دوست عزیز شما برای خودت متاسف باش
هیچکی نگفته ایران مدال گرفته و بعدش سقوط کرده. کشور های دیگه مدال گرفتن به خاطر همین ایران سقوط کرده بود
الان جدول طوری هست که یک مدال طلا 15-20 رتبه میتونه تغییر ایجاد کنه
دوست عزیز شما برای خودت متاسف باش
هیچکی نگفته ایران مدال گرفته و بعدش سقوط کرده. کشور های دیگه مدال گرفتن به خاطر همین ایران سقوط کرده بود
الان جدول طوری هست که یک مدال طلا 15-20 رتبه میتونه تغییر ایجاد کنه
Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 07-08-2012 at 10:23.
اه حالم از این شبکه من و تو به هم میخوره . درسته شبکه های ایرانی برای اخبار سیاسی محدودیت دارن و نمیتونن اخبار سیاسی رو راحت بیان کنن و با سانسور پخش میشه . اما اخبار ورزشی که دیگه سانسور نمیشه .
خیلی واضحه که شبکه من و تو قصدی جز زیر سوال بردن غرور ایرانی ها و بی هویت نشون دادنشون نداره . آخه کی دیده کشوری با گرفتن مدال دو پله سقوط کنه.
واقعا متاسفم برای ایرانی هایی که این شبکه رو می بینن .
به جای اینکه متاسف باشی یه ذره بیشتر فکر کن ...
اون برنامه ای که تو شبکه من و تو نشون میده من و تو پلاس هست و برنامه بخش زنده نیست...
و وقتی توی اون برنامه گفت ما رتبه 31 رو گرفتیم..زمانی بوده که حمید سوریان اولین طلا رو یکشنبه گرفته بود...و فردا صبحش برنامه ضبط شده بوده..
به جای اینقدر زود قضاوت کنی یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن..که کوچیکترین افتخار و پیروزی ایران رو در صفحه فیس بوکش که 750 هزار لایک خورده به اشتراک میذاره..
Last edited by ali_agha1981; 07-08-2012 at 10:30.
جالب بود که ایلیا ایلین که تو رده ی 94 کیلو وزنه میزد رکورد مجموعش از قهرمان رده ی 105 کیلو هم بیشتر بود
این نشون میده که سطح رقابت دیشب تو وزنه برداری واقعا پایین بود ولی من هم تبریک میگم
امیدوارم تیم کشتی ازاد هم مثله فرنگی عالی کار کنه
راست میگی. منم میزنم اونور کانالو !! یک حالی میده مراسم اهدا مدال. این لحن گوینده سالن یه دنیا می ارزه .
این دیگه خداییش از اون حرفا بودا!!!
من نمیدونم شما کدوم کانالو داری نگاه میکنی که حتی سرود ملی ما رو هم سانسور میکنه!!!
برای همه رقابت ها سرود ملی پخش میشه دوست عزیز
شما که انتظار نداری احیانا موقع بالا رفتن پرچم یه کشور آهنگ جنیفر لوپز بذارن؟
مدال طلا امید نوروزی رو تبریک می گم ...
در ادامه کشتی فرنگی امروز دو نماینده داریم ...
سعید عبدولی و قاسم رضایی . به هر دو امیدواریم . البته به سعید کمی بیشتر...
هر دو دور اول استراحت خوردند و در دور دوم باید به مصاف نمایندگان ترکیه بروند !
در وزن سعید عبدولی نمایندگان مجارستان ، کره جنوبی ، کوبا و ارمنستان در کنار سعید عبدولی از مدعیان هستند .
خوش بختانه در این وزن نه روسیه هست و نه اذربایجان ! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در وزن قاسم رضایی نمایندگان روسیه ، ترکیه ، بلاروس ، سوئد ، کوبا ، ارمنستان و مصر در کنار قاسم رضایی از مدعیان به شمار می روند .
96 کیلو وزن پر مدعی هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی اول قاسم با حریف ترک بازی سختیه...
به امید موفقیت ورزشکاران ایرانی ...
منم برای اون کسایی که صحنه مدال گرفتن ورزشکارمون رو سانسور کردن چون با یه زن دست داد متاسفم !واقعا متاسفم برای ایرانی هایی که این شبکه رو می بینن
من شبکه ورزش میدیدم که بدون سانسور نشون داد -
من اینایی که مربوط به ایرانی ها بوده رو از شبکه ورزش دیدم:
این سانسور نکردن دو حالت داره:
1-حالا یا سیاست کلی در مورد سانسور کردن این شبکه متفاوته
2-یا حال ندارند سانسور کنند...
اگه مورد اول باشه که تبریک میگم ولی اگه مورد دوم باشه بازم تبریک میگم
---
آخه یه دست دادن چیه کی اینجوری می کنن؟![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 07-08-2012 at 14:42.
حالا داور بعضی مسابقات ایرانیا هم زن بوده و صداوسیما پخشش کرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)