متاسفانه بیشتر از تماشاگرا این مسئولین تیم هستند که هر روز با مصاحبه هاشون به پرسپولیس حاشیه وارد میکنن.آقای رویانیان بجای اینکه هر روز بره سر تمرین تیم و مصاحبه کنه بهتره هر چه سریعتر و تو این تعطیلی لیگ بجای هافبک کره ای و سوسا دو تا بازیکن میانی خوب برای تقویت خط هافبکمون بخره یکی مث میشایل بالاک یه هر بازیکنی که بتونه به روند رو به رشد تیم کمک کنه تا هم از سر حاشیه های اخراج کریمی تیم بتونه نفس بکشه هم اینکه به نظرم دیگه موقع امتیاز از دست دادن نیست و باید با تقویت خط هافبک تیم بتونه سروسامون بگیره.در مورد بازی امروز به نظرم امروز بهترین بازی این تیم تا الان بود که امیدوار بودم با اضافه شدن گل محمدی اشتاهات خوزه کمتر بشه ولی فکر میکنم خوزه یحیی رو زیاد به بازی نمیگیره یا شاید.......
من نمیدونم با چه استدلالی بازیکنی که چند بازیه بدلیل مصدومیت از شرایط بازی دور بود رو انتخاب کردن برای زدن ضربه پنالتی؟حتی بازی دادن نود دقیقه ای به پولادی از نظر من صد در صد اشتباه بود.ای کاش خوزه بیشتر از بازیکنای جوون تیم استفاده کنه تا انگیزه این بازیکنان از بین نره.به نظرم تو فاز حمله تیم از ترس خوردن گل نمیتونه با تعداد بازیکنای بیشتر شرکت کنه.