دیدمش ولی خودم باهاش سر و کاری نداشتم. ظاهراً از همه لحاظ بهتر از فدورا هستولی خوب... هم با فدورا بیشتر عادت کردم و هم این که به خاطر کارم مجبور هستم با فدورا کار کنم
دیدمش ولی خودم باهاش سر و کاری نداشتم. ظاهراً از همه لحاظ بهتر از فدورا هستولی خوب... هم با فدورا بیشتر عادت کردم و هم این که به خاطر کارم مجبور هستم با فدورا کار کنم
پس موفق باشيد در فارسي سازي.
منم شايد بعد از يه مدت كار كردن با فدورا 5 اوبونتو 6 رو نصب كنم.
Last edited by Ahmad-Ra; 08-10-2006 at 13:07.
لينوكس من فارسي رو ساپورت نميكنه رفتم تو پانل فارسي رو اضافه كردم ولي ديدم باز هم همين مشكل رو دارم نميدمونم بايد چه كار كنم تو موزيلا هم اين مار رو كردم ولي نتيجه همون بود يه چي. جالب ديگه اينكه سرعت نت تو لينوكس خيلي پايين تر از ويندوز بود (خودايش كمتر بود)
حالا واسه اينكه من زياد حرف نزنم كسي ميتونه يه كتابه خوب واسه فدورا 4 به من لينك بده
اينو تو بحث مودم نوشته بودم گفتم بيارم اينجا شايد فرجي بشه
how i can install firefox 2.0 in fedora
i down load the file but i dont now how too install it
thank you if u help me
hi my prob.. is solve thank u
من از فدورا 4 استفاده مي كنم ولي پس از نصب فقط به مدت 1الي 2روز دارمش بعدش بالا نمياد (البنه دركنار ويندوز)
به كمك نياز دارم؟
Last edited by M.Z.Y; 08-11-2006 at 01:03.
من از فدورا 4 استفاده مي كنم ولي پس از نصب فقط به مدت 1الي 2روز دارمش بعدش بالا نمياد (البنه دركنار ويندوز)من رو راهنمايي كنيد؟
سلام
اگر می شه بیشتر توضیح بده . چی می شه ؟ چه خطایی می ده ؟ تا کجا بالا می یاد . اگر خطا یا متنی نشون می ده کلا (یا ۱۰ سطر آخرشو) اینجا کپی کن
سلام
دوستان من مي خام با kpdf يه فايل pdf رو ببينم اما اين ارور كه تو عكسه ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممكنه كمكم كنيد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)