تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 197 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

متاسفانه بیشتر از تماشاگرا این مسئولین تیم هستند که هر روز با مصاحبه هاشون به پرسپولیس حاشیه وارد میکنن.آقای رویانیان بجای اینکه هر روز بره سر تمرین تیم و مصاحبه کنه بهتره هر چه سریعتر و تو این تعطیلی لیگ بجای هافبک کره ای و سوسا دو تا بازیکن میانی خوب برای تقویت خط هافبکمون بخره یکی مث میشایل بالاک یه هر بازیکنی که بتونه به روند رو به رشد تیم کمک کنه تا هم از سر حاشیه های اخراج کریمی تیم بتونه نفس بکشه هم اینکه به نظرم دیگه موقع امتیاز از دست دادن نیست و باید با تقویت خط هافبک تیم بتونه سروسامون بگیره.در مورد بازی امروز به نظرم امروز بهترین بازی این تیم تا الان بود که امیدوار بودم با اضافه شدن گل محمدی اشتاهات خوزه کمتر بشه ولی فکر میکنم خوزه یحیی رو زیاد به بازی نمیگیره یا شاید.......
    من نمیدونم با چه استدلالی بازیکنی که چند بازیه بدلیل مصدومیت از شرایط بازی دور بود رو انتخاب کردن برای زدن ضربه پنالتی؟حتی بازی دادن نود دقیقه ای به پولادی از نظر من صد در صد اشتباه بود.ای کاش خوزه بیشتر از بازیکنای جوون تیم استفاده کنه تا انگیزه این بازیکنان از بین نره.به نظرم تو فاز حمله تیم از ترس خوردن گل نمیتونه با تعداد بازیکنای بیشتر شرکت کنه.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

تو این 11 هفته این بهترین بازی پرسپولیس بود. تقریبا همه خوب بودن

بعد از مدت ها یه بازی خوب از نوری دیدیم. بهتر بود نوروزی به جای مهدوی کیا بیاد نه نوری. انصافا مهدی نیمه دوم دیگه نمیکشه

من فقط موندم پنالتی رو چرا دادن پولادی؟!!! رو مهدوی کیا به خاطر محبوبیتش و گل بازی قبلش کمترین فشار بود. بعد اونم قاضی و بنگر حسینی شایط بهتری داشتن
    اصولا وقتی یه پنالتی ای که برای تیم خیلی حساسه پیش میاد نباید اونو داد به کسی که ضرباتش قدرتیه (بهتره بگیم خرکیه!)

چیزی که مشخصه اینه که تیم مشکل حمله و گلزنی داره. این هم به خاطر استرس بازیکناس و هم به خاطر سبکی که تیم بازی میکنه
    کاملا معلومه که ژوزه اول به فکر دفاع و بعد حمله برای همین موقعیت گل خیلی خوب تک و توک به وجود میاد و اونا 2-3 تا موقعیت هم بازیکنا با استرس گل نمیکنن
    باید قبول کرد که تو بازی آلومینیوم هم اگه اون توپ در عین ناباوری گل نمیشد عمرا پرسپولیس به گل نمیرسید!

3. 7 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض گزارش تصویری : پرسپولیس - سایپا

محتوای مخفی: گزارش تصویری : پرسپولیس - سایپا 

5. 3 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض افشای راز ژوزه: كي‌روش، کریمی را مقابلم قرار داد/كريمي خيانت كرد/دوست دارم ایران به جام جهانی برود

علي كريمي يا مانوئل ژوزه؟ اين، شايد بزرگ‌ترين سوال اين روزهاي هواداران پرسپوليس باشد. سرمربي پرتغالي كه 10 روز پيش از شروع ليگ دوازدهم به پرسپوليس آمد، اين روزها شرايط دشواري را سپري مي‌كند. جدال با بازيكني كه روزگاري محبوب‌ترين بازيكن فوتبال ايران بود، تنها بخشي از لحظات نفس‌گير پيرمرد 66 ساله پرتغالي را در تهران رقم زده و حالا او مجبور است در روزهايي كه پرسپوليس ضعيف‌ترين نتايج تاريخش را ثبت كرده، هواداران ميليوني پرسپوليس را مجاب كند كه از تصميمش در كنار گذاشتن "شماره 8" حمایت كنند. هر چند رويانيان تلاش كرده در اين مجادله طرف سرمربي ميليون دلاري‌اش را بگيرد اما نتايجي كه ژوزه با قرمزها گرفته او را در موضع ضعف قرار داده است. مانوئل ژوزه كه پس از تصميمش در كنار گذاشتن علي كريمي گفته بود يك روز دلايل تصميمش را اعلام خواهد كرد، حدود 2 ساعت در گفت‌وگو با (ايسنا) از تصميمش گفت و مدعي شد كه كريمي از هموطنش كارلوس كي‌روش خط مي‌گيرد و شايد اين اظهارنظر آتشي باشد بر دعواي قديمي اين دو پرتغالي؛ دعوايي كه حتي با پادرمياني سفير پرتغال در تهران هم ختم به خير نشد. اين گفتگو دو روز پيش از بازي پرسپوليس و سايپا انجام شده است.

كمي به عقب برگرديم. از روزهايي كه در مصر بوديد و با پيشنهاد پرسپوليس روبه‌رو شديد. چه شد که پس از چند سال موفق در مصر و کسب چند قهرمانی تصمیم گرفتید به ایران بیایید.

دلیل خاصی نداشتم. از مصر که خارج شدم سه، چهار پیشنهاد داشتم اما قبول نکردم. باشگاه‌های خوبی بودند اما انگیزه و هیجان به فوتبال، آنچنان در آنها وجود نداشت، یا هواداران زیادی نداشتند. مثلا یکی از این باشگاه‌ها شرایطش طوری بود که در بازی‌هایش اگر تماشاگران صحبت می‌کردند، بازیکنان داخل زمین حرف‌های آنها را می‌شنیدند! در یک کلام می‌توانم بگویم در این باشگاه‌ها عشق به فوتبال وجود نداشت اما در پرسپولیس برعکس است. اینجا همه چیز وجود دارد. عشق و علاقه به فوتبال زیاد است. در الاهلی مصر هم که بودم 60 میلیون هوادار داشتیم. الاهلی بزرگترین باشگاه آفریقا و خاورمیانه است. در دوران کاری‌ام خیلی ریسک کردم و آمدنم به پرسپولیس هم ریسک بود. نه به حاطر اینکه در شرایطی ناشناخته قدم می‌گذاشتم بلکه به خاطر اینکه فقط 15 روز قبل از شروع لیگ هدایت تیمم را قبول کردم. پرسپولیس 14 بازیکن جدید گرفته بود و بعد از حضور من هم 2 بازیکن دیگر گرفت که با حساب معدنچی می‌شد 17 بازیکن جدید. وقتی اینجا آمدم همه از ما توقع داشتند قهرمان شویم. به همین خاطر پذیرش این کار ریسک خیلی بزرگی بود اما ریسک من را با انگیزه‌تر می‌کند و برای همین هدایت پرسپولیس را قبول کردم. الان هم از تصمیمی که گرفته‌ام پشیمان نیستم. خیلی افتخار می‌کنم که در باشگاهی به بزرگی پرسپولیس کار می‌کنم. آمده‌ام رزومه خود را قوی‌تر کنم، هرچند خیلی خوب نبوده است. با وجود اینکه نتایج خوبی هم تا الان به دست نیاورده‌ام، اما همه با من رفتار خوبی داشته‌اند و شاید اگر در کشور دیگری بودم، اینقدر خوب با من برخورد نمی‌شد. تماشاگران ناراحتی خود را خیلی عادی نشان می‌دهند و من چیز بدی از کسی ندیده‌ام. اینجا همه به هم احترام می‌گذارند. من از اینکه در ایران کار می‌کنم احساس خیلی خوبی دارم اما ناراحتم که شروع بدی در لیگ داشتیم. وقتی آمدم از مدیرعامل گرفته تا بازیکنان به همه گفتم که شروع سختی در لیگ خواهیم داشت چرا که هیچ‌کدام از بازیکنان را نمی‌شناختم و هیچ شناختی هم از فوتبال ایران نداشتم. وقتی یک تیم این تعداد بازیکن جدید می‌گیرد حداقل 6 ماه وقت نیاز دارد که به شرایط آرمانی برسد. در حالی که ما از همان روز اول کارمان را با این فکر که حتما باید قهرمان شویم، آغاز کردیم. با اين حال ما نتایج خوبی نگرفتیم و اینها دورانی است که ممکن است در هر باشگاهی رخ دهد.

پرسپولیس پیش از اینکه دنیزلی را بیاورد با مربی‌اي مثل اریکسون مذاکره کرده بود اما برخی افراد او را از آمدن به ايران ترساندند. آيا اين اتفاق براي شما هم افتاد؟

بله، به من هم گفتند که ایران نا امن است، اما من خودم تصمیم می گیرم، نه بر اساس حرف مردم. الان هم پشیمان نیستم و رفتار همه با من خوب بوده است.

شايد اتفاقي كه بيش از همه نام شما را در مصر بر سر زبان‌ها انداخت اتفاقات بازي الاهلي و الزمالك بود كه سبب شد بعد از كشته شدن ده‌ها نفر از مصر فرار كنيد.

آن اتفاق از قبل آماده شده بود. می‌خواستند تماشاگران ما را بکشند! تعداد زیادی دستگیر شدند و حتی در رختکن ما 4 نفر کشته شدند که همه آنها جوانان 15 تا 20 ساله بودند. آن بازی تنها شکست من در طول مدت دو و نیم سال پیش از آن بود، چه در عربستان و چه در مصر. یک بر صفر جلو بودیم، اما داور گل دوم ما را قبول نکرد و در پایان 2 بر يك باختیم. البته داور حق داشت چون ترسیده بود

به همين خاطر از مصر رفتيد
    نه به خاطر این نبود. بعد از انقلاب مصر فوتبال اين كشور بی‌برنامه شده بود. الان هم اوایل ماه اکتبر است اما کسی در مصر نمی‌داند که آیا لیگ این کشور قرار است برگزار شود یا نه. می‌خواستم همانجا بازنشسته شوم اما نشد.

می گویند شما کاشف لوئیس فیگو بوده‌اید.
    فیگو با من تمرین‌هایش را شروع کرد. من او را کشف نکردم، بلکه او در زمان مربیگری من در اسپورتینگ در این تیم حضور داشت. نونو گومژ هم با من کارش را شروع کرد. دکو را هم من وقتی 18 سالش بود از برزیل به پرتغال آوردم. همینطور چند بازیکن دیگر از جمله ابوتریکه که بهترین بازیکن تاریخ مصر است.

به پرسپولیس برگردیم. بعد از نتايجي كه شما در الاهلي گرفته بوديد در كنار كالدرون، متسو و يكي،‌ دو مربي ديگر شما به عنوان سرمربي انتخاب شديد. خودتان مي‌گوييد بزرگترين مشكلي كه با آن روبه‌رو شديد بازيكنان جديدي بودند كه به يكباره به پرسپوليس اضافه شدند.
    اشتباهشان همین بود چرا که هر بازیکنی را از یک جا آوردند. بعضی بازیکنان هم از باشگاه‌های بزرگی آمده بودند. مثلا بنگر و حسینی از سپاهان آمدند اما سپاهان هیچ وقت به بزرگی پرسپولیس نبوده است. بازی در سپاهان یک موضوع است و بازی در پرسپولیس یک موضوع دیگر. فشاری که روی بازیکن وجود دارد، در دو تیم، متفاوت است. یک تیم خوب را بازیکنان خوب درست می‌کنند اما برای ساختن این تیم وقت نیاز است. کسی نمی‌تواند در یکی، دو ماه تیم را جمع کند. وقتی می‌گویم مشکل تیم ما ذهنی و فکری است به همین خاطر است که فرق یک باشگاه بزرگ و یک باشگاه کوچک خیلی زیاد است. پرسپولیس در 11 سال گذشته فقط دو بار در لیگ حرفه‌ای قهرمان شده و این فشار را خیلی بیشتر کرده است. فصل قبل هم که دوازدهم شده است! بزرگترین حریف و دشمن ما همین فشار بیش از حد روانی است نه تیم‌های مقابل ما. پرسپولیس وقتی با تیم‌های بزرگ از جمله سپاهان و استقلال بازی کرد نمایش خوبی داشت، اما برابر تیم‌های کوچک فشار روی ما زیاد است و مسئولیت بازیکنان بیشتر می‌شود. با سپاهان هم در نیمه نخست خیلی خوب بودیم اما در نیمه دوم بازيكنان ما را مسموم كردند و تقریبا 6 به 11 بازی می‌کردیم. من با این همه تجربه‌ای که دارم نمی‌توانم معجزه کنم و به وقت نیاز دارم. شاید این فصل برای ما خیلی سخت باشد اما مطمئنا سال بعد کارمان راحت‌تر است.

خيلي‌ها پيش از شروع فصل به پرسپوليس لقب "فوق كهكشاني" دادند و قصه از آنجا شروع شد كه بازيكناني نظير محمد قاضي، و كريم انصاري‌فرد به پرسپوليس آمدند و با ستاره‌هاي مثل ايمون زايد و علي كريمي پيش بيني‌ مي‌شد، مدعي باشيد.

موافقم. پرسپولیس خیلی مهاجم گرفته اما فراموش کرده که برای اینکه این مهاجمان گل بزنند باید یک پاس خوب از هافبک‌ها به آنها برسد و برای اینکه هافبک‌ها پاس خوبی بدهند باید از هافبک دفاعی توپ بگیرند. کریم انصاری فرد سال گذشته آقای گل ایران شد. همیشه با او صحبت می‌کنم. فشار زیادی روی اوست اما بیشتر خودش این فشار را برای خودش ایجاد کرده است. کریم انسان خوبی است، آینده روشنی هم دارد و خیلی جوان است. به خودش می‌گوید که "وقتی من در زمین هستم باید گل بزنم" اما مجبور نیست این کار را بکند. من او را آرام می‌کنم و از او می‌خواهم که با لذت بازی کند.

اما حتما قبول داريد كه با وجود اينكه پرسپوليس با نظر شما بسته نشده اما در نهايت اين سرمربي تيم است كه بايد پاسخگوي نتايج به دست آمده باشد.
    در فوتبال هیچ بهانه ای قبول نیست. هدف فقط یک چیز است، برنده شدن. من نمی خواهم تیمی درست کنم که 2،3 بازی انجام دهد و دوباره تعطیل شود. من قبل از این هم گفتم که لیگ ایران فقط 5 ماه است. فقط یک رقابت وجود دارد و این فوتبال ایران را عقب می اندازد. بازیکنان با این شرایط پیشرفت نمی کنند. تیم ملی هم از این موضوع ضرر می کند. آیا این تقویم را من درست کرده ام؟ نمایش جالب تیم ملی برابر لبنان را هم که دیدید! آیا فقط به خاطر گرما بود؟ گرما برای هر دو تیم وجود داشت.

مطالب روزنامه‌ها را دنبال مي‌كنيد؟

نه اصلا دنبال نمی کنم.

پرسپوليس به دليل داشتن هواداران پرتعداد و همينطور شرايط خاصي كه دارد هميشه سوژه اصلي مطبوعات بوده است.
    همین فشارهاست که می‌گویم تیم ما را تحت تاثیر قرار داده است. بازیکنان هر روز روزنامه‌ها را می خوانند اما من فقط عکس‌هایشان را می‌بینم! (می‌خندد)

اتفاقا در همين فشارها چندین بار شد که پیشکسوتان پرسپولیس گفتند ژوزه باید برکنار شود.

بله چون اگر من بروم یک جا برای خودشان خالی می‌شود. این یک فشار منفی است که بار زیادی روی دوش تیم ما می‌گذارد. من از همان روز اولی که آمدم این احساس را داشتم که جای من اینجا نیست. به جای خوشامدگویی برخورد دیگری با من شد. کاری کردند که انگار اصلا نباید مربی خارجی در پرسپولیس باشد. مثل اینکه یک نظم یا شبکه‌ای است که علیه بازیکنان و مربیان خارجی کار می‌کنند که این شبکه دست پیشکسوتان است.

حتما براي همين بود كه برای انتخاب دستیار ایرانی خود تا اين حد وسواس به خرج داديد؟
    سعی کردم کسی را انتخاب کنم که به من خیانت نکند و امیدوارم این اتفاق هم نیفتد. گل‌محمدي هم براي همين انتخاب شده است.

نظرتان درباره كميته فني چيست؟ به شما كمك هم مي‌كنند؟
    50 سال است که در فوتبال هستم اما اصلا چنین چیزی ندیده‌ام. در هیچ جلسه ای با کمیته فنی شرکت نکردم.

شايد ذهنيتي كه درباره فضاي منفي براي فعاليت مربيان خارجي برايتان به وجود آمده بعد از مصاحبه علي پروين درباره شما تقويت شد؟
    زیاد به این مسائل اهمیت نمی‌دهم.

قبل از اينكه يحيي گل محمدي را به عنوان دستيار خود انتخاب كنيد، بسياري احتمال مي‌دادند مهدي تارتار به اين پست برسد اما در نهايت شما گل محمدي را انتخاب كرديد.
    همه روزنامه‌ها مي‌نوشتند فلانی به پرسپولیس می‌آید اما من گفتم نه، خودم باید تصمیم بگیرم. رئیس تیم خودم هستم و در قراردادم هم قید شده که برای گرفتن هر تصمیم اختیار دارم.

معمولا مربيان خارجي كه به فوتبال ايران مي‌آيند، تماشاگران ايراني برايشان يك سورپرايز است. هميشه هم از آن استفاده كرده‌اند اما به نظر مي‌رسد براي شما خيلي اين مساله صدق نمي‌كند. مثلا مي‌گويند پرسپوليس اگر برابر آلومينيوم هوادارانش را داشت، نمي‌توانست از پس اين تيم تازه‌وارد ليگ برتري هم بر بيايد.

تماشاگران در همه جای دنیا فقط نتیجه می‌خواهند. هواداران پرسپولیس خیلی ما را حمایت می‌کنند. فوتبال یک بازی احساسی و هیجانی است. بازی بدون تماشاگر خیلی بد است چراکه یک نقطه مثبت برای حریف است. اين هواداران هستند كه به ما روحیه می‌دهند.

رویانیان گفته بود پرسپوليس به جراحي نياز دارد. او در صحبت‌هایش غیرمستقیم به نقش کریمی در ناکامی‌های تیم اشاره کرده بود. مي‌گويند شما متوجه اين مساله شديد و كنار گذاشتن كريمي به خواست شما بود.
    کسی که مشکل را به وجود آورد کارلوس کی‌روش بود! او بود كه علي كريمي را مقابل من گذاشت. پس از اردوي اول تيم ملي، كريمي رفتارش با من كاملا عوض شد. اين در حالي بود كه من هميشه با او خوش رفتار بودم. هميشه به عنوان يك الگو جلوي ساير بازيكنان از او نام بردم چرا كه او و مهدوي‌كيا هميشه خوب تمرين مي‌كردند. اما پس از اردوي نخست تيم ملي، كريمي كاملا عوض شد. آن طور كه بايد تمرين نمي‌كرد و تبديل به يك الگوي منفي شده بود. با كريمي صحبت كردم و 5 بار از او پرسيدم كه چه اتفاقي افتاده كه تغيير كرده‌اي؟ اما جوابي به من نداد. موضع من خيلي روشن است. اطلاعاتي هم دارم كه كي‌روش اين كار را انجام داده است. معتقدم كي‌روش از كريمي مي‌ترسد و به دنبال اين است كه مشكلي براي كريمي به وجود بياورد تا بتواند او را از پرسپوليس جدا كند چرا كه كي‌روش مي‌داند، اگر كريمي رفتارش درست نباشد او را از تيم جدا مي‌كنم. كي‌روش هميشه برعكس من عمل مي‌كند، اما از آنجا كه جايگاهش در تيم ملي پس از شكست مقابل لبنان شكننده شده احساس خطر مي‌كند. به ويژه اين كه تيمش مقابل لبنان بازي بسيار زيبايي را انجام داد! كريمي اكنون در پرسپوليس بازي نمي‌كند، اما با وجود اين كي‌روش او را به تيم ملي دعوت خواهد كرد. مقصر اصلي اين ماجرا كي‌روش است و كريمي هم به دنبال حرف‌هاي او رفته است. رفتار كريمي با من خوب نبود. الان كه او نيست جو تيم خيلي بهتر شده است. يك مثال مي‌زنم من علي عسگر را تنبيه كردم. همه بازيكنان به من گفتند كه بگذار او به تيم باز گردد، اما براي بازگشت كريمي فقط شش نفر از من درخواست كردند در حالي كه ما 30 بازيكن داريم. يعني 24 بازيكن چنين چيزي نخواسته‌اند. روابط من با همه بازيكنان خيلي خوب است. من اين تصميم را گرفته‌ام. اگر من را اخراج كردند خودشان مي دانند كه با كريمي چه كنند. آدم صادقي هستم و دوست دارم بيشتر از هر چيزي از تيمم حمايت كنم. دوست ندارم در تيمم خيانت وجود داشته باشد. كريمي 34 سال دارد و مي‌تواند فوتبالش را خيلي بهتر و راحت‌تر تمام كند. شايد نمي‌داند كه با شهرتش چطور كنار بيايد. او فكر مي‌كند بالاتر از مربي و مديرعامل است. فكر مي‌كند ما هر تصميمي كه مي گيريم بايد قبلا با او هماهنگ كنيم و نظر او را بخواهيم. اما كريمي فقط يك بازيكن است و هيچ قهرماني در باشگاه به دست نياورده است. باز هم مي گويم تا زماني كه من در پرسپوليس هستم كريمي بازي نخواهد كرد.
    با اشراف به سابقه علي كريمي اين تصميم را گرفتيد. مثلا مي‌دانستيد اين سابقه وجود دارد كه در جام جهاني 2006 كريمي در اردوي تيم ملي در آلمان با برانكو به شدت اختلاف خورد.
    نه. اين موضوع را نمي‌دانستم و من هميشه با كريمي خوب رفتار كردم. كاري كه كريمي انجام داد يك خيانت بود. پس از بازي نفت تهران كه مساوي شد در رختكن و جلوي همه مربيان و بازيكنان به فارسي گفته بود كه بايد مربي را عوض كنيد. در حالي كه عملكرد خودش در اين بازي در حد صفر بود. چرا همين جمله را به انگليسي نگفت؟ وقتي بازي مساوي شده يعني همه به يك اندازه در نتيجه‌ نقش داشتند. زماني كه مربي صحبت‌هاي تو را متوجه نمي‌شود نبايد جلوي او حرفي بزني. من اين كار كريمي را خيانت و ناجوانمردي مي‌دانم. با اين كار بقيه بازيكنان هم عليه من مي‌شوند. حالا شما به من بگوييد كه چطور مي‌توانم با چنين بازيكني كنار بيايم؟ من اين موضوع را نمي‌دانستم. كسي كه صحبت‌هاي كريمي را به من گفت مديرعامل باشگاه بود. اين را هم مي‌دانم كه رويانيان به من دروغ نمي‌گويد.

اما رويانيان پس از ديداري كه با كي‌روش داشت در مصاحبه‌اي گفت از سرمربي تيم ملي عذرخواهي كرده چرا كه درباره او اشتباه مي‌كرده است.
    ـ
    من مشكلي با عذرخواهي مديرعامل باشگاه ندارم. اما مطمئنم كه مسبب همه اين اتفاقات كي‌روش است.

در روزهايي كه زمزمه حضور شما در ايران بود، رسانه‌هاي ايران با استناد به روزنامه‌هاي پرتغالي از اختلاف‌هاي جدي شما و كي‌روش نوشتند. حتي آن روزها يكي از روزنامه‌ها نوشته بود كه كي‌روش به مسوولان فدراسيون فوتبال گفته‌ اجازه ندهند كه شما به ايران بياييد. البته اين خبر به صورت رسمي تاييد نشد اما همه اين‌ها نشان دهنده اختلافات شما دو پرتغالي است و حالا با اين حرفها شايد آتش اختلاف‌هاي قديمي‌تان شعله‌ور شود.
    نمي‌دانم. اما از كي‌روش بعيد نيست كه چنين حرفي زده باشد. وقتي به ايران آمدم مي‌دانستم مهم‌ترين مشكل من كارلوس كي‌روش خواهد بود. كي‌روش يك فرد كينه‌اي است! هيچ وقت مثل يك مرد آدم خوبي نبوده است. چرا؟ وقتي كه او مربي پرتغال بود من خيلي از او انتقاد كردم، اما انتقادها همه فني بود. هيچ وقت درباره شخصيتش صحبت نكردم. وقتي من انتقاد مي‌كردم همه همين نظر را درباره كي‌روش داشتند. وقتي به ايران آمدم سفير پرتغال قصد داشت در يك ميهماني ما را با هم آشتي دهد. حتي دستيارش سيموئز كه در بنفيكا با هم، هم بازي بوديم و دوستان خوبي براي هم هستيم مي‌خواست ما را به هم نزديك كند، اما من قبول نكردم، چرا كه مي‌دانم كي‌روش چطور فردي است. گفته بوديد

يك روز مي‌گويید چرا كريمي را از پرسپوليس كنار گذاشتيد. دليلش همين بود؟

اين موضوع در كنار چند اتفاق ديگر باعث شد تا من اين تصميم را بگيرم.

حال اين سوال به وجود مي‌آيد كه چرا كي‌روش كريمي را به سمت خود كشيد؟
    او مي‌خواهد من در كارم ناكام باشم. اگر موفقيتي در پرسپوليس به دست نياورم كي‌روش خوشحال خواهد شد. من دوست كي‌روش نيستم و نمي‌خواهم هم باشم.

از روزي كه كريمي را كنار گذاشته‌ايد، هر روز تعدادي از هواداران در تمرين اين بازيكن را تشويق مي‌كنند. اين اتفاق در بازي‌هاي پرسپوليس هم تكرار شده. به هر حال حتما اين را متوجه شده‌ايد كه كريمي بازيكن محبوبي است. فكر نمي‌كنيد با اين تصميم خودتان را مقابل هواداران قرار داده‌ايد؟

من چنين كاري نكردم، بلكه تنها از تيمم و باشگاه محافظت كردم. مي‌دانستم كه تماشاگران چنين كاري خواهند كرد، اما تصميمي كه گرفتم عادلانه بود.

يكي از معضلات هميشگي فوتبال ايران بازيكن سالاري بوده و حتي اتفاق افتاده كه در برخي تيم‌ها يك بازيكن درباره همه چيز تصميم گيري كرده يا به خاطر نوع غذا، اردوي تيم را ترك كرده. شما به غير از اختلافي كه با كريمي داشتيد با اين مشكل روبه‌رو بوديد؟
    من در اين باره مي‌توانم مهدوي‌كيا را مثال بزنم. مهدي 10 سال در فوتبال آلمان ستاره بود. از ابتداي فصل شده كه در ليست 18 نفره نبوده، شده روي نيمكت نشسته و حتي به عنوان بازيكن تعويضي به زمين آمده و هيچ وقت مشكلي به وجود نياورده است. او يك الگوي واقعي براي همه بازيكنان است. از نظر حرفه‌اي رابطه خوبي با همه دارد. در تمرين‌ها انگار يك بازيكن 18 ساله است. يك كاپيتان واقعي است. جلوي همه بازيكنان به خودش گفته‌ام كه براي من كار كردن با او يك افتخار است. مهدي يكي از افرادي است كه هميشه از او ياد خواهم كرد و در ذهنم خواهد ماند. رفتار او كاملا با كريمي متفاوت است.

شما مدعي هستيد كي‌روش دوست ندارد در پرسپوليس موفق شويد. از آن سو تيم ملي ايران دو هفته‌ ديگر بازي حساسي با كره جنوبي در رقابتهاي انتخابي جام جهاني دارد و اين بازي براي همه ما ايراني‌ها مهم است. شما كه آرزوي ناكامي كي‌روش با تيم ملي ايران را نداريد؟
    خير. من مي‌‌خواهم ايران به جام جهاني صعود كند. دستياران كي‌روش سر تمرين ما آمدند و گفتند كه مي‌خواهيم تو را با كي‌روش آشتي دهيم، اما من گفتم نمي‌خواهم. با اين حال به آنها اطمينان دادم كه در كنار تيم ملي هستم و هر كاري كه لازم باشد براي موفقيت آن انجام مي‌دهم.

فارغ از تمامي اختلاف‌هايي كه بين شما و كي‌روش وجود دارد، فكر مي‌كنيد تيم ملي ايران مي‌تواند به جام جهاني صعود كند.
    من درباره كيفيت مربيان صحبت نمي‌كنم. نمي‌دانم او با تيم ملي موفق مي‌شود يا نه، اما مي‌دانم كه ليگ ايران كمكي به تيم ملي نمي‌كند، چرا كه 152 روز تعطيل است. تازه بعضي‌ها مي‌پرسند چرا تيم‌ها از نظر فيزيكي مشكل دارند؟ تيم‌هاي ايراني در نيمه نخست بازي‌ها خوب و سريع بازي مي‌كنند، اما در نيمه دوم افت مي‌كنند، چرا كه ريتم رقابتي ندارند. بايد حداقل سه جام در فوتبال يك كشور برگزار شود.

پس از ورود كي‌روش به ايران مربياني مثل كاستا و اوليويرا هم سر از باشگاه‌هاي ايراني در آوردند. با اين اختلافي كه بين شما دو نفر وجود دارد، قطعا با سفارش سرمربي تيم ملي به ايران نيامديد؟!
    اوليويرا دوست صميمي من است و ما چند سال در بنفيكا هم بازي بوديم. كاستا هم قبلا با كي‌روش كار كرده بود. نمي‌دانم آنها چطور به ايران آمدند، اما قطعا من را كي‌روش نياورده است!

واقعا چه شد كه رابطه شما با كي‌روش به اين نقطه رسيد؟ ريشه اختلافاتان در كجاست؟
    اختلاف ما از جايي شروع شد كه او در تيم ملي پرتغال بود و من انتقادهاي فني از او مي‌كردم.

البته همين الان هم كي‌روش نسبت به برخي از منتقدانش تيم ملي موضع‌گيري تندي دارد و معتقد است كه آنها به دنبال منافع خود هستند.
    (كمي مكث مي‌كند ) لطفا سوال ديگري بپرسيد!

در فوتبال كشوري مثل پرتغال سرمربي تيم ملي مي‌تواند ليگ را دو، سه هفته تعطيل كند؟
    در ليگ پرتغال همه چيز طبق قوانين فيفا است. براي بازي‌هاي خانگي چهار روز قبل از بازي و براي بازي‌هاي خارج از خانه هم پنج روز قبل از بازي ليگ تعطيل مي‌شود اما در ايران براي يك بازي ليگ هفته‌‌ها تعطيل مي‌شود.

گفته بوديد در ايران مي‌ميريد. چرا؟
    چون در بازي برابر آلومينيوم موقعيت‌هاي گل بسيار زيادي داشتيم، اما از آنها استفاده نكرديم.

* يازده هفته از ليگ گذشته و شما با پرسپوليس خوب نتيجه نگرفته‌‌ايد. فكر مي‌كنيد تا چه زماني در پرسپوليس دوام بياوريد؟
    نمي‌دانم تا كي در ايران هستم. بهتر است اين سوال را از مديرعامل باشگاه بپرسيد. فكر مي‌كنم كه او در روزنامه‌‌ها گفته مشكل پرسپوليس، كادر فني نيست. حالا نمي‌دانم كه نظرش عوض شده يا نه. البته اميدوارم عوض نشده باشد.

در فوتبال دولتي ايران مديران باشگاه‌ها نتيجه‌گرا هستند و تا همين الان هم كه 11 هفته‌ از ليگ سپري شده سه مربي از كار بركنار شده‌اند. در اين وضعيت نگران خود نيستيد؟
    من در 36 سالي كه مربيگري كرده‌ام فقط سه بار اخراج شدم و اين يك ركورد است. من در سال 2007 در رنکینگ مربیان که از سوی فیفا منتشر شد نفر پنجم بودم و در سال 2008 هم نفر ششم شدم. آخرين بار 15 سال پيش بود كه بركنار شدم.
    به همين خاطر به شما لقب «فرگوسن مصر» را داده بودند
    (مي‌خندد) شايد براي اين گفته‌اند كه من را به اندازه فرگوسن پير نشان دهند.

البته در ايران هم زود به مربيان لقب مي‌دهند و البته خيلي راحت مربي كه يك روز آن بالا بوده را به پايين مي‌فرستند.

فعلا كه اسم‌هاي بدي روي من گذاشته‌اند!

پرسپوليس فصل گذشته از ناحيه دروازه‌بان‌هايش زياد ضربه خورد. امسال شما در مقايسه با گردان به نيلسون اعتماد بيشتري كرده‌ايد.
    ما ليگ را با شهاب گردان و مسعود داستاني شروع كرديم. بايد يك دروازه‌بان ديگر مي‌گرفتيم. نيلسون دروازه‌بان با تجربه‌اي است و شخصيت آرامي دارد. اين كه گردان قبل از آمدن به پرسپوليس دروازه‌بان دوم تيم ملي بوده نظر كي‌روش بوده كه او را دعوت مي كرده. مي‌دانم شهاب شرايط خوبي ندارد و نيمكت نشيني برايش سخت است.

ايمون زايد هم از شرايط خود در پرسپوليس ابراز ناراحتي كرده. كار كردن با 30 بازيكن خيلي سخت است. در ليگي كه فقط پنج ماه طول مي‌كشد داشتن 22 بازيكن براي يك باشگاه كافي است. يارگيري ما در ابتداي فصل اشتباه بوده است. ما شش مهاجم داريم كه در هر بازي فقط دو، سه نفر از آنها مي‌توانند بازي كنند، اما همه بايد بدانند كه تيم مهم است. نبايد يادشان برود كه اگر مربي تصميمي مي‌گيرد از نظر فني است نه اين كه از يك بازيكن خوشش بيايد و از ديگري نه. به نظر من بازيكنان ما با اين حجم فشاري كه روي آنها وجود دارد، يك قهرمان‌اند. الان جو خيلي خوبي در تمرين ما وجود دارد. ما تنها به دو، سه برد ديگر نياز داريم تا به بهترين شرايط خود برسيم.

با توجه به نياز پرسپوليس در چند پست به ويژه هافبك دفاعي امكان دارد در نيم فصل بازيكن جديدي به تيم اضافه شود؟
    بله. اگر شرايط فراهم باشد، براي مناطقي كه مشكل داريم حتما بازيكن خواهيم گرفت.

آرزوي مربيگري در چه تيمي را داشتيد كه به آن نرسيديد؟
    (مي خندد) به آن فكر نكرده‌ام. تقريبا مي‌توانم بگويم هيچ تيمي.

حتي تيم ملي پرتغال؟

من دو، سه بار شانس داشتم كه مربي پرتغال شوم كه آخرين بار پس از يورو 2004 بود، اما نشد.

در اين مدت كه در فوتبال ايران بوديد مهم‌ترين مشكل آن را چه مي دانيد؟

همين برنامه ليگ كه واقعا افتضاح است. بازيكنان فقط پنج ماه بازي مي‌كنند و بقيه زمان‌ها در اختيار تيم ملي هستند.

در مدتي كه در ايران بوديد چيز عجيبي ديديد؟ مثل رانندگي در شهر. ـ تا الان مشكلي برايم به وجود نيامده و همه با من خوب بودند. ايران كشوري با تاريخ غني است. من از قاهره آمده‌ام؛ شهري كه 25 ميليون جمعيت داشت و 12 ميليون ماشين در آنجا تردد مي‌كند. بيشتر ماشين‌ها بيمه ندارند و خيلي از رانندگان هم گواهينامه ندارند. ترافيك تهران هم مثل قاهره وحشتناك است، اما آنجا يك چيز خوب دارد و آن اين است كه هيچ كس ناراحت نمي‌شود. در خيابان هاي تهران عابران پياده و موتورسوار‌ها مثل خرگوش از ميان هم رد مي‌شوند!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by moh3en_sh; 03-10-2012 at 09:27.

7. 11 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

به نظرم تیم‌ملی و پرسپولیس تو آتیش اختلافات کیروش و ژوزه خواهند سوخت!
    +
    ورزش۳: باشگاه آث ميلان ايتاليا با ارسال نامه‌اي به باشگاه پرسپوليسي رسماً موافقت خود را براي همکاري با قرمز‌پوشان اعلام کرد. مسئولان باشگاه پرسپوليس در چند وقت اخير سعي کرده‌اند تا رايزني‌هايي را با برخي از تيم‌هاي اروپايي براي همکاري بيشتر داشته باشند. از همين رو چندي پيش تعدادي از مسئولان باشگاه آث ميلان ايتاليا به ايران آمدند و بازديدي را از باشگاه و امکانات قرمز‌پوشان داشتند. پس از اين اتفاق پرسپوليسي‌ها نامه‌اي را به آث ميلان ايتاليا دادند و رسما خواستار همکاري بيشتر با اين باشگاه بزرگ ايتاليايي شدند. به گزارش اختصاصي خبرنگار فارس از بندهاي اين قرارداد، مسئولان آث ميلان شب گذشته موافقت خود را براي همکاري با باشگاه پرسپوليس در 4 بند اعلام کردند.
    1_ احداث مدرسه فوتبال زيرنظر باشگاه آث ميلان در ايران
    2_ برگزاري بازي دوستانه در زماني که طرفين به توافق برسند. همچنين معرفي ليست کاملي از بزرگان اين باشگاه مانند پائولو مالديني، بار‌سي، نستا براي حضور در بازي دوستانه در ايران را انجام دادند.
    3_ احداث فروشگاه‌هاي محصولات دو تيم در ايران و ايتاليا
    4_ مقرر گرديد مسئولان باشگاه پرسپوليس از تاريخ 1 تا 20 آذرماه به ايتاليا سفر کرده و از سن سيرو، ورزشگاه اختصاصي ميلان بازديد کنند؛ همچنين ديداري با مسئولان تيم فوتبال آث ميلان نيز داشته باشند.
    Last edited by Alinho; 03-10-2012 at 10:52.

9. 12 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب مانوئل بالاخره به حرف اومد
    و امروز حرفهاش در مورد کی روش و کریمی تیتر اکثر رسانه ها بود
    البته از قبل هم مشخص بود و حدس زدنش اصلا کار سختی نبود
    کی روش دوست نداره پرسپولیس با مانوئل موفق باشه دلایل هم کاملا مشخصه داستان یک سرزمین و دو پادشاهه

این رو به راحتی میشه از شکل دعوت شدگان به تیم ملی از پرسپولیس هم متوجه شد
    وقتی نیمکت نشین پرسپولیس به تیم ملی دعوت میشه نتیجش حاشیه و نافرمانی در پرسپولیسه

با این حال من به عنوان یه پرسپولیسی با تمام وجود از تیم ملی خودم حمایت میکنم و امیدوارم بدون مشکل مسافر برزیل بشه

11. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

نتيجه آزمايش پرسپوليسي‌ها روشن شد

جواب آزمايش بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس پس از اتفاقات بازي با سپاهان مشخص شد.

دکتر وجيه‌الله چشمه‌سري در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: ‌با پيگيري‌هاي فراوان و پس از اينکه 2 بار نمونه‌گيري‌هاي بازيکنان پرسپوليس را به آزمايشگاه‌ها داديم بايد اعلام کنيم که هيچ گونه موارد مشکوکي در آزمايش‌ها ديده نشد.

وي افزود: اين آزمايش‌ها به طور دقيق و ريزبينانه ديده شده و از 4 بازيکن ما که کمي مشکوک‌تر از سايرين بودند انجام شد اما پزشکان صبح امروز در جلسه‌اي به ما اعلام کردند که اين نمونه‌ها هيچ مشکلي نداشت.

اين در شرايطي است که با توجه به اين اتفاق به ابهامات در خصوص بازي پرسپوليس و سپاهان اضافه شد و در جلسه‌اي بين کادر پزشکي و مديرعامل باشگاه پرسپوليس مقرر گرديد که مسائل ديگر در خصوص اين اتفاق پيگيري و به مردم و هواداران پرسپوليس اعلام شود.

پس از ديدار پرسپوليس مقابل سپاهان چند بازيکن اين تيم دچار بي‌حالي شدند.

13. 4 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض رویانیان‌: کریمی می‌ماند/ عامل فتنه‌گری در پرسپولیس مشخص شد

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: به علی کریمی به هیچ قیمتی رضایت‌نامه نمی‌دهم و او در پرسپولیس می‌ماند. محمد رویانیان ابتدا در خصوص اتفاقات اخیر در باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: خوشبختانه باید به هواداران بگویم عامل فتنه و مشکلات و حاشیه‌سازی بین بازیکن و مربی را در پرسپولیس پیدا کردم. همه افرادی که قصد تخریب تیم ما را داشتند و می‌خواستند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند را پیدا کردم و به همین خاطر خدا را شکر می‌کنم. وی افزود: این افراد به دنبال تحریک عوامل مختلف تیم ما بودند و خود را به اصطلاح پرسپولیسی‌ می‌دانند اما کور خوانده‌اند و به آنها تذکر می‌دهم که مراقب رفتارهای خود باشند. رویانیان ادامه داد:‌ این آقایان در تیم‌های شهرستانی حضور دارند و دوست دارند که خود را به تیم پرسپولیس بچسبانند اما آقایان، شما پرسپولیسی‌ نیستید و دوست دارید به این تیم لطمه بزنید. در صورتی که برخی از اتفاقات و حرف‌هایتان را تکرار کنید نام شما را به هواداران پرسپولیس خواهم گفت. امیدوارم این روند را کنار بگذارید چون به نفع خودتان است. رویانیان با حمایت از مانوئل گفت: تا وقتی که لازم باشد با قدرت از ژوزه حمایت خواهم کرد تا انشاءالله پرسپولیس موفق شود. وی در خصوص علی کریمی نیز گفت: به علی کریمی به هیچ عنوان رضایت‌نامه نمی‌دهم که از ما جدا شود. خیال همه راحت باشد. اگر کریمی تا آخر فصل هم اختصاصی تمرین کند، حامی او خواهم بود و او پرسپولیسی‌ می‌ماند. با جدایی او از پرسپولیس صد در صد مخالفیم و همه بدانند به کریمی رضایت‌نامه نمی‌دهم که برود. او پرسپولیسی است. وی افزود: علی کریمی خوش تکنیک باید بداند که برخی رفتارهای خود را با مربی تیم باید اصلاح کند. همه باید به هم کمک کنند تا پرسپولیس به روزهای اوج خود برسد و فتنه‌گرانی که فقط از نام پرسپولیس استفاده می‌کنند، مثل همیشه به در بسته بخورند. من به این عزیزان که فقط دوست دارند با برخی صحبت‌ها تیم را دچار مشکل کنند، می‌گویم سکوت کنید. رویانیان خاطرنشان کرد: امیدوار هستم پرسپولیسی‌ها در بازی‌های آینده از بازی مقابل سایپا بهتر و روان‌تر بازی کنند تا انشاءالله به 3 امتیازهای لازم هر بازی برسند و باعث شود که مجددا هواداران خوشحال و دل‌شاد شوند. مدیرعامل پرسپولیس درباره حضورش در اردوی تیم ملی ایران نیز گفت: بر حسب وظیفه امروز در جمع ملی‌پوشان حضور پیدا کردم تا روحیه‌ای به جوانان پر‌آوازه و پر استعداد کشورمان بدهم. امیدوارم که انشاءالله روز 25 مهرماه با حضور خیل عظیم مردم به طوری که حتی جای سوزن انداختن در ورزشگاه آزادی نماند، هواداران ما با پرچم 3 رنگ ایران تیم ملی را حمایت کنند و یار و یاور تیم ما باشند تا انشاءالله بتوانند با یک برد شیرین در مقابل کره جنوبی راه رفتن به جام جهانی را هموار کنند. حیف است با پتانسیلی که داریم به جام جهانی نرویم. وی در پایان خطاب به برخی افراد که درباره پرسپولیس در چند وقت گذشته اظهار نظر کرده‌اند، گفت: دوست ندارم به هر مسئله‌ای جواب بدهم اما آقایان، ما دایه مهربان‌تر از مادر نمی‌خواهیم. ما می‌دانیم که با بچه‌های خودمان باید چه کاری انجام بدهیم و کار خود را بلد هستیم. بهتر است شما که در یک تیم شهرستانی هستید به کار خود رسیدگی کنید چون این بهترین کار است. من از هواداران می‌خواهم که به گوش باشند و از برخی حرف‌های آنها گوش ندهند و یار و یاور پرسپولیس باشند.

15. 6 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس: پرسپولیس را در این فصل می توان تیم آمارهای عجیب و غریب نام داد، آمارهایی که هیچ کس فکرش را نمی کرد به ثبت برسد. در عين حال مي‌توان با دقت بر آمار بازي‌ها و بازيكنان اين تيم در يازده بازی گذشته از فصل به نکات جالبی برخورد که همگی در رقم خوردن این نتایج دخیل بوده است.

185هزار تماشاگر در آزادی
    امسال پرسپوليس بدشانس بوده كه دو بازي خانگي‌اش مقابل تيم‌هاي شهرستاني را بدون حضور تماشاگرانش برگزار كرده است. اين دو بازي مقابل فجرسپاسي در هفته دوم و آلومينيوم هرمزگان در هفته دهم برگزار شد كه در يكي پرسپوليس 3-2 باخت و در ديگري يك – صفر برنده شد.سرخ‌ها امسال نخستين بار تماشاگرانشان را در ورزشگاه آزادي و يك بازي ظاهرا خارج از خانه مقابل گهر ديدند كه 60 هزار تماشاگر به ورزشگاه آمده بودند. در ديدار صبا هم اين تعداد تماشاگر تكرار شد اما در دربي 67 تعداد گل هواداران 75 هزار نفر بود كه نيمي از آنها پرسپوليسي بودند. در ديدار مقابل نفت تهران و سايپا هم در خوشبينانه‌ترين حالت 15 هزار نفر پرسپوليسي در ورزشگاه حضور داشتند كه اين بازي آخر مقابل سايپا هم يك ديدار خارج از خانه به حساب مي‌آمد.

17كارت زرد براي 13بازيكن
    بازيكنان پرسپوليس تاكنون هيچ مسابقه‌اي را به‌خاطر محروميت ناشي از دريافت سه كارت زرد از دست نداده‌اند اما مهرداد پولادي به‌خاطر دريافت كارت قرمز در دقيقه 78 بازي با صبا مسابقه خارج از خانه مقابل داماش را از دست داد. با اين حال در بين بازيكنان پرسپوليس در حال حاضر چهار بازيكن به نام‌هاي علي كريمي، جواد كاظميان، محسن بنگر و سيدجلال حسيني 2 اخطاره‌اند و با دريافت يك كارت زرد ديگر محروم خواهند شد. نوروزي، قاضي، پولادي، زايد، معدنچي، نورمحمدي، نوري، انصاري‌فرد و رضايي هم هر كداميك كارت زرد مقابل نام خود مي‌بينند.

990دقيقــه فقــط سيدجلال حسینی
    از ميان بازيكنان پرسپوليس تنها سيدجلال حسيني در تمام 11 بازي فيكس بوده و حتي يك دقيقه را هم از دست نداده است تا 990 دقيقه در ميدان باشد. بعد از او حسين ماهيني كه يك بار مصدوم شد و 5 دقيقه پاياني بازي با نفت را از دست داد و يك تعويض عجيب در بين دو نيمه بازي سپاهان داشت آمار 940 دقيقه‌اي را بر جا گذاشته است. محسن بنگر هم كه در بازي با داماش به ليست 18 نفره نرسيد در بقيه مسابقات تمام و كمال در ميدان بوده و 900 دقيقه بازي كرده است. بعد از اينها نيلسون كه از هفته چهارم فيكس شد با 8 بازي 90 دقيقه‌اي نفر چهارم است. رضا نورمحمدي هم كه از دربي به تركيب اصلي رسيد 7 بازي 90 دقيقه‌اي متوالي در كارنامه دارد. بدون شك اگر پولادي در ديدار با صباي قم اخراج نشده بود و بعد در اردوي تيم ملي دچار آسيب‌ديدگي نمي‌شد مثل ديگر مدافعان و اعضاي خط دفاعي پرسپوليس آماري مشابه با ساير نفرات اين خط بر جاي مي‌گذاشت. با اين حال پولادي هم 6 بازي كامل 90 دقيقه‌اي و يك ديدار 78 دقيقه‌اي در كارنامه دارد كه مجموعا 618 دقيقه مي‌شود.جالب اينكه ميزان دقايق بازي ساير نفرات تيم كه در خط هافبك و حمله بازي مي‌كنند به 600 نمي‌رسد و فشنگچي هم كه قبل از مصدوميتش 502 دقيقه در تركيب تيم بازي كرده بود به عنوان مدافع چپ به ميدان مي‌رفت.

998دقيقه بازي 3گل!
    محمد قاضي و كريم انصاري‌فرد به عنوان دو مهاجم ملي‌پوش به پرسپوليس پيوستند. در اين ميان كريم عنوان آقاي گلي را هم يدك مي‌كشيد و با حضور او هواداران اميدوار شده بودند كه امسال در گلزني مشكلي نخواهند داشت اما بحران تيم روي عملكرد انصاري‌فرد هم تاثيرگذاشت و او نيز مثل اغلب ستاره‌هاي پرسپوليس كاري از پيش نبرد تا جايي كه تبديل به مهاجمي نيمكت‌نشين شود. همه مي‌گويند انصاري‌فرد فشار مضاعفي روي شانه‌هاي خود احساس مي‌كند و به همين خاطر نمي‌تواند گل بزند اما سوال مهم اينجاست كه چرا قاضي كاري نمي‌كند؟ درست است كه قاضي يك گل بيشتر از كريم زده اما او نيز بعضا به اندازه كافي با شوت‌هاي بي‌موقع و خودخواهي‌هاي زيادي‌اش روي مخ هوادار رژه مي‌رود و تا اينجا نيمي از آنچه در ذوب‌آهن و تيم ملي نشان داده، نبوده است. محمد قاضي در 507 دقيقه بازي دو گل زده و كريم انصاري‌فرد در 491 دقيقه بازي يك گل؛ آماري كه تكان‌دهنده و خنده‌دار به نظر مي‌رسد به خصوص وقتي بدانيم هر دو نفر همچنان به تيم ملي دعوت و جزو شاخص‌ترين مهاجمان ليگ شناخته مي‌شوند. به نظر شما خنده‌دار نيست؟

128دقيقــــه سهم جوان‌ها؟
    اول فصل سياست باشگاه پرسپوليس اين بود كه در كنار جذب ستاره‌هاي شاخص و گرانقيمت ليگ بازيكنان جوان و آينده‌داري را به خدمت درآورد كه بيشتر آنها سابقه ملي داشته باشند. به همين خاطر بعد از جذب محمدحسين كنعاني و سعيد قدمي در نيم فصل دوم فصل گذشته توسط مديريت جديد، بازيكناني مثل افشين اسماعيل‌زاده، محمدرضا خانزاده و فرشاد احمدزاده كه در تيم‌هاي جوانان و زير 22 سال عضويت داشتند به خدمت پرسپوليس درآمدند. همچنين نفراتي مثل مسعود داستاني و روح‌ا... سيف‌اللهي هم از فصل قبل در تيم حضور داشتند و با اضافه شدن امير عابدزاده اكيپ جوان‌ها كامل شد. مانوئل در بازي‌هاي تداركاتي نشان داد به جوان‌ها اعتقاد ويژه‌اي دارد و پيش‌بيني مي‌شد در روزهايي كه ستاره‌ها به شدت خرابكاري كرده‌اند فرصتي به اين جوان‌ها داده شود اما تنها در هفته اول و پنجم و ديدار با نفت آبادان و داماش، مانوئل به اسماعيل‌زاده و سيف‌اللهي جوان اعتماد كرد و آنها را در تركيب اصلي گذاشت. تا به حال 78 دقيقه سيف‌اللهي، 45 دقيقه اسماعيل‌زاده و 5 دقيقه خانزاده در تركيب تيم قرار گرفته‌اند و سهم اين جوان‌هاي شاخص و نفرات ‌آماده‌اي مثل سعيد قدمي نهايتا نيمكت‌نشيني بوده است و بس.

727دقيقه بازي در پست غيرتخصصي
    ژوزه خودش بارها در مصاحبه‌هايش تأكيد كرده هدايت تيمي را قبول كرده كه 14 بازيكنش جديد هستند و اين مسأله كارش را سخت كرده بود. در اين ميان پيرمرد پرتغالي به خاطر عدم شناخت از اين بازيكنان تغييراتي در پست اصلي بازيكنان به وجود آورد تا شرايط براي تيم و خود اين بازيكنان دشوار شود. ژوزه، اميرحسين فشنگچي را در 5 بازي متوالي به عنوان مدافع چپ به زمين فرستاد در حالي كه اين بازيكن تنها يك بار در زمان سرمربيگري قطبي در تيم ملي به عنوان مدافع چپ به ميدان رفت كه عملكرد ضعيفي داشت. وي قبل از آن در ليگ هفتم و در زمان سرمربيگري كوتاه گل‌محمدي بر صبا مدافع چپ بود. فشنگچي در بازي ششم 51 دقيقه و بازي هفتم 11 دقيقه باز هم مدافع چپ بود اما مصدوم شد. حميدرضا علي عسگري كه طي دو فصل گذشته بارها قرباني تغيير پست شده و بالاجبار در دفاع راست و چپ به ميدان رفته بود در بازي با صبا و سپاهان دو تايم 45 دقيقه‌اي به عنوان هافبك مياني در ميدان بود كه اين دومي در شرايط خاص و به اجبار اتفاق افتاد چرا كه او در ابتداي نيمه دوم جاي ماهيني در دفاع راست را گرفته بود كه خود همين هم بازي در پست غيرتخصصي به حساب مي‌آيد. رضا نورمحمدي هم يك نيمه در دربي به عنوان مدافع چپ خط دفاع 4 نفره به ميدان رفت اما سرآمد اين نفرات مهدي مهدوي‌كيا بود كه بعد از 45 دقيقه بازي مقابل صبا به عنوان هافبك نفوذي يك خط عقب‌تر رفت و براي نخستين بار در عمرش هافبك دفاعي شد. كيا 4 بازي كامل 90 دقيقه‌اي، يك بازي 64 دقيقه‌اي و يك مسابقه را 78 دقيقه به عنوان هافبك دفاعي در ميدان بوده و بعيد است باز هم در پست اصلي خود، گوش راست بازي كند. مهرداد پولادي هم كه بيشتر به عنوان گوش چپ به ميدان رفته 90 دقيقه مقابل استقلال به عنوان هافبك دفاعي بازي كرد.

6مهاجم نامدار و تنها 6گل!
    خط حمله پرسپوليس روزگاري لرزه بر اندام رقبا مي‌انداخت و در همان 15 دقيقه ابتدايي كار حريفان را مي‌ساخت. حسين كلاني، همايون بهزادي، ناصر محمدخاني، فرشاد پيوس، علي دايي و ... همه مهاجمان نامدار و ملي‌پوشي بوده‌اند كه در كنار نام‌هاي درخشاني مثل محمود خوردبين، صفر ايرانپاك، كريم باوي، ادموند بزيك، جمشيد شاه‌محمدي، محسن خليلي و ... همواره خط حمله پرسپوليس را تبديل به نقطه قوت اين تيم مي‌كردند.امسال و در ابتداي فصل هم تصور مي‌شد با حفظ كاظميان، رضايي، نوروزي و زايد و البته جذب كريم انصاري‌فرد و محمد قاضي اين خط حمله رويايي باشد اما 11 هفته گذشته و پرسپوليس تنها 6 گل زده كه تنها 4 گل سهم مهاجمان بوده است. قاضي 2 گل، انصاري‌فرد و كاظميان هر كدام يك گل به ثمر رسانده‌اند تا پرسپوليس عنوان ضعيف‌ترين خط حمله ليگ را از آن خود كرده باشد. چه كسي تصور مي‌كرد بعد از 11 هفته اين مهاجمان تنها 4 گل بزنند و خط حمله سرخ‌ها ضعيف‌ترين باشد؟

6گل خورده در 15دقيقه پاياني
    پرسپوليس امسال حداقل در هفته‌هاي ابتدايي هم زياد گل مي‌خورد هم گل‌هاي بدي. هرچند خط دفاع سرخ‌ها به كمك نيلسون جونيور طي 270 دقيقه اخير دروازه‌اش را بسته نگه داشته اما در طول 8 بازي ابتدايي 10 گل دريافت كرده كه آمار مربوط به دقايق دريافت اين گل‌ها جالب است.
    شايد تنها آمار مثبت مربوط به پرسپوليس اين فصل جايي است كه بدانيم اين تيم تاكنون در نيمه اول هيچ مسابقه‌اي گل نخورده است. پرسپوليس تاكنون در 15 دقيقه ابتدايي نيمه دوم 2 گل و در 15 دقيقه دوم نيمه دوم هم 2 گل دريافت كرده است اما عجيب است كه بيشترين آمار گل‌هاي خورده اين تيم مربوط به دقيقه 75 تا 90 است كه 6 گل دريافت كرده و اين شائبه را قدرت مي‌بخشد كه آيا تيم به لحاظ بدني مشكل دارد يا از نظر ذهني و رواني به هم ريخته است؟ در مورد گل‌هاي زده هم يك آمار جالب وجود دارد و آن اينكه سرخ‌ها 3 گل در سه دقيقه ابتدايي زده‌اند و 3 گل در 30 دقيقه پاياني .

429دقيقه حضور نقی‌زاده در اولین سال!
    ميثم نقي‌زاده هافبك تدافعي گمنام اهل مرند ماشين‌سازي تبريز خيلي سريع بازيكن پرسپوليس شد و سريع‌تر از پروسه پيوستنش به پرسپوليس به تركيب اصلي رسيد. نقي‌زاده در اوج گمنامي پيراهن شماره 18 پرسپوليس را پوشيد بدون آنكه كسي چهره‌اش را بشناسد يا قبلا نمايشي از او ديده باشد. چشم ژوزه خيلي زود نقي‌زاده را گرفت و در روزهايي كه آقازماني مورد نفرت سكوها قرار گرفته و كي‌وون جون و سوسا مصدوم شده بودند اين بازيكن در تركيب اصلي تيمش به ميدان رفت. نقي‌زاده بعد از دربي 76 هافبك دفاعي فيكس پرسپوليس شد و بعد از 79 دقيقه بازي مقابل فولاد در بقيه مسابقات در تركيب اصلي به ميدان رفت. البته نقي‌زاده در دقيقه 80 بازي با سپاهان هم به خاطر غش كردن و سرگيجه از زمين مسابقه بيرون رفت اما تا حالا 429 دقيقه در ميدان حاضر بوده است!

7مصدوميت طولاني در 11هفته
    همواره مصدوميت‌هاي طولاني و دردسرساز يكي از مهمترين معضلات تيم‌هايي است كه انتظار از آنها بالا است، به خصوص اگر اين مصدوميت‌ها در مقطع ابتداي فصل گريبانگير تيم شود. امسال پرسپوليس بدون بازيكن مصدوم فصل را شروع كرد اما به يكباره مصدوميت‌هاي پي در پي گريبان بازيكنان تيم را گرفت تا جايي كه مسوولان تيم براي رفع بلا متوسل به ذبح قرباني در محل تمرين شدند. حميدرضا علي‌عسگري كه به خاطر مصدوميت و اخراج از سوي ژوزه 4 بازي را از دست داده بود بعد از حضور 45 دقيقه‌اي مقابل سپاهان دوباره مصدوم شد و دو بازي اخير تيم را از دست داده است.مهرداد پولادي كه در اردوي تيم ملي مصدوم شده بود هم بعد از ديدار هفته هفتم مقابل فولاد سه مسابقه متوالي تيم را از دست داد و از بازي سايپا به تركيب برگشت.شديدترين مصدوميت اما متعلق به روبرتو سوسا برزيلي بود كه بعد از دو حضور 90 دقيقه‌اي مقابل نفت آبادان و فجر سپاسي، در دقيقه 33 بازي با گهر مصدوم شد تا اين آسيب‌ديدگي طولاني منجر به فسخ قرارداد با او شود.اميرحسين فشنگچي هم در دقيقه 11 بازي هفتم تيمش مقابل فولاد مصدوم شد و چهار بازي اخير تيمش را از دست داده است.غلامرضا رضايي ديگر بازيكن مصدوم پرسپوليس بعد از حضور نصف و نيمه در تركيب بعد از بازي با فولاد مصدوم شد و در 4 بازي گذشته به ليست 18 نفره هم نرسيد.در اين ميان مصدوميت‌هاي جزيي‌تري نصيب نفراتي مثل آقازماني و قاضي هم شد و هر كدام را يكي دو بازي از شرايط مسابقه خارج كرد كه البته اين موضوع در مورد آقازماني شديدتر بود.

17. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض شاهکار داور بازی با سایپا / رودنیل: داور سه پنالتی پرسپولیس را نگرفت!

کارشناس داوری برنامه نود گفت داور مسابقه تیم های پرسپولیس و سایپا از اعلام 3 خطای پنالتی به نفع پرسپولیس خودداری کرد. به گزارش خبرگزاری پرسپولیس نوذر رودنیل که به صورت زنده با برنامه نود صحبت می کرد در خصوص داوری مسابقه تیم های سایپا و پرسپولیس گفت: سه خطا روی بازیکنان پرسپولیس درون محوطه جریمه اتفاق افتاد که علیرضا فغانی از اعلام پنالتی خودداری کرد.
    وی گفت: در صحنه اول علیرضا نورمحمدی بازیکن پرسپولیس توسط مدافع سایپا شارژ شد و داور به اشتباه از اعلام پنالتی خودداری کرد. وی ادامه داد: در صحنه بعدی کریم انصاری فرد هم از بالا تنه شارژ شد و هم با تکل بازیکن سایپا روی پایش درون محوطه جریمه سرنگون شد و داور باید یک پنالتی دیگر به سود پرسپولیس اعلام می کرد. رودنیل در خصوص شوت بازیکن پرسپولیس در دقایق آخر بازی درون محوطه که توسط بازیکنان سایپا دفع شد تاکید کرد: در این صحنه ابتدا توپ به بدن بازیکن سایپا خورد و سپس بازیکن سایپا برای توقف توپ از دست خود استفاده کرد و داور می بایست یک پنالتی دیگر به سود پرسپولیس اعلام می کرد. پرسپولیس در این بازی برابر سایپا برابر تماشاگران خودی به تساوی بدون گل دست یافت. آنها همچنین یک ضربه پنالتی دیگر را در این بازی استثنایی از دست دادند و بی توجهی فغانی نسبت به خطاهای متعدد مدافعان سایپا درون محوطه به نوعی زهر حملات این تیم را گرفته و می توان گفت یک شاهکار در به ثبت رساندن اشتباهات داوری به وقوع پیوسته است.

19. 7 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •