تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 58 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 575

نام تاپيک: LG Nexus 4 | اولین همکاری مشترک ال جی و گوگل با آندروید 4.4

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها خسته نباشید
    یه سوالی داشتم اون هم این که گفته میشه این گوشی خیلی سریع داغ میکنه حتی تو وب گردی های ساده و اینکه صفحه پشت گوشی مستعده خط و شکستنه آیا حقیقت داره ؟
    چون به شدت علاقه مند به خریدش شدم و اولش میخواستم Xperia SP بخرم .
    نظرتون چیه؟
    خیر اصلا داغ نمیکنه. چیزی که برای من خیلی جالب بود همین بود که ۴ هسته کریت از گوشی های ۲ هسته ای که داشتم کمتر داغ میشه. توی لود کامل داغ میشه ولی باز هم نسبت به بقیه گوشی هایی که باهاش کار کردم کمتر.
    صفحه پشت گوشی هم به هر حال چون شیشه ایه ریسکش بالاتر از بقیه گوشی هاست. :| البته از جعبه که در میارید پشتش یه برچسب نسبتا خوب چسبونده شده که کیفیتش از خیلی از اسکرین پروتکتور های ۱۵ تومنی که توی ایران هست بالاتره. من فعلا همون برچسب رو گذاشتم بمونه.
    راجع به ضربه هم هر گوشی ای آسیب پذیره و به نظر من به خاطر ظاهر پشت گوشی که کل ارزش گوشی به اونه٬ یه بامپر خود ال جی رو تهیه کنید که قسمت پشتش پوشش نداره + برچسبی که روی خود گوشی هست یا اینکه یه شیلد با کیفیت برای پشتش بگیرید٬ یا اینکه یه مدل بامپر بگیرید که پشتش شفاف باشه.

2. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خیر اصلا داغ نمیکنه. چیزی که برای من خیلی جالب بود همین بود که ۴ هسته کریت از گوشی های ۲ هسته ای که داشتم کمتر داغ میشه. توی لود کامل داغ میشه ولی باز هم نسبت به بقیه گوشی هایی که باهاش کار کردم کمتر.
    صفحه پشت گوشی هم به هر حال چون شیشه ایه ریسکش بالاتر از بقیه گوشی هاست. :| البته از جعبه که در میارید پشتش یه برچسب نسبتا خوب چسبونده شده که کیفیتش از خیلی از اسکرین پروتکتور های ۱۵ تومنی که توی ایران هست بالاتره. من فعلا همون برچسب رو گذاشتم بمونه.
    راجع به ضربه هم هر گوشی ای آسیب پذیره و به نظر من به خاطر ظاهر پشت گوشی که کل ارزش گوشی به اونه٬ یه بامپر خود ال جی رو تهیه کنید که قسمت پشتش پوشش نداره + برچسبی که روی خود گوشی هست یا اینکه یه شیلد با کیفیت برای پشتش بگیرید٬ یا اینکه یه مدل بامپر بگیرید که پشتش شفاف باشه.
    خیلی خیلی ممنون. اولین بارم هستش که یکی اینقدر به تفضیل جوابم رو میده ممنون.
    پشتیبانیش تو تهران چجوریه . منظورم اینه که اگه به مشکلی بربخوره میشه قطعاتش رو به راحتی پیدا کرد ؟
    تا چند روز پیش شدیدا میخواستم Xperia SP بگیرم ولی نمیدونم چرا یه دفعه چشمم به این گوشی خورد و دیوونم کرد . نظرتون در مورد SP چیه؟
    و فقط تنها ایرادی که بود همون داغ کردنش و صفحه اش برام بود . چون برای من 13 گیگ حافظه خیلی هم کافیه . 3 سال با 1.5 گیگ دارم سر میکنم . چون میخواستم یه گوشی بگیرم که حداقل تا 3 سال داشته باشمش فکر کنم این بهترین گزینه نسبت به قیمتش باشه . البته شاید منتظر بمونم تا بازم پایین تر هم بیاد.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون. اولین بارم هستش که یکی اینقدر به تفضیل جوابم رو میده ممنون.
    پشتیبانیش تو تهران چجوریه . منظورم اینه که اگه به مشکلی بربخوره میشه قطعاتش رو به راحتی پیدا کرد ؟
    تا چند روز پیش شدیدا میخواستم Xperia SP بگیرم ولی نمیدونم چرا یه دفعه چشمم به این گوشی خورد و دیوونم کرد . نظرتون در مورد SP چیه؟
    و فقط تنها ایرادی که بود همون داغ کردنش و صفحه اش برام بود . چون برای من 13 گیگ حافظه خیلی هم کافیه . 3 سال با 1.5 گیگ دارم سر میکنم . چون میخواستم یه گوشی بگیرم که حداقل تا 3 سال داشته باشمش فکر کنم این بهترین گزینه نسبت به قیمتش باشه . البته شاید منتظر بمونم تا بازم پایین تر هم بیاد.
    قطعاتش نسبت به گوشی ای مثل اس ۳ مطمئنا سخت تر گیر میاد. ولی به خاطر اینکه نماینده رسمی داره تو ایران٬ بعید میدونم مشکلی باشه.
    SP یه سری مشکل تاچ داره مثل اینکه. اونا رو هم در نظر نگیریم باز هم نکسس ۴ به نظر من انتخاب بهتریه٬ مخصوصا برای شما که میخواین مدت طولانی نگه دارید (ساپورت قوی گوگل تا احتمالا ۲ سال دیگه + ساپورت قوی دولوپر ها تا ۳-۴ سال دیگه). صفحه نمایش و سخت افزار بسیار قوی تری هم داره. ولی از نظر باتری و دوربین ضعیف تره.

5. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

منم فقط به خاطر صفحه نمایش نکسوز 4 شک دارم بخرم
    مقایسه سکسوز 4 با xperia sp رو دیدم sp خیلی صفحش بهتر بود تو عکس دیدن
    ولی توی بازی nexuz بهتر بود

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

صفحش که خیلی بهتره! TFT کجا و IPS+ کجا...

8. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

منم فقط به خاطر صفحه نمایش نکسوز 4 شک دارم بخرم
    مقایسه سکسوز 4 با xperia sp رو دیدم sp خیلی صفحش بهتر بود تو عکس دیدن
    ولی توی بازی nexuz بهتر بود
    عزیز صفحه نکسوس 4 عالیه ( من شخصا صفحهشو از گالکسی نکسوس که قبلا داشتم بیشتر میپسندم )

10. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

من خودم همیشه موتورولا انتخابمه!
    ولی این گوشی رو هم شدیدا دوست دارم!
    بدم نمیومد یکی کادو بهم میدادش!

شخصا برند ال جی رو مبتکرتر و خلاق تر از سامسونگ میدونم

12. این کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

قطعاتش نسبت به گوشی ای مثل اس ۳ مطمئنا سخت تر گیر میاد. ولی به خاطر اینکه نماینده رسمی داره تو ایران٬ بعید میدونم مشکلی باشه.
    SP یه سری مشکل تاچ داره مثل اینکه. اونا رو هم در نظر نگیریم باز هم نکسس ۴ به نظر من انتخاب بهتریه٬ مخصوصا برای شما که میخواین مدت طولانی نگه دارید (ساپورت قوی گوگل تا احتمالا ۲ سال دیگه + ساپورت قوی دولوپر ها تا ۳-۴ سال دیگه). صفحه نمایش و سخت افزار بسیار قوی تری هم داره. ولی از نظر باتری و دوربین ضعیف تره.
    دیروز بعد از مقایسه SP و نکسوس 4 نظرم به کل در مورد SP عوض شد (به عنوان یه علاقه مند به برند سونی ) واقعا در مقابل نکسوس 4 حرفی برای گفتن نداشت . صفحه نمایش نکسوس عالی بود . اندروید خالص هم که خیلی بهتر از رابط کاربری واقعا ابتدایی سونی بود . دوربین نکسوس بازم بهتر بود (البته به نظر من) . درکل به نظرم داره به برند ال جی جفا میشه . واقعا گوشی هاش فوق العاده ان
    فقط نمیدونم سطح پشت نکسوس چقدر مقاومه؟

14. این کاربر از mnocountrey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اندروید 4.3 کی میاد از فوضولی مُردم
    رو نموم سایت ها نوشتن که برای این گوشی و تبلت ها7 و10 اومده ولی هر چی میزنم چیزی نمیاد برام

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اندروید 4.3 کی میاد از فوضولی مُردم
    رو نموم سایت ها نوشتن که برای این گوشی و تبلت ها7 و10 اومده ولی هر چی میزنم چیزی نمیاد برام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میتونید این رو با فستبوت یا با تولکیت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) فلش کنید.

از این رام هم میتونید استفاده کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همه چی استاک هست٬ فقط روت هم شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •