تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 120 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش این چند مدل جدید تر چیه ؟ ... الان تو این رنج بجز dv6t7000 و N56vz و y580 چی داریم ؟
    سلام دوست من نمیدونم منظورت از اون شکلک خنده کنایه بود یا واقعا حرفت پرسشی بود ولی اینو بهت بگم که واسه فهمیدن مدل های جدید کافیه تو سایت خود سازندگان لپتاپ بری و مدلهای ارائه شده رو ببینی و اگر هم خواستی خودم واست این کار رو میکنم ولی فقط دو تا مثال برات میزنم تا به عقب بودن ایران از بازار تکنولوژی پی ببری:
    1) مدت هاس مردم تقاضای y580 و dv6t 7000 با صفحه ی fhd رو دارن ولی با اینکه تو بازار جهانی خیلی وقته فروش میره تو ایران نمیتونی گیر بیاری و گاهی حتی مدلهای hd اونا هم به زحمت گیر میان
    2) اگه یادت باشه asus ux31 ,ux21 اوایل سال 2012 به بازار اومدن ولی تو ایران شاید یک ماهه که تو یه تعداد کمی از فروشگاه ها میبینیم اونم با قیمت نجومی
    و.....
    مثال خیلی زیاده فقط اینو قبول کن که ما ایرانیا همیشه تکنولوژِی قدیمی رو با چند برابر قیمت تکنولوژی جدید میخریم و اگر کسی تو ایران دنبال خرید یه محصول جدید باشه باید تو آمریکا یا اروپا آشنا داشته باشه تا با هزار مشکل و بدبختی اگه تونستن براش بفرستن البته مقصر مردم نیستن مقصر سیاست های دولت و وارد کنندگان وسودجویان هستش و..... اگه بخوام بگم حرف و درد دل خیلیه بهتره ادامه ندم

2. 3 کاربر از dezhkord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    انجا

پيش فرض

سلام دوست من نمیدونم منظورت از اون شکلک خنده کنایه بود یا واقعا حرفت پرسشی بود
    نه به خدا . عادتمه زیاد شکلک میزارم ...

در اینکه بازار تکنولوژی تو ایران عقبه که هیچ شکی نیست و دلایلش هم کاملا واضحه.. البته واژه ی عقب هم زیاد درست نیست چون به هر حال واردکننده ها بعد چند هفته محصولات جدید رو وارد میکنند (حالا حتی با قیمت نجومی ) ، بهتره بگیم بازار محدوده و گزینه های زیادی برای انتخاب وجود نداره . من چون خودم تازه میخوام لپ تاپ بخرم ، میخواستم بدونم گزینه های دیگه ای هست یا نه ..

منم خودم زیاد دنبال مدل fhd همین لپتاپ ها بودم .. بهرحال اگه پیدا هم بشه قیمتشون تقریبا 400 هزار تومن نسبت به hd ها گرونتره و اصلا نمی ارزه

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نه به خدا . عادتمه زیاد شکلک میزارم ...

در اینکه بازار تکنولوژی تو ایران عقبه که هیچ شکی نیست و دلایلش هم کاملا واضحه.. البته واژه ی عقب هم زیاد درست نیست چون به هر حال واردکننده ها بعد چند هفته محصولات جدید رو وارد میکنند (حالا حتی با قیمت نجومی ) ، بهتره بگیم بازار محدوده و گزینه های زیادی برای انتخاب وجود نداره . من چون خودم تازه میخوام لپ تاپ بخرم ، میخواستم بدونم گزینه های دیگه ای هست یا نه ..

منم خودم زیاد دنبال مدل fhd همین لپتاپ ها بودم .. بهرحال اگه پیدا هم بشه قیمتشون تقریبا 400 هزار تومن نسبت به hd ها گرونتره و اصلا نمی ارزه
    با 400 تومن میشه یه مانیتور فول اچ دی 21 اینچ گرفت...تازه
    یه 100 تومنی هم توی جیبتون میمونه یگه چه کاری.....

5. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

ولی اگه یکی بخواد با صفحه مات بخره شاید براش فرق بکنه hd باشه یا fhd!

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1-همه جا قیمت بگیر ارزون ترین رو انتخاب کن.قیمتی که اول بهت میدم زود قبول نکنی.چونه بزن... تا 30 تومن راحت تخفیف میگیری اگه زرنگ باشی.زیاد خودت رو مشتاق نشون نده....
    2-پشت ویترینی نخری.جعبه باید کامل بسته بندی شده باشه.دو طرف جعبع دو تا برچسب آبی رنگ هست نوشته دوسال گارانتی کلا مطمئن بشو که بسته بندی کامله.
    3-از فروشنده بخواه که کانفیک دستگاه رو تو فاکتور قید کنه.
    4-یه برچسب اطراف دستگاه هست روش کانفیگ رو نوشته چک کن ببین همونی هست که میخوای.
    5-همون جا بگو لپتاپ رو خوده فروشنده باز کنه و روشنش کنه و کانفیگ لپتاپ رو برات از بایوس کامپیوتر چک کنه.
    6-اطراف جعبه یه برچسب وزارت بازرگانی هست به نام برچسب "شما" هلوگرام داره....اون رو هم نگاه بنداز
    7-کارت گارانتی رو هم بگیر...سازگار ارقام....
    8- یه موس lenovo + یه کیف لپتاپ + یه آنتی ویروس nod 32 ورژن 5 باید بهت بده....
    8-خیلی حساس نباش اگه فکر کنی همه دارن بهت جنس رو میندازن نمیتونی زندگی کنی.یکمی اعتماد بد نیست..اینا رو که گفتم چک کنی (خیلی مسایل مهمی نیست احتمالا خوده فروشنده همرو واست چک میکنه) دیگه نگرانی نداری.
    ایشالله موفق باشی.
    قیمت هایی که میدن با آنتی ویروس و کیفه یا بدون اونا ؟
    چند مدل کانفیگ داره این لپتاپ ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قیمت هایی که میدن با آنتی ویروس و کیفه یا بدون اونا ؟
    چند مدل کانفیگ داره این لپتاپ ؟
    سلام دوست من آنتی ویروس ارجینال nod32 و موس و کیف لنوو اشانتیونی هست که وارد کننده ی اصلیش یعنی سازگار ارقام به لپ تاپ اضافه کرده ونباید بابتش پولی بپردازی و همه رو باید از فروشنده تحویل بگیری
    در مورد کانفیگ هم دو تا کانفیگ وجود داره یکی با هارد ssd و بدون بلو ری ویکی با بلوری و بدون هارد ssd اما قبلا اون ssd دارش هم بلو ری داشت البته معلوم نیست شاید تا چند وقت دیگه ده تا کانفیگ دیگه هم اضافه شد ولی اینا مهم نیست چون هم هارد ssd وهم بلوری قابل افزودن هستن

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

9. 2 کاربر از dezhkord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوست من آنتی ویروس ارجینال nod32 و موس و کیف لنوو اشانتیونی هست که وارد کننده ی اصلیش یعنی سازگار ارقام به لپ تاپ اضافه کرده ونباید بابتش پولی بپردازی و همه رو باید از فروشنده تحویل بگیری
    در مورد کانفیگ هم دو تا کانفیگ وجود داره یکی با هارد ssd و بدون بلو ری ویکی با بلوری و بدون هارد ssd اما قبلا اون ssd دارش هم بلو ری داشت البته معلوم نیست شاید تا چند وقت دیگه ده تا کانفیگ دیگه هم اضافه شد ولی اینا مهم نیست چون هم هارد ssd وهم بلوری قابل افزودن هستن

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    البته پول اون اشانتیون ها رو پول لپ تاپ گرفته میشه شک نکنید
    دیگه اینکه افزودن هارد mssd مثل اینکه باعث باطل شدن گارانتی میشه و اینکه هارد ssd که به صورت اورجینال روی خود لپ تاپ هست کیفیتش نسبت به هاردی که خودمون بعدا بخوایم بخریم و اضافه کنیم بهتر هست. البته این ثابت شده نیست و هیچ وقت هم اثبات نمیشه فقط از روی منطق و شناختی که از محصولات بازار ایران دارم اینو می گم.

11. 2 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Black Dahlia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    هر جا اینترنتم به راه باشه !

پيش فرض

ببخشید من زیاد با ssd آشنا نیستم
    بیشتر به چه کاری میاد؟
    میشه ویندوز روش نصبید؟ فرقی هم تو بوت و چیزای دیگه می کنه؟
    یه جور هارد جداس؟
    سرعت انتقالش تو حالت معمولی و ssd تو این نوت بوک چه فرقی داره؟
    با این گانفیگا گیر کردم بین ssd و بلو ری... اگه میشه قیمت هر دو تا شو برام بزارید!
    ببخشید میشه به usb 3 هاش usb 2 هم وصل کنم دیگه...آخه من هر چی خرت و پرت دارم usb 2 هه!
    tnx
    Last edited by The Black Dahlia; 01-09-2012 at 07:20.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

بیشتر به چه کاری میاد؟
    یه جور هارد جداس؟
    با این گانفیگا گیر کردم بین ssd و بلو ری... اگه میشه قیمت هر دو تا شو برام بزارید!
    ببخشید میشه به usb 3 هاش usb 2 هم وصل کنم دیگه...آخه من هر چی خرت و پرت دارم usb 2 هه!
    tnx
    سلام. هاردی هست که سرعت بالاتری داره . مقاوم تره. نیاز به defrag شدن نداره. بیشتر برای نصب نرم افزارها و خصوصا ویندوز استفاده میشه. چون حجم کم و قیمت بالایی داره.
    سرعت انتقال بستگی به نوع SATA داره. در حالت معمولی چندین برابر هارد معمولی سرعتشه. میتونین توی سایت های فروشنده هارد، سرعت دقیقشونا مقایسه کنید.
    بله میشه دستگاه های USB 2 وصل کرد.
    Last edited by pcsoft; 01-09-2012 at 07:44.

14. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

بیشتر به چه کاری میاد؟
    یه جور هارد جداس؟
    tnx
    به نظر من ssd خیلی بیشتر به کار میاد تا بلوری!و منطقی تره!

16. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •