تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 301 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نامه ای به دروغ گو ترین گزارشگر جهان!
    خبرگزاری پرسپولیس : تراکتورسازی و استقلال امروز در یکی از مسابقات حساس هفته دوازدهم لیگ برتر به مصاف هم رفتند و در پایان شاگردان تونی اولیویرا میزبان موفق به شکست دو بر صفر حریف خود شدند.

دو سر این نبرد نمایندگان تبریز و تهران ، تراکتورسازی و استقلال بودند که پرسپولیس در میان آنها جایی نداشت و برد و باخت این مسابقه قاعدتاً تفاوت چندانی برای مخاطبان آن ندارد اما مسئله ای که موجب نگارش این نوشته شد دروغ های شاخدار ساعی گزارشگر بازی بود که سال هاست پای ثابت گزارش مسابقات لیگ برتر شبکه سهند است و فقط دروغ می گوید!

طی سال های گذشته که در نقد این گزارشگر قلم زدیم یک طرف پیکار پرسپولیس بود و تعصبات رنگی نیز مزید بر علت بود اما این بار حریف تراکتورسازی ، استقلال رقیب دیرینه پرسپولیسی ها بود اما بی اخلاقی های صورت گرفته در ورزشگاه و انکار قبیحانه گزارشگر میزبان هر انسانی را به واکنش وامی دارد.

در طول این مسابقه از دقیقه یک تا نود هیچ کدام از بازیکنان استقلال از گزند شعارهای تند و بعضاً ناسزاهای تماشاگران میزبان در امان نبودند به طوری که در مقاطع مختلف مسابقه چندین و چند دقیقه از بازی با قطع صدای ورزشگاه از سوی کارگردان تلویزیونی پخش شد اما در کمال تعجب این گزارشگر حاضر در ورزشگاه که تمامی شعارها را به وضوح می شنید به صراحت جو نامناسب ورزشگاه را انکار می کرد و با ادعای وارونه بارها و بارها بر بی حاشیه بودن تماشاگران و جو مناسب حاکم بر این بازی تاکید کرد.

جناب آقای گزارشگر مردم ناشنوا نیستند! حتی کم و زیاد کردن های کارگردان تلویزیون هم نمی توانست مانع پخش شعارهای غیراخلاقی تماشاگران در خانه های مردم شود اما شما نه تنها این رفتار بد را تقببح نکردید بلکه با دروغ گویی و وارونه سرایی دست به انکار حقایق زدید.

مضحک و تأمل برانگیز آنجا بود که گزارشگر با عبارت غلو شده و تعجب برانگیز «سلام خود را از پیشرفته ترین و توسعه یافته ترین شهر ایران خدمت بینندگان عرض می کنم» صحبت های خود را آغاز کرد تا از همان دقیقه اول به زعم خود جایش را در دل بینندگان و همشهریان ساده دل باز کند. شرح ادامه گزارش یک طرفه وی هم که پیشتر از نظر گذشت. در نهایت تنها می توان به یک جمله بسنده کرد « جناب آقای گزارشگر ، روزی شما دست مردم نیست ، خدا آن بالاست! »

----------------
    من که بازی رو ندیدم ولی اینجور که معلومه دوستان استقلالی حسابی پای تلویزیون حرص خوردن
    باید برای دیدن بعضی بازیها فوتبال داخلی و بعضی بازیهای خارجی صدای تلویزیون رو کامل بست

2. 12 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

امیدوارم باشگاه استقلال یه بیانیه درست و درمون علیه گزارشگر بازی بنویسه و همینطور علیه تماشاگران تبریزی که اون ناسزاها رو می دادن مخصوصاً علیه برهانی که با اینکه پرسپولیسی ام دلم براش سوخت

4. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پنالتی واضحی که گرفته نشد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گل دومشونم زمانی که با سر پاس میدن به فخرالدینی ، این بازیکن کاملا در شرایط افساید قرار داره

اون صحنه هم که گلرشون سوتی دادو میلاد تکل زدو توپشو گرفت،عقیل اعتمادی کاملا خراب شد روی میداودی و به نظرم باید اخراج میشد،داور حتی اعلام خطا هم نکرد

6. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

قلعه‌نویی: به روح مادرم شرایط عادی بود ۲۴ ساعت زودتر به تبریز می‌رفتم/ امیدوارم جانواریو به استقلال برگردد

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران قسم می‌خورد که اگر شرایطش عادی بود، 24 ساعت زودتر از اعضای تیم استقلال راهی تبریز می‌شد. او همچنین می‌گوید فرهنگ مردم آذربایجان سوای حرفهایی‌ است که در این چند وقت مطرح شده است.

امیر قلعه‌نویی پس از شکست استقلال برابر تراکتورسازی به سوالات مختلفی پاسخ گفت:

* پس از اینکه استقلال بدون شما به تبریز رفت، حواشی زیادی به وجود آمد. اول بهتر است کمی درباره وضعیت‌تان صحبت کنید.
    یکشنبه پیش بود که دیدم شرایط پایم عادی است. به همین خاطر برای تماشای بازی امیدهای استقلال به ورزشگاه رفتم. دوشنبه ظهر پس از اینکه به فیزیوتراپی رفتم، دیدم که از کنار پایم چیزی به بیرون زده است. من باید در این جا یادی هم از دکتر کیهانی، دکتر نوروزی و کلینیک سینا بکنم. آن‌ها اگر به داد من نمی‌رسیدند شاید اتفاقی می‌افتاد که دیگر جمع کردنش ناممکن بود.به هر حال دوشنبه به کلینیک رفتم و به من گفتند که چون بخیه پایم را نکشیده‌ام این مشکل به وجود آمده و خون بیرون زده است. سپس بخیه پایم را کشیدند و پس از پاک کردن خون روی پایم به تمرین رفتم. وقتی در تمرین بودم متوجه شدم که شلوارم خیس شده است و وقتی شلوارم را بالا زدم دیدم خون و چرک از پایم خارج می‌شود. پس از آن به کلینیک رفتم و یک ساعت و نیم به پایم فشار آوردند تا خون و چرک بیرون بیاید. پس از بازگشت به منزل تب و لرز کردم و هرچه روی پایم باند می‌گذاشتند، این باند خونی می‌شد. با این حال در این شرایط به خاطر وقتی که از دکتر عباسی گرفته بودیم به جلسه با وزیر رفتیم. سه‌شنبه ظهر پیش دکتر کیهانی رفتم و هنگامی که او پایم را معاینه می‌کرد، دیدم با موبایلش زنگ می‌زند و می‌گوید اتاق عمل را آماده کنید. ابتدا فکر کردم برای کس دیگری می‌خواهد به اتاق عمل برود اما پس از آنکه با سرنگ از پایم خون گرفت، در همان حین که سرنگ را به پرستار می‌داد تا آن را به آزمایشگاه ببرند، گفت که باید همین حالا عمل جراحی روی پایم صورت بگیرد. پس از آن ساعت 3 بعدازظهر به اتاق عمل رفتم و ساعت 6 از اتاق عمل خارج شدم. دکتر کیهانی گفت که چون به دلیل شرایطی که پس از عمل اولم به وجود آمده و نتوانسته‌ام استراحت کنم و آنتی‌بیوتیک‌ها را نخورده‌ام باید پس از عمل دوم 24 تا 48 ساعت بستری شوم و در نهایت ساعت 6 یا 7 بعدازظهر روز چهارشنبه از بیمارستان مرخص شدم. این تمام اتفاقی بود که مانع از آن شد به تبریز بروم.
    * اما با وجود این توضیحات خیلی‌ها می‌گویند به خاطر بحث‌هایی که پیش از بازی بین مدیران باشگاه تراکتورسازی و شما به وجود آمده بود تصمیم گرفتید به تبریز نروید، این در حالی است که شما بهترین نتیجه تاریخ تراکتورسازی را رقم زده بودید.
    یک چیز ی را باید به شما خیلی صریح بگویم. فرهنگ مردم آذربایجان سوای حرف‌هایی است که در این چند وقت زده شده است. من عاشق مردم آذربایجان هستم و با بقیه افراد کاری ندارم. من یک سری مطالبات دارم که قانون درباره آن تصمیم می‌گیرد اما به روح مادرم قسم می‌خورم که اگر شرایطم عادی بود 24 ساعت زودتر از بازی به تبریز می‌رفتم و در خیابان ولی عصر یعنی همان جایی که در مدت حضورم در تبریز اقامت داشتم، حاضر می‌شدم. من می‌خواهم این را بگویم که نباید فرهنگ مردم آذربایجان را با این حرف‌ها قاطی کرد. البته من شنیده‌ام تعدادی افراد برای استقبال با گل و شیرینی به فرودگاه آمدند که باید هم از آن‌ها تشکر و هم عذرخواهی کنم.
    * استقلال دیروز به تراکتورسازی باخت آن هم در شرایطی که نه شما بودید نه نکونام و نه جانواریو. حتما نبود شما در این باخت به لحاظ روحی روانی تاثیرگذار بوده است.
    من باید ابتدا به مردم، بازیکنان و کادر این تیم تبریک بگویم چون بسیار بهتر از ما بازی کردند. ما در نیمه دوم می‌توانستیم با تغییراتی که دادیم بازی را ببریم اما به اعتقادم اتفاقاتی افتاد که این نتیجه رقم نخورد. ما در نیمه اول خیلی ضعیف کار کردیم اما در نیمه دوم موقعیت‌های خوبی ایجاد کردیم اما نتوانستیم از آن‌ها بهره ببریم. ضمن اینکه پیش از تعطیلات لیگ در دیدار برابر صبا تازه تیم ما شکل گرفته بود که به خاطر بازی تیم ملی لیگ تعطیل شد.
    * مجید صالح پس از باخت از داوری انتقاد کرد. گویا شما هم به گل دوم تراکتورسازی اعتراض داشتید.
    من باید از مظفری‌زاده و کمک‌هایش تشکر کنم. او داور بزرگی است که می‌تواند در جام جهانی قضاوت کند و من هم دوست دارم این اتفاق برای او بیفتد اما به اعتقاد من گل دوم تراکتورسازی آفساید بود. البته این تنها نظر شخصی بنده است و کارشناسان و کمیته داوران باید درباره قضاوت مظفری‌زاده اظهار نظر کنند. غیر از این گل در یکی، دو صحنه دیگر نیز قضاوت می‌توانست طور دیگری باشد که یکی مربوط به خطا بر روی میداودی در محوطه 18 قدم تراکتورسازی بود و دیگری به خطای هند نصرتی مربوط می‌شد. ضمن اینکه داور می‌توانست پس از خطای نصرتی بر روی بائو کارت زرد دوم را بدهد و او را از بازی اخراج کند. با این حال همان طوری که گفتم کمیته داوران باید درباره این قضاوت اظهار نظر کند.
    * شما جزو مربیانی هستید که در همه حال از کارلوس کروش حمایت کرده‌اید اما پس از باخت به تراکتورسازی صالح دستیارتان انتقاد کرد و گفت مصدومیت‌ها تنها بهره استقلال از اردوهای تیم ملی است.
    به هر حال ما در چهار بازی گذشته 10 امتیاز گرفته بودیم اما بازی‌ها تعطیل شد. دیدید که در بازی دیروز خسرو حیدری شرایط خوب گذشته‌اش را نداشت و هنوز خسته بود. به هر حال ما از این مسئله لطمه خوردیم. با این وجود باید با این شرایط ساخت.
    * نظرتان درباره پیروزی برابر کره جنوبی چیست؟
    من باید به خاطر این پیروزی به مردم تبریک بگویم. خدا را شکر سه امتیاز مهمی را کسب کردیم. جدا از کیفیت فنی من اعتقاد دارم ما شانس رفتن به جام جهانی را داریم. در تورنمنت‌های اینچنینی داشتن شانس خیلی مهم است. در رقابت‌هایی مانند لیگ شما باید حتما کیفیت خوبی داشته باشید اما در تورنمنت‌هایی نظیر رقابت‌های انتخابی جام جهانی علاوه بر کیفیت باید شانس هم داشته باشید.
    * به لحاظ کیفیت فنی نظرتان درباره عملکرد تیم ملی چیست؟
    اگر راستش را بخواهید من بازی ایران برابر کره جنوبی را در شرایط عادی ندیدم. تازه به هوش آمده بودم و شرایطم چندان طبیعی نبود و اگر بخواهم نظر صریحی درباره این بازی بدهم کم‌لطفی کرده‌ام. اما در آن شرایط بعضی صحنه‌ها مثل خوردن توپ به تیر دروازه ایران را تماشا کردم.
    * از رودریگو توزی چه خبری دارید؟
    اگر شما خبری از او دارید ما هم داریم.
    * جانواریو امروز در صفحه فیس‌بوکش نوشته با این شرایط به استقلال برنمی‌گردد.
    من امیدوارم جانواریو به استقلال برگردد.
    * بعد از باخت به تراکتورسازی چقدر برای تیم‌تان شانس قهرمانی قائلید.
    اختلاف ما با سپاهان صدرنشین تنها دو امتیاز است. شرایط ما بسیار خوب است. در این چند وقت مشکلاتی برایمان به وجود آمد. نیامدن بازیکنان و شرایط تیم ملی هم مشکلاتی را ایجاد کرد اما ما مدعی هستیم.
    * شاید تجربه و افتخارات شما در لیگ برتر تنها امید هواداران استقلال به قهرمانی تیم‌شان باشد.
    همه ما به خدا و ائمه متکی هستیم و با همین توکل به جلو می‌رویم. فعلا باید با همین شرایط تا نیم فصل ادامه دهیم.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سه صحنه‌ی مشکوک بازی تراکتور- استقلال به روایت تصویر / همه‌ی چشم‌ها به 90

سایت گل-درحالی‌که بسیاری از هواداران و کادر بازیکنان و مربیان استقلال معتقد هستند که استقلال با ناداوری بازی را به تراکتورسازی واگذار کرده است و سه پنالتی برای استقلال گرفته نشده است ، به صحنه‌های مشکوکی خواهیم پرداخت که عکاس باشگاه استقلال در اختیار رسانه‌ها قرار داده است. با این حال نباید فراموش کنیم که به صورت کلی عکس به اندازه تصویر شاهد خوبی برای قضاوت نیست و همه به انتظار برنامه‌ی نود بنشینند.

در ادامه نیز لازم به ذکر است که کمیته‌ی داوران با قاطعیت از رای داور این بازی ، سعید مظفری‌زاده حمایت کرده است و هیچ‌گونه اعتراضی را وارد ندیده است.

صحنه‌ی مشکوک نخست ؛ واژگون شدن میلاد میداوودی

در نخستین صحنه‌ی مشکوک این دیدار ، میلاد میداوودی در محوطه‌ی جریمه و توسط عقیل اعتمادی متوقف شد و در نهایت نیز نقش بر زمین شد. این صحنه را می‌توان در سه فریم متوالی بررسی کرد و پیرامون آن قضاوت کرد.

صحنه مشکوک دوم ؛ درگیری بائو و نصرتی

در این صحنه بائو توسط محمد نصرتی نقش بر زمین شد و نتوانست موقعیتی را برای استقلال خلق کند. در این صحنه آبی‌ها معتقد هستند که نصرتی به خطا بائو را زده است و باید اخراج می‌شده است.

صحنه‌ مشکوک سوم ؛ هند محمد نصرتی

قاطعیت آبی‌ها برای اعلام ضربه‌ی پنالتی در این صحنه بیش از سایر صحنه‌ها بود و آن‌ها معتقد بودند که هند نصرتی در این صحنه کاملا محرز بود.

10. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

در حالیکه اوضاع مالی باشگاه استقلال از اول فصل بحرانی بود و جدیدا کمی بهتر شده ، کمتر سعی شده تا در این زمینه از توانایی های تیم رقیب هم کمک گرفته شود . مطلب زیر رو فقط برای اطلاع مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره منتشر می کنم :

سایت رسمی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد محمد رویانیان که به منظور عقد قراردادهای اقتصادی و ورزشی به امارات سفر کرده ظهر امروز با یک شرکت بین المللی تولید ورق های گالوانیزه و آلومینیومی در خاورمیانه قرارداد بست.

براساس قرارداد منعقد شده این شرکت بین المللی که ورق های گالوانیزه و آلومینیومی در رنگ‌های مختلف را تولید می کند نمایندگی انحصاری خود را در ایران دایر خواهد کرد و سود فروش ناشی محصولات این شرکت بین المللی عاید باشگاه پرسپولیس خواهد شد. محصولات این شرکت در اتومبیل سازی، مسکن، کارخانجات صنعتی و غیره کاربرد داشته و به زودی نمایندگی انحصاری آن در ایران دایر خواهد شد. این شرکت بین‌المللی که در خاورمیانه فعالیت می کند نمایندگی ها و کارخانجات متعددی در کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی دارد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در راستای خودکفایی پرسپولیس و درآمدزایی از طریق فعالیت های اقتصادی، تجاری و ورزشی شرکت هولدینگی را به ثبت رسانده که نمایندگی های آن در اربیل عراق و کوالالامپور مالزی دایر شده و به زودی یکی از این نمایندگی ها در برزیل و دبی آغاز به کار خواهد کرد. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در همین راستا به زودی سفری به ایتالیا، کرواسی، سوئد، آلمان و دانمارک خواهد داشت تا فعالیت های تجاری و ورزشی باشگاه پرسپولیس را توسعه دهد.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by federrer; 24-10-2012 at 17:51.

12. این کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

پیام فابیو جان واریو برای هواداران خود در فیس بوک

"
    Traktor 2 x 0 Esteghlal
    I apologize to all the fans of Esteghlal for my absence in the game today.
    I know the importance of the game.
    But I beg the understanding of all the time that this was happening.
    I've been waiting for 4 months, for the minimum treatment in respect from the club.
    And this did not happen until the moment.
    How this, I do not have conditions to continue in Esteghlal.
    For more respect and dedication I had for the club, I need to feel happy to play football.
    And right now, that this is not happening.
    My best regards to all of suports of the club.
    I hope to find a good solution as soons as posible

"

14. 2 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیر قلعه-نویی: جانواریو امشب به ایران می-آید/ هیچوقت شرایط استقلال را اینطور ندیده بودم

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت که جانواریو امشب به ایران بازمی-گردد.

به گزارش ایسنا، امیر قلعه-نویی درباره دیدار هفته آینده تیمش برابر گهر دورود گفت: قبلا استقلال و پرسپولیس در رختکن دو گل از حریفان خود جلو بودند اما حالا چند سالی است که تفاوت کرده است و می-بینیم که به عنوان مثال سپاهان سه سال پشت سر هم قهرمان می-شود. ما به همه تیم-ها باید احترام بگذاریم خصوصا گهر که با وجود حضور در انتهای جدول فوتبال قابل احترامی را نمایش می-گذارد.

وی ادامه داد: گهر دیروز هم فوتبال خوبی را برابر داماش بازی کرد و یک پنالتی هم به دست آورد که خراب کرد اما بحث من بیشتر روی تیم خودم است. ما چند هفته زحمت می-کشیم. با بی-پولی می-سازیم در حالی که تماشاگران هم از همه مسائل اطلاع ندارند و پس از مدتی به ترکیب ایده-ال خود دست پیدا می-کنیم و از 4 بازی 10 امتیاز می-گیریم اما به ناگاه ظرف چند روز تمام زحمات-مان از بین می-رود. من سال-ها در استقلال حضور داشتم اما هیچ گاه شرایطی مانند وضعیت کنونی را ندیده بودم.

سرمربی استقلال درباره بازگشت توزی و جانواریو نیز گفت: بعید می-دانم که توزی برگردد ولی جانواریو کارهایش را کرده است و امشب به ایران می-آید.

قلعه-نویی درباره وضعیت جباری هم گفت: جباری دو روز پیش تستی را پیش دکتر نوروزی انجام داد و پس از عمل دردی در پای او بود که نوروزی و همکارانش روی آن کار می-کنند و در مجموع این بازیکن شرایط خوبی دارد.

16. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

غیبت قلعه-نویی و کرکری ذخیره-ها/استقلالی-ها خوشحال از شکست پرسپولیس
    به گزارش خبرگزاری فارس تیم فوتبال استقلال یک روز پس از برتری مقابل نفت تهران از ساعت 16 امروز در کمپ زنده-یاد حجازی تمرینات خود را پیگیری کرد.
    امیر قلعه-نویی در تمرین امروز حضور نداشت و مجید صالح و سایر اعضای کادر فنی امور تاکتیکی تیم را بر عهده داشتند.
    *هاشم بیک-زاده و امین منوچهری دو غایب تمرین امروز آبی-پوشان بودند و بقیه بازیکنان در تمرین حضور داشتند.
    *کیانوش رحمتی و میثم بائو به دویدن دور زمین پرداختند و تمرینات اختصاصی را پشت سر گذاشتند.
    *بازیکنانی که در ترکیب اصلی استقلال مقابل نفت به میدان رفته بودند پس از 20 دقیقه ریکاوری و دویدن دور زمین ورزشگاه را ترک کردند و بقیه بازیکنان در قالب دو گروه به فوتبال درون تیمی پرداختند. برگزاری این بازی درون تیمی جذابیت-هایی را به همراه داشت و بازیکنان کری خاصی با هم داشتند.

در یک تیم ایمان عالمی، لیام ردی، میلاد میداودی، ریش اصفهانی و انصاری حضور داشتند و در تیم دیگر مهرداد حسینی، میثم حسینی، سید حسین حسینی، ستار همدانی و سعید لامعی بازی می-کر-دند که این بازی با پیروزی تیم ایمان عالمی به پایان رسید. کری بین بازیکنان دو تیم باعث شد برخی بازیکنان اصلی به جای ترک ورزشگاه در کنار زمین به تماشای این فوتبال بپردازند.
    *در طول تمرین امروز کادر فنی و بازیکنان تیم استقلال پیگیر نتیجه دیدار پرسپولیس و مس کرمان بودند و هنگامی که سرخپوشان تهرانی گل می-خوردند استقلالی-ها خوشحالی خود را نشان می-دادند.
    * شاهرخ بیانی، منصور پورحیدری و میرشاد ماجدی حضور داشتند و تماشاگری حضور نداشت.
    استقلال دوشنبه 9 آبان در ورزشگاه آزادی به مصاف گهر دورود می-رود.

18. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

درباره ی بازی با تراکتور سازی و نفت تهران یه چند تا نکته از نظر خودم بگم

اول درباره ی بازی با تراکتور . نیمه ی اول اصلا خوب نبودیم اما نیمه ی دوم واقعا عالی بازی کردیم . چند تا موقعیت 100% برهانی و این یارو منوچهری خراب کردن . و به نظرم نیمه دوم فقط داشتیم حمله میکردیم ! و حتی نیمه ی دوم اون بازی بهتر از بازی با نفت بودیم .

درباره ی بازی با نفت تهران هم بازم قشنگ بازی کردیم . گلی که خوردیم توی ضد حمله ناگهانی بود . اما بازم قدرت دفاعی ما ثابت شدس . خیلی دفاع مستحکمی داریم خیلی . من به این دفاع ایمان دارم . منتظری واقعا عالی کار میکنه واقعا مثل یه سد مقابل تیم حریفه ! بدون خطا بدون کرنر و اوت دادن راحت پا میندازه و توپو میگیره !

نکونام دیگه نظری راجع بهش ندارم داره عالی بازی میکنه و طبق مصاحبه ی خودش داره مثل همون لالیگا بازی میکنه ! حالا این طرز فکر مردم اسپانیا و ایرانه که اونو متمایز میکنه . توی تیم ملی هم بازیشو ثابت کرد و ترکوند . در صورتی که دوستان تمایل داشتند آندو رو داشته باشیم اما میبینیم که چقدر بازیش افت کرده . اما جواد بود و نبودش رو به قول امیر میشه از بازی با تراکتور متوجه شد ! چقدر شوت زدن چقدر وسط خالی بود . اما همین ترس از اسم جواد نکونام خودش کلی بار مثبت برای تیمه . توپگیریهای عالی سانتر ها و پاسهای عالی توی بازی با نفت واقعا منو به جواد امیدوار کرد و خوشحالم که به استقلال اومده . یه شوت رو پا هم زد که به سیاوش خورد و حاضرم شرط ببندم سیاوش نبود توپه کنج دروازه میشست

حمودی و خسرو هم خوب بودن . البته درباره ی خسرو یه چیزی بگم . اینی که عالیه و حرف نداره که شکی توش نیست اما یکم داره حرکتهاش لوس میشه . شما دقت کنید همین حرکتها رو 3 سال پیش توی استقلال میکرد عجوبه ی استقلال بود و 3 4 نفر رو با هم دریبل میزد اما الان هم داره همون حرکتها رو انجام میده و دیگه بعد از 3 4 سال مدافع ها دستش رو خوندن و راحت توپو ازش میگیرن . باید یه تغییر رفتار توی دریبل زدن و نوع حرکتش بده . البته توی این بازی روی گلی که آرش زد واقعا قشنگ کار کرد و یه نفر هم عالی دریبل زد . اما من در کل دارم میگم

بیک زاده همچنان افتضاحه حرفی راجع بهش ندارم

آرش همچنان پرتلاش اما بی دقت ! حداقل باید 2 تا دیگه گل توی این بازی میزد و هتریک میکرد

منوچهری اعتقادی روی زمین بهش ندارم شاید هوایی بتونه کمکمون کنه اما از بازی افتضاحش مقابل تراکتور سازی که 3 تا موقعیت 100% رو خراب کرد و بازیه دقایق آخرش مقابل نفت نشون داد اصلا قابل اعتماد نیست .

میلاد دیگه حتما به آمادگی رسیده نمیدونم چرا بازیش نمیدن

بائو بازیش خوبه ولی زیاد زیدان بازی در میاره اعصاب آدم خورد میشه . مثلا جان واریو و بائو و توزی اومدن جای جباری رو پر کنن . فقط تو کار دریبل زدنه ! دیگه یه حدی داره بیشتر از اونش به درد نمیخوره

درباره ی سیاوش هم بگم که اصلا جاش اونجا نیست نمیدونم چه اصراریه آخه . یه پاس سالم نداده تو این 8 هفته . یه پاس سالم ! هافبک مثلا باید بازیسازی کنه . این چه بازیسازیی انجام میده؟یه مدت خط حمله آرش سیاوش مرگبارترین خط حمله ی تاریخ لیگ ایران بود . خوب الانم میتونیم همین خط حمله رو رقم بزنیم اما نمیدونم چه دلیلی داره که عقب میذارنش . مگه ما کم هافبک داریم؟البته با فرستادن زندی و توزی کمتر هافبک داریم اما هنوزم بائو و جانواریو هستن و از خسرو هم میتونیم تو پیستون کمک بگیریم . مجتبی هم که داره آماده میشه

یه مسئله ی منفی هم اینه که تیم همش تو فشار و استرسه . میل به گلزنیش رو به خاطر استرس از دست میده ! بابا تو 5 دقیقه آخر میتونستیم 5 تا گل بزنیم ! همشو این منوچهری خراب کرد . نکونام هم هی رو به عقب پاس میداد نمیدونم چرا ! تیمای ژنرال اصلا اینجوری نبودن . اما الان دارن اینکارو میکنن . البته جای نگرانی نداره بازی به بازی دارن بهتر میشن تمام بچه ها .

حرکت لیدرها هم به عنوان اعتراض به عادل جالب بود . به صورت آنلاین خبرها میرسهخود عادل خندش گرفته بود . جالبه بعضی از دوستان تیم رقیب این خبر رو توی تاپیک خودشون مینویسن که من نمیدونم اصلا چه ربطی به اونا داره؟! شما ربطش رو پیدا کنید ما هم بدونیم .

در کل با یه بازیه کمتر در رده ی دوم جدول قرار داریم وضعیت تیم بسیار عالیه و روز به روز هم بهتر میشه

مرسی از تمام بچه ها که با این وضع مالیه تیم دارن میسوزن و میسازن . تیم رقیب با اینهمه ماشین میلیونی و پول هنگفت از چپ و راست داره میخوره اما تیم ما بدون یه پشتوانه ی مالی همچنان داره به روند موفقیت آمیزش ادامه میده

ایول به همه بچه ها
    Last edited by MohammadT15; 27-10-2012 at 01:25.

20. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •