله. مثلاً خیلی از آدما میگن قبل از خلقت این دنیا، خدا کجا بوده و یا اینکه آیا وجود داشته یا خیر، در جوابشون میشه گفت خدا به زمان وابسته نیست، اینجا ـست که مخمون قفل میکنه، نمیدونم این مورد رو چجوری تصور کنیم.
    اما اگه قرار باشه در زمان سفر کنم، ترجیح میدم تو حال بمونم، چون اگه گذشتم رو تغییر بدم، تجربه هام (چه شکست و چه پیروزی) از بین میرن و آدم فعلی نخواهم بود (از نظر فیزیک کوانتوم، در واقع تایم لاین خودمو بازنویسی میکنم).

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : قابل احترام ترین و محبوب ترین دانشمند برات کیه ؟ و چرا ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اغلب ریاضیدانا رو دوست دارم، اما نمیدونم چرا اواخر عمرشون گند میزنن به زندگیشون ؟!
    مثلاً یکی از دانشمندای مورد علاقم، آقای همیبتون هست که حتماً تو درس ریاضیات گسسته (مبحث گراف) اسمش رو شنیدید. ایشون تو 13 سالگی، 13 زبون زنده دنیا رو بلد بوده. قبل از اینکه وارد ریاضیات بشه، تخصصش زبان بوده، حتی زبان فارسی و عربی رو هم بلد بوده. بعدش میره تو کار فلسفه و بعدش از ریاضیات سر در میاره از جمله کارای مهمش پیدا کردن چند اشکال در معادلات لاپلاس هست. ولی بدبختی اینه که دهه آخر عمرش از درس زده میشه و مشروب خور میشه تا اینکه فوت میکنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : زندگیت قانون مند هست ؟ و چقدر به قانون احترام میذاری؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سعی میکنم قانونمند باشه، اما بعضی وقتا که این قوانین رو میشکونم، به شدت از خودم ناراحت میشم و این ناراحتی باعث میشه از یه سری کارام عقب بمونم و بطور کلی تمرکزم رو از دست میدم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بزرگترین هدفت توی زندگی چی بوده( در گذشته) و بهش رسیدی؟ (این سوال رو اگه دوست داری جواب بده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دوست دارم آدم خوبی بمونم، یا حداقلش اینه که اگر کار بدی انجام میدم، در مرحله اول ضررش فقط خودم برسه و گریبان گیر بقیه نشه و در مرحله دوم میزان خوبی هام بیشتر از بدی هام باشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نمیپرسم علم بهتر است یا ثروت بگو ثروت بدون علم به چه دردی میخوره ؟ یا سودِ یه نادون ثروتمند رو بگو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : جفتشون بدون هم خیلی دووم نمیارن، پس به همدیگه نیاز دارن.
    البته در شرایطی که فقط یکیشون باشن، میشه یکاری کرد که دومی رو هم از اولی بدست بیاریم، یعنی با وجود پول، میتونیم کاری کنیم که علم بدست بیاد، یا اینکه از طریق علم میتونیم به پول برسیم، یعنی یک رابطه دو طرفه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چقدر موافق این هستی : خیر وشری نیست جز اینکه ساخته و پرداخته ذهن باشد (مربوط به سوال بعدی هم میشه)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خیر و شر مفاهیمی هستن که به فطرت آدما برمیگردن و مبناشون فطرت عمومی انسانا هست. اگر خیر و شر ساختگی و حاصل خیال پردازی ذهن باشن، پس انسانا فطرتی نخواهند داشت. (این نظر منه)
    از طرفی نمیشه توقع داشت که فقط یکیشون وجود داشته باشه.
    بنظر من، اصل اعتدال روی خیر شر هم صدق میکنه. وقتی دنبال عدالت میگردید، تو همه چیز میخواید عدالت باشه جز خیر و شر، یعنی انتظار دارید همه جا خوبی وجود داشته باشه، که این با اعتدال بین میزان خیر و شر تناقض داره !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از نظرت انسان اختیار داره یا مسلوب الاراده هست ؟چه دلیلی برای مختار بودن انسان وجود داره ؟ چه دلیلی برای جبر وجود داره ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : قطعاً اختیار داره، اما بحث اصلی روی محدودیت اختیار هست. اگر کسی گفت انسان موجود مختاری نیست، کافیه بهش بگید تو میونی با "مختار بودن انسان" موافق باشی یا مخالف، یعنی اختیار داری که موافق باشی یا مخالف.
    دلیل مختار بودن رو نمیدونم، اما یجورایی میشه گفت دلیلی هم نداره که مختار نباشه، یعنی برعکس همین سوال رو بپرسی، برای هردوش جواب قطعی وجود نداره.
    جبر تو بعضی جاها بعنوان محدود کننده اختیار هست، اما بازم مثل اختیار نمیدونم دلیل وجودش چیه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نظرت تو کل جهان موجوداتی غیر از ما وجود دارن ؟ حیات غیر از حیاتی که تو درک ما هست میتونه دلیلی باشه برای وجود موجوداتی غیر از ما؟ (منظورم اینه که حیاتی فراتر از

چیزی که تو تصور و درک ماست وجود داشته باشه)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بله، احتمالش هست که موجودات دیگه هم بجز ما باشن ( البته بجز جن ها ). شما حیواناتِ روی زمین رو در نظر بگیر، آیا امکانش نیست که موجوداتی مثل اینا (موجودات غیر ناطق، در اینجا ناطق یعنی موجودی که قدرت تفکر داشته باشه) در سیارات دیگه وجود داشته باشن ؟!
    همچنین موجوداتی مثل ارواح ممکنه وجود داشته باشن. اگر وجود داشته باشن، بر اساس یه سری مقالات و گزارش ها، احتمالاً جنس اون ها از "اثیر" باشه که ماده ای بی رنگ و سبکه. این موجودات در حالت عادی نمیتونن با انسان برقرار کنن، چون فرکانسی که اونا برای ارتباط برقرار میکنن، در محدوده ای نیست که انسان بتونه اونو تشخیص بده، بخاطر همین از یک رابط روحی (که به اون مِدیوم میگن) استفاده میکنن. رابط های روحی یه سری آدمان که توانایی اینو دارن که توسط ارواح باهاشون ارتباط برقرار بشه، اونم توسط ماده ای بنام اکتوپلاسم (که ترکیب شیمیاییش هم کش شده) برقرار کنن. ارواح بطرز غیر معلومی میان خودشونو با این ماده مندمج میکنن و با مِدیوم ها ارتباط برقرار میکنن. اینایی که گفتم رو اصلاً نمیتونم بگم که آیا خرافات هستن و یا واقعیت، فقط اینکه یه مقدار تحقیق داشتم در موردشون و مطالبی خوندم، با اینحال همچنان این موضوع درستی وجود ارواح نا مشخصه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : موافق نظریه تکامل داروین هستی ؟ ("وقوع تکامل بدان معناست که تمام موجودات زنده با همهٔ تنوعی که دارند، از نیاکانی مشترک پدیدار گشته‌اند.") یعنی نیای مشترک یه

باکتری هم میتونه باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : فعلاً نظرم ممتنع هست، چون اطلاعات علمی کافی ندارم که بخوام درستی یا نادرستی این نظریه رو قبول کنم. هرجا اسم سوال بشه، میگم میتونه درست باشه و میتونه اشتباه باشه.

مرسی و خسته نباشی خیلی سوال کردم ببخشین ولی شاید بعدا بازم پرسیدم بستگی داره چه جوابایی بدی

ممنون بابت سوالات خوبت.
    خودم نمیدونم جوابای درست و حسابی دادم یا چرت و پرت گفتم، ممکنه تو بعضی جوابا پرت و پلا گفته باشم، دلیلشم احتمالاً هماهنگ نبودن افکارمه، یعنی مثلاً تو ذهنم میگم که فلان نکته ها رو میخوام اشاره کنم، ولی وقتی میام بنویسم، همه رو قاطی میکنم و نتیجه اش میشه یه متن عجیب و غریب

موفق باشی
    شما هم همینطور...

(الان صندلی داغ انجمن ورزش رو میخوندم یه سوالم مثل سوال آقای Stream تو صندلی داغ انجمن ورزش شد دیگه گفتم بگم حق کپی رایت رعایت شه )
    آرم کپی رایت رو یادت رفت بذاری !
    ©

20. 8 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •