ممنون
اولویت ها رو چی میشه جا به جا کرد؟
مثلا میشه اگر اولویت اول رو قبول شدم به انتخاب خودم اولویت سوم یا چهارم رو انتخاب کنم؟
ممنون
اولویت ها رو چی میشه جا به جا کرد؟
مثلا میشه اگر اولویت اول رو قبول شدم به انتخاب خودم اولویت سوم یا چهارم رو انتخاب کنم؟
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
اول اینکه برای انتخاب رشته مجازی راه دیگه ای غیر از خرید اینترنتی کارت اعتباری هست ؟ و آیا این انتخاب رشته شبیه گزینه دو هست یا کامل تر ؟ ارزش 10 تومن پول رو داره؟
دوم اینکه به نظر شما بهتره به دانشگاه معمولی با یک رشته رفت و برای ارشد به دانشگاه خوب رفت یا اینکه یک سال پشت کنکور بمونم ؟ ( رتبم 18000 شده)
به نظر شما کمترین رشته ای که میتونم بیارم چیه و کجاست
رشته بیشتر برام مهمه تا دانشگاه البته من همه رو دوست دارم
دانشگاه آزاد بهتره یا سراسری دانشگاه ضعیف
در ضمن رشته های کاردانی عمران - شیمی کاربردی - علوم اقتصادی - فیزیک اتمی چطورن ؟
جایی نیست دفترجه ای مرجعی که بگه مثلا دانشگاه زنجان رشته ی برق فلان رتبه رو میخواد تا راحت تر بشه انتخاب رشته کرد
ببخشید که سوالام زیاد شد ولی خیلی برام مهمه ممنون میشم کمکم کنین
اینو مطمئن نیستم ولی فکر نکنم بشه.
تازه مگه شما بهترین انتخاب رو اول نذاشتین؟
تقریبن بله میشه، توی مهر ماه کارنامه نهایی میاد و نشون میده که تو لیست انتخاب رشتتون دیگه چه رشته هایی رو قبول شدید، بعدش اگه خواستید باید برید تو اون دانشگاه پیگیری کنید واسه تکمیل ظرفیت ولی اصلن به این امید انتخاب رشته نکنید که بعدن میرم یه اولویت پایینتر، حتمن به ترتیب اولویت و علاقه انتخاب رشته کنید
پ.ن: صفحه قبل رو که خوندم متوجه شدم که منظورتون دانشگاه آزاد بوده، دانشگاه آزاد هم تقریبن همین حالته ولی اگه اولویت اول قبول شید خیلی ذاحتتر میتونید اولویتهای بعدی رو انتخاب کنید به شرطی که نمره ی لازم برای اون اولویتها رو کسب کرده باشید
Last edited by gomnam23; 06-08-2012 at 15:47.
من که همین الان این انتخاب رشته مجازی سنجش رو نگاه کردم
خیلی به نظرم مضخرف بود . گزینه 2 یا کانون انتخاب رشتشون از این کاملتر به نظر میاد . تمام رشته هایی که سنجش پیشنهاد داده طبق یادگارماندگار کانون رتبه هایی با 1000 یا 2000 تا بیشتر از رتبه من هم توش قبول شدن !
در کل سنجش بر خلاف پیش بینیم طبق اخرین رتبه قبولی هر رشته محاسبه نمیکنه !
سلام دوستان
عمران دانشگاه تبریز خوبه یا دانشگاه اب و برق تهران ؟
(هر دو تاش قبول میشم)
سلام ببخشید با رتبه ی 2010 انسانی منطقه 2 می تونم مدیریت یا روانشناسی روزانه یا شبانه علانه قبول بشم؟
خواهشا زود جواب بدین دارم از استرس می میرم
![]()
خود شهر لاهیجان منطقه 2 هست ولی توابع لاهیجان ممکنه منطقه 3 بشن
خب شما خودت باید ببینی کجا راحتتری. کس دیگه ای که نمی تونه جای شما تصمیم بگیره. من به شخصه فکر کنم جو مناسبی نداشته باشه عباسپور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)