آقا دوربین یا گوشی پیدا کردی ؟ ما همچنان منتظریم یه عکس از مقایسه صفحشون بزاری
آقا دوربین یا گوشی پیدا کردی ؟ ما همچنان منتظریم یه عکس از مقایسه صفحشون بزاری
محمد جان زیاد رو این موضوع سخت نگیر
الان که چند روز گذشته میتونم به راحتی بگم ، صفحه HD صفحه HD ایـــــِه ، فرق زیادی با هم ندارند. خیلی سریع هم به این عادت کردم و مشکلی باهاش ندارم
روشنایی خوبی هم داره و کلا فقط تو زاویه دید اذیت میکنه،مثلا رو تخت اس ام اس میاد تو نکسس از بغل میخوندم اینو نمیشه از بغل خوند![]()
دوستان کسی تونسته SandStorm رو روی این اجرا کنه ؟
من نصب کردم دیتا رو ریختم مرحله اول میپره بیرون
دمت گرم خیالم راحت شد
راستی به نظر تو هم از لحاظ قشنگی از نکسوس خوشگل تره ؟
نه ! نکسس از نظر زیبایی از این قشنگ تره
در ضمن براش قاب محافظ نخر، من یدونه گریفین روش دارم کلا نمیشه دکمه پاور رو زد
از نظر طراحی جای دکمه یا شارژر افتضاحه
باتریش خوبه ولی! نکسس آخر روز تموم میکرد ولی این همونطور که تو عکس معلومه!
این باتری گرو توی Learning Mode چقدر مصرف داره :|
![]()
من اصلا نفهمیدم چی گفتی !باتریش خوبه ولی! نکسس آخر روز تموم میکرد ولی این همونطور که تو عکس معلومه!
این باتری گرو توی Learning Mode چقدر مصرف داره :|
از نظر من که جای دکمه ها بد نیست
البته اگه دکمه های پاور و ولوم را بالاتر میبرد و درگاه سیم کارت و رم مینداخت سمت چپ و درگاه یو اس بی بالا یا پایین قرار میداد خیلی بهتر میشد
گرجه الان من هیچ مشکلی باهاشون ندارم
راستی کاوری که انداختین چه مدلیه من میخوام یکی بخرم
مصرف باتری خیلی خوبه بعد از نصب این برنامه اینطوری شد یا شما کلا کم مصرفی؟
من خیلی با گوشی ور میرم بازی هم بگی نگی زیاد انجام میدم یه روزه دخلشو میارم
باتری این از نکسس بهتره ، نکسس مثلا ساعت 7-8شب با کاربری من از صبح تموم میکرد ولی الان بعد 16ساعت کاربری(کلا وایفای روشن و مسیج و یکم کوچولو بازی) حدود 60درصد داره.قسمت دوم هم درباره نرم افزاریه که نصب کردم
واقعا بده!من بیشتر سامسونگ داشتم و بهترین جای ممکن دکمه پاور هست، نکسس هم که بدون زدن دکمه پاور روشن میکردم
مشکلی نیست ولی فکر کنم 6ماه دیگه آرتروز دست بگیرم :|
کاوره هم یک چیز تو این مایه هاس
و اصلا دوستش ندارم،گوشی سنگین میشه و دکمه هوم از قبل هم غیر قابل دسترس تر! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که برنامه به خاطر Learning mode داره همه چیز رو چک میکنه و بیشتر مصرف مال اونه
ولی کارم روزی حدود 300-400تا اس ام اس، 1-2 ساعت موزیک، 30-40دقیقه بازی و همینطوری الکی چک کردن گوشی به تعداد زیاده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)