تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 328 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

لا مصب این بازی ها رو که میبینم فکر میکنم تیم های ما الک دولک بازی میکنن.این مسی هم که رو ضربه ازاد شاخی شده برای ما.کاسیاس هم که طبق معمول بد میچینه.از نظر من هیگواین باز هم بد بود.بنزما بد نبود.رونالدو که عالی.دفاع عالی.فقط باید بدونن دیگه ضربه ازاد ممنوع.اوزیل خوب بود.کاکا باید زودتر میومد تو بازی.اختلاف 8 موند.در کل این تیمی که ما داریم قهرمانه.

2. 6 کاربر از nima cr7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

کاسیاس اگه اینطوری بخواد ادامه بده باید نیم فصل یه دروازه بان بگیریم 4 تا بازی رو نیمکت بشینه تا دستش بیاد
    کریس بدبخت انقدر زحمت میکشه ایکر اینطوری گل میخوره
    گل دوم بدترین جایگیری ممکن رو داشت
    تا حالا استرس سوتی دادن کاسیاس رو نداشتم که حاصل شد دی:

بنزما هم بد شانسی آورد
    درست بدترین موقع لیز خورد هر چند چند تا ضربه بد زد هیگی هم همینطور

گل اول په په رو شارژ نکردن؟
    خیلی بعیده په په اونطوری سوتی بده

تا حالا انقدر رونالدو رو با تعصب ندیده بودم
    نمیدونم واسه توپ طلای خودش بود یا رئال

اوزیل تو روز بدش هم چند تا حرکت خیلی خوب داشت ولی کاکا باید زودتر میومد
    فلسفه حضور اسین رو هم یکی به من توضیح بده لطفا

در کل تیم خوب بود
    اگه خودمون امیتازارو بگیریم بارسا 8 تا رو از دست میده
    هر چند لالیگا اولویت اول نیست

CALM DOWN

آی حال میکنم با این جمله

4. 13 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

هر دربازبانی افت میکنه.ولی کاسیاس نه دیگه.واقعا دیگه داره بد میشه.ولی وقتی والدز رو میبینم خدا رو شکر میکنم.گل اول که 100%خطا بود.کاسیاس باید خیلی دقت کنه.

6. 3 کاربر از nima cr7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

خوب بازی خوبی بود ولی من یه چیزو هیچ وقت نفهمیدم ... مسی کی خوب بازی می کنه ؟ امشب خوب بود ؟‌ چون من خیلی دقت کردم چندین حمله رو به بدترین شکل ممکن پاس داد ... می تونست به راحتی تک به تک درست کنه .. الانم گل بهترین بازیکن اعلامش کرد !‌
    خیلی خوب بریم سر اصل مطلب .... کاسیاس بعد از ۲ گل تازه فک کنم یادش اومده بود چه جوری باید بپره ... چند بازی بودش که فقط توپا رو نگاه می کرد یا فوقش می پرید سر جاش بالا پایین ...
    په په بد سوتی داد .. اگه اشتباه نکنم قبلا هم یه سوتی وحشتناک داده بود ... ( لیز خورده بود ) مارسلو بهتر شده بود ... (دفاعی ) ... راموس چه هدی زد کاش گل می شد ... اربلوا هم با اینکه سرعتش پایینه خوب توپا رو می گرفت ...
    چند لحظه زود تر شروع می کرد به دوویدن ...
    رونالدو هم ۲ تا سوپر گل عالی داشت که خیلی عالی بود .. عالی بود . اصلا می گم عالی بود ... خیلی عالی بودا ... (‌یکی می ره تو چش دروازه بان و اون یکی لیز می خوره و اون یکی اون بال بال می زنه و ... بعد گل می زنه می گن عالی بود پس این گلای رونالدو رو باید این جوری تعریف کرد ) ....
    کریم هم به نظرم خوب بازی کرد ... یه نکته ی خیلی خوبی که داره خوب پرس می کنه ... همش در حال دویدنه ...
    دی ماریا هم خوب بود ... همه در کل خوب بودن ... ولی عالی نبودن ... هنوز جا داره تیم یه ۴۰ درصدی تا به اوج برسه ... بیشتر اوزیل و دی ماریان که هنوز مث فصل قبل اماده نشدن ....

فقط یه چیزی این هیگوایین چرا این جوریه ؟ همش می خواد وحشی گری کنه ... خیلی دوس داشتم بهش همون موقع یه زرد بده ...

8. 7 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نمیدونم چی بگم...خوشحال باشم نباختیم یا ناراحت باشم نبردیم...هیچ کدوم از 2 تیم مستحق شکست نبودن انصافا...یه جاهایی اونا شانس اوردن...یه جاهایی هم ما...
    مدافع های اصلی اونا مصدوم بودن...ولی خط دفاعی ما بود که افتضاح بازی میکرد...شاهکار Pepe هم که نیازی به اشاره نداره...

من هنوز سر درد دارم بابت گزارشی افتضاح جواد بیابانی...این سری دیگه حتما میخوام زنگ بزنم روابط عمومی شبکه 3...آخه دیگه چقدر مسخره میتونه باشه...بر میگرده میگه حیف شد این توپی که به تیرک خورد گل نشد...یه کم مثل مزدک نمیتونه جلوی اون دهن مسخرشو نگه داره...!!!! واقعا بدجور رو مخ بود امروز این بشر ... در حدی که از 2 تا گل بارسلونا اینقدر اعصابم به هم نریخت که از گزارش این مردک مسخره اعصابم به هم ریخت....

در کل...
    به نظرم تعویض هیگواین...بدترین تعویض تمام دوران مربی گری سلطان مورینیو بود...از این بدتر نمیشد دیگه...
    دی ماریا هم که ظاهرا واکس فلج اطفالش رو نزده بود...
    چی بگم والا...
    اه...

10. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بیخیییییییییال !! :O مزدک میرزایی از بس بارسایی گزارش میکنه خود بارسایی ها ازش بیزارند چه برسه طرفدارای بقیه تیم ها !! وسط بازی منچستره یارو حتما باید یادی کنه از فینال چمپیونزی که بارسا ، من یو رو برده!
    3. نمیدونم شاید انتظار ما از دروازبان افسانه ایمون زیاده.... ولی هم تو گل اول میتونست بپره رو توپ و در اختیارش بگیره هم تو گل دوم میتونست عکس العمل زودتری رو انجام بده
    4. دمه رونالدو گرم که با کتف اسیب دیده بازی کرد! درسته که به خاطر توپ طلا انگیزه اش بیشتر بود ولی یادمون باشه یه ال کلاسیکو دیگه هم قبلا بود که با مصدومیت بازی میکرد پس به خاطر حس وظیفه و غیرتشه که اینجوری بازی میکنه . امیدوارم حالش خوب باشه .
    5. دوتا گل روی حرکت تیمی منظم زدیم در حالی که یه گل از روی اتفاق و یه گل از ضربه ازاد خوردیم که اونم هم ربط به مهارت مسی داشت هم به اشتباه کاسیاس ، انچنان ضربه ای نبود که نشه گرفته ش با توجه به سرعت کم توپ
    6.همیشه ما در گیر مصدومیت ها بودیم و دی ماریا _ یا هیگواین _ په په رو نداشتیم حالا یه بار هم اونا بازیکنانشون رو در اختیار نداشتن
    7. تیتو با بازی دادن ادریانو منو حسابی متعجب کرد!! بوسکتس که میتونست وسط بازی کنه هافبک دفاعی رو هم سانگ میذاشت یا بر عکس!! خودشون هم یه ضربه ای به خودشون زدن
    8. تعویض دنی الوز هم با توجه به ناراحتی خود الوز و برایند اتفاقات بازی تا اون لحظه کاملا تاکتیکی بود نه از سر اجبار
    9.اوزیل خوب بود ، انگیزه خوبی پیدا گرده بود و اربلوا هم خوب ایستادگی میکرد
    10. فلسفه اوردن اسین شاید جلو گیری از فرار های طوفانی لحظات اخر بارسا بود که واسه همه تیم ها عادی شده . طبق امار بارسا بیشترین تعداد گلش رو از دقیقه 75 به بعد زده (12-15 گل فکر کنم)
    11. بارسا در جریان بازی کاملا بسته شده بود ! 5 دقیقه اخر بازی رو فاکتور بگیریم در 85 دقیقه دوتا شوت نزدیک به دروازه هم نزدن! کاملا رئال بازی رو سوار بود دلیل نمیشه چون اخرین لحظات بازی اخرین تصویره از بازیه که تو ذهن میمونه کل 85 دقیقه رو مساوی اون 5 دقیقه بگیریم. اونا به خاطر اینکه در زمین خودشون بودن ، طبیعی بود که دست به حمله بزنن

در آخر ترکوندییییییییییم ، ما پیروز واقعی میدان بودیم

12. 12 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کاسیاس برمیگرده....نترسین

14. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من اگه یک رئالی بودم حتما حدود دقیقه 80 تی وی می کوبیدم به سقف از دست خیابانی. من که طرفدار هیچ
    کدام از تیم ها نبودم هم به سطوح آورده بود. کاش کمی احترام به حس بیننده بزارن و از امثال فردوسی پور یاد بگیرن
    که به ندرت پیش میاد بفهمی دلش با چه تیمیه.
    +
    با وجود کیفیتی که رونالدو و مسی دارن پر بیراه نیست که بگیم این دو بازیکن بهترین های تاریخ فوتبال هستند. واقعا عجوبه
    فوتبال که میگن یعنی این. جدا از ابعاد شخصیتی رونالدو و رقیبی مثل مسی, معتقدم فوتبال دین خودشو به رونالدو باید با یک
    توپ طلا ادا کنه. چه موقعی بهتر از امسال که با نمایش فوق العلادش در لا لیگا فصل گذشته و این فصل و همچنین یورو, با کمال احترام
    به مسی و طرفداراش, یک قدم از مسی جلوتر بوده. البته این نظر شخصی منه و امسال دوست دارم توپ طلا رو به رونالدو بدن.

16. 9 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

توپ طلا رو کی بگیره؟

رونالدو: یه گل با پای چپ/ یه گل با پای راست!

بازی رو نتونستم کامل ببینم. فقط ۱۰ دقیقه پایانی + گل ها. اگر امکانش هست یکی لینک دانلود بازی رو برام بذاره.

اینم یه عکس جالب از صفحه Enrique در فیسبوکش در حین تماشای بازی:

در حال دفاع کردن!

Last edited by kasra_khan2003; 08-10-2012 at 08:30.

18. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

بازی رو نتونستم کامل ببینم. فقط ۱۰ دقیقه پایانی + گل ها. اگر امکانش هست یکی لینک دانلود بازی رو برام بذاره.
    تو این لینک همه کیفیت ها از همه شبکه ها و آپلودرها هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •