کد.م پست ؟چند صفحه قبل رو دیدم اما در مورد سیو بازی ندیدم!؟
کد.م پست ؟چند صفحه قبل رو دیدم اما در مورد سیو بازی ندیدم!؟
با سلام . از دوستان ، کسی روی PS3 ه.ک شده 3.55 ، پج یا Option File نصب کرده تا لایسنس تیمها و ... مثل PC درست بشه؟ من [PS3] WENB EU Option File V3 (ALL BLES VERSION) از سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کردم ولی نمیشه نصب کرد ، حدودا 500 تا فایل هست!؟ طبق آموزش باید یه فولدر به نام PS3 ایجاد بشه ، بعد داخل فولدر PS3 یه فولدر دیگه بسازیم و Option File دانلود شده را در SAVEDATA کپی کرد . بعد در قسمت Saved Data Utility مثلث را بزنیم و همهی فایلها را با انتخاب All یکدفعه کپی کنیم . ولی برای من این انتخاب All وجود نداره!؟ . لطفا راهنمایی کنید . تشکر
Last edited by abbasghaderi2010; 26-11-2012 at 08:24.
اینم از مشکل من . روی PC مشکلی نداره . اما روی 4 تا لپ تاپ امتحان کردم هر 4 تا گرافیکا unable می زنن .
چه پیشنهادی دارید
![]()
شما باید از اول نصب کنید
منتها قلبش direct x رو نصب کنید ببینید جواب میده یا نه
احتمالات زیادی داره
گرافیک بازی رو روی low بزارید و اجرا کنید احتمال زیاد جواب بده
شما برای اجرا گزینه run as high performance grafic رو بزنید تا با کارت گرافیک دومه لپتاپتون بازی اجرا بشه
شما باید کرک سالم رو دانلود و نصب کنید
نرم افزار استیم رو هم نصب کنید
و گرافیکتون رو اپدیت کنید بازی 100درصد میاد بالا
پچ 2.4 برای 2013 رو نصب کردم ولی همین که میخواد بره تو بازی ارور میده و میاد بیرون چیکارش کنم؟
دوستان من نسخه ریلودد دانلودها رو دارم
پچ 2.2 PESEDIT -تو مد BAL بازی میپره بیرون! و استاپ ورکینگ میده...درست بعد از لود کردن سیو.
چه مرگشه به نظرتون؟؟؟
تو مستر لیگ مشکلی نداره
اونهایی نسخه ریلودد دارند: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by netwait; 30-11-2012 at 18:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)