تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 62 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 616

نام تاپيک: iPhone 5 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فایو

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

؟؟؟؟؟

تا توقع یوزرهاش چی و از کجا باشه؟

مثلا یوزرهای امریکایی و اروپایی توقع رادیو دارند یا بولوتوث یا رم خارجی؟ یا یوزرهای ایرانی این توقع ها رو دارند.

یا سامسونگ خیلی به یوزراش اهمینت میده که اندروید هر دیوایس ش رو فقط یکبار ارتقاء میده. و به فکر انداختن 4 هسته الکی و بدون استفاده و چشم مشتری پر کن تو دیوایس هاش هست.
    اپل یک شرکت بین المللی هست یعنی فقط برای آمریکا و اروپا گوشی تولید نمی کنه .
    دوم اینکه بنده بحثی از رادیو و بلوتوث نزدم .
    رم خارجی مقوله متفاوتی هست ، هر شرکتی می تونه هرچقدر بخواد رو گوشی حافظه در نظر بگیره حتی می تونه مثل اپل برای 32 گیگ اضافه 200$ بکشه رو قیمت که این حجم اضافه 30-40 دلار براش خرج نداره ( برای چی شرکتی که می تونه خودش 40$ هزینه کنه و 160 دلار سود کنه یک اسلات مموری رو گوشی بزاره و بجای سود خود شرکت به شرکت های دیگه سود برسونه ؟ )

سوم اینکه آپدیت های نرم افزاری رو IOS بیشتر برای برطرف کردن باگ و مشکلات سیستم عامل ارائه میشه .
    به عنوان مثال شما ته تغییر محسوسی رو 5.0.1 ، 5.1 ، 5.1.1 احساس کردید ؟ هیچی
    ولی اومد 6 رو داد بیرون که تغییر کرده .

آندروید هم به همین شکل هست . گوشی که مال 4 سال پیش هست هیچ توجیح اقتصادی نداره که اپل یا سامسونگ یا HTC بیان آپدیت نرم افزاری جدید برای اون بدن .

همون طور که گفتم بحث با شما به جایی نمیرسه .
    شما فقط به گوشی جدید اپل که به احتمال زیاد 5S خواهد بود توجه کنید و فکر کنید که آیا اپل امکاناتی که رو 5S میزاره می تونست رو 5 بزاره یا نه ؟ اونوفت متوجه مقوله احترام به مصرف کننده میشید

در ضمن من در حال حاضر 4S دارم اونم فقط به خاطر بهتر بودن سیستم عاملش از نظر برنامه و بازی که اشاره کردم .
    درود .

2. 5 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به قرآن بحث با طرفدارها و مشتریان محترم شمرده ی اپل به هیچ جا نمیرسه. کلا تعصب چیز خوبی نیست. چه تعصب کاربران اپل باشه، چه تعصب مدیر بخش اتومبیل.

یا علی
    Last edited by The Auditor; 03-10-2012 at 15:05.

4. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگر اینطوریه که شما میگید اپل برای خودش رقابت میکنه پس سامسونگی که ماهی یه گوشی میده بیرون با یه طراحی و مدل و سخت افزاری و...مختلف پس سامسونگ چی کار میکنه ساموسنگ به نظر بیشتر با خودش رقابت میکنه با اینکه میدونه که شاید فروش گوشی های قبلیش بیاد پایین با ایرائه مدل های جدید اما بازم کار خودشو میکنه به این میگن مشتری مداری دست خرید مشتری هنگام خرید با سلیقه های مختلف باز تر میشه...

پ.ن:یعنی واقعان بدون تعصب دلایل یه سری دوستانو خوندم که از بعضیهاشون انتظار چنین حرفایی رو نداشتم! شاخ در آوردم

پست پایین جمله ای که بولد کردم آدم بهتر اون جمله ای که زومیت گفته بود درکش میکنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آدم مغذش در برابر چنین دلایلی از کار میفته چیزی نمیشه گفت!!!!!
    بنده کجا حرف از سامسونگ زدم؟ دوستمون گفتن آیفون برای رقابت با فلانی و فلانی میاد و منم گفتم اینطور نیست. به نظر من ارائه چندین مدل گوشی که همه در یک سطحن و در هر کدوم یه چیز ضعیف شده تا قیمت بیاد پایین و مشتری با دیدن ظاهر عالی و قیمت مناسبش به خرید ترغیب بشه، مشتری مداری نیست.
    لطفاً بگید از کدوم دلایل شاخ درآوردید یا معده تون از کار افتاد تا ما هم بدونیم؟؟؟

برادر عزیز سعی کن با افرادی که تعصب اپل دارن بحث نکنی ، هرچی بگی قبول نمی کنن و فقط حرف خودشون رو میزنن .

سیاست اپل کاملا مشخص هست و همه این رو میدونیم که اپل با یوزرش کاری نداره ، فقط دنبال راهی هست که فروش کنه .
    همین قضیه گوگل مپ و یوتیوب رو میشه مثال زد . این افراد متعصب اپل باید حداقل از Tim cook یاد بگیرن که اومد عذرخواهی کرد در حالی که اینا میگفتن اصلا حرف نداره مپ کاملا 3D و ...
    شما که میگید اپل با یوزرش کاری نداره. پس ما چطور بریم از تیم کوک عذرخواهی یاد بگیریم؟ نکنه اون جزو اپلی ها نیست؟؟؟

به قرآن بحث با طرفدارها و مشتریان محترم شمرده ی اپل به هیچ جا نمیرسه. کلا تعصب چیز خوبی نیست. چه تعصب کاربران اپل باشه، چه تعصب مدیر بخش اتومبیل.

یا علی
    دوست(ان) عزیز اینجا بحث کاملاً دوستانه و در حاشیه عقل و منطق هست. هیچ کدوم از ما سعی نکردیم با دلایل واهی یا متعصبانه از چیزی دفاع کنیم. خیلی بده که هر وقت دیدید حرفی برای گفتن ندارید بیاید یک سری افراد رو به متعصب بودن متهم کنید. از صفحه اول این تاپیک هر کسی از راه رسیده اومده هر چیزی دلش خواسته به اپل و آیفون چسبونده. یکی گفت "اپل گند زد" یکی گفت "آیفون آشغاله" یکی گفت " اپل ما رو مسخره کرده" و کسی چیزی نگفت. چطور این حرفا تعصب نیست؟ جوابای ما تعصبه؟ اگر میبینید جواب قانعتون نکرده بیاید دوباره سؤال کنید یا یه دلیل عقلی دیگه روش بیارید. ولی اینطور ...؟! این با توهین هیچ فرقی نداره.
    لطفاً روشتون رو اصلاح کنید یا دیگه با اپلی ها بحث نکنید.
    Last edited by *Ali*; 03-10-2012 at 17:11.

6. 7 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

هربار میگم تو این بحث شرکت نکنم ولی باز یادم میره و اخرش دوباره به ..... متهم میشم. من نمیدونم چرا هر وقت بحث به قول معروف گل میندازه و داریم استفاده می کنیم به یه همچین جایی میرسه؟!!!

لطفا یکی از مدیرها زحمت بکشه اسم تاپیک رو عوض کنه بزاره

iPhone 5 | تاپيك بررسي و بحث مشکلات مربوط به آيفون فایو از دید کاربران اندروید (سامی، HTC و...)

تو پست اول هم ذکر کنه پیشاپیش هر گونه نظر، استدلا و دلیل دوستاران اپل حمل بر تعصب و نفهمی و عدم علم به محصولات شرکت معظم بوق خواهد بود.
    Last edited by arash59b; 03-10-2012 at 17:12.

8. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان دوست من نگران معده من نباش
    این دلایلی که آوردین توی این پست ها و... واقعا ن یه سریاشون دور از منطق هست!!!:مثل تبصره میمونه که توی قانون هست میگن فلان مورد طبق چنین تبصره ای ...

میشه دلیل اینکه چرا یه نفر توی امریکا نیاز به رادیو داره رو برای من توضیح بدین؟!‌ وقتی که 4G LTE هست و دنبال خبری باشه میره از نت نگاه میکنه یا دنبال موسیقی باشه از اسپاتیفای و شبکه هایی شبیه این استفاده میکنه؟!

پس به نظر شما 5تا گوشی با یه سیستم عامل با یه طراحی همیشگی و...مشتری مداری هست؟!؟؟

من نمیدونم چی بگم دیگه ولش کن اصن عزیز بیخیال...
    Last edited by Mohammad King; 03-10-2012 at 20:30.

10. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان دوست من نگران معده من نباش خوبه : دی

این دلایلی که آوردین توی این پست ها و... واقعا ن یه سریاشون دور از منطق هست!!!:مثل تبصره میمونه که توی قانون هست میگن فلان مورد طبق چنین تبصره ای ...

پس به نظر شما 5تا گوشی با یه سیستم عامل با یه طراحی همیشگی و...مشتری مداری هست؟!؟؟

من نمیدونم چی بگم دیگه ولش کن اصن عزیز بیخیال...
    بگید کدومش غیر منطقیه، چرا کلی میگید؟!!! منظور من از نقل قول دوباره پست ها این بود که دوباره حرفهای همیشگی رو تکرار نکنم. چون جواب تمام اون سؤالات چندین بار داده شده بود. قانون و تبصره دیگه چیه.
    5 تا گوشی با یه سیستم عامل و یه طراحی ولی هیچ کدومشون در یه زمان با هم همپوشانی ندارند. یعنی اپل نمیاد یه iPhone 5 معرفی کنه که همه امکانات فوله و به قولی High end هست. یه دونه هم iPhone 5 HD که صفحش رزولوشن بهتری داره و دوربینش خفن تره. یه دونه آیفون که هدفون بیتس داره و مخصوص گوش کردن موزیکه. یه دونه آیفون با صفحه پاره آجری برای نقشه کشی، یه دونه برای برنامه نویسی، یه دونه برای آشپزی، یه دونه برای ... کاری که دقیقاً الان سامسونگ داره انجام میده (نه با این آب و تابی که من گفتم! ). الان ما فقط یه آیفون داریم و مطمئنیم تا سال آینده و شاید تا دو سال دیگه کاملاً از همه نظر کفاف میده. همونطوری که آیفون 4 و 4اس الان اینجور هستند (کدوم گوشی هم سن و سال این دو تا الان این وضعیتو دارن؟) شما یه کلمه بگید راجع به کدوم گوشی اینجور پشت گرمی وجود داره تا من بدونم. این اگه اسمش مشتری مداری نیست پس چیه؟
    الان از قیمت مفت تا 200 دلار، آیفون داریم. ولی اپل همه شو در یک زمان نزده. هر کس که میخواد کمتر هزینه کنه میره مدلهای قدیمی تر رو میخره نه مدلهای آشغال تر. به قول آرمان یه پورشه قدیمی تر، نه یه موتورگازی

12. 3 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

از هیمن الان از همه دوستان عزیز و منتقدان محصولات اندروید مخصوصا تو بخش تبلت های نفیس سامسونگ

دعوت به عمل میاد که پیشاپیش بهترین توهین های خود رو برای تاپیک جدید ایپد مینی که یکی دیگه از آشغال های بی ارزش،

پر از عیب و نقص و تکرار مکررات اپل هست نگه دارند.

لطفا بقیه توان و انرژیتون رو حفظ و ذخیره کنند. اگه احیانا نکته جدیدی یادتون نیومد نگران نباشید بزودی سری جدید تبلیغات سرشار از اعتماد بنفس

روسا و نمایندگی های سامسونگ در راه است تا گالکسی تب و نکسوس رو به اوج قله های تکنولوژی دنیا و ایپد مینی رو درحد تبلت دیمو معرفی کنند

گردن ماهم از مو باریک تر
    Last edited by arash59b; 03-10-2012 at 21:48.

14. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بحث با فن ها هیچ ایرادی نداره چون کسی فقط بخواد فن باشه با دلیل و منطق دفاع میکنه از محصول مورد علاقش.
    خطرناک تر از اون فن ایه که تبدیل به هیتر بشه. بحث با این افراد خطر مرگ داره.
    دوستانی که مخالف این محصول اپل هستن خیلی راحت میتونن توی تاپیک نوت ۲ یا اس ۳ ازش بد بگن و فحش ناموسی راه بندازن (با شناختی که از ناظر انجمن دارم موردی نداره). ولی خواهشا این تاپیک رو به گند نکشین. هر کسی دید خودشو داره و با توجه به دید خودش انتخاب میکنه. این رفتار های بچه گانه واقعا زشته.
    تقاضا دارم هر چه سریع تر این تاپیک پاک سازی بشه.

16. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

از هیمن الان از همه دوستان عزیز و منتقدان محصولات اندروید مخصوصا تو بخش تبلت های نفیس سامسونگ

دعوت به عمل میاد که پیشاپیش بهترین توهین های خود رو برای تاپیک جدید ایپد مینی که یکی دیگه از آشغال های بی ارزش،

پر از عیب و نقص و تکرار مکررات اپل هست نگه دارند.

لطفا بقیه توان و انرژیتون رو حفظ و ذخیره کنند. اگه احیانا نکته جدیدی یادتون نیومد نگران نباشید بزودی سری جدید تبلیغات سرشار از اعتماد بنفس

روسا و نمایندگی های سامسونگ در راه است تا گالکسی تب و نکسوس رو به اوج قله های تکنولوژی دنیا و ایپد مینی رو درحد تبلت دیمو معرفی کنند

گردن ماهم از مو باریک تر
    یک زمانی می گفتن همه دارن از اپل تقلید می کنن ، اپل تبلت زد فلان شرکت هم زد ، اپل گوشی هوشمند زد باقی شرکت ها هم زدن .

الان نشستم ببینیم آیا میگید مثلا گوگل تبلت 7 اینچی زد ، اپل هم زد ؟ نمیگید شک نکنید

18. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

یک زمانی می گفتن همه دارن از اپل تقلید می کنن ، اپل تبلت زد فلان شرکت هم زد ، اپل گوشی هوشمند زد باقی شرکت ها هم زدن .

الان نشستم ببینیم آیا میگید مثلا گوگل تبلت 7 اینچی زد ، اپل هم زد ؟ نمیگید شک نکنید
    نکنه از نظر شما سایز و اینچ تبلت پتنت هست!!!

واقعا شما مصداق بهونه بنی اسراییلی هستید

اپل فقط ایفون میزنه میگید چرا به مشتری احترام نمیزاره چرا رنگش رو، سایزش رو، ...تغییر نمیده چرا نسبت به چند سال پیش تغییر نکرده

حالا هم که اومده تغییر داده می گید چرا تغییر داده

خود ایپد 10 اینچه میخواید برای اینکه به شما برنخوره 1-2 اینچ ازش کم کنه بنظرتون به صرفه هست،

استیو مرحوم یه حرفی حالا نمیدونم راست و دروغ زد بعد هم مرد می خواید از قبر در بیاد از شما معذرت خواهی کنه؟
    Last edited by arash59b; 03-10-2012 at 22:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •