راستش قبلا هم چندین بار اعلام کرده بودم که هنگام اجرای بازی باید دسترسی به اینترنت قطع بشه یا این که با فایروال مناسب ارتباط فایلها با اینترنت رو بلاک کرد.
بهتره بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنین و در تنظیمات فایروال دسترسی اون رو محدود کنید
راستش قبلا هم چندین بار اعلام کرده بودم که هنگام اجرای بازی باید دسترسی به اینترنت قطع بشه یا این که با فایروال مناسب ارتباط فایلها با اینترنت رو بلاک کرد.
بهتره بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنین و در تنظیمات فایروال دسترسی اون رو محدود کنید
سلام به همگی من وقتی میخوام وارد محیط بازی بشم ؛ از بازی میپره بیرون(بدون هیچ اروری ) ؛ حالا باید چکار کنم
pes 13 بدون لگ و افت فریم میاد بالا
نمیدونم چرا این اینطوریه!!! توپ که میاد وسط زمین 55 فریم دارم اما طوری تیک میزنه انگار 25 فریم دارم
پچی چیزی برای ابن بازی نیومده ما استفاده کنیم تا فریم بهتر بگیریم؟
منظورتون از محیط بازی چیه ؟! وقتی Play match رو میزنین خارج میشه ؟! یا این که اصلا توی بازی نمیره ؟!سلام به همگی من وقتی میخوام وارد محیط بازی بشم ؛ از بازی میپره بیرون(بدون هیچ اروری ) ؛ حالا باید چکار کنم
توی فیفا کانفیگ فریم ریت رو بر روی 60 قرار بدین و گزینه Vsync رو هم غیر فعال کنین . فکر کنم مشکلتون برطرف بشه.بدون لگ و افت فریم میاد بالا
نمیدونم چرا این اینطوریه!!! توپ که میاد وسط زمین 55 فریم دارم اما طوری تیک میزنه انگار 25 فریم دارم
پچی چیزی برای ابن بازی نیومده ما استفاده کنیم تا فریم بهتر بگیریم؟
برای رفع این مشکل باید آخرین آپدیت کارت گرافیکتون رو نصب کنین تا مشکلتون برطرف بشه.
صفحات قبلی رو هم بخونین خیلی از دوستان مشکلشون همین بوده . در اصل دوستان دو سه صفحه قبل رو بخونن با توجه به مطالب میتونن مشکلشون رو رفع کنن و احتیاجی به پرسش نیست.
شما کارت گرافیک رو آپیدت کنین اگه مشکل حل نشد همچنان در خدمتیم![]()
آقا دستت درد نکنه ؛ مشکل حل شد
با سلام .
چند وقتی بازی fifa13رو روی کامپیوتر نصب کردم وقتی وارد بازی می شوم روی عکس مسی گیر میکنه و تکون نمی خوره.بازی کرک هم نداشت که بخوام بریزم.بقیه نرم افزارهایی که توی dvdبود هم نصب کردم.ولی اجرا نشده. سیستم هم مشکل کارت گرافیک ورم و... ندارد .راستی تا یادم نرفته حتی بازی fifa12هم همین مشکل را را تازی پیدا کرده لطفا هرچه زود تر بهم کمک کنید. یک ماه fifa بازی نکردم. با تشکر.
سلام.
خواهشا یکی کمک کنه ببینیم مشکل چیه؟
همچیو نصب کردم از آپدیت کارت گرافیک تا بقیه آپدیتای دیگه...
ولی رو آیکون بازی که کلیک میکنم صفحه سیاه میاد با نشانگر موس دیگه قفل میکنه...
(من کرک بازیو هم نصب کردم درست نشد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)