40 اودلار مبدی مایکروسافت بعد از Windows Update آپدیت وین 8 رو میگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40 اودلار مبدی مایکروسافت بعد از Windows Update آپدیت وین 8 رو میگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by archtc; 31-10-2012 at 23:27.
اگه میخواید اورجینال اپگریت کنین باید برین به سایت مایکروسافت و با ویزا کارت ویندوز رو خریداری کنین و یا دانلودکنین یا dvdرو سفارش بدید.
البته خب حتما میدونین این برای ماها که توی مرز پرگهر زندگی میکنیم صادق نیست.
یادش به خیر منم ویستا اورجینال داشتم سون که اومد از hp ویندوز سون رو با 25دلار میتونستی اپگریت کنی ولی خب.............
من هم اون نسخه ای که دانلودها گذاشته دانلود کردم اگه خدا بخواد فردا نصب میکنم. میدونم RTM هست ولی من خیلی گشتم تو نت فرقی نمیکنه با ریتیل
اگه نسخه معتبر تر و تست شده ایی موجود هستش لطفا برای دانلود معرفی کنید
یعنی همین دانلودها رو دانلود کنیم؟؟؟اخه من نسخه 32ش رو دارم میخوام نسخه 64هم باهاش باشه ولی خب فقط همین نسخه Enterprise کفایت میکنه دیگه این همه نسخه الکی به چه دردی میخوره؟با این سرعت نت هم همینجوری 3روز طول میکشه تا تموم شه دانلودش.
کسی لینکی نداره که 32و64بیت باهم فقط نسخه Enterprise باشه؟؟؟
فرقی نمیکنه اگه فقط Enterprise 64 بیتی هم بخوایین دانلود کنین بالای 3 گیگ حجمش میشه. بیشتر فایلهاشون مشترکه
فک نمیکنم اونقدرها هم عجله ای تو کار باشه .... فوقش یکی دو هفته دیگه میزنیم دانلود .... ویندوز سون غیر قابل تحمل نشده که بخوایم پاکش کنیم
از همین سایت میتونی بخری راحتتر هسنی!
من الان رو لپ تاپم ویندوز 7 اینترپرایز دارم ، نمیشه همینو با برنامه ایی چیزی اپدیتش کرد به 8 اینترپرایز ؟
و اینکه از کجا میتونم جدیدترین نسخه اینترپرایز ویندوز 8 نسخه 32 بیتی که تست هم شده باشه و معتبر باشه دانلود کنم ؟
یا اینکه میشه همون نسخه اینترپرایز قدیمیه رو دانلود کرد و بعدش از طریق آپدیت تو کنترل پنل همه چیزش رو آپدیت کرد و ورژنش رو اورد بالاتر ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)